آخرین ویرایش:
بازی وقتی پیش فروشش بعد از hogwarts legacy قرار میگیره یعنی احتمالا از نظر تجاری موفق بشه که اصل کار هم همونه این مثالایی که شما زدید بازیایی که بعدش استودیو هاشون ساختن فروش چندین برابری داشتن عادیه تمرکز اصلی رو ای پی های دیگه باشهحیف بودجه ای که سونی چه به صورت مستقیم چه به صورت غیر مستقیم صرف این زباله محض کرده ولی بازیهایی مثل کیلزون و رزیستنس و اینفیموس باید خاک بخورند
من کاری با اینکه چرا پیش فروش خوبی داشته ندارم صرفا گفتم که چرا یه سری ای پی های محبوب کنار گذاشته شدن.دلیل پیش فروش خوبش کاملا مشخصه هایپ بیش از حد و فیکی که راه انداختنView attachment 282293
رفیق درست می فرمایید،کاربرهای ایکس باکس به دلیل اینکه مایکروسافت چاقو زیر گردنشان گذاشته مجبور هستند هر آشغالی روی گیم پس رو بازی کنند.خیلی راحت من ۷۰ دلار نمیدم و تو این زباله و فاجعه سهیم نمیشم
ولی خدا نکنه اون روزی رو که از دستم کاری برنیاد و هر زباله ای رو به اسم دی وان بهم تقدیم کنن و صدام رو هم نتونم دربیارم چون پیش پیش پولش رو دادم(سهام دار)
این گرافیک چطور 3070 میخواد؟ این فوقش باید با 1080 اجرا بشه
میراژ و رزیدنت و استریت هم انحصاری پلی استیشن شدند؟این یکی از تایتلای مهم انحصاری سونی بوده امسال خدا به باقی رحم کنه
من Callisto Protocol رو با اینکه انحصاری هم نبود بیشتر به سونی مربوط میدونم تا این زباله wokeفرومرها که در همین بازیسنتر کم نیستن و کسانی که از هایپ بیخود در توییتر سود می برن رو کنار بذاریم، اکثرا با دمو متوجه شدن با چه زباله ای طرفن و یک گیمر معمولی هم اگر به عنوان تستر می ذاشتن می فهمید چه فاجعه ایه، من اگه جای اینا بودم همین الان Luminous Productions رو منهدم می کردم! چون اینا تبحرشون گند زدن به منابعه!
سر سایبرپانکم همین بودکلا این فن های ایکس باکس یه جوری حال کردن انگار بازی ساخت استودیوهای داخلی سونی بوده و فقط هم برای ps5 عرضه شده .کلا جماعت جالبی هستند تو تاپیک گوتی هم میری یه جوری خوشحالن الدن جایزه درو کرده انگار انحصاریشونه و ساخت یکی از استدیو های وزین داخلی فیل اسپنسر هستش . بی خیال بابا