امتیازات Final Fantasy XIII

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
ffxiiifamitsu.jpg

درود .

مجله معروف ژاپنی Famitsu در جدیدترین نقد و بررسی به بازی معروف و زیبای شرکت SE یعنی FFXIII پرداخته است که میتوان گفت به این بازی امتیاز کاملی داده است 39/40 که البته این 39 چرا نشد ه است 40 جالب توجه است بازی در این ماه در ژاپن وارد میشود و در اروپا در ماه March .

source

این دوتا سابت که دوستامون گفتن معتبرن مخصوصا اولی . توی گیم اسپاتم تو بخش نظره منتقدا امتیازش هست.وقتی از نظر گیک اسپات معتبره پس معتبره :p
سایت RpgSite . net به بازی امتیاز 85 از 100 را داد .

سایت PS3Gen نیز به بازی امتیاز 80 از 100 داد .

دوستان میدونید مشکل چی هست؟ همونطور که از اول هم گفتم این FFXIII چون یک JRPG خیلی مدرن هست، یه جورایی به قول همین مجله نسل جدید JRPG هاست، برای همین اولش همه بهش سخت میگیرن اما وقتی جا بیفته...

من مطمئن هستم طرفداران سبک H&S این بازی رو کالا متفاوت میبینن و برای اولین بار میتونن یه JRPG توپ رو بدون دردسر تجربه کنن!

سلام دوستان.
من مطمئن هستم طرفداران سبک H&S این بازی رو کالا متفاوت میبینن و برای اولین بار میتونن یه JRPG توپ رو بدون دردسر تجربه کنن!
یعنی ماکان اکشن بازی اینقدر زیاد شده؟؟؟

خیلی تو کفشم راستی اون شایعات E3 در باره ی نسخه ی PC هیچ وقت به حقیقت می پیونده؟؟؟

بنده به شخصه همچین شایعی ندیدم اگه هم بوده در حد همون شایعه هست فقط last remnant برای pc اومد که نمیومد بهتر بود ;)

فرها جان گفتی last remnant یاد یه چیزی افتادم.نسخه ps3 کنسل شد؟سال 2008 فکر کنم رو 360 اومد.

اره حمید جان کنسل شده تا اونجایی که فهمیدم برای pc تو سال 2008 در 28 نوامبر ریلیز شد برای 360 هم در 2009 در 24 مارچ بود وای ps3 خبری نشد دیگه

نمیدونم چه اصراریه نسخه Import رو نقد کنن ولی این نقدهایی که من تا حالا خوندم اکثرا ایراداته مشابهی گرفتن. فکر نکنم Average امتیازاتش بالاتر از 90 بشه در کل. حساسیت و انتظارم رو سریه FF خیلی بالاست. شاید اگه اسمه بازی چیزه دیگه ای بود ازش زیاد ایراد نمیگرفتن و امتیازا بالاتر میشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or