فامیتسو کلا زیادی خوشحال نمره میده!به TLR هم داده بود 38!
امتیاز Edge به این بازی دیدن داره!یا میاد امتیاز کامل رو میده یا ناجور لهش میکنه!
![]()
)من برعکس شماها با FFXII به شدت حال میکردم. یادش بخیر رباناستر!حالا که بحث سر ff12 شد من یه چیزی بگم! منم یه طرفدار معمولی ff! با اینحال ff2 رو به ff12 با اون همه دک و پوز و دم و دستگاه ترجیح میدم! در این مورد کاملا با ماکان موافقم... البته سیستم جنگش جالب بود و همینطور طراحی محیط و خیلی چیزای دیگه اما همون روح ff و جس شیرینی که تو ffهای گذشته تجربه میکردیم رو نداشت....
امتیازات هم جای بسی تامل داره اما مطمئنا کسایی که مثل من هیچی از بازی نمیدونن و انجامش ندادن نباید بیخودی انگشت اتهام به طرف انتقادات ببرن. به هرحال همین انتقادا بوده که ff رو سال به سال بهتر کرده! ماها از رو فن بوی بازی یه چیزی میگیم ولی خب از کجا معلوم شاید واقعا مشکلی داشته باشه که امتیازا انقدر پایینه!!! به هر حال باید منتظر موند و دید...
من برعکس شماها با FFXII به شدت حال میکردم. یادش بخیر رباناستر!
به نظرم من مشکل شما با داستان اون بازیه. شاید اگه FFXII در کنار اون تم حماسی قوی یه داستان عاشقانه و احساساتی خوب هم داشت مورد پسند شما هم قرار میگرفت.
:biggrin1:اون که گوگوشه فریدون!شاه ماهی سبک پرطرفدار شادوشنگول JRPG امتیازاتش اینه؟! :laughing:.
فرقش با LO و BD همین بود.
دوباره این Blade of chaos را دست گرفتی، قلدر شدی بائو؟شاه ماهی سبک پرطرفدار شادوشنگول JRPG امتیازاتش اینه؟! :laughing:.
فرقش با LO و BD همین بود.
میخواد جا پای ea بزاره