امتیازات Final Fantasy XIII

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
ffxiiifamitsu.jpg

درود .

مجله معروف ژاپنی Famitsu در جدیدترین نقد و بررسی به بازی معروف و زیبای شرکت SE یعنی FFXIII پرداخته است که میتوان گفت به این بازی امتیاز کاملی داده است 39/40 که البته این 39 چرا نشد ه است 40 جالب توجه است بازی در این ماه در ژاپن وارد میشود و در اروپا در ماه March .

source

فامیتسو کلا زیادی خوشحال نمره میده!:دی به TLR هم داده بود 38!:دی

امتیاز Edge به این بازی دیدن داره!:دی یا میاد امتیاز کامل رو میده یا ناجور لهش میکنه!:دی

خوشحال که اره!ولی بازیهایی که این چند وقته امتیاز کامل ازش گرفتن تونستن نظر edge رهم جلب کنن!(به جان بچم یک رابطه ای این وسط هست:biggrin1:)
یه ماریو این اخریا اومد و همینطور بایونتا از جفت مجله ها امتیاز توپی گرفتن(بازی هایی که توژاپن ساخته میشن و توسط افراد مشهور فقط تو این قاعده کاربرد دارند:biggrin1::-")

حالا که بحث سر ff12 شد من یه چیزی بگم! منم یه طرفدار معمولی ff! با اینحال ff2 رو به ff12 با اون همه دک و پوز و دم و دستگاه ترجیح میدم! در این مورد کاملا با ماکان موافقم... البته سیستم جنگش جالب بود و همینطور طراحی محیط و خیلی چیزای دیگه اما همون روح ff و جس شیرینی که تو ffهای گذشته تجربه میکردیم رو نداشت....
امتیازات هم جای بسی تامل داره اما مطمئنا کسایی که مثل من هیچی از بازی نمیدونن و انجامش ندادن نباید بیخودی انگشت اتهام به طرف انتقادات ببرن. به هرحال همین انتقادا بوده که ff رو سال به سال بهتر کرده! ماها از رو فن بوی بازی یه چیزی میگیم ولی خب از کجا معلوم شاید واقعا مشکلی داشته باشه که امتیازا انقدر پایینه!!! به هر حال باید منتظر موند و دید...
من برعکس شماها با FFXII به شدت حال می‌کردم. یادش بخیر رباناستر!
به نظرم من مشکل شما با داستان اون بازیه. شاید اگه FFXII در کنار اون تم حماسی قوی یه داستان عاشقانه و احساساتی خوب هم داشت مورد پسند شما هم قرار می‌گرفت.

با تمام احترام به نظرات دوستان ولی اصلا با FFXII من یک نفر حال نکردم نمیدونم یک جور خواصی بود و سبک مبارزه دلنشین نبود داستان بازی هم خوب شروع میشه ولی جلوتر ..

من برعکس شماها با FFXII به شدت حال می‌کردم. یادش بخیر رباناستر!
به نظرم من مشکل شما با داستان اون بازیه. شاید اگه FFXII در کنار اون تم حماسی قوی یه داستان عاشقانه و احساساتی خوب هم داشت مورد پسند شما هم قرار می‌گرفت.

به نظر منم مهدی اصلی ترین دلیل همینه
اگر FF XII یه داستان احساسی مثل FF X داشت دیگه یه همچین حرف هایی در مورد این بازی زده نمیشد
به هر حال هر کس عقیده و نظری داره ولی من شدیدا با این FF XII حال کردم تحولی بود توی این سری مخصوصا از لحاظ Game play
شاید اگه FF XII به این شکل ساخته نمیشد ما FF XIII رو به صورت نمیدیدیم

منم با شماره ی 12 زیاد حال نکردم از محیطش هم زیاد خوشم نمیامد همش تو یه حالت بیایون بود خیلی یکنواخت بود . داستان بازیشم اصلا کششی برای من نداشت که تمومش کنم بدتر کاراکتر ها . قضاوت کنین کمتر کسی پیدا میشه کاراکتر مورد علاقش از 12 باشه . کاراکتر هاش یه جوری آبکی بودن از اون بدتر npc ها یه مشت جک و جونور عجیب غریب شبیه گرازو شغالو حیونای دیگه . مثلا تو فاینال ده همه انسانن از این موجودات به تمام معنا زشت وجود نداشت . البته یه خوبی هم داشت که بازیش کمتر خطی بود و به چشم میامد مثل این شماره ی 13 و با 10 فقط باید یه خط صافو از نقطه ی الف به ب بری نبود.

