امتیازات Diablo III

دیگه چه نمراتی می خوایین؟تازه این با اون مشکلات سرور ها در روز های اول بود.edge هم که 9 داده یعنی دیگه!!!!!!!!
کلا اینجا متای زیر 90 رو بازی حساب نمی کنن
ملت سال قبل زیادی نمرات 9 - 10 دیدن برای همین تا یک بازی 8 گرفت فکر میکنند به بازی گند زدن
قابل توجه : سایت گیم اسپات به نمره 7 از کلمه Good و برای نمره 8 کلمه Great و برای نمره 9 از editors choice استفاده میکنه

ملت قاطی کردن من کی گفتم بازیه بدیه یا؟؟من گفتم اون شاهکاری که میگفتن نیست چند سال انقدگفتن شاهکار و.. من خودم انتظار95به بالا داشتم:دی

چرا دیگه بابا قبول کنید من نمیگم بازی بدیه بلکه برعکس عالیه ولی انقدر که هایپش میکردن ادم فکر میکرد 99 میگیره ولی بعد اون همه سروصدا اومد الان 89 هستش بترکونه به 90 یا 91 برسه;)

چرا دیگه بابا قبول کنید من نمیگم بازی بدیه بلکه برعکس عالیه ولی انقدر که هایپش میکردن ادم فکر میکرد 99 میگیره ولی بعد اون همه سروصدا اومد الان 89 هستش بترکونه به 90 یا 91 برسه;)
من اکثر نقد ها رو خوندم.اکثرا به خاطر این نمره کردن که برای بازی باید همیشه آنلاین باشی که البته حق دارن.اگه این مشکل نبود احتمالا بالای 93 بود.الان هم که 89 بد نیست که

ربطی به تاپیک نداره ولی یه سایتی بود که دیابلو 3 رو واسه PS3 پیش خرید گذاشته بود . یه 2-3 تا سایت دیگه از جمله یه سایت خرده فروش معروف سوئدی هم بازی رو واسه Ps3 گذاشتن واسه پیش خرید . یه خبرایی هست :دی Cross Play بین PC و PS3 خیلی خوب میشه .
WEBHALLEN.com - Diablo III (3)
Diablo III (3) /PS3 - spelbutiken
Webhallen قبلا هم چند تا بازی رو قبل از عرضه لو داده بوده :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or