امتیازات Final Fantasy XIII

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
ffxiiifamitsu.jpg

درود .

مجله معروف ژاپنی Famitsu در جدیدترین نقد و بررسی به بازی معروف و زیبای شرکت SE یعنی FFXIII پرداخته است که میتوان گفت به این بازی امتیاز کاملی داده است 39/40 که البته این 39 چرا نشد ه است 40 جالب توجه است بازی در این ماه در ژاپن وارد میشود و در اروپا در ماه March .

source

مثل اینکه بازی واقعا گرافیک خیلی خوبی داره چون IGN UK هم با اینکه به کل بازی 8.3 داده ولی گرافیک رو 10 داده و بقیه هم همگی از گرافیک تعریف کردن ، ولی من هرچی گیم پلی دیدم ازش خیلی چیز خاصی نبود !

^^ ROFL

نکنه می خواستی gameplay و داستان هم فرق داشته باشه؟ :)
اصل این مقایسه درباره گرافیک هست که به واضح گفته شده نسخه 360 خیلی ضعیف تر هست:

بقیش دیگه برای دل خوشی شما گفته شده، که مثل اینکه انتظار داشتید داستان و گیم پلی هم تفاوت داشته باشه.
درباره گرافیک هم گفته:

the in-game graphics are still attractive

بعدش شما میگی:

میتونید مقاله رو بخونید تا متوجه بشید چقدر نسخه 360 داغونه

مشخصه دنباله اینی که بگی نسخه 360 داغونه. جالبه تا حالا سایتها به هر دو نسخه امتیازه مساوی دادن. من نمیدونم این چه جور داغون بودنه!!! کسی نگفته نسخه PS3 ضعیفتره ولی اینجوری که شما میگی نسخه 360 "داغون" نیست!
جالبه تو همین مقایسه اشاره شده که فریم ریت 360 رو 30 ثابته ولی نسخه PS3 تا 20 هم پائین میاد!

It's interesting to note that the character close-ups are seemingly no problem for the 360: 30FPS is maintained while PS3 struggles.​

کلا میگم این "داغون" بودن رو بیشتر فن بویها تشخیص میدن. حالا بگین ضعیفتره یه چیزی ولی داغون؟ Give me a Break

دوستان من بازیرو گرفتم. گرافیک خوبی داره. در ضمن نسخه ی ps3 شم دیدم.

از نظر گرافیکی هیچ فرقی ندارن. با خیال راحت برید بخرید حالشو ببرید.

اونوقت یه سوال!
چرا نسخه 360 امتیاز پایینتری نگرفته تو هیچکدوم از نقدها؟!
Review مهمتره یا مقاله Eurogamer ؟

کدوم review منظورته؟ اکثر review ها بر اساس نسخه PS3 بوده و سایت هایی هم که هر دو نسخه رو review کردن به گرافیک ضعیف تر نسخه 360 اشاره کردند.

GamesRadar, IGN AU, UK, Eurogamer, CVG همگی بر اساس نسخه PS3 بودن.

IGN اصلی و Gamespot هم که هنوز نقد نکردن که نمره جداگونه بدن.

حوصله گل لگد کردن ندارم، هدفم فقط این بود که به اون دسته عزیزان که تو تاپیک قبلی خودشون رو خفه کرده بودند که بگن دو نسخه تفاوتی ندارند (که اگه اشتباه نکنم شما هم جزوشون بودید) ثابت بشه که اینطور نیست.
کلا با این چیزا خیلی خوب میتونید خودتون رو گول بزنید. have fun

بنظر حافظت هم یاریت نمیکنه. کسی نگفته این دو نسخه هیچ تفاوتی ندارن (حداقل من همچین حرفی نزدم) چون در هر صورت نسخه 360 یه پورت بحساب میاد ولی بحث سره اینه که یه عده ای اینجا خودشونو کشتن که بگن نسخه 360 افتضاحه و داغونه و ... در صورتیکه به هیچ وجه اینجوری نیست. قصد و هدف این عده ای هم که تو بازیسنتر از واژه هایی مثله "داغون" و "افتضاح" و "فاجعه" و ... استفاده میکنن کاملا مشخصه و اصلا احتیاجی به بحث نیست.
والسلام.

سلام!
Edge به بازی امتیاز 5.0 از 10 داده است.

اوه اوه يه چند وقتي بود پيداش نبود دلمون تنگ شده بود برا اين امتيازهاي غافلگير كننده :biggrin1:
ما كه JRPG باز نيستيم اما فكر نميكنم اين امتياز براي اين بازي مناسب باشه :biggrin1:

کدوم review منظورته؟ اکثر review ها بر اساس نسخه PS3 بوده و سایت هایی هم که هر دو نسخه رو review کردن به گرافیک ضعیف تر نسخه 360 اشاره کردند.

GamesRadar, IGN AU, UK, Eurogamer, CVG همگی بر اساس نسخه PS3 بودن.

IGN اصلی و Gamespot هم که هنوز نقد نکردن که نمره جداگونه بدن.
اگه فقط یه اشاره باشه که اون موقع میشه اندازه تفاوت اکثر بازیهای مالتی پلتفرم بین PS3 و 360. چون تو خیلی از این بازیها هم یه اشاراتی میکنن.

ولی اگه تفاوت خیلی زیاد باشه، 100% نمره پایینتری میگیره. مثل قضیه Bayonetta.
من نمیگم داره یا نداره. صبر میکنم نقد IGN بیاد. چون اگه خیلی تفاوت باشه IGN صد در صد به نسخه 360 پایینتر میده و بهش اشاره میکنه.
Edge به بازی امتیاز 5.0 از 10 داده است.
شانس آوردیم بازی مالتی پلتفرم شد، وگرنه لقب های دیگری بهش داده میشد:دی

فک کنم نقاد های EDGE خیلی جلوی خودشون رو گرفتن که به مادران سازندگان بازی فوش ندن...:biggrin1:
هرچی از دهنشون در اومده نثار داستان بازی کردن...:-"

آخرین ویرایش:
تو اون تاپیک من فقط نظاره گر بودم و هیچ پستی ندادم و دقیقا منتظر همین روز بودم که امتیاز های بازی بیاد و بتونیم نظر منتقد ها رو بدونیم .
فکر کنم شما بودید که زبان انگلیسی قوی داشتید ! درسته ؟ شما نقدها رو مطالعه کنید دوست عزیز ، کیوان هم گفت . امتیازها بر اساس نسخه PS3 بوده و تو نقدها واضح به این تفاوت اشاره شده . من جای شما بودم کلا ناراحت نمی شدم چون از قدیم میگن " سنگ مفت ، گنجشگ مفت " مفت هم واسه اینکه اگر خدایی نکرده زبونم لال بازی Multi نمیشد باید مثل Demon's Souls میرفتید تو تاپیک بازی و میگفتید یکی از دلایل خرید PS3 برای منه ! اون وقت مجبور بودید کنسول " فن بوی " های اصیل رو خریداری کنید و ... .
تنها مزیتی هم که حداقل برای من داشت و من یه چیزی یاد گرفتم تعریف Fanboy از نگاه دوستمون Hamid_da2007 بود که هر کسی با ایشون هم عقیده نباشه و بخواد واقعیت رو بگه ولی طرف کتمان کنه " Fanboy " به حساب میاد . بسیار عالی !

تو اون تاپیک من فقط نظاره گر بودم و هیچ پستی ندادم و دقیقا منتظر همین روز بودم که امتیاز های بازی بیاد و بتونیم نظر منتقد ها رو بدونیم .
فکر کنم شما بودید که زبان انگلیسی قوی داشتید ! درسته ؟ شما نقدها رو مطالعه کنید دوست عزیز ، کیوان هم گفت . امتیازها بر اساس نسخه PS3 بوده و تو نقدها واضح به این تفاوت اشاره شده . من جای شما بودم کلا ناراحت نمی شدم چون از قدیم میگن " سنگ مفت ، گنجشگ مفت " مفت هم واسه اینکه اگر خدایی نکرده زبونم لال بازی Multi نمیشد باید مثل Demon's Souls میرفتید تو تاپیک بازی و میگفتید یکی از دلایل خرید PS3 برای منه ! اون وقت مجبور بودید کنسول " فن بوی " های اصیل رو خریداری کنید و ... .
تنها مزیتی هم که حداقل برای من داشت و من یه چیزی یاد گرفتم تعریف Fanboy از نگاه دوستمون Hamid_da2007 بود که هر کسی با ایشون هم عقیده نباشه و بخواد واقعیت رو بگه ولی طرف کتمان کنه " Fanboy " به حساب میاد . بسیار عالی !

حالا شما هم عقیده داری نسخه 360 افتضاح و آشغال و داغون هست؟ اگه همچین عقیده ای نداری ما بحثی نداریم با هم. من بحثم با اوناس که میخوان نسخه 360 رو به خاکه سیاه بکشونن.

هر کسی با ایشون هم عقیده نباشه و بخواد واقعیت رو بگه ولی طرف کتمان کنه " Fanboy " به حساب میاد . بسیار عالی !

حالا واقیعت چی هست؟ اینکه نسخه 360 داغون و افتضاحه؟ اگه نظرت اینه که متاسفانه باید بگم بهتره اون عینکهایه فن بوئیتونو بردارید. کسی انکار نکرده نسخه 360 ضعیفتره ولی خیلی فرق میکنه بینه واژه "ضعیفتر" با واژه "داغون" و "افتضاح".

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or