آخرین ویرایش:
این فقط با ریسک تاخیر یا بد بودن مواجه نیست. ریسک بزرگترش تبدیل شدن به Deep Down 2 ـهایشون Pragmata هم از نمونه بازی هاییه که احتمالش هست سرنوشت شومی در انتظارش باشه، یک تریلر کوتاه کوجیمایی طور و از نظر من درجه 3 داشته و بدون اینکه 2022 خبری ازش بشه تاخیر می خوره به 2023! یعنی عنوانی که هنوز تکلیفش مشخص نیست چیه و یک نمایش درست نداشته تاخیر می خوره. حالا چرا سرنوشت شوم، دلیلش اینه که تیم پشت این عنوان یک سری جوان جویای نام هستن که کپکام با چاشنی گنده گــو زی گفته می خواد بهشون بها بده ولی اشاره نکرده اگر احیانا گند زدن پشتشون می ایسته یا نه!
View attachment 282310
دمت گرم دنبال اسمش بودم عجیبه که من خیلی از همون تریلر خوشم اومده امیدوارم بازی گند نخورهایشون Pragmata هم از نمونه بازی هاییه که احتمالش هست سرنوشت شومی در انتظارش باشه، یک تریلر کوتاه کوجیمایی طور و از نظر من درجه 3 داشته و بدون اینکه 2022 خبری ازش بشه تاخیر می خوره به 2023! یعنی عنوانی که هنوز تکلیفش مشخص نیست چیه و یک نمایش درست نداشته مثل عناوین پروتوتایپ مایکروسافت غیبش می زنه! حالا چرا سرنوشت شوم، دلیلش اینه که تیم پشت این عنوان یک سری جوان جویای نام هستن که کپکام با چاشنی گنده گــو زی گفته می خواد بهشون بها بده ولی اشاره نکرده اگر احیانا گند زدن پشتشون می ایسته یا نه! نکته مثبت نمایش همین دخملهView attachment 282310
البته بزرگوار خودشون هم مزخرف ساخته بودن.بزار یه نکته جالب بگم کارگردان ffxv وقتی دید دارن این بازی رو می سازن خودش با پای خودش گذاشت رفت و تو یه مصاحبه هم گفت از بازی که این تیم داره می سازه(forspoken )خوشش نمی آد. الان هم استدیو خودشو ساخته وداره دوتا بازی می سازه.شایعه هم شده که یک انحصاری داره برای سونی می سازه ممکنه یکی از این دوتا بازی باشه.
کسی اپسیلونی از High on Life اطلاعی داشته باشه همچین تویتی نمی زنه و همین مورد در مورد عکس گرفتن از اون تویت هم صادق اه.
این یکی خداییش بحث VS نیست دیگه
انجمن که خیلی خلوت شده. فرومر کجا بود! هر وقتم که اینجا سر میزنیم با خوشتیپی مانند شما رو به رو میشیم.فرومرها که در همین بازیسنتر کم نیستن و کسانی که از هایپ بیخود در توییتر سود می برن رو کنار بذاریم،
باز اون حداقل کرکترای خوبی داشت بازیش و قابل تحمل بودالبته بزرگوار خودشون هم مزخرف ساخته بودن.
والا اصلا بحث vs نیست بحث سر نمرات بازی بود که خب روی کاغذ شبیه همناین یکی خداییش بحث VS نیست دیگه
High on Life قبل اینکه بیاد نظرا به تریلراش مثبت بود، اومد نقدای داغونی گرفت اما بر خلاف نقداش لانچش عالی بود، فروش خیلی خوبی داشت، واسه یک هفته کل نت پر شده بود از کلیپاش (در حدی که وقتی خودشو بازی میکردم نصف جوکاش واسم اسپویل شده بود ) نقدای استیمشم بشدت مثبته (90 درصد!)، حتی خود سونی فنا هم ندیدم ترولش کنن.
حالا Forspoken تریلراش توسط خود سونی فنا بیشتر ترول میشد، دموش ترول میشد، نقداش هم داره ترول میشه و در نهایت احتمال نمیدن خودشم استقبالی بشه ازش.
وضعیتشون هیچ شباهتی به هم نداره غیر انحصاری بودن.