من به افتضاح عقیده ندارم چون به هر حال بازی اسم Final Fantasy رو یدک میکشه و قطعا نمیشه بهش گفت افتضاح یا هر کلمه مترادف دیگه . مسئله اینجاست که شما میخوای به هر نحوی که شده اون تفاوت فاحش رو کتمان کنی . نه بازی افتضاح نیست . افتضاح یعنی عدم وجود در حالی که این بازی وجود داره و از لحاظ اون المان های ثابت هم دو نسخه با هم برابرند . بحث سر ِ Visual ِ ، سر کم کاری Square Enix ، سر جاه طلبی و پولی که باعث Multi شدن بازی و این کم کاری برای نسخه 360 شد . درسته ؟ این چیزیه که وجود داره . داستان اون تاپیک هم همین بود اینکه اونا کم کاری کردن و نخواستن ، یا نتونستن ، یا وقت نداشتن که روی نسخه 360 هم کار کنن تا این مشکلات رو نداشته باشه .حالا شما هم عقیده داری نسخه 360 افتضاح و آشغال و داغون هست؟ اگه همچین عقیده ای نداری ما بحثی نداریم با هم. من بحثم با اوناس که میخوان نسخه 360 رو به خاکه سیاه بکشونن.
خُب منتظر یه همچین چیزی بودم مشخص شد که تفاوت گرافیک فاحش است!
من به افتضاح عقیده ندارم چون به هر حال بازی اسم Final Fantasy رو یدک میکشه و قطعا نمیشه بهش گفت افتضاح یا هر کلمه مترادف دیگه . مسئله اینجاست که شما میخوای به هر نحوی که شده اون تفاوت فاحش رو کتمان کنی . نه بازی افتضاح نیست . افتضاح یعنی عدم وجود در حالی که این بازی وجود داره و از لحاظ اون المان های ثابت هم دو نسخه با هم برابرند . بحث سر ِ Visual ِ ، سر کم کاری Square Enix ، سر جاه طلبی و پولی که باعث Multi شدن بازی و این کم کاری برای نسخه 360 شد . درسته ؟ این چیزیه که وجود داره . داستان اون تاپیک هم همین بود اینکه اونا کم کاری کردن و نخواستن ، یا نتونستن ، یا وقت نداشتن که روی نسخه 360 هم کار کنن تا این مشکلات رو نداشته باشه .
بحث اینه . این چیزیه که بخش عمده Review سایت ها رو در بر گرفته خودتون هم دیدید . ما که با هم دعوا نداریم ، داریم ؟ کیوان داره براتون جمله بدون تحریف نقد ها رو میزاره به نظرم قبول کردن واقعیت بهتر از طرفداری کورکورانست .
یه نکته دیگه اینکه فکر نمی کنم درست باشه کسی رو که میخواد حق مطلب ادا بشه بگیم فن بوی و حالا این انگ رو بهش با هر لحنی بزنیم .
That being the case, despite falling short in direct comparison with its PS3 sibling it's still a decent game
خوب خدا عمرت بده . خودت داری جواب خودتو میدی دیگه . اصلا قرار نیست بازی مثلا تو Gameplay ضعیف تر باشه که . کل بحث روی مبحث گرافیک و در کل Visual ِ که مربوط به جلوه های بصری میشه .نسخه 360 با این که از لحاظه گرافیک ضعیفتره
مثل اینکه بازی واقعا گرافیک خیلی خوبی داره چون IGN UK هم با اینکه به کل بازی 8.3 داده ولی گرافیک رو 10 داده و بقیه هم همگی از گرافیک تعریف کردن ، ولی من هرچی گیم پلی دیدم ازش خیلی چیز خاصی نبود !
جان....؟مگه تو گیم پلی تفاوتی دارن؟!یکیه دیگه..!!!
من به افتضاح عقیده ندارم چون به هر حال بازی اسم Final Fantasy رو یدک میکشه و قطعا نمیشه بهش گفت افتضاح یا هر کلمه مترادف دیگه .
X360 Review
Graphics: 9.1/10
Sound: 8.3/10
Gameplay: 8.2/10
Longevity: 9.1/10
Overall: 8.4/10
PS3 Review
Graphics: 9.8/10
Sound: 9.2/10
Gameplay: 8.0/10
Longevity: 8.9/10
Overall: 8.5/10
خوب خدا عمرت بده . خودت داری جواب خودتو میدی دیگه . اصلا قرار نیست بازی مثلا تو Gameplay ضعیف تر باشه که . کل بحث روی مبحث گرافیک و در کل Visual ِ که مربوط به جلوه های بصری میشه .
میدونی مشکل چیه . اینه که اون کلمه نسبی گفته شده . FFXIII نسخه 360 به خودی خود دارای گرافیک قابل قبولیه ، تو بقیه مشخصه ها هم که مثل نسخه PS3 حرف نداره . این یه سنجش نسبی که اینجا به نسبت نسخه PS3 داره مقایسه میشه . اینکه این نسخه در مقابل PS3 دارای گرافیک ضعیف تریه . ضعیف داریم تا ضعیف . ما میتونیم کوچک ترین اختلاف رو در نظر بگیریم و از کلمه ضعیف استفاده کنیم . مثل بعضی بازی های Mutli که اکثرا نسخه 360 برتری داشت هر چند خیلی کوچیک که حتی میشد نادیده گرفت . اما اینجا چی ؟ پس این مقایسه و به کار بردن اون کلمات در واقع برای گفتن همون سنجش نسبیه وگرنه گفتم به خودی خود نسخه 360 گرافیک قابل قبولی داره .
دقیقا مثل Bayonetta که واقعا نسخه PS3 به نسبت نسخه 360 تفاوت فاحشی داشت اما به خودی خود قابل قبول بود .
امیدوارم تونسته باشم مطلب رو جوری گفته باشیم که متوجه بشید .