امتیازات Final Fantasy XIII

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
ffxiiifamitsu.jpg

درود .

مجله معروف ژاپنی Famitsu در جدیدترین نقد و بررسی به بازی معروف و زیبای شرکت SE یعنی FFXIII پرداخته است که میتوان گفت به این بازی امتیاز کاملی داده است 39/40 که البته این 39 چرا نشد ه است 40 جالب توجه است بازی در این ماه در ژاپن وارد میشود و در اروپا در ماه March .

source

گویا دیسک آخر بازی ایراداتی داشته که درست اجرا نمیشده ! حالا معلوم نیست بدون اجرا کردن اون دیسک چطوری نقدش کردن !! از اون جالب تر هنوز مشخص نیست که سایر سایتها هم بازی رو به طور کامل روی 360 انجام دادن یا فقط نسخه PS3 رو تموم کردن و یه نقد مشترک برای هر دو نسخه نوشتن !!! یعنی به بیان ساده تر خودشون رو خلاص کردن !
این هم توضیح Team Xbox در مورد دیسک آخر :
Due to a malfunctioning disc (a Microsoft-supplied replacement disc also produced the same error), the reviewer was only able to play through the first 30 hours of Final Fantasy XIII. Although he plans on playing through the rest of the game—and TeamXbox will amend this review, if necessary—this score and these impressions are based on those 30 hours of gameplay.

یعنی به جای اینکه بازی کامل تموم بشه , فقط 30 ساعت اول بازی رو نقد کردن ! lol
درسته همین الان تو ign خوندم!دیسک مشکل داره!
ولی فکر نمیکنم توی دیسک اخر -داستان بازی تغییر کنه- یا افت فریم شرو بشه-تکسچر نداشته باشه!و کلا چیزی تغییر کنه!مثل پایان بازی!احتمال 100% مبنا رو نسخه PS3 گرفتن برای اخر بازی!
ولی از G S بعیده اگه مال اونا هم اینطوری باشه و نقد کنه!:دی جوکی شده این ماجرا!:دی

ولی معتقدم الان اساتید میان میگن بله تو دیسک اخر نسخه xbox360 پایان بازی فرق داره:دی

شاید هم بهانه ای برای دوباره نقد کردن و دادن نمره بهتر!!!
بهر حال نسخه 360 رو نقد میکنه!و چون مشترک نیست خیلی نمره بدی برای 360 میتونه باشه!
پ.ن:اخه چرا مراعات نمیکنن اینا:دی -5 هم شد نمره!حتی تو فروم GS هم بهش پریده بودن half داده به بازی:دی
خب داستان که مشخصه تغییری نمیکنه ! :دی ولی یه منتقد حرفه ای باید همچین بازی ای رو تا آخر بره و بعد راجع بهش بنویسه. ریسینگ یا فوتبال نیست که بشه با امتحان کردن بخش کوچیکی از بازی نظر داد ! بالاخره یه بازی داستانی و RPG هست و ممکنه اواخر بازی با اوائلش خیلی متفاوت باشه. (حتی از نظر فریم ریت و ...)
ولی کار Team Xbox خیلی جالب بوده. یا از اول نقد رو نمیذاشت , یا وقتی گذاشت دیگه ورنمیداشت !!!
میگی نه!نگاه کن! میباره تا چند ساعت دیگه:دی نظرات گل بلبلی رو میگم:دی

ولی خدایش برای خودشون و اعتبارشون خیلی بده این حرکت!سایت های دیگه هم اگه نسخه هاشون همین ایراد رو داشته باشه ،عمرا لو نمیدن!اعتبارش با این کار رفته زیر الامت سوال-
دیسک اخر هم بیشترین فضا رو تو هارد 360 اشغال میکرد !پس اتفاقات زیادی میتونست بیفته،قبول دارم این تیکه رو!
(حتی از نظر فریم ریت و ...)
انتقاد وارد نیست ،گفتن 30 فریم ثابته،ولی شاید محیط ها پر جزئیات تر و دشمنا بیشتر بشن اونجاست که نمیشه حرف منو تایید کرد!

