امتیازات Final Fantasy XIII

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
ffxiiifamitsu.jpg

درود .

مجله معروف ژاپنی Famitsu در جدیدترین نقد و بررسی به بازی معروف و زیبای شرکت SE یعنی FFXIII پرداخته است که میتوان گفت به این بازی امتیاز کاملی داده است 39/40 که البته این 39 چرا نشد ه است 40 جالب توجه است بازی در این ماه در ژاپن وارد میشود و در اروپا در ماه March .

source

1UP یه مقاله ای در مورد تفاوت دو نسخه نوشته که خیلی جالب توضیح داده و دلیل نمره مساوی با PS3 رو گفته!

به طور خلاصه بگم:
در Cut Scene ها تفاوت واضحه، تا حدی که وقتی بعد از امتحان نسخه 360 به PS3 رفتم این تفاوت رو کاملا و تابلو احساس کردم! در گیم پلی هم تفاوت دیده میشه ولی کمتر است. در کل از لحاظ تکنیکی (یا همون گرافیک) تفاوت آشکار است. ولی به هیچ وجه نگفته که نسخه 360 گرافیک بد یا داغونی داره. چند بار هم گفته هردو نسخه Good Looking هستند!

اما دلیل امتیاز کم نکردنش:
در بعضی اوقات ضعیف تر بودن گرافیکی یه نسخه رو گیم پلی تاثیر میگذاره، مثل نسخه PS3 بازی Bayonetta و منتقد مجبور میشه نمره کم کنه. ولی در نسخه 360 بازی FFXIII، تفاوت گرافیکی هیچ تاثیری در گیم پلی نداشت بنابراین نمره ای هم کم نشد. من منتقد بازی هستم نه تکنولوژی!
آخر هم گفته : تجربه کلی بازی در هردو پلتفرم یکسان است.

Ace Gamez 7.9/10
G4TV 4/5

آخرین ویرایش:
گرافیک این بازی واسم مهم نبوده و نیست ولی شخصا آماده شدم بودم یه فاینال در حد میکرو بزنم. مثل اینکه اوضاع کمی ( البته فقط کمی:دی) بهتره.

من تو عمرم یه چنین امتیازی یعنی اختلاف امتیاز از team xbox ندیده بودم که دیدم داده 5 :smile:!
یه سری از امتیازاتش اصلا معقول نیست
گیم پلی JRPG که یه چیز ثابتیه , همیشه هم تا اواخر بازی خطیه. نمی دونم اون " نا امید کننده" یعنی چی!
طول بازی هم دیگه جای بحث نداره. الان توی همن بازیسنتر رکورد 250 ساعت داریم.
جالبه برای بخش نوآوری گفته سازندگان FF باید یه چیز جدید بسازن:thinking:

من تفوتهای بین دو نسخه رو دیدم...به غیر از رزولوشن کمتر در نسخه 360 چیزه دیگه ای ندیدم!!!
یه چیزه عجیب دیگه اینکه تو یه عکس نشون داده بود 3تا دی وی دی رو ریخته بوده تو هارد دستگاه ولی وسط بازی درخواست دیسک رو کرده!!!!

a2c2.jpg.jpg

a2c1.jpg.jpg

GoodCG_000.jpg.jpg

goodcg1.jpg.jpg

GoodCG_001.jpg.jpg

install1.jpg.jpg

install2.jpg.jpg

تو این اسپویلر میتونید تفوتها رو ببینید....گلچین کردم...به غیر از افت رزولوشن در نسخه 360 من که چیزه دیگه ای ندیدم...
مثل بازی هایی همچون رزیدنت اویل 5 نسخه ps3 فریم ثابتی ندارد!!!!

برام یه چیز جالبه جوری دارید روی گرافیک بازی نظر میدید و مو شکافانه به زیزترین جزئیات گرافیکی و کیفیت بازی میپردازید هر کی ندونه انگار دارید گرافیک بازی رو با کنسول میکرو .و ps1 مقایسه میکنید شمایی که ادعای FF باز بودنتون میشه (بعضیها) پس نباید گرافیک براتون اینقدر مهم باشه چون زمانی 1 درصد این گرافیک رو هم بازی میکردید

3تا دی وی دی رو ریخته بوده تو هارد دستگاه ولی وسط بازی درخواست دیسک رو کرده!!!!
دوست عزیز حتی اگه تو هارد نصب باشه هم نیاز به دیسک برای اجرا داره!برای جلو گیری از کپی (در تابلو ترین حالت!)lost odysy و Blue dragon هم به همین شکل بود!حتی تک دیسک ها هم برای بازی به دیسک نیاز دارند!

