امتیازات Diablo III

Cloud Strife
88772459020664621365.jpg

:دی

نمراتی که MW3 گرفت، نمونه بارزشه
مشخصه خود شما اونقدر میدان نبرد 3 رو هایپ کردین حالا نمیدونین دیگه به چی باید گیر بدن
اول که اکتی رشوه داد بعدش هم دایس دشمن پیدا کرد حتما!:دی

ربط به توقع نداره مشکل اصلی به خاطر سرورهای به شدت داغونه و خب بازی که تمام مدت برای بازی کردنش باید انلاین باشی معلومه همچین نمراتی میگیره.

کاشکی یه نفر چند تا از نکات منفی بازی رو میزاشت.فک کنم اکثر سایتا به خاطر مشکلات سرور نمره کم کره باشن.
مهم ترین امتیازا برا من IGN و GS ه. منتظر اون دوتام به شدت.9 و 8 هم پیش بینی میکنم.

با این حال اگه کرک بشه خیلی بهتر هست دیگه نیازی به سرور داغون نیست

داداش سرورهای بلیزارد یکی از بهترین هاست الانم که اینجوری شده بخاطر بازی و دانلود میلیونی. هستش در ضمن حالا حالا ها کرک نمیشه حداقل یک ماه طول میکشه

مشخصه خود شما اونقدر میدان نبرد 3 رو هایپ کردین حالا نمیدونین دیگه به چی باید گیر بدن
اول که اکتی رشوه داد بعدش هم دایس دشمن پیدا کرد حتما!:دی

من که اینجا اصلا نبودم! شما کجا هایپ منو دیدی؟!:d
بله سر بتل 3 هم میگم، بنده به شخصه اشتباه کردم که اصلا به EA اعتماد کردم که البته دلیلشم بر میگشت به Bad company 2 که واقعا یه شاهکار بود و طرفداراش فکر نمی کردن EA به خاطر منافعش، اون طوری گند بزنه به سینگل بازی. (البته هنوزم بخشه مولتیش یه سرگردنه بالاتر از MW3 ـه.:d)

ربط به توقع نداره مشکل اصلی به خاطر سرورهای به شدت داغونه و خب بازی که تمام مدت برای بازی کردنش باید انلاین باشی معلومه همچین نمراتی میگیره.

نظر بنده رو بخوای اینا همش بهونست.:d ولی اصلا گیریم به خاطر همین نمره کم کردن. خب مگه اشتباه کردن؟! در مورد یکی از ارکان بازی به قول شما که بخش مولتیه، همچین اشتباهیو کردن نباید مستلزم به مجازات کردن(کم کردن امتیاز) باشه؟!:d

البته من کاری به امتیازات ندارم و در حقیقت از خدامه بازی های RPG این چنینی که اصالت خود رو از دست ندادن و به اصطلاح به خاطر یه چندتا نوب اون رو تا بیشترین حد ممکن ساده و راحت! نکردن، امتیازای بالای 95 بگیرن، تا حداقلش سازندگان دیگه انقدر برای ساخت عناوین پوچ و مسخره ی امروزی ترقیب نشن، اما خب فن بازی مسخره و پیش از حد بعضی ها ....:d)

اینم امتیازات متا، برای اسپم نبودن ماجرا::d
Untitled.png

مس افکت رو با دیابلو مقایسه نکنید :دی
این مشکل توی سرورها هر چند هم با تعداد بالای پلیرها ارتباط داشته باشه, ولی باز یک اشکال واسه بلیزارد محسوب میشه؛ که صد البته از بلیزارد بعیده که همچین پیش‌بینی رو نکرده باشه. مشکل اینجاست که با بلیزارد طرفیم که در ایجاد سرورهای پرقدرت زبان‌زد هست و همین باعث میشه که به این موضوع حساسیت نشون بدیم. وَاِلا اگه یه بازی دیگه بود شاید این همه تعجب برانگیز نبود.

نظر بنده رو بخوای اینا همش بهونست.:d ولی اصلا گیریم به خاطر همین نمره کم کردن. خب مگه اشتباه کردن؟! در مورد یکی از ارکان بازی به قول شما که بخش مولتیه، همچین اشتباهیو کردن نباید مستلزم به مجازات کردن(کم کردن امتیاز) باشه؟!:d

البته من کاری به امتیازات ندارم و در حقیقت از خدامه بازی های RPG این چنینی که اصالت خود رو از دست ندادن و به اصطلاح به خاطر یه چندتا نوب اون رو تا بیشترین حد ممکن ساده و راحت! نکردن، امتیازای بالای 95 بگیرن، تا حداقلش سازندگان دیگه انقدر برای ساخت عناوین پوچ و مسخره ی امروزی ترقیب نشن، اما خب فن بازی مسخره و پیش از حد بعضی ها ....:d)
بهونه که نیست اما خب باید هم ازش نمره کم می کردند. تا اونجایی که من می دونم مد هاردکور بازی محدودیت ذخیره سازی داره بعد شما فرض کن سرور مشکل پیدا کنی مجبوری کل بازی رو از اول بری !! اینا هم که میگند خب بیچاره سرورشون شلوغه موندم چه طوری این حرف می زنند. وقتی یک شرکت میاد سیستم تمام مدت آنلاین برای بازیش می ذاره وظیفه اش اینه که بهترین سرور ها را درست کنه و وقتی نتونست کاملا حقشه نمره بد بگیره. ملت 60 دلار پول نمی دند اعصابشون خورد بشه بلکه پول دادند از بازی لذت ببرند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or