امتیازات FINAL FANTASY VII REMAKE

متای بازی از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    105
  • نظرسنجی بسته شده است .
قلم همه دوستان تحریریه برای ما آشناست و همه عالی هستن ولی اگر بشه نقد ریمیک 7 رو ماکان بنویسه که یک دنیا ممنون میشیم.
+
من فقط نگرانم که داستان رو خیلی انگولک کرده باشن. چون اون موقع ها هم آنچنان متوجه جزییات داستانی نشده بودم و میترسم روی تجربه بازیم و نظرم روی بازی تاثیر بزاره.

دریم کست گای هم نقدش سریع اومد بیرون
این یارو ثبت نمیشه ولی خب هر کی دنبالش کرده باشه میدونه چقدر واسه بازی های Old School ارزش قائله و FF7 چقدر واسش عزیزه
نقدش هم به نظرم خیلی خوبه به نمره اش کاری نداشته باشید

TheGamer

80
Final Fantasy VII Remake is an awesome game with a few annoying flaws that stop it from reaching the same heights as its predecessor. Final Fantasy VII was lightning in a bottle, while Final Fantasy VII Remake is just a really good game that wears its skin. The story of the remake series isn't over yet and we hope that Square Enix improves upon the formula for the later entries, but for now, Final Fantasy VII Remake is still well worth your time

خدارو شکر همرو سربلند کرد.
مهمترین کاری که Kitase Nomura Nojima با موفقیت این نسخه میکنن اینه که استاندارد FFهای بعدی میشه همین نسخه ریمیک 7، و نه XV.
از طرف دیگه سطح توقع فن ها هم فوق العاده میره بالا، بعدش میخوان چیکار کنن؟ VIII ریمیک کنن؟
چه نسخه ای از بازی میتونن بسازن که بعد ریمیک VII شایسته باشه؟

برای اسکوئر موفقیت این نسخه مثل شمشیر 2لبه میمونه، کاریش هم نمیتونه بکنه.
البته من که چیز کِیف شدم، بقیش مهم نیست.

مهمترین کاری که Kitase Nomura Nojima با موفقیت این نسخه میکنن اینه که استاندارد FFهای بعدی میشه همین نسخه ریمیک 7، و نه XV.
از طرف دیگه سطح توقع فن ها هم فوق العاده میره بالا، بعدش میخوان چیکار کنن؟ VIII ریمیک کنن؟

ولی پایه همین استاندارد با xv هست

ریمیک vii خودش 2 تا 3 قسمت هست که تازه یکیش منتشر شده، حالا کو تا بعدی :D ولی واقعا شماره ها viii و x ارزش بازسازی شدن رو دارن

البته با انتظاراتی که فن ها داشتن نمیشه گفت خیلی هم سر بلند کردن همه رو... فراموش نکنیم اینها متریال یکی از بزرگترین بازی های تاریخ رو در اختیار داشتن...

اما در مورد استاندارد... بارها مدیر اسکوار گفته همچین چیزی نداریم... اینکه سبک بازی و گیم پلی چطوری باشه همش بستگی داره به تصمیم کارگردان و تیم سازنده.. و حداقل آنقدر آزادی رو به تیم سازنده میدن

• Like
Reactions: Zack.Fair
البته با انتظاراتی که فن ها داشتن نمیشه گفت خیلی هم سر بلند کردن همه رو... فراموش نکنیم اینها متریال یکی از بزرگترین بازی های تاریخ رو در اختیار داشتن...

اما در مورد استاندارد... بارها مدیر اسکوار گفته همچین چیزی نداریم... اینکه سبک بازی و گیم پلی چطوری باشه همش بستگی داره به تصمیم کارگردان و تیم سازنده.. و حداقل آنقدر آزادی رو به تیم سازنده میدن

با متا 87 سربلند نکردن هنوز؟ اتفاقا هرکسی که دنبال یه بازی خوب باشه قطعا میتونه از تجربه یه بازی با این متا و سطح بازخورد لذت ببره، فکر کنم تنها کسایی که سرخورده میشن این وسط اون دسته از گیمرهایی هستن که تحت تاثیر کل کل های فنبوییستی فکر میکنن تنها متا +90 یعنی خوب و بازی ها براشون به دو دسته خوب (+90) و یا آشغال (-90) تقسیم بندی میشه.

