ماکان جان الان که این جمله را یادت نمیره؟ .وقتی 1 میلیون و هشتصد هزار نفر دارن از داستانش تعریف می کنند همه سایت ها یا باید از داستانش تعریف کنند یا اگر خوششان نیامد(این امر کاملا سلیقه ای است) باید نظر اون سایت را زیاد توجه نکرد چون تا الان هر کسی که بازی را خریده از داستانش تعریف کرده(این نظر شما هست).بازم وقتی همه ان یک میلیون و هشتصد هزار نفری که بازی رو خریدن دارن از داستانش تعریف میکنن
وقتی 1 میلیون و هشتصد هزار نفر دارن از داستانش تعریف می کنند همه سایت ها یا باید از داستانش تعریف کنند یا اگر خوششان نیامد(این امر کاملا سلیقه ای است) باید نظر اون سایت را زیاد توجه نکرد چون تا الان هر کسی که بازی را خریده از داستانش تعریف کرده(این نظر شما هست).
the story is substantial, like no FF before it, with its own distinctive appeal
The melancholic story is also so dramatic, you can't tear your eyes away from it
I doff my hat to the overwhelming graphics and story
ماکان اومدی و نسازی.FFXII یکی از بهترین FF هستش.از نظر داستان که یکی از کاملترین و پیچیده ترین داستان ها رو داشت.که واقعا آدم جذبش میشد.FFXII از فامیتسو 40 گرفت (اولین FF ای بود که امتیاز کامل گرفت) و بقیه سایت ها هم ازش کلی تعریف کردن، چرا چون از سیستم جدید گیم پلی و ان گامبیت مسخره خوششون امده بود اما این بازی از نظر من آشغال ترین FF هست و از گیم پلی و داستان و شخصیت پردازیش هم حالم بهم خورد!:biggrin1: فقط من اینطوری نیستم، خیلی از FF فن های دیگه هم همینطور فکر میکنن! اصلا بزرگترین ضربه به محبوبیت FF رو هم همین بازی زد اما نظر منتقدین یه چیز دیگه بود...
نظر من اینه که مهم خودم هستم، یعنی اگه از بازی خوشم بیاد میگم خوبه و اگه از بازی بدم بیاد میگم بده!!
حقیقت تلخه:laughing:1 - گفته بازی بسیار خطی و بدون ازادی عمل هست که به نظرم درست گفته ( به جز انتهای بازی کمی ازادی عمل به گیمر میده )
2 - داستان رو هم من ننویسم راحت ترم ! ( 2 داده ) یه چیزی در حد Piece Of Shit ! :d
3 - از گرافیک تعریف کرده ( بهش 9 داده )
4 - به صدا گزاری هم 7 داده ! گفته کیفیت قابل قبولی داره ! ( عمدتا با کیفیته ) !!
5 - به جذابیت 1 داده !!!! گفته اگه شما فکر میکنید میتونید 100 ساعت اینو بازی کنید من 8 ساعت هم نمیتونم :biggrin1:
6 - در کل امتیاز خرسند 4 از 10
یا یکجای کار این سایتها و مجلات میلنگه!یا امتیاز فامیتسو خیلی تبلیغاتی بوده و رو هایپ کار کرده
فامیتسو کلا زیادی خوشحال نمره میده!یا یکجای کار این سایتها و مجلات میلنگه!یا امتیاز فامیتسو خیلی تبلیغاتی بوده و رو هایپ کار کرده
دیگه دارم شک میکنم!البته بازهم خیلی سایتهای......نیستن.