امتیازات Final Fantasy XIII

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
ffxiiifamitsu.jpg

درود .

مجله معروف ژاپنی Famitsu در جدیدترین نقد و بررسی به بازی معروف و زیبای شرکت SE یعنی FFXIII پرداخته است که میتوان گفت به این بازی امتیاز کاملی داده است 39/40 که البته این 39 چرا نشد ه است 40 جالب توجه است بازی در این ماه در ژاپن وارد میشود و در اروپا در ماه March .

source

نمیدونم چه اصراریه نسخه Import رو نقد کنن ولی این نقدهایی که من تا حالا خوندم اکثرا ایراداته مشابهی گرفتن. فکر نکنم Average امتیازاتش بالاتر از 90 بشه در کل. حساسیت و انتظارم رو سریه FF خیلی بالاست. شاید اگه اسمه بازی چیزه دیگه ای بود ازش زیاد ایراد نمیگرفتن و امتیازا بالاتر میشد.
اگه اسمش چیز دیگه ای بود- یکسری نمرات الکی هم بهش نمیدادند!!!:-"کلا این حرف زیاد منطقی نیست

-من یکی که همچنان به بازی امید دارم- انشا... عرضه در اروپا و امریکاش رو ببینیم و نمرات بهتر

IGN UK به بازی امتیاز 8.3/10 داده.
EuroGamer هم 8/10.

CVG هم به بازی امتیاز 9.2/10 داد.
Verdict
A deep and enchanting quest that's fast and easy to grasp yet suitably complex.

Uppers
* Looks incredible
* Gripping story in a fully-realized universe
* Fast and satisfying battle system

Downers
* Shamelessly linear in earlier stages
* We prefer the Japanese main theme over Leona
* More streamlined gameplay may upset the typical RPG-lover

آخرین ویرایش:
جالبه من گفتم با این چیزائی که درباره نسخه 360 میگن، کمه کم یکی دو نمره ای پائینتر بگیره.

Digital Foundry

The rumours are true. Final Fantasy XIII on Xbox 360 isn't anywhere near as impressive as it is on PlayStation 3. The real kicker is that it's a lot worse than it should have been.

میتونید مقاله رو بخونید تا متوجه بشید چقدر نسخه 360 داغونه... یاد اون تاپیک افتادم که چه حرف پست هایی توش زده میشد.

میتونید مقاله رو بخونید تا متوجه بشید چقدر نسخه 360 داغونه... یاد اون تاپیک افتادم که چه حرف پست هایی توش زده میشد.

لول... شاد باشی دوسته عزیز... این جمله هم از خوده این سایت که در بازه نسخه 360 میگه:

In this respect, Final Fantasy XIII is clearly still a worthwhile experience, despite the resolution drop and the frequently awful cut-scene quality. In terms of basic content, story, and core functionality, it's all there.

Despite the cutbacks, the in-game graphics are still attractive, the gameplay is fundamentally the same as the PS3 version

حالا نسخه PS3 بهتره ولی دلیلی نمیشه نسخه 360 داغون و افتضاح و یه پرته بد باشه. میبینی که حتی همین سایته مورده علاقت هم نوشته : still a worthwhile experience

یکم فونتشو بزرگتر کردم که راحتتر بخونی. این کلمه هایی مثله داغون و افتضاح و فاجعه و ... رو معلومه چه کسایی بکار میبرن.

^^ ROFL

نکنه می خواستی gameplay و داستان هم فرق داشته باشه؟ :)
اصل این مقایسه درباره گرافیک هست که به واضح گفته شده نسخه 360 خیلی ضعیف تر هست:

it's a lot worse than it should have been

بقیش دیگه برای دل خوشی شما گفته شده، که مثل اینکه انتظار داشتید داستان و گیم پلی هم تفاوت داشته باشه.

سلام!
VideoGamer به هر دو نسخه امتیاز 7.0 از 10 داده است.
Review

43682813976919010523.jpg

Code:
You all want to know about the differences between the
PS3 and the 360 versions, don't you? Of course you do. Well, 
here's the truth: the PS3 version is the one to get.
To our eyes, the gameplay visuals look similar across both platforms,
but the cutscenes are vastly different. On PS3, and, therefore on Blu-ray, 
the cutscenes are displayed natively in 1080p, whereas the cutscenes 
in the 360 version are sub 720p. The cutscenes
in the 360 version look, to the discerning eye, pixelated and blurry. 
But to the untrained eye, it's a case of much ado about nothing
=============
=============
Official Xbox Magazine به بازی امتیاز 9.0 از 10 داده است.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or