شاه ماهی سبک پرطرفدار شادوشنگول JRPG امتیازاتش اینه؟! :laughing:.
فرقش با LO و BD همین بود :).
:biggrin1:اون که گوگوشه فریدون!
-کلا من جرات نمیکنم در باره این بازی بد بگم ،چون اهل فن بازی پیر مارو از پیغمبرمون در میارن:biggrin1:
ولی طبق چیزایی که تا الان میشه دید ،احتمالا شاه کوسه بوده و ماهی نبوده:biggrin1:

شاه ماهی سبک پرطرفدار شادوشنگول JRPG امتیازاتش اینه؟! :laughing:.
فرقش با LO و BD همین بود :).

هر کسی عقیده و نظر خاصی داره و این محترمه
با این حال این بازی برای طرفداراش از شاه هم فراتره
خیلی ها این بازی رو همون اول تهیه میکنن و لذتش رو میبرن حالا میخواد 1 بگیره یا 10

اون بال و پری که شماها به این عنوان میدادید مخصوصا قبل از Dual Hal شدن ( MP )، انتظار ما خیلی خیلی بیشتر از امتیاز 4 و 8 و اینا بود. منم که به شما یا بازی یا سازنده فحش ندادم، دادم؟ چرا شلوغش میکنی؟
منطقی بخوایم حساب کنیم یه عنوان "خوب" در سطح 7-8 ـه نه کم نه بیش و به عنوان یه JRPG " خیلی خوب" ـه، OK؟ خوب، خیلی خوب، عالی، فوق العاده هم به هم فرق داره!.

دقیقا همینه همه ی ما منتظر بازی فوق العاده بودم . تا حالا ندیده بود فاینال زیر 8.7 نمره بگیره ولی مثل اینکه این میگیره خوب حتما به ضعفایی داشته .فکر میکنم ضعف اصلی این بوده که خواستن بازی پر فروش تر بشه اومدن خطی ترش کردن اکشنشو بردن بالا خیلی المان های jrpg رو ازش حذف کردن . به قول یکی از این نقدا گفته بود اگه بخوایم به عنوان یه بازی بهش نمره بدیم 8.5 حقشه ولی اگه به عنوان فاینال و یکjrpg حقش میشه 7 . وقتی بازیایی مثال call of duty که خرجای کمتریم روش کرده شرکت انقدر میفروش خوب اسکوارم میگه یه چیز بسازم اکشن تر شاید فروشش بیشتر شد .

شمام قبول دارین کلا آخرین بازیایی که اسکوار ساخته زیاد خوب نبودن last remnant که اصلا نیاز به گفتن نداره infinite undiscovry همینطور فقط Star Ocean: The Last Hope یکم بهتر بود از نظر من اونم خیلی خوب نبود البته . شاید اسکوار دیگه حسشو از دست داده ;) میخواد جا پای ea بزاره

آخرین ویرایش:
پیشاپیش بگم من به امتیازا کار ندارم چون اصلاً برام فرقی نمی کنه ولی!
این سایت هایی که همینجوری(به طرز کاتوره ای!)دارن این بازی رو با 4 و 8 و 5 بدرقه میکنن معتبر هستن یا نه؟مثلاً اون سایت هنگ کنگی!!
کلاً این سایتا تو JRPG نقد کردن اعتبار دارن یا نه؟این امتیازات رو به عنوان سطح امتیازات بازی باور کنم یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or