آخرین ویرایش:
اصلا موتور گرافیکیشون بدرد نمی خوره سر همین نومورا kh3 و FF7R رو با انریل انجین ساختفرومرها که در همین بازیسنتر کم نیستن و کسانی که از هایپ بیخود در توییتر سود می برن رو کنار بذاریم، اکثرا با دمو متوجه شدن با چه زباله ای طرفن و یک گیمر معمولی هم اگر به عنوان تستر می ذاشتن می فهمید چه فاجعه ایه، من اگه جای اینا بودم همین الان Luminous Productions منهدم می کردم! چون اینا تبحرشون گند زدن به منابعه!
خوشبختانه تا دو سال دیگه انحصاریه:نشد دیگه! چون شما و دوستانتون خوشتون اومده بود از دمو! زودتر گیم پس خورش می کنن
View attachment 282279
عجب شروعی برای امسال
مثل اینکه فقط دو سال انحصاریه. نمیشه مادام العمر بشه؟
پای حرف خودتون وایسید حداقل! حال کردید با دمو دیگه، من با غلطک از رو بازی با همون نمایش هاش رد شدم غیر اینه؟ شما که بوکمارک های 3سال پیش منو میاری کامنت هام در مورد این بازی هم راحت می تونی پیدا کنی! امتیازاتشم کمالگراست! چی می خواید دیگه؟ اگه به این کوچه علی چپ زدنا باشه، از انحصاری کامل Crossfirex و یک سال AAAA نداشتتون از فیل برای کمیت نه کیفیت باید سپاسگذار بودخوشبختانه تا دو سال دیگه انحصاریه:
Forspoken will be released on PC and will be a limited-time console exclusive for the PlayStation 5. While the duration of the exclusivity was previously unknown, it has now been revealed that the game will be a PS5 exclusive until January 23, 2025
باید از شما و دوستانتون ممنون باشیم بابت ۷۰ دلارهایی که پرداخت کردید تا جیم رایان بتونه با این پول ها ما رو دو سال از این بازی مصون نگه داره
تظاهر نکنید که تو این یکسال بیبازیای، دلتون لک نزده که همین متا 60و بشینین بازی کنین اونم دی وان روی گیم پسی که با این نمرات خو گرفتهخوشبختانه تا دو سال دیگه انحصاریه:
Forspoken will be released on PC and will be a limited-time console exclusive for the PlayStation 5. While the duration of the exclusivity was previously unknown, it has now been revealed that the game will be a PS5 exclusive until January 23, 2025
باید از شما و دوستانتون ممنون باشیم بابت ۷۰ دلارهایی که پرداخت کردید تا جیم رایان بتونه با این پول ها ما رو دو سال از این بازی مصون نگه داره
نه جونم یه چیزی آشغال باشه میزاریم وسط باهم میخوریم انقدر بخیل نیستیمعجب شروعی برای امسال
مثل اینکه فقط دو سال انحصاریه. نمیشه مادام العمر بشه؟
انحصاری کنسولی بود از روز اول و با عنوان project athia معرفی شد تو 2020.انحصاری شده بود ولی انگار کنسل شد انحصاری شدنش چون همزمان رو pc هم عرضه شد.اگه اینا دشمن سونی هستن چرا متای Tlou2 و گاد اف وار رگناروک رو خوب دادن