امتیازات FINAL FANTASY VII REMAKE

متای بازی از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    105
  • نظرسنجی بسته شده است .
من خودم FF7 اورجینال رو سالها پیش تموم کردم و به همون اندازه دوس داشتم ریمیک واقعیش رو ببینم:D ولی خب خود این ایده بنظرم جالبه:D الانم نمیتونم قاطعانه نظر بدم و باید ببینیم در ادامه چی میشه. چیزی که برا من یکم ناامید کنندس اینه که ظاهرا قرار نیست اون تجربه اوپن ورلد رو حتی در شماره های بعدی داشته باشیم

مثلا اگه آخر این ریمیک با عروس اریس و کلود تموم شه، واقعا راضی میشی از نتیجه؟؟؟

اگه درست یادم باشه kingdom hearts 3 هم متا رو طرفای 88 شروع کرد و در اخر به 83 رسید
به احتمال زیاد برای ff7 هم این اتفاق میوفته چون سایت های مسخره هنوز موندن
البته متا اصلا مهم نیست باید خود بازی رو بازی کنیم ببینیم خوبه یا نه

مثلا اگه آخر این ریمیک با عروس اریس و کلود تموم شه، واقعا راضی میشی از نتیجه؟؟؟
شما خوندی لیک رو که چیه؟ دارم میگم خود ایده به تنهایی جالبه برام. بحثم این نیست که الان داستان به چه چیزهایی ختم شده. اینا با هم فرق دارن:دی و اینکه بعید میدونم با توجه به چیزی که مطرح شده قرار باشه شاهد عروسی کسی باشیم. حالا اگرم چنین چیزی شد برید یقه نومورا رو بگیرید شما

• Love
Reactions: vaan 2
اگه این IP دست یه شرکت دیگه ای مثل سونی بود خودم اولین نفر بودم که نسبت به این قضیه اعتراض می کردم، از اسکوار به معنای واقعی انتظار ندارم بیاد بخاطر طرفدارا لقمه گنده تر از دهنش برداره! اونم چنین بازی ای که هم پروسه ساختش پدر تیم سازنده رو در میاره بخاطر وسعت و جزییات و امثالهم، هم اینکه اسکوار توی ساخت IPهای معمولش زاییده! بعد اومده بزرگترینشونو انتخاب کرده! همین ریسک بزرگ و بازخوردها نسبت به یک بازی اپیزودی باعث می شه که به اسکوار حداقل با توجه به توانش اعتماد کنمو بازی رو خریداری کنم. 40 ساعت گیم پلی خیلی خوبه خداییش با این کیفیتی که ازش می گن، فرض کن اسکوار می خواست 160 ساعت رو یکجا با این کیفیت بده بیرون، اول اینکه بازی به شدت بورینگ می شد چون تجربه نشون داده! اینجا کیفیت برای اسکوار مهم نخواهد بود، هم اینکه تیم سازنده باید از خیلی چیزها می زد که بازی رو کامل بیرون بده. FVII یونیورس عظیمی داره و مطمئنا متاش زرد می شد!!

قیمت رو موافقم می تونست پایینتر باشه.
این یونیورس عظیمم یه دروغیه به خرد همه دادن:D چند تا قاره س تو هر کدوم چند تا شهر و دهات:D بیرونشونم دشت و جنگل که قرارم نیست مثل رد دد توشون طبیعت گردی کنی:D
محل عبورت به مقاصد دیگه و فارم کردنه اینطوری نیست شکار آهو و خرس بری:دی
30-40 ساعت گیم پلی هم فکر کنم با احتساب کلی لفت دادن تو مرحله خانه عفاف، باشگاه و ساختمون شینرا بوده یا آب بستن شدید:D
به هر حال هر چی بوده از این دو حالت خارج نیست
منتقدا الان میتونستن راحت کاری کنن اپیزود دو و سه بازی با هم بیاد... ببینم بازیای بعدی که حالا اسکوئر یا شرکت دیگه این حرکتو زدن چه میکنن. اصلا مسئله مدت گیم پلی ای که هر اپیزود داره نیست بدعته.

