امتیازات FINAL FANTASY VII REMAKE

متای بازی از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    105
  • نظرسنجی بسته شده است .
0
خودم به 90+ رای دادم اما بوی 88-89 میاد :D

ولی جدای از هر بحثی امیدوارم متا بره بالای نود ، آبروی سری را بخره.اخرین باری که متای نود داشتیم تو سری من تازه داشتم میرفتم دبستان. الان اما دارم لیسانسمم میگیرم:D (۱۴ هم حساب نیست :p )

یعنی متای +90 برای اسکوار خصوصا برای این سری حکم قهرمانی لیورپول رو پیدا کرده... (اگه پای دی ال سی های یه mmo رو وسط نکشن دوستان...)

کمبت سیستم بازی خیلی خوب بود تو دمو. باس فایت بازی رسما تونسته بود عمق یه بازی نوبتی رو با اکشن ریل تایم ترکیب کنه. شاید یکی از بهترین کمبت سیستم هایی که تو یه بازی rpg دیدم. اگه کل بازی همون کیفیت باشه، we are in for a treat.

دو تا ایراد از بازی گرفته :
_end game بازی میتونست از بعضی جهات بهتر باشه

_ماموریت های جانبی نوآورانه نیستند

پ.ن: تایم بازی برای یه فاینال فانتزی واقعا کمه :|
دیگه بیشتر از این نمیشده میدگار رو کش بدن:دی
ملت خیلی راضی هستن ولی این دوتا چیز تو خیلی از نظرات بوده:دی
انتظار میره اکثره نمرات بین 8.5تا9 باشه:دی

• Like
Reactions: Oakenshield
اسکوئر اگه بازی رو 50دلار قیمت میزد...مطمئنم همین مشکلات ریزشم اصلا به چشم نمیومد و خیلی ده ردیف میکرد:دی
____
فامیتسو این وسط یک چهل پرت میکرد راحت میشد گفت بازی شکست خورده حداقل راحت می خوابیدیم...:دی تا فردا کلی استرس دارم:دی:-"

ریمیک همون محور ۹۰ ، حالا یکم بالا با پایینتر میچرخه بنظرم.

ولی حقیقتا دلم لک زده واسه یه Final Fantasy ترن بیس ، با کرکترهای خفن و احساسی و تم رنگارنگ سری و داستان و لول اپ واسه زدن باس های سخت و اینکه سر یه ضربه آخر و ته جونت بتونی باس رو رد کنی و کلا همه چیش واقعا . JRPG با اون سبک قدیم شاید مخاطب عظیم اکشن وار رو سمت خودش نکشه ولی واقعا یه دنیا و لذت دیگه ای داره .

ولی حقیقتا دلم لک زده واسه یه Final Fantasy ترن بیس ، با کرکترهای خفن و احساسی و تم رنگارنگ سری و داستان و لول اپ واسه زدن باس های سخت و اینکه سر یه ضربه آخر و ته جونت بتونی باس رو رد کنی و کلا همه چیش واقعا . JRPG با اون سبک قدیم شاید مخاطب عظیم اکشن وار رو سمت خودش نکشه ولی واقعا یه دنیا و لذت دیگه ای داره .

دراگون کوئست 11
و Bravely Default ها قشنگ خار و مادر JRPG کلاسیک اند. نوبتی و سبک قدیمی و old school

دوتاشون هم کار همین اسکوئر اند :دی (بگذریم که بخوایم خیلی پایه ای نگاه کنیم Persona ها هم کلاسیک اند تا حدودی که دیگه خودش یه پا سلطانیه تو این ژانر :دی)

در بعضی از مناطق شاهد دیر لود شدن تکسچر ها هستیم که امیدوارم یکاریش کنند:D
روی PRO این مشکلو نداشتم، ویدئوی کاملشو کپچر کردم توی تاپیکش هست.

من VII رو بازی نکردم و به عنوان کسی که فن سری هست نمی تونم نظر بدم, تنها نظری که می تونم بدم اینه که امیدوارم اسکوار بعد از گندهای متوالیش دست استودیوی سازنده رو اونقدر باز گذاشته باشه که یک بازی درخور فنهای سری بدن. که البته بعضیا مثل @vaan 2 پستهاشو دنبال کردم گویا ناراضیه از این تغییرات. خیلی دوس داشتم نظر @Cloud Strife هم در مورد بازی بدونم.

نمیدونم چرا با این پست یاد شاهکاری با نام ffx افتادم یادش بخیر :(

[QUOTE
روی PRO این مشکلو نداشتم، ویدئوی کاملشو کپچر کردم توی تاپیکش هست.

من VII رو بازی نکردم و به عنوان کسی که فن سری هست نمی تونم نظر بدم, تنها نظری که می تونم بدم اینه که امیدوارم اسکوار بعد از گندهای متوالیش دست استودیوی سازنده رو اونقدر باز گذاشته باشه که یک بازی درخور فنهای سری بدن. که البته بعضیا مثل @vaan 2 پستهاشو دنبال کردم گویا ناراضیه از این تغییرات. خیلی دوس داشتم نظر @Cloud Strife هم در مورد بازی بدونم.

بازی از نظر گیمپلی که خیلی ها راضی بودن...:دی
مشکلات دیر لود شدن تکسچر ها برای اوایل بازی نیست:دی حتی با این وجود خیلی ها از خروجی بازی هم شدیدا راضی هستند
نمرات خوبی هم خواهد گرفت ولی خیلی حیفه این بازی به این خوبی فدای زیاده خواهی های اسکوئر شده:دی
امیدوارم نمرات خوبی بگیره:دی
خودم از دیشب نتونستم بخوابم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or