بابت عکس ها و کلیپ(که کار نکرد:دی) مقایسه ممنون-خیلیها خیلی چیزا میبینن که چشمهای منو شما توان دیدنش رو نداره!چشم دل میخواد:دی

HD نبودن نسخه 360 تو این تصویر تابلو!
GoodCG_000.jpg.jpg

همونطور که گفتن فرقش رو فقط توی CG ها میشه دید!

بهت قول میدم غیر چند تا از بچه ها مثل مهدی و ماکان و بابی بقیه اصلا نمیدونند چجوری JRPG بازی کنند.!
سر گیم پلی بازی هزار جور لعنت و عجب غلطی کردم بازی رو گرفتم میگن!
ولی یه چیزی هست به نام Fan یه کنسول بودن که اینارو به بحث بیخود وامیداره!:)
110% تایید میشه!خدایش فنها همین هستند!اون قضیه هم کاملا درسته!!

آخرین ویرایش:
برام یه چیز جالبه جوری دارید روی گرافیک بازی نظر میدید و مو شکافانه به زیزترین جزئیات گرافیکی و کیفیت بازی میپردازید هر کی ندونه انگار دارید گرافیک بازی رو با کنسول میکرو .و ps1 مقایسه میکنید شمایی که ادعای FF باز بودنتون میشه (بعضیها) پس نباید گرافیک براتون اینقدر مهم باشه چون زمانی 1 درصد این گرافیک رو هم بازی میکردید
بهت قول میدم غیر چند تا از بچه ها مثل مهدی و ماکان و بابی بقیه اصلا نمیدونند چجوری JRPG بازی کنند.!
سر گیم پلی بازی هزار جور لعنت و عجب غلطی کردم بازی رو گرفتم میگن!
ولی یه چیزی هست به نام Fan یه کنسول بودن که اینارو به بحث بیخود وامیداره!:)

نقد TeamXbox از روی سایتشون برداشته شده یا من نمی بینمش ؟! جل الخالق !!!

اریا MS دستور داده-کلش کردن- دوباره نقد کنند!اینبار بهتر:دی
این لینکش بود-نگاه کن چی مینویسه

امتیاز تو متاکریتیک ثبت شده-
این تنها قسمت بجا مونده از متن هست:دی
50
TeamXbox
Final Fantasy XIII shoves a handful of protagonists in your face that look like they were designed at a cosplay convention and asks you to care about them simply because they’re wearing a beanie, have a cool nickname or speak with a mysterious Australian accent.

به نظر من توی این سبک کلا غربی ها تعطیلن ...فقط باید به امتیاز Famitsu اطمینان کرد.
مثله اینه که ژاپنی ها HL2 حال نکردن دلیل بر بد بودن بازیه ؟؟؟
من که توی سبک Jrpg فقط famitsu رو قبول دارم....

اریا MS دستور داده-کلش کردن- دوباره نقد کنند!اینبار بهتر:دی
گویا دیسک آخر بازی ایراداتی داشته که درست اجرا نمیشده ! حالا معلوم نیست بدون اجرا کردن اون دیسک چطوری نقدش کردن !! از اون جالب تر هنوز مشخص نیست که سایر سایتها هم بازی رو به طور کامل روی 360 انجام دادن یا فقط نسخه PS3 رو تموم کردن و یه نقد مشترک برای هر دو نسخه نوشتن !!! یعنی به بیان ساده تر خودشون رو خلاص کردن !
این هم توضیح Team Xbox در مورد دیسک آخر :
Due to a malfunctioning disc (a Microsoft-supplied replacement disc also produced the same error), the reviewer was only able to play through the first 30 hours of Final Fantasy XIII. Although he plans on playing through the rest of the game—and TeamXbox will amend this review, if necessary—this score and these impressions are based on those 30 hours of gameplay.

یعنی به جای اینکه بازی کامل تموم بشه , فقط 30 ساعت اول بازی رو نقد کردن ! lol

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or