امتیازات Final Fantasy XIII

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
ffxiiifamitsu.jpg

درود .

مجله معروف ژاپنی Famitsu در جدیدترین نقد و بررسی به بازی معروف و زیبای شرکت SE یعنی FFXIII پرداخته است که میتوان گفت به این بازی امتیاز کاملی داده است 39/40 که البته این 39 چرا نشد ه است 40 جالب توجه است بازی در این ماه در ژاپن وارد میشود و در اروپا در ماه March .

source

بازم وقتی همه ان یک میلیون و هشتصد هزار نفری که بازی رو خریدن دارن از داستانش تعریف میکنن
ماکان جان الان که این جمله را یادت نمیره؟ .وقتی 1 میلیون و هشتصد هزار نفر دارن از داستانش تعریف می کنند همه سایت ها یا باید از داستانش تعریف کنند یا اگر خوششان نیامد(این امر کاملا سلیقه ای است) باید نظر اون سایت را زیاد توجه نکرد چون تا الان هر کسی که بازی را خریده از داستانش تعریف کرده(این نظر شما هست).
من امیدوارم تعداد این سایت ها زیاد نباشه.

سر FFXII که برعکس این قضیه وجود داشت، والا من هر کی رو دیدم حالش از این بازی داشت بهم میخورد (منهای مهدی!:دی) منتها از همه سایت ها خوب امتیاز گرفت!!

وقتی 1 میلیون و هشتصد هزار نفر دارن از داستانش تعریف می کنند همه سایت ها یا باید از داستانش تعریف کنند یا اگر خوششان نیامد(این امر کاملا سلیقه ای است) باید نظر اون سایت را زیاد توجه نکرد چون تا الان هر کسی که بازی را خریده از داستانش تعریف کرده(این نظر شما هست).

نظر من اینه که مهم خودم هستم، یعنی اگه از بازی خوشم بیاد میگم خوبه و اگه از بازی بدم بیاد میگم بده!!

اما در مورد داستان هم که گفتی من نمیدونم نویسنده این مجله درپیت چی مصرف کرده بوده اما اینها نظرات منتقدین فامیتسو هست:

the story is substantial, like no FF before it, with its own distinctive appeal

The melancholic story is also so dramatic, you can't tear your eyes away from it

I doff my hat to the overwhelming graphics and story

(اصطلاح در آوردن کلاه تو ژاپنی به معنی افتادن فک و تعظیم هست)

تنها ایرادی که به داستان وارد هست و همه بهش اشاره میکنن این هست که تا تقریبا وسط بازی چون موضوع تعقیب و گریز هست (حالا زیاد نمیگم چی که داستان لو نره ولی اگه خواستی کامل بهت میگم قضیه چیه) بازی خطی شده، یعنی اینکه خودت زیاد نمیتونی جایی بری و مجبور هستی با ریتم تند داستان بری جلو!!

این تنها ایرادی هست که به داستان بازی وارد شده!! حالا دیگه قضاوت با شما!! آیا ان 2 ایی که این عتیقه داده حقش هست؟

پس زیاد دور ورندارید...

اما در مورد سلیقه و خوب بودن FFXIII هم یه چیز بگم که خیلی جالبه!

فامیتسو از بین 4 5 هزار نفر یه نظر سنجی راه انداخته که محبوب ترین FF کدومه، خیلی ها گفتن FFXIII!! یعنی این بازی رو حتی بهتر از FFVII و FFVI و ... میدونستن!!

حالا بزودی دمو انگلیسی بازی روی PSN و Live میاد و خودتون میبینید از نظر گیمر ها این بازی یه جوکه یا نه...

سلام دوستان.
خوب باید بیشتر صبر کرد و منتظر نمره های دیگه باشیم.
من با نظرات ماکان موافقم.
ماکان اینو بخون:;)
FFXII از فامیتسو 40 گرفت (اولین FF ای بود که امتیاز کامل گرفت) و بقیه سایت ها هم ازش کلی تعریف کردن، چرا چون از سیستم جدید گیم پلی و ان گامبیت مسخره خوششون امده بود اما این بازی از نظر من آشغال ترین FF هست و از گیم پلی و داستان و شخصیت پردازیش هم حالم بهم خورد!:biggrin1: فقط من اینطوری نیستم، خیلی از FF فن های دیگه هم همینطور فکر میکنن! اصلا بزرگترین ضربه به محبوبیت FF رو هم همین بازی زد اما نظر منتقدین یه چیز دیگه بود...
ماکان اومدی و نسازی.FFXII یکی از بهترین FF هستش.از نظر داستان که یکی از کاملترین و پیچیده ترین داستان ها رو داشت.که واقعا آدم جذبش میشد.
گیم پلیش هم خیلی خوب بود و از اون سیستم مذخرف battle screen فاصله گرفته بود و سرعت گیم پلی افزایش پیدا کرده بود.دیگه لودینگ نداشت و کلی چیز دیگه.شخصیت پردازیش هم خیلی خوب بود.
با این حال.من خودم یک FF fanboy هستم.با اینحال هیچ FFی رو مثل شماره 12 نمیدونم.
البته هرکی یه نظری داره.ولی من برعکس تو خیلی هارو میشناسم که با این FF حال کردن.

• Like
Reactions: vaan 2
خوب منم تو اسپویلر جواب میدم!:دی

خوب سوای اینکه هر کسی یه نظری داره من به این دلیل با FFXII حال نمیکنم که داستان و شخصیت پردازیش با FF های دیگه خیلی فرق داره!! یعنی اگه اسم این بازی یه چیز دیگه بود خیلی هم باهاش حال میکردم اما به عنوان یه بازی از سری FF نه... نمیدون به نظر من روح FF تو این بازی نیست!! به نظر من عکس این قضیه توی FFXIII خیلی صادقه! هم داستانش خیلی جدی و تاریک و تلخ هست و هم به خوبی موقع بازی کردنش حس FF بازی کردن به آدم دست میده. من که خیلی ازش خوشم امده...

