امتیازات Diablo III

تو متا user score بازی 3.6/10 هست . ینی گیمر ها اکثرا خوششون نیومده از دیابلو جدید ؟؟
الان این شد ترول کردن بلیزارد کبیر , خدا , قبله عالم و ... ؟؟؟؟

تو متا user score بازی 3.6/10 هست . ینی گیمر ها اکثرا خوششون نیومده از دیابلو جدید ؟؟

این ها برای ارور ۳۷ هست همش.

خود بازی مشکلی نداره سرور های بلیزارد انقدر توش یوزر ریخته مشکل ارور ۳۷ می خوره.

نسخه کنسولی وجود نداره.

امتیاز بازی هم 85 تا 90 پبش بینی میکنم. یکی این مشکل سرور ها یکی هم این بیلید بازی به خیلی ها نساخته.برا همین امتیاز میاد پایین.

متای مس افکت رو هم همینجوری کشیدند زیر ِ صفر :دی متاکریتیک باید کلا یوزر ریویو رو تخته کنه، یا امتیازش رو محاسبه نکنه اون بالا.

متای مس افکت رو هم همینجوری کشیدند زیر ِ صفر :دی متاکریتیک باید کلا یوزر ریویو رو تخته کنه، یا امتیازش رو محاسبه نکنه اون بالا.

خب خود بلیزارد ترول گر اعظمه بعد چه انتظاری از فناش داری ؟:d خب وقتی که دیده سروراش ظرفیت این حجم عظیم رو نداره ، غلط کرد چیز خورد اومد بازی رو به این زودی لانچ کرد.اگه منم بودم و با هزار امید و آرزو میرفتم بازی رو میگرفتم بعد این بلا به سرم میومد میرفتم امتیاز 2 میدادم به بازی...

خوب دیگه از مس افکت 3 هم همه فناش ناراضی بودن دیگه . یکی خود من بعد از پایانش خیلی عصبانی بودم .

من نمی فهمم، مجبورید این طوری الکی الکی برای خودتون هایپ کنید و بگید ترول ها فلان شدند، ترول ها بهمان شد که پس فردا نمرات بازی رفت زیر 85 همین ترول ها بیان به خاطر همین مسخره بازی های شما هم اعصاب خودتون رو خورد کنند هم برینن به بازی!!!
دست بر دارید از این رفتار مسخره و کودکانه تان...!

پ.ن: از این بازی هم انتظار نمرات شاهکار نداشته باشید. تجربه به من ثابت کرده تو این نسل همان طور که کاربران نوب داشتیم، تحلیل گران نوب هم کم نداشتیم. نمراتی که MW3 گرفت، نمونه بارزشه. اما این بازی هرچقدر هم که عالی باشه، اون تحلیل گری که به خاطر سلیقه ی خودش میاد به MW3 میده 100 به این بالای 80 نمیده!:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or