امتیازات Diablo III

ترول های عزیز توی صف نزنید و نوبت را رعایت کنید، با تشکر. من هم به نظرم متا بین 85 تا 88 میشه
هیچکس با عقل سلیم نمیاد یه بازی ساخته بلیزارد کبیر رو ترول کنه.
شان و مرتبه بلیزارد فراتر از هر چیزیه.

نه بازی رو نفرستاده بودن برای کسی. با این وضع سرورها هم که احتمالا نصف منتقدین تو صف مونده بودن تا دیروز. تازه دارن بازی میکنن :دی
عجب! می شد يكی دو هفته قبل ريليز بازی به منتقدا دسترسی بدن بازی كنن با اين وضع سروراشون ممكنه احساسی يه عده نمره بدن. يورو گيمر كه معلومه عصبانيه با اون خبری كه بيرون داد از وضع سرورا.
به نظر من متاش 90 يا نزديك 90 می شه حتما البته اگه منتقدا بخاطر اين قضيه مشكل سرورا احساسی نمره ندن.
نمره گاردين هم زياد مهم نيست چون سايتش به دليلی كه گفتم تعطيله.
البته گاردین با یه بازی خیلی حال کنه نمره کامل میده واگه یه کم کمتر از خیلی حال کنه80به پایین میده!!!
biggrin1.gif
کلا تاحالا به هیچ بازی 90یا85یا95یا..نداده کل به اعداد 80تا100اعتقادی ندارن
biggrin1.gif
دليلش اينه كه از 5 نمره نمره می ده و ضمنا نمره نيم و صدم نداره و رند نمره می ده اينطوری:
100=5
80=4
60=3
40=2
20=1
0=0
چهارش طبعا بايد حكم 9 رو داشته باشه نه 8.

آخرین ویرایش:
البته گاردین با یه بازی خیلی حال کنه نمره کامل میده واگه یه کم کمتر از خیلی حال کنه80به پایین میده!!!:دی کلا تاحالا به هیچ بازی 90یا85یا95یا..نداده کل به اعداد 80تا100اعتقادی ندارن:دی

تو طول اين عمر گيريم فكر اينكه همه شركت ها ميتونند ترول بشند از ناتي داگ بگيريد تا Bungie و Valve و سانتامونيكا و ..........

ولي باور كنيد ، باور كنيد حتي تو خواب و رويا هم نميديدم كسي به خودش اجازه ترول كردن شركتي به بزرگي بيليزارد رو بده !!!!

تو طول اين عمر گيريم فكر اينكه همه شركت ها ميتونند ترول بشند از ناتي داگ بگيريد تا Bungie و Valve و سانتامونيكا و ..........

ولي باور كنيد ، باور كنيد حتي تو خواب و رويا هم نميديدم كسي به خودش اجازه ترول كردن شركتي به بزرگي بيليزارد رو بده !!!!
ترول کنندگان عزیز اگه همین جور ادامه بدند باید متا رو 70 و اون طرفا حساب کرد با این حساب
امان از دست ما ایرانیا که دیگه Blizzard رو با بقیه شرکتا اشتباه می گیریم یعنی **** ما

مطمنی؟؟ این امتیاز دهی که خیلی مسخرست:دی
تو طول اين عمر گيريم فكر اينكه همه شركت ها ميتونند ترول بشند از ناتي داگ بگيريد تا Bungie و Valve و سانتامونيكا و ..........ولي باور كنيد ، باور كنيد حتي تو خواب و رويا هم نميديدم كسي به خودش اجازه ترول كردن شركتي به بزرگي بيليزارد رو بده !!!!
ترول کنندگان عزیز اگه همین جور ادامه بدند باید متا رو 70 و اون طرفا حساب کرد با این حسابامان از دست ما ایرانیا که دیگه Blizzard رو با بقیه شرکتا اشتباه می گیریم یعنی **** ما
اره درست میگین ایول به شما

به نظر بنده حقیر هم متا حدود 90 خواهد بود البته اگه مشکلات سرور ها که ازش صحبت میشه به بازی آسیبی نرسونه
پ.ن : وا عجبا
دو نفر میان پیش بینی شون رو از متا میگن و صرفا هم نظر شخصی شون هست
1002 نفر دیگه هم میگن : ترول نکنید!

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

انقده سفت و سخت از بلیزارد طرفداری شد که فکر نکنم کسی جرات ترول کردن پیدا کنه :دی
من فعلا منتظر نمرات سه ضلع مثلث خودم یعنی Edge, Gamespot و IGN هستم. پیشبینی منم اینان (8.5-8-9)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or