یه پست بیست ثانیه ای خیلی وقت ادم رو میگیره ؟؟! من اصلا متوجه نمیشم تو چرا انقدر تو این تاپیک اکتیوی ؟!بگردیم دنبال صفحه هایی که توش پست نذاشته بودی؟![]()
نه اصلا تو وقت نداری و نیومدی.بابا بیخیال دیگه جو گرفتت نمیدونی توی این دو روز همش پست دادی![]()
خسته نباشی ، کلا نقد بازیهای انحصاری سونی کار سختیه بهرامنقد بازیسنتر و به همراه اون ثبت نمره متا تا ساعاتی دیگر احتمالا انجام میگیره.
پ.ن: نقد تموم شده و فقط ویرایش نهایی باقی مونده.
پ.ن۲: نقد God of War جزو یکی از سنگینترین نقد هایی بود که انجام دادم. تلاش برای به موقع رسوندن نقد بازی از یک طرف و البته از اون طرف هم سعی کردم تمام نقاط مختلف بازی بررسی کنم. ساعت ها به گوش دادن به موسیقیهای بازی پرداختم، ماموریتهای فرعی انجام دادم و چندین مطلب هم راجع به اساطیر اسکاندیناوی خوندم. علاوه بر این برای تازه کردن حافظه داستان سهگانه اولو دوباره مرور کردم و شماره سوم هم کمی تجربه کردم تا بتونم بهترین نقد خودمو برای این این بازی بنویسم. امیدوارم نقد خوبی باشه.
http://www.squarexo.co.uk/god-of-war-ps4-review/God of War is one of the best games I have ever played. It’s a masterpiece in every sense of the word.
حالا زیاد خوشحال نباش ببینیم بعد دیدن نمره چه وضعیتی داریخسته نباشی ، کلا نقد بازیهای انحصاری سونی کار سختیه بهرام، قبلا که تحریریه بودی برا XB بیشتر مطلب میدادی ، خوشحالم که هستی ، دوستان بدونن بهرام همون موقع هم که مطلب میداد حتی یه بار هم با هم بحث نداشتیم
از معدود کسانی بود که پستهای بسیار مفیدی میداد اونور . با همه ی اینها میدونی که نقدو نقد میکنم ، چه با ویدئو چه عکس یا هر ابزار کاربردی
، کاری که با زومجیو منتقد هورایزن در بازیسنتر کردم ، تو بهتر از هر منتقدی میدونی ارزش بازی چقدره .
اخ گل گفتی.هورایزون خیلی عالی بازی رو روی ۳۰ ثابت نگه میداشت بدون لحظه ای افت.با شروع بازي آدم متوجه ميشه كه با يه بازي معمولي طرف نيست و كاملا حس ميشه كه بازي فوق العادست...
تو اين مدت كمي كه بازي كردم فهميدم كه امتياز ها كاملا برازنده اين عنوان هست و تنها ايرادي كه ميشه بهش گرفت lock نبودم فريم روي پرو هست. نه ميتونه ٣٠ ثابت روي 4k بده نه ٦٠ رو 1080( كه البته نبايد اين انتظار رو داشت)
كاش يه حالت داشت كه ميشد با ٣٠ فريم ثابت بازي كرد مثل هورايزن.
انصافا این /r/gaming هم شورشو در اورده با این شر و وراش و ملت ما هم که کلا کارشون کپیه صرفا، خیلی به چیزی که کپی می کنن فکر نمی کنن. خدایی ضایع نیست بازی که خیییییلی کمتر از نسخه های قبلیش خطیه رو کردین پرچم دار "دفاع مقدس از بازی های خطی"؟ EA گفت که ملت بازی های خطی رو مثل قدیم دوست ندارن که خوب فکر کنم این شبه-اپن ورلد شدن Uncharted4 و GOW همین رو نشون بده. این لیست بازی های 2017 بر حسب متا:Best Video Games for 2017
با شروع بازي آدم متوجه ميشه كه با يه بازي معمولي طرف نيست و كاملا حس ميشه كه بازي فوق العادست...
تو اين مدت كمي كه بازي كردم فهميدم كه امتياز ها كاملا برازنده اين عنوان هست و تنها ايرادي كه ميشه بهش گرفت lock نبودم فريم روي پرو هست. نه ميتونه ٣٠ ثابت روي 4k بده نه ٦٠ رو 1080( كه البته نبايد اين انتظار رو داشت)
كاش يه حالت داشت كه ميشد با ٣٠ فريم ثابت بازي كرد مثل هورايزن.
آنچارتد4؟انصافا این /r/gaming هم شورشو در اورده با این شر و وراش و ملت ما هم که کلا کارشون کپیه صرفا، خیلی به چیزی که کپی می کنن فکر نمی کنن. خدایی ضایع نیست بازی که خیییییلی کمتر از نسخه های قبلیش خطیه رو کردین پرچم دار "دفاع مقدس از بازی های خطی"؟ EA گفت که ملت بازی های خطی رو مثل قدیم دوست ندارن که خوب فکر کنم این شبه-اپن ورلد شدن Uncharted4 و GOW همین رو نشون بده. این لیست بازی های 2017 بر حسب متا:Best Video Games for 2017
خودتون ببینید کدوما کاملا خطی هست تا قبل از 85. تعدادشون نسبت به بازی های اپن ورلد و شبه اپن ورلد شدیدا کمه. حالا من مدافع کار های EA نیستم و خیلی فن هیچکدوم از بازی هاشون نیستم، ولی حداقل یه بازی خطی رو مثال بزنید واسه کوبوندنشون![]()
مراحل بازی خیلی خیلی بزرگ تر و سندباکس تر از نسخه های قبلیه و نمی شه بهش گفت خطی واقعا. این سری جدید Tomb Raider هم یه همچین حالتی داره تا حدی، اپن ورلد نیست به اون شکل ولی خوب خطی هم نیست.آنچارتد4؟
شبه اپن ورلد؟؟؟![]()
البته دقیق ترش اینه که نقد امشب ارسال میشه، فردا هم ثبت میشهنقد بازیسنتر و به همراه اون ثبت نمره متا تا ساعاتی دیگر احتمالا انجام میگیره.
پ.ن: نقد تموم شده و فقط ویرایش نهایی باقی مونده.
پ.ن۲: نقد God of War جزو یکی از سنگینترین نقد هایی بود که انجام دادم. تلاش برای به موقع رسوندن نقد بازی از یک طرف و البته از اون طرف هم سعی کردم تمام نقاط مختلف بازی بررسی کنم. ساعت ها به گوش دادن به موسیقیهای بازی پرداختم، ماموریتهای فرعی انجام دادم و چندین مطلب هم راجع به اساطیر اسکاندیناوی خوندم. علاوه بر این برای تازه کردن حافظه داستان سهگانه اولو دوباره مرور کردم و شماره سوم هم کمی تجربه کردم تا بتونم بهترین نقد خودمو برای این این بازی بنویسم. امیدوارم نقد خوبی باشه.