یه سری از امتیازاتش اصلا معقول نیستمن تو عمرم یه چنین امتیازی یعنی اختلاف امتیاز از team xbox ندیده بودم که دیدم داده 5 :smile:!
گیم پلی JRPG که یه چیز ثابتیه , همیشه هم تا اواخر بازی خطیه. نمی دونم اون " نا امید کننده" یعنی چی!
دوست عزیز حتی اگه تو هارد نصب باشه هم نیاز به دیسک برای اجرا داره!برای جلو گیری از کپی (در تابلو ترین حالت!)lost odysy و Blue dragon هم به همین شکل بود!حتی تک دیسک ها هم برای بازی به دیسک نیاز دارند!3تا دی وی دی رو ریخته بوده تو هارد دستگاه ولی وسط بازی درخواست دیسک رو کرده!!!!
110% تایید میشه!خدایش فنها همین هستند!اون قضیه هم کاملا درسته!!بهت قول میدم غیر چند تا از بچه ها مثل مهدی و ماکان و بابی بقیه اصلا نمیدونند چجوری JRPG بازی کنند.!
سر گیم پلی بازی هزار جور لعنت و عجب غلطی کردم بازی رو گرفتم میگن!
ولی یه چیزی هست به نام Fan یه کنسول بودن که اینارو به بحث بیخود وامیداره!
بهت قول میدم غیر چند تا از بچه ها مثل مهدی و ماکان و بابی بقیه اصلا نمیدونند چجوری JRPG بازی کنند.!برام یه چیز جالبه جوری دارید روی گرافیک بازی نظر میدید و مو شکافانه به زیزترین جزئیات گرافیکی و کیفیت بازی میپردازید هر کی ندونه انگار دارید گرافیک بازی رو با کنسول میکرو .و ps1 مقایسه میکنید شمایی که ادعای FF باز بودنتون میشه (بعضیها) پس نباید گرافیک براتون اینقدر مهم باشه چون زمانی 1 درصد این گرافیک رو هم بازی میکردید
نقد TeamXbox از روی سایتشون برداشته شده یا من نمی بینمش ؟! جل الخالق !!!
50
TeamXbox
Final Fantasy XIII shoves a handful of protagonists in your face that look like they were designed at a cosplay convention and asks you to care about them simply because they’re wearing a beanie, have a cool nickname or speak with a mysterious Australian accent.
گویا دیسک آخر بازی ایراداتی داشته که درست اجرا نمیشده ! حالا معلوم نیست بدون اجرا کردن اون دیسک چطوری نقدش کردن !! از اون جالب تر هنوز مشخص نیست که سایر سایتها هم بازی رو به طور کامل روی 360 انجام دادن یا فقط نسخه PS3 رو تموم کردن و یه نقد مشترک برای هر دو نسخه نوشتن !!! یعنی به بیان ساده تر خودشون رو خلاص کردن !اریا MS دستور داده-کلش کردن- دوباره نقد کنند!اینبار بهتر