امتیازات FINAL FANTASY VII REMAKE

متای بازی از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    105
  • نظرسنجی بسته شده است .
مگه Versus رو به اسم XV منتشر نکردن؟ چه دخلی به این داره؟
نومورا را از سر پروژه ورسوس برداشتن اوردن سر این پروژه. کل ورسوس را تغییر دادن و به اسم 15 منتشرش کردن.

نومورا را از سر پروژه ورسوس برداشتن اوردن سر این پروژه. کل ورسوس را تغییر دادن و به اسم 15 منتشرش کردن.

پس خاک برسرشون:دی Versus اولین فاینالی بود که من میخواستم بازی کنم که اونم شد XV دیدم همه غر میزنن میگن گند زدن توش بازی نکردم. حال میخوام با FFVIIR شروع کنم ببینم چیه این FF:دی

• Like
Reactions: Oakenshield
مگه Versus رو به اسم XV منتشر نکردن؟ چه دخلی به این داره؟
من خیلی پیگیر اخبار نیستم ولی یادمه سازنده ff vii گفته بود دوست داره یه بازی بسازه مثل انیمیشن advent children

یادمه به برادرم گفتم اینا با versus میخوان ببینن میتونن ff vii رو با سیستم مبارزه ای شبیه advent children ریمیک کنن یا نه، اگر بتونن این بازی (versus) رو بسازن احتمال زیاد میرن سراغ ff vii

به اعتقاد من versus یا همون ff xv یه تست بود برای ریمیک ff vii

امیدوارم بعد vii بزن تو کار ریمیک viii

gamespot 10/10

Regardless of your history with the original game, Final Fantasy VII Remake is an astounding achievement. The wait for its release was a long one, but in gameplay, story, characters, and music, it delivers--the wait was worth it. For first-time players, it's an opportunity to understand why Final Fantasy VII is held in such high regard. It's the chance to experience a multifaceted story that grapples with complex subject matter, be in the company of memorable characters, and be moved by their plight. For returning fans, this isn't the Final Fantasy VII your mind remembers, it's the one your heart always knew it to be.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or