آخرین ویرایش:
بازی صرفا نمایش نداشته، دمو داشته نظرمونو بعد از انجامش گفتیم، عناوینی که توی لیست هستن حداقل نمایش هاشون و مهمتر تکلیفشون مشخص تر از عطیستمن دلیل هیت به این بازی رو نفهمیدم. اوکی بازی با نمایشاش مطابق میلتون نبوده ولی آرزوی خراب کردن متاش چه دلیلی داره؟ یا چرا ناراحتید که پیش فروش بازی زیاده؟
من سه تا دلیل میبینیممن دلیل هیت به این بازی رو نفهمیدم. اوکی بازی با نمایشاش مطابق میلتون نبوده ولی آرزوی خراب کردن متاش چه دلیلی داره؟ یا چرا ناراحتید که پیش فروش بازی زیاده؟
اوکی به هر دلیلی خوشت نیومده از دمو بازی رو ignore کن چرا از پیش فروش بالاش ناراحت میشی یا آرزوی متای پایین میکنی. شاید اونایی که پیش خرید کردن از دمو لذت بردن! تو همین تاپیک بازیسنتر خیلیا خوششون اومده بود از دمو.بازی صرفا نمایش نداشته، دمو داشته نظرمونو بعد از انجامش گفتیم، عناوینی که توی لیست هستن حداقل نمایش هاشون و مهمتر تکلیفشون مشخص تر از عطیست
Take it easy bro.چه اون سری که خوششون اومده، چه اون سری که خوششون نیومده، نظرشون کاملا به خودشون مربوطه و به شما هیچ ارتباطی پیدا نمی کنه که در این خصوص برای کسی تعیین تکلیف کنی
من این اسکرین شات رو به خاطر بازی سومی میزارم چنلم با اجازه.متاسفانه! همین الان در آمار فروش آمازون ژاپن رتبه اول رو بدست آورد، در مناطق دیگه هم فعلا دومه
View attachment 282142
چه اون سری که خوششون اومده، چه اون سری که خوششون نیومده، نظرشون کاملا به خودشون مربوطه و به شما هیچ ارتباطی پیدا نمی کنه که در این خصوص برای کسی تعیین تکلیف کنیاوکی به هر دلیلی خوشت نیومده از دمو بازی رو ignore کن چرا از پیش فروش بالاش ناراحت میشی یا آرزوی متای پایین میکنی. شاید اونایی که پیش خرید کردن از دمو لذت بردن! تو همین تاپیک بازیسنتر خیلیا خوششون اومده بود از دمو.
هر اسکرین شات یا مطلبی از من نه در این تاپیک، در فروم به کارت اومد هیچ منعی برای استفادش حتی با نام خودت نداری و نیاز به اجازه نیستمن این اسکرین شات رو به خاطر بازی سومی میزارم چنلم با اجازه.
جسارتا این خیلیا کیا هستن؟ و ممنون میشم اگه دلیل علاقه و رضایتشون رو توضیح بدنهمین تاپیک بازیسنتر خیلیا خوششون اومده بود از دمو.