امتیازات FINAL FANTASY VII REMAKE

متای بازی از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    105
  • نظرسنجی بسته شده است .
چند روز پیش انتحاری رو بستم رفتم تو دل تریلر نهایی بازی خلاصه کل بازی برام اسپویل شد !! ای بمیری اسکوار با این تریلر دادنت :| این چیزی که من دیدم اگه از نظر محتوا مشکلی نداشته باشه تا 93 جا داره ...

اونایی که بازی بهشون سریعتر رسیده و تموم کردن که شدید راضی بودن
منتقدا هم راضی باشن بالای 90 راحت سهله

سال سال JRPG هاست قشنگ >:)>:)

خیلی ها راضی بودن از بازی...ولی خوب نظرات متفاوته...:دی
بازی مثل نسخه 15 اصلا نیست و مشکلات اونو نداره...
ولی در بعضی از مناطق شاهد دیر لود شدن تکسچر ها هستیم که امیدوارم یکاریش کنند:دی

• Like
Reactions: Oakenshield
خیلی ها راضی بودن از بازی...ولی خوب نظرات متفاوته...:D
بازی مثل نسخه 15 اصلا نیست و مشکلات اونو نداره...
ولی در بعضی از مناطق شاهد دیر لود شدن تکسچر ها هستیم که امیدوارم یکاریش کنند:D
نظر یکی رو خوندم میگفت گرافیک بازی تو روز خیلی بده

It's inconsistent as hell. The game looks much worse in daylight condtions because the lighting is flat and there are poor textures everywhere. A lot of the locations are bland with weak art direction, there's entire chapters where you're running around in a drab looking reactor or sewer the whole time. Be prepared for a ton of bad looking NPCs too but all the main characters are very detailed obviously.

There are several locations that look great but it's hard to go into without spoilers. The cutscenes all look amazing of course and the transition from gameplay to cinematics are the most seamless I've ever seen in a game.

خودم به 90+ رای دادم اما بوی 88-89 میاد :دی

ولی جدای از هر بحثی امیدوارم متا بره بالای نود ، آبروی سری را بخره.اخرین باری که متای نود داشتیم تو سری من تازه داشتم میرفتم دبستان. الان اما دارم لیسانسمم میگیرم:دی (۱۴ هم حساب نیست :p )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or