آخرین ویرایش:
درسته همین الان تو ign خوندم!دیسک مشکل داره!
ولی فکر نمیکنم توی دیسک اخر -داستان بازی تغییر کنه- یا افت فریم شرو بشه-تکسچر نداشته باشه!و کلا چیزی تغییر کنه!مثل پایان بازی!احتمال 100% مبنا رو نسخه PS3 گرفتن برای اخر بازی!
ولی از G S بعیده اگه مال اونا هم اینطوری باشه و نقد کنه!:دی جوکی شده این ماجرا!:دی

ولی معتقدم الان اساتید میان میگن بله تو دیسک اخر نسخه xbox360 پایان بازی فرق داره:دی
خب داستان که مشخصه تغییری نمیکنه ! :دی ولی یه منتقد حرفه ای باید همچین بازی ای رو تا آخر بره و بعد راجع بهش بنویسه. ریسینگ یا فوتبال نیست که بشه با امتحان کردن بخش کوچیکی از بازی نظر داد ! بالاخره یه بازی داستانی و RPG هست و ممکنه اواخر بازی با اوائلش خیلی متفاوت باشه. (حتی از نظر فریم ریت و ...)
ولی کار Team Xbox خیلی جالب بوده. یا از اول نقد رو نمیذاشت , یا وقتی گذاشت دیگه ورنمیداشت !!!
من که توی عمرم از این همه نسخه FF بیشتر از دو ساعت بازی نکردم ! این یکی هم برام مهم نیست ولی این جریان خیلی برام جالب بود !

آخرین ویرایش:
دوست عزیز حتی اگه تو هارد نصب باشه هم نیاز به دیسک برای اجرا داره!برای جلو گیری از کپی (در تابلو ترین حالت!)lost odysy و Blue dragon هم به همین شکل بود!حتی تک دیسک ها هم برای بازی به دیسک نیاز دارند!

بابت عکس ها و کلیپ(که کار نکرد:دی) مقایسه ممنون-خیلیها خیلی چیزا میبینن که چشمهای منو شما توان دیدنش رو نداره!چشم دل میخواد:دی

HD نبودن نسخه 360 تو این تصویر تابلو!
GoodCG_000.jpg.jpg

همونطور که گفتن فرقش رو فقط توی CG ها میشه دید!

110% تایید میشه!خدایش فنها همین هستند!اون قضیه هم کاملا درسته!!

خوب منم تایید می کنم بنده خودم 2 تا نسخه رو دارم و در یک تلویزیون با هم مقایسه کردم واقعآ این hd نبودن نسخه x360 حس می شه و می شه گفت نسخه ps3 یه سرو گردن از این نظر بالاتره و در مورد یه موضوع هم بگم بنده fan بازی هستم اما fan این سبک نیستم اما بدلیل اینکه نسخه قبلی رو رویه ps2 بازی می کردم به نظرم از نظر overdrive بازی هم دسته ps3 واسم راحتره و اینم یه برتری به x360 می دونم البته اگه اساتید بهش بر نخوره من نه fan ps3 هستم نه چیزه دیگه من 2 تا کنسول رو دارم!!;)

حالا چه گيري هست سر اين!!!!
به نظرم اگه مجلات و سايت هاي تخصصي 360 نبود اصلا كسي نميفهميد ديسك سوم خرابه!!!!!
در مورد گرافيك كه اصلا بدون هيچ گونه عكسي ميشه تشخيص داد نسخه 360 ضعيفتره چون در حالت 576p (نميدونم چجوري روشونو شده اينطوري عرضه كنند از اوايل اين نسل هم كمتره!!!!!) اجرا ميشه در حالي كه نسخه PS3 720pاجرا ميشه يعني چيزي بيش از 56 درصد(ماكانم قبلا گفته)شما پيكسل كمتري ميبينيد!!!!جزئيات كمتر و.....
حتي دمو هاي CG هم إبه صورت Bink فشرده شد يعني هيچي ديگه درباره كيفيتش با دمو هاي 1080 نسخه PS3 نميشه بحث كرد.

البته نسخه 360 بر اساسه مقاله Eurogamer که خیلیها بهش استناد میکنن در کل از فریم ریت بهتری برخورداره و گیم اسپات هم به هر دو تا نسخه بازی 8.5 داده. در صورتیکه همین گیم اسپات به نسخه PS3 بازیه Bayonetta یک نمره کمتر داده بود نسبت به نسخه 360. در کل اکثر سایتها هم اشاره کردن که این اختلاف بهیچوجه رو تجربتون از بازی تاثیره منفی نداره کما اینکه امتیازات هم اکثرا مساوی بوده. من فکر میکنم بحث درباره گرافیک تموم بشه خیلی بهتره چون حداقل ثابت شد (از رویه امتیازها) که اختلاف اونجوری که بعضیا اصرار داشتن فاحش و آشکار نیست و نسخه 360 داغون و افتضاح نیست. در کل نسخه 360 در حده یه پورت همین که امتیازاته مساوی گرفته نشون میده یه پورته خیلی خوب بوده.