البته فکر نکنم مثل XII ضدحال بخوریم. این 2 نمره ی کمی هم که ای دو تا سایت دادن رو بهتره نمره دهی با سلیقه ی شخصی بنامیم.

کلا با این جمله ماکان موافقم و شعار خودم هم هست.

نظر من اینه که مهم خودم هستم، یعنی اگه از بازی خوشم بیاد میگم خوبه و اگه از بازی بدم بیاد میگم بده!!

پس بهتره اونی که از بازی میخواین به دنبال اون باشین نه اون چیزی که منتقدین میخوان.

منم تو اسپویلر در مورده FFXII بگم:
در رابطه با FFXII منم خیلی با داستانش حال نکردم، با Vaan هم همینطور. ولی سیستمه Gambit بنظرم جالب بود، درسته متفاوت بود ولی اگه واقعا سیستمش دستت میومد و بهش عادت میکردی خیلی جذاب میشد. شاید واسه خیلیها پیچیده بنظر میومد ولی Gambit این قدرتو بهت میداد تا استراتژیتو قبل از مبارزه پیاده کنی. میتونستی قبل از مبارزه هر کاراکترتو برنامه ریزی کنی که در هر شرایط چجوری رفتار کنه. وقتی MP ش کمتر یا بیشتر از یه عددیه، یا به نسبته HP خودت یا دشمن و یا کله پارتی، یا Status Effect هاو ... همه چیزو میشد برنامه داد. کلا از اون حسه برنامه نویسیه Gambit خوشم اومد.

1 - گفته بازی بسیار خطی و بدون ازادی عمل هست که به نظرم درست گفته ( به جز انتهای بازی کمی ازادی عمل به گیمر میده )

2 - داستان رو هم من ننویسم راحت ترم ! ( 2 داده ) یه چیزی در حد Piece Of Shit ! :d

3 - از گرافیک تعریف کرده ( بهش 9 داده )

4 - به صدا گزاری هم 7 داده ! گفته کیفیت قابل قبولی داره ! ( عمدتا با کیفیته ) !!

5 - به جذابیت 1 داده !!!! گفته اگه شما فکر میکنید میتونید 100 ساعت اینو بازی کنید من 8 ساعت هم نمیتونم :biggrin1:

6 - در کل امتیاز خرسند 4 از 10

92cb0db9.jpg

حقیقت تلخه:laughing:

پ.ن:پیدا کردن جوک سال خدایش خیلی سخت تر از GoTY شده
باید یک مراسم بزارن JoTY رو انتخاب کنن:biggrin1:

پ.ن:باید تا عرضه بازی تو اروپا و امریکا صبر کرد،اینا نقاد نیستن که!کلا یک شرق و یک فامیتسو-باقیشون برن بوق بزنن

آخرین ویرایش:
خدا لعنتشون کنه میخوان دو سه ماه تنه مارو بلرزونن که فاینال 13 قشنگ هست با نه ! تا حالا این سری یه شما ره ی ضعیف هم نداشته فکر نمیکنم با همه کار روی این سری ضعیف از آب در بیاد
ولی خوب اگه خیلی دلچسب نباشه نشون میده واقعا ساگاگوچی نقش مهمی تو تیم سازنده داشته که حالا نیست بارز شده ( من با فینال 12 هم خیلی حال نکردم )

us-ps3-artwork.jpg

سایت RpgSite . net به بازی امتیاز 85 از 100 را داد .

سایت PS3Gen نیز به بازی امتیاز 80 از 100 داد .
یا یکجای کار این سایتها و مجلات میلنگه!یا امتیاز فامیتسو خیلی تبلیغاتی بوده و رو هایپ کار کرده:-"

دیگه دارم شک میکنم!البته بازهم خیلی سایتهای......نیستن.

یا یکجای کار این سایتها و مجلات میلنگه!یا امتیاز فامیتسو خیلی تبلیغاتی بوده و رو هایپ کار کرده:-"

دیگه دارم شک میکنم!البته بازهم خیلی سایتهای......نیستن.
فامیتسو کلا زیادی خوشحال نمره میده!:دی به TLR هم داده بود 38!:دی

امتیاز Edge به این بازی دیدن داره!:دی یا میاد امتیاز کامل رو میده یا ناجور لهش میکنه!:دی

حالا که بحث سر ff12 شد من یه چیزی بگم! منم یه طرفدار معمولی ff! با اینحال ff2 رو به ff12 با اون همه دک و پوز و دم و دستگاه ترجیح میدم! در این مورد کاملا با ماکان موافقم... البته سیستم جنگش جالب بود و همینطور طراحی محیط و خیلی چیزای دیگه اما همون روح ff و جس شیرینی که تو ffهای گذشته تجربه میکردیم رو نداشت....
امتیازات هم جای بسی تامل داره اما مطمئنا کسایی که مثل من هیچی از بازی نمیدونن و انجامش ندادن نباید بیخودی انگشت اتهام به طرف انتقادات ببرن. به هرحال همین انتقادا بوده که ff رو سال به سال بهتر کرده! ماها از رو فن بوی بازی یه چیزی میگیم ولی خب از کجا معلوم شاید واقعا مشکلی داشته باشه که امتیازا انقدر پایینه!!! به هر حال باید منتظر موند و دید...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or