امتیازات Diablo III

آقا اینقدر گیر به نمره کامل ندین . هر بازی آشغالی از میانگین 100 60 رو میتونه بگیره :d حالا تا 65 70 گیریم . 70 به بالا بازی هی بهتر میشه و نمره بیشتر گرفتن سخت تر . 80 دیگه بازی واقعا خوب هست و قابل قبوله . 90 دیگه شاهکاره . 90 تا 100 نمره گرفتن خیلی سخت هست و الکی نیست . یعنی حقتم 100 باشه بهت نمیدنش به این راحتی ها . یه کم چشم و هم چشمی :d و اینا . مثلا اگر IGN به یه بازی بده 9.5 و Euro Gamer بده 10 , بعدا یورو گیمر فکر میکنه نوب بوده و یه چیزایی رو که IGN دیده اون ندیده و .... ! وفتی بازی رو بهش 80 میدن با کله برین توش وقتی 85 هست زندگیتون رو بزارید پاش حالا این یکی دیگه شاهکار هست و همش 90 گرفته . >:d

فعلا متای بازی از Mass effect 3 کمتره (قابل توجه اونایی که میگفتن دیابلو ME رو جر میده ! )
البته من خودم عاشق این بازی هستم و متاش برا من بالای 95 هست ولی اینو برای اون دسته از دوستان که با ما کل کل میکردن گفتم :d

این همه بوق و کرنا رو تو این چند سال جر دادین آخرش میانگینش شد هشتاد و هشت..!؟

troll_detected.gif

welocme back to your job:x

خیلی وقت بود ندیده بودیم شما رو در این حالت

آخرین ویرایش:
لااقل می‌خواید بیاید تو ترد یه بازی محبوب ترول کنید برید قبلش تو تردهای بدون حساسیت تمرین کنید تیرتون به سنگ نخوره. بازی 14 تا ریویو داره فقط. مس افکت 74 تا. جمع و تفریق با خودتون.

این همه بوق و کرنا رو تو این چند سال جر دادین آخرش میانگینش شد هشتاد و هشت..!؟
میگن اسون شده خیلی کژوال پسند. بعضیها ام میگن انگار بازی کنسولی رو پورت کردن. اختلاف شدیدی داره با قسمت قبلی. همه اینها روی میانگین تاثیر میزاره.
گرچه حدیث داریم که:
بازی 14 تا ریویو داره فقط. مس افکت 74 تا. جمع و تفریق با خودتون.

میگن اسون شده خیلی کژوال پسند. بعضیها ام میگن انگار بازی کنسولی رو پورت کردن. اختلاف شدیدی داره با قسمت قبلی. همه اینها روی میانگین تاثیر میزاره.
گرچه حدیث داریم که:
تو تمام نقدها به سرور های داغون موقع لانچ بازی گیر دادند!
البته بیلی گفته با پچ بعدی تمام مشکلات میره
نباید بازی ار حالت منطقه خارج می کرد...

این بازی رو ملت کم کمش تا 7-8 سال دیگه بازی میکنن . اون منتقدی که بخاطر سرور های بازی امتیاز کم کرده رو باید با چوب بیسبال تو صورتش کوبید . سرور که فوقش 2-3 هفته اینطوریه . البته بعید میدونم به جز یک عده معدود کسی اهمیتی به امتیازات این بازی بده . در ضمن اگه متای بازی زیر 90 بشه فکر کنم رکورد 8 ساله بلیزارد شکسته میشه ( فکر کنم آخرین بازی که از بلیزارد زیر 90 شد بر میگرده به 2002 یا 3 . مطمئن نیستم ) هر چند امتیازات متا یا کلا منتقدها همش بازی با اعداده به نظر من .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or