امتیازات Final Fantasy XIII

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
ffxiiifamitsu.jpg

درود .

مجله معروف ژاپنی Famitsu در جدیدترین نقد و بررسی به بازی معروف و زیبای شرکت SE یعنی FFXIII پرداخته است که میتوان گفت به این بازی امتیاز کاملی داده است 39/40 که البته این 39 چرا نشد ه است 40 جالب توجه است بازی در این ماه در ژاپن وارد میشود و در اروپا در ماه March .

source

Damage که نه فقط توی فاینال، بلکه توی همه JRPG‌ها بصورت عدد نوشته میشه!
در هم بودن هم نمی‌دونم منظورت دقیق چیه. اون Battle‌هایی که تابحال نشون دادن خیلی ساده بوده. در حد Attack، Fire یا Summon.

آره دمیج که کلا بصورته عدد نشون داده میشه ولی تو چند تا ویدئو که دیدم یهو وسطه تصویر 50 تا عدد میومد واسه همین گفتم یه کم شلوغ و درهم بنظر میرسید. البته تا بازی نکنی و با گیم پلی درگیر نشی نمیشه دقیق نظر داد ولی تو نگاه اولیه اینجوری بنظرم اومد.
مثلا این عکسی که خودم گرفتمو یه نگاه بکن:
untitled(23).JPG

آره دمیج که کلا بصورته عدد نشون داده میشه ولی تو چند تا ویدئو که دیدم یهو وسطه تصویر 50 تا عدد میومد واسه همین گفتم یه کم شلوغ و درهم بنظر میرسید. البته تا بازی نکنی و با گیم پلی درگیر نشی نمیشه دقیق نظر داد ولی تو نگاه اولیه اینجوری بنظرم اومد.
مثلا این عکسی که خودم گرفتمو یه نگاه بکن:
untitled(23).JPG
Damageـی که از هر Attack بوجود میاد، با یه عدد سفید روی همون نقطه ضربه نشون داده میشه. ولی میدونی چرا اینجا اینقدر شلوغه. تو این تصویر غول داره یه ضربه شارژی میزنه که به نقاط مختلف بدن کاراکتر‌ها برخورد میکنه و خونشون کم میشه.
نگران نباشید. همه چیز ردیفه.

سلام دوستان.
39 نمره خوبی هستش.ولی حقش 40 بود.
ولی خدا وکیلی FFXii واقعا 40 حقش بود.فامیتسو افسانه FFXII :love:خوب درک کرده بود.(مهدی خوب میدونه من چی میگم)

• Like
Reactions: vaan 2
البته این نکته رو باید بگم که هیچ کدوم از منتقدین از سیستم گیم پلی بازی ایراد نگرفتن و فقط تعریف کردن! ان یک بابایی هم که به بازی 9 داده گیر داده به داستان!!

یعنی اینکه FFXIII از لحاظ گیم پلی هیچ کم و کاستی نداره و ان یک امتیاز هم به خاطر سیاست های داخلی مجله کسر شده...

مطمئن باشید این بازی از سایت های انگلیسی نمره کامل رو خواهد گرفت....

FFXIII-5.jpg

واقعا عجیبه!NowGamer به نسخه ی PS3 بازی 7.9 داده!
Graphics:
9.5/10

Sound:
8.1/10

Gameplay:
7.3/10

Longevity:
9.2/10

Multiplayer:
TBA

Overall:
7.9/10

Better than:
Cross Edge

7.1/10

Worse than:
Borderlands

8.0/10

بدتر از Borderlands ...:دی ؟
شک نکنید که تنها بازی rpg که یارو بازی کرده borderlands بوده :laughing: تازه اینم تا آخر نرفته و امتیاز داده :laughing:

سلام!
جالبه که این سایت به Final Fantasy های قبلی امتیازهای بالایی داده:
FF VII--9.7
FF VIII--9.6
FF IX--9.6
FF X--9.4
FF XII--9.3

البته باید منتظر نقدهای سایت های سرشناس تر باشیم. ولی اولین امتیاز یه سایت غربی به این بازی بزرگ یه مقدار ناامید کننده است.

این سایته معتبره یا نه یک چیزی پرونده؟
اصلا از کجا نسخه ی انگلیسی بازی رو اورده؟ :d احتمالا ژاپنی بازی کرده و ژاپنی هم بلد نبوده :-" :d

طرف دیوانه بوده چون نسخه انگلیسی که هنوز Gold نشده، این یعنی رفته نسخه ژاپنی رو نقد کرده؟ نسخه ژاپنی رو که اصلا به این ها نفرستادن!!

یعنی طرف رفته بازی رو خودش خریده نشسته زده هیچی نفهمیده به این نتیجه رسیده خره!!:laughing:

یعنی طرف رفته بازی رو خودش خریده نشسته زده هیچی نفهمیده به این نتیجه رسیده خره!!
:laughing:
در بزرگ بودن بازی شکی نیست ولی حتما نمیشه گفت perfect به نظر من یه superb تمام عیار...;)
راستی تو e3 یه شایعاتی درباره ی نسخه ی pc بود آخرش چی شد...؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or