بهت قول میدم غیر چند تا از بچه ها مثل مهدی و ماکان و بابی بقیه اصلا نمیدونند چجوری JRPG بازی کنند.!
سر گیم پلی بازی هزار جور لعنت و عجب غلطی کردم بازی رو گرفتم میگن!
ولی یه چیزی هست به نام Fan یه کنسول بودن که اینارو به بحث بیخود وامیداره!:)
اگر اسم من هم در اون لیست گذاشته بشه کاملا موافقم
من خودم با وجود اینکه با psp خیلی کم بازی میکنم ولی با crisis core حال کردم با وجود اینکه گرافیک و گیمپلیش با ایکس باکس حتی قابل مقایسه نیست ! پس بیخیال این حرف ها

اگر اسم من هم در اون لیست گذاشته بشه کاملا موافقم
من خودم با وجود اینکه با psp خیلی کم بازی میکنم ولی با crisis core حال کردم با وجود اینکه گرافیک و گیمپلیش با ایکس باکس حتی قابل مقایسه نیست ! پس بیخیال این حرف ها
crisis core یه بازی اکشن بحساب میاد نه یه JRPG TURN BASED!!!

crisis core یه بازی اکشن بحساب میاد نه یه JRPG TURN BASED!!!
بنده منظورم این بود که crisis core با گرافیک کمترش هم جالب بود چه برسه به این یکی که گرافیکش هرچی باشه از crisis core بهتره پس دلیلی نیست که نگران گرافیک در این سبک بازی باشیم !

خوب جدا از بحث فنیسم کنسول. که همواره تا آخر جان در پای قداره اش تو صف بوده ام:biggrin1:

واقعا امتیازها واقعی که اومده برای همچین سبک بازی که مورد پسند خیلی ها از جمله منتقدها نیست!!! خیلی عالیه. این موضوع متوجه چشمانی هست که اینه شاه ماهی FF می کردن !! یا...؟

بهرحال بگذریم.
از اینم سبک ما خوشمان آمده. اینو از بیس ژاپنی زدیم. یادش بخیر.......... هی.... مُرد. تموم شد. رفت.:biggrin1:
بحث مهمتر اینه: کو فن این بازی؟ کو؟!!!

پ ن: مهدی dvd هاش بدست رسید. آرزو بهدل نری:biggrin1:

واقعا امتیازها واقعی که اومده برای همچین سبک بازی که مورد پسند خیلی ها از جمله منتقدها نیست!!! خیلی عالیه. این موضوع متوجه چشمانی هست که اینه شاه ماهی FF می کردن !! یا...؟
حمید جان JRPG سبکی نیست که مورد پسند منتقدها نباشه ! همین سری FF توی نسل قبل دو تا بازی اصلی داشته (X و XII) که به ترتیب میانگین 91 و 90 رو داشتن. نسل قبلش هم سه تا بازی اصلی بوده (VII و VIII و XI) که به ترتیب 92 و 89 و 92 گرفتن.
ولی FF XIII (نسخه PS3) فعلآ از مجموع 18 تا نقد به امتیاز 82 رسیده. البته شاید بالاتر (شاید هم پایین تر) بره ولی بالاخره میشه این بازی رو با نسخه های قبلی خودش مقایسه کرد !

حمید جان JRPG سبکی نیست که مورد پسند منتقدها نباشه !
اه کو این منتقدهای خوف؟
رو یکرد فارسی جملت در کاربست فن jrpg (نون هاشو بردارم:biggrin1:. یادش بخیر کلاس زبان خارسی):

JRPG سبکی است که مورد پسند منتقدها واقع می شود.

بله. متوجه ام چی میگی. خوب کفاف عمر بچه ‍! رو هم باید جهت منتقد بودن در نظر داشت.

طرف صحبتم با یک نوع (نمیدونم موجودی:biggrin1:) منتقدهایی که درجا میگن این دیگه چی سیستمیه!! یعنی ندیده بدیده به دوران رسیده. خوب حقم دارن!

و خوب در این لحظه است که.... معلوم میشه منتقد محترم (مثالا جز :biggrin1:*dead space )امکان نداره سبک دیگه ای رو بپذیره.
و بعد نتوسته بازی کنه داستان رو هم نقد کرده!...........!!
(*= البته حالا دوستان دیگه نیان بگن ds بازی توپی بود و این چه حرفیه. ممنون میشم.:biggrin1:)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or