اتفاقا داشتن متریال هم اهمیت چندانی نداره، استفاده از این متریال شرطه. مثال بارز هم این همه سری بزرگ که در شماره های بعدی افت کیفیت داشتن و از دم با ساخت یه سری ادامه و حتی ریمیک ضعیف گند زدن به تجربه اصلی بازی. ضمن اینکه اتفاقا ریمیک کردن یه بازی انقدر بزرگ و تاریخ ساز سخت تر هم هست، چون حساسیت روش زیاده. یعنی اگه ایشون یه بازی جدید بود چون کسی تو ذهنش با چیزی مقایسه نمیکرد عملکرد بهتری هم میتونست داشته باشه اما الان هم باید بازی خوبی باشه و هم در مقایسه با خودش بتونه سربلند باشه، یعنی همون تاثیری رو بزاره که بازی اصلی 20 سال قبل گذاشت. اینکار اصلا ساده نیست. نیازمند دوباره خلق شدنه. از گیم پلی و داستان بگیر تا قیافه شخصیت ها. همه چیز باید از اول ساخته بشه، مطابق با تکنولوژی و استاندارد های روز و در عین حال حس و حال گذشته رو هم داشته باشه.

برید خداتون رو شکر کنید مثل ما فن RE های کلاسیک نیستید کپکام براتون یه ریمیک شاهکار عین RE3 بسازه بفهمید سر افکنده کردن یعنی چی:دی

منظورت گرفتم چی میگی، باهات موافقم.
اما بخوام منظور خودم از استاندارد توضیح بدم، کلیت مواردی مثل این سطح از داستان، شخصیت پردازی، (متریال آماده بقولی) و ... در ترکیب با گیم پلی که براش انتخاب شده هست.
رقابت کردن با این پکیج برای نسخه های بعدی سخت میشه قطعا.
خواه ناخواه مورد مقایسه قرار میگیره.

• Like
Reactions: vaan 2
منظورت گرفتم چی میگی، باهات موافقم.
اما بخوام منظور خودم از استاندارد توضیح بدم، کلیت مواردی مثل این سطح از داستان، شخصیت پردازی، (متریال آماده بقولی) و ... در ترکیب با گیم پلی که براش انتخاب شده هست.
رقابت کردن با این پکیج برای نسخه های بعدی سخت میشه قطعا.
خواه ناخواه مورد مقایسه قرار میگیره.
تو شخصیت پردازی که هیچی نمیتونه با فاینال 7 رقابت کنه، چه برسه نسخه های بعدی فاینال، نوجیما نابغه است

90
RPG Fan

"A refreshing re-imagining of the beginning of Final Fantasy VII, Remake is at times wonderful but at others audacious, and I'm here for the ride." ... Read full review

80
Impulsegamer

"So, does Final Fantasy VII Remake live up to the standards set all those years ago? Overall, yes. The world is lively, the script is well written and the combat feels natural. There is still a long way to go in the saga yet, but with these bones it feels like Square Enix has the potential to build something great. The first instalment strikes a great balance of catering to long-time fans while opening up the tale to a newer generation. If you don’t like it, there’s always the original. This trip to Midgar is well worth taking, even if it feels like the best may be yet to come." ... Read full review

90
MMORPG.com

"In the end, Final Fantasy VII REMAKE is a fantastic game – one that fans of the original should play. The new story beats and incredibly jaw-dropping conclusion left me yearning for more. And while some might be bummed this is simply the first installment in an episodic series of remakes, I don’t feel gipped by the episodic nature here. After forty hours with the JRPG, I’m eager to go back to relive chapters of the game, finding collectibles and powerups I might have missed throughout my first playthrough

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or