خداوکیلی نمیدونم چرا دارید به تایم بازی گیر میدید هر بازیی قرار نیست 100 ساعت گیم پلی داشته باشه خیلی از بازیا OW بین 30 الی 50 ساعت مین استوری دارن بقیش ساید کانتنت ـه اینجا الان مین استوری 30 ساعت رو درجه سختی نرمال طول میکشه حدود 10 ساعت هم ساید کانتنت داره اگه هر قسمت از بازی 30 الی 40 ساعت بخش اصلیش طول بکشه من حاضرم سه تا قسمت تمام قیمت منتشر بشه که جمعا 100 ساعت مین استوری داره تا اینکه 50 ساعت مین استوری + 50 ساعت ساید کانتنت یک جا داده بشه بماند که این وسط کیفیت ساید کانتنت هاش هم هست که سابقه اسکوار توش به شدت لنگ میزنه ! نتیجه این تصمیم اسکوار الان شده به یک عالمه باس فایت جورواجور و متنوع که معلومه روشون کلی کار شده (طبق گفته اکثر منتقدا) یک عالمه شخصیت پردازی به بازی اضافه شده و شخصیت ها بیشتر عمق دارن همش به خاطر این قسمتی کردن بازی بوده

این یونیورس عظیمم یه دروغیه به خرد همه دادن:D چند تا قاره س تو هر کدوم چند تا شهر و دهات:D بیرونشونم دشت و جنگل که قرارم نیست مثل رد دد توشون طبیعت گردی کنی:D
محل عبورت به مقاصد دیگه و فارم کردنه اینطوری نیست شکار آهو و خرس بری:D
30-40 ساعت گیم پلی هم فکر کنم با احتساب کلی لفت دادن تو مرحله خانه عفاف، باشگاه و ساختمون شینرا بوده یا آب بستن شدید:D
به هر حال هر چی بوده از این دو حالت خارج نیست
منتقدا الان میتونستن راحت کاری کنن اپیزود دو و سه بازی با هم بیاد... ببینم بازیای بعدی که حالا اسکوئر یا شرکت دیگه این حرکتو زدن چه میکنن. اصلا مسئله مدت گیم پلی ای که هر اپیزود داره نیست بدعته.
مشکل همینجاست که فکر می کنید ساخت این چند تا قاره که توی هر کدومش چند شهر و دهاته! اونم با این حجم از جزییات و کیفیت نزدیک به CGI توی این وسعت طبیعیه!! عزیزم آجرو سیمان نیست که همیطور بچینن فقط بره بالا :Dمعمولا بازی ای رو تا انجام ندم نظرمو نمی گم، ولی شما با توجه به بازخوردهای خیلی مثبتی که داشته عجیبه سعی در له کردنش داری :D بحث قیمتی رو گفتم موافقم می تونست پایینتر باشه، ولی بحث کیفیتی رو به هیچ عنوان باهاتون موافق نیستم :D چون دمو رو بازی کردم پشمام ریخته!! و همون چیزی که بازی کردمو در مقیاس بزرگش دارن نقطه قوت بازی می دونن. من پول به بازی خیلی خوب میدم، مگه چند تا بازی خیلی خوب AAA در سال میاد؟ کار ندارم بازیش اپیزودیه، کار به این دارم چه محتوایی داره ارائه میده که مشخصا عالی عمل کرده.

واحد محتوا که تعداد بلوری نیست :| ساعت مفید گیم پلیه

الان مثلا چون پرسونا یه بلوریه این دوتا محتوای این از پرسونا بیشتره مثلا!؟ :|

بله فرمایش شما درسته.

منتها دیگه بیای بگی بازی رو باید 40 دلار بدن هم یه مقدار رو هوا حرف زدن و تز دادنه.

از E3 2006 یادمه میخواستن بسازنش الانم شده این. واقعا دستشون درد نکنه آخرم بعد 14 سال ریمیک نزدن درواقع:D
ورسوس هم همین شد کلا بازی تغییر پیدا کرد من بقدری تو ذوقم خورد اصلا بازیش نکردم
برای کسیکه تازه با سری آشنا شده با‌شه بهترین تجربه شاید شه، ولی من که هیچ رغبتی ندارم هم بخاطر اپیزودی بودنش که کلا یه بدعت میشه هم این تغییراتی که میگن دادن و یه جور میدل فینگر به طرفدارهای قدیمیه:D
اون چیزی که توی ۲۰۰۶ نشون دادن یه دموی تکنیکال بود که می خواستن قدرت ps3 رو نشون بدن فقط همین داستان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or