درسته همین الان تو ign خوندم!دیسک مشکل داره!گویا دیسک آخر بازی ایراداتی داشته که درست اجرا نمیشده ! حالا معلوم نیست بدون اجرا کردن اون دیسک چطوری نقدش کردن !! از اون جالب تر هنوز مشخص نیست که سایر سایتها هم بازی رو به طور کامل روی 360 انجام دادن یا فقط نسخه PS3 رو تموم کردن و یه نقد مشترک برای هر دو نسخه نوشتن !!! یعنی به بیان ساده تر خودشون رو خلاص کردن !
این هم توضیح Team Xbox در مورد دیسک آخر :
Due to a malfunctioning disc (a Microsoft-supplied replacement disc also produced the same error), the reviewer was only able to play through the first 30 hours of Final Fantasy XIII. Although he plans on playing through the rest of the game—and TeamXbox will amend this review, if necessary—this score and these impressions are based on those 30 hours of gameplay.
یعنی به جای اینکه بازی کامل تموم بشه , فقط 30 ساعت اول بازی رو نقد کردن ! lol
میگی نه!نگاه کن! میباره تا چند ساعت دیگهخب داستان که مشخصه تغییری نمیکنه !ولی یه منتقد حرفه ای باید همچین بازی ای رو تا آخر بره و بعد راجع بهش بنویسه. ریسینگ یا فوتبال نیست که بشه با امتحان کردن بخش کوچیکی از بازی نظر داد ! بالاخره یه بازی داستانی و RPG هست و ممکنه اواخر بازی با اوائلش خیلی متفاوت باشه. (حتی از نظر فریم ریت و ...)
ولی کار Team Xbox خیلی جالب بوده. یا از اول نقد رو نمیذاشت , یا وقتی گذاشت دیگه ورنمیداشت !!!
انتقاد وارد نیست ،گفتن 30 فریم ثابته،ولی شاید محیط ها پر جزئیات تر و دشمنا بیشتر بشن اونجاست که نمیشه حرف منو تایید کرد!(حتی از نظر فریم ریت و ...)
خب داستان که مشخصه تغییری نمیکنه !درسته همین الان تو ign خوندم!دیسک مشکل داره!
ولی فکر نمیکنم توی دیسک اخر -داستان بازی تغییر کنه- یا افت فریم شرو بشه-تکسچر نداشته باشه!و کلا چیزی تغییر کنه!مثل پایان بازی!احتمال 100% مبنا رو نسخه PS3 گرفتن برای اخر بازی!
ولی از G S بعیده اگه مال اونا هم اینطوری باشه و نقد کنه!جوکی شده این ماجرا!
ولی معتقدم الان اساتید میان میگن بله تو دیسک اخر نسخه xbox360 پایان بازی فرق داره![]()
دوست عزیز حتی اگه تو هارد نصب باشه هم نیاز به دیسک برای اجرا داره!برای جلو گیری از کپی (در تابلو ترین حالت!)lost odysy و Blue dragon هم به همین شکل بود!حتی تک دیسک ها هم برای بازی به دیسک نیاز دارند!
بابت عکس ها و کلیپ(که کار نکرد) مقایسه ممنون-خیلیها خیلی چیزا میبینن که چشمهای منو شما توان دیدنش رو نداره!چشم دل میخواد
HD نبودن نسخه 360 تو این تصویر تابلو!
![]()
همونطور که گفتن فرقش رو فقط توی CG ها میشه دید!
110% تایید میشه!خدایش فنها همین هستند!اون قضیه هم کاملا درسته!!
اگر اسم من هم در اون لیست گذاشته بشه کاملا موافقمبهت قول میدم غیر چند تا از بچه ها مثل مهدی و ماکان و بابی بقیه اصلا نمیدونند چجوری JRPG بازی کنند.!
سر گیم پلی بازی هزار جور لعنت و عجب غلطی کردم بازی رو گرفتم میگن!
ولی یه چیزی هست به نام Fan یه کنسول بودن که اینارو به بحث بیخود وامیداره!![]()
crisis core یه بازی اکشن بحساب میاد نه یه JRPG TURN BASED!!!اگر اسم من هم در اون لیست گذاشته بشه کاملا موافقم
من خودم با وجود اینکه با psp خیلی کم بازی میکنم ولی با crisis core حال کردم با وجود اینکه گرافیک و گیمپلیش با ایکس باکس حتی قابل مقایسه نیست ! پس بیخیال این حرف ها
بنده منظورم این بود که crisis core با گرافیک کمترش هم جالب بود چه برسه به این یکی که گرافیکش هرچی باشه از crisis core بهتره پس دلیلی نیست که نگران گرافیک در این سبک بازی باشیم !crisis core یه بازی اکشن بحساب میاد نه یه JRPG TURN BASED!!!
واقعا امتیازها واقعی که اومده برای همچین سبک بازی که مورد پسند خیلی ها از جمله منتقدها نیست!!! خیلی عالیه. این موضوع متوجه چشمانی هست که اینه شاه ماهی FF می کردن !! یا...؟
- RPGSite – 85% (PS3), 70% (360)
- The Lost Gamer – 9
- TheSixthAxis – 8
- Eurogamer – 8
- PushSquare – 3/4
- Digital Spy – 4/5
- Videogamer – 7
- CVG – 9.2
- IGN UK – 8.3
- BritBox – 7
- X360 Achievements – 82%
- HardGame2 - 9.5
- IGN AU – 8.3
- Edge – 5
- GameReactor – 7
- OXM – 9.0
- 1UP – A-
- Gamespot – 8.5
- Game Informer – 9.25
- TeamXbox – 5/10
- Joystiq – N/A
- Gamepro – 4/5
- NowGamer – 8.5 (PS3), 8.4 (360)
- GameTrailers – 8.6 (video review is below)
- G4 – 4/5
- GameZone – 8.5
- Eurogamer Spain – 9
حمید جان JRPG سبکی نیست که مورد پسند منتقدها نباشه ! همین سری FF توی نسل قبل دو تا بازی اصلی داشته (X و XII) که به ترتیب میانگین 91 و 90 رو داشتن. نسل قبلش هم سه تا بازی اصلی بوده (VII و VIII و XI) که به ترتیب 92 و 89 و 92 گرفتن.واقعا امتیازها واقعی که اومده برای همچین سبک بازی که مورد پسند خیلی ها از جمله منتقدها نیست!!! خیلی عالیه. این موضوع متوجه چشمانی هست که اینه شاه ماهی FF می کردن !! یا...؟
اه کو این منتقدهای خوف؟حمید جان JRPG سبکی نیست که مورد پسند منتقدها نباشه !