امتیازات Diablo III

در مورد سنگ پای قزوین چیزی تا حالا شنیدین..؟

حداقل 999999 تا پست میشه تو این سایت از برتی های D3 نسبت به تمام بازی هم هم سبک مثل ME پیدا کرد تو همون تاپیک ME3 هم که کلا هرچی دلتون خواست گفتین ولی حالا که شرایط نتیجه گیری فراهم شده خودتون میزنن اون کