درباره گرافیک هم گفته:^^ ROFL
نکنه می خواستی gameplay و داستان هم فرق داشته باشه؟
اصل این مقایسه درباره گرافیک هست که به واضح گفته شده نسخه 360 خیلی ضعیف تر هست:
بقیش دیگه برای دل خوشی شما گفته شده، که مثل اینکه انتظار داشتید داستان و گیم پلی هم تفاوت داشته باشه.
the in-game graphics are still attractive
میتونید مقاله رو بخونید تا متوجه بشید چقدر نسخه 360 داغونه
It's interesting to note that the character close-ups are seemingly no problem for the 360: 30FPS is maintained while PS3 struggles.
اونوقت یه سوال!
چرا نسخه 360 امتیاز پایینتری نگرفته تو هیچکدوم از نقدها؟!
Review مهمتره یا مقاله Eurogamer ؟
....
بنظر حافظت هم یاریت نمیکنه. کسی نگفته این دو نسخه هیچ تفاوتی ندارن (حداقل من همچین حرفی نزدم) چون در هر صورت نسخه 360 یه پورت بحساب میاد ولی بحث سره اینه که یه عده ای اینجا خودشونو کشتن که بگن نسخه 360 افتضاحه و داغونه و ... در صورتیکه به هیچ وجه اینجوری نیست. قصد و هدف این عده ای هم که تو بازیسنتر از واژه هایی مثله "داغون" و "افتضاح" و "فاجعه" و ... استفاده میکنن کاملا مشخصه و اصلا احتیاجی به بحث نیست....
اگه فقط یه اشاره باشه که اون موقع میشه اندازه تفاوت اکثر بازیهای مالتی پلتفرم بین PS3 و 360. چون تو خیلی از این بازیها هم یه اشاراتی میکنن.کدوم review منظورته؟ اکثر review ها بر اساس نسخه PS3 بوده و سایت هایی هم که هر دو نسخه رو review کردن به گرافیک ضعیف تر نسخه 360 اشاره کردند.
GamesRadar, IGN AU, UK, Eurogamer, CVG همگی بر اساس نسخه PS3 بودن.
IGN اصلی و Gamespot هم که هنوز نقد نکردن که نمره جداگونه بدن.
شانس آوردیم بازی مالتی پلتفرم شد، وگرنه لقب های دیگری بهش داده میشدEdge به بازی امتیاز 5.0 از 10 داده است.
تو اون تاپیک من فقط نظاره گر بودم و هیچ پستی ندادم و دقیقا منتظر همین روز بودم که امتیاز های بازی بیاد و بتونیم نظر منتقد ها رو بدونیم .
فکر کنم شما بودید که زبان انگلیسی قوی داشتید ! درسته ؟ شما نقدها رو مطالعه کنید دوست عزیز ، کیوان هم گفت . امتیازها بر اساس نسخه PS3 بوده و تو نقدها واضح به این تفاوت اشاره شده . من جای شما بودم کلا ناراحت نمی شدم چون از قدیم میگن " سنگ مفت ، گنجشگ مفت " مفت هم واسه اینکه اگر خدایی نکرده زبونم لال بازی Multi نمیشد باید مثل Demon's Souls میرفتید تو تاپیک بازی و میگفتید یکی از دلایل خرید PS3 برای منه ! اون وقت مجبور بودید کنسول " فن بوی " های اصیل رو خریداری کنید و ... .
تنها مزیتی هم که حداقل برای من داشت و من یه چیزی یاد گرفتم تعریف Fanboy از نگاه دوستمون Hamid_da2007 بود که هر کسی با ایشون هم عقیده نباشه و بخواد واقعیت رو بگه ولی طرف کتمان کنه " Fanboy " به حساب میاد . بسیار عالی !
هر کسی با ایشون هم عقیده نباشه و بخواد واقعیت رو بگه ولی طرف کتمان کنه " Fanboy " به حساب میاد . بسیار عالی !
کپی نکن!:biggrin1:این"قبله عالم"رو قبلا یکی گفته بود!:biggrin1:قبله عالم EDGE هم 5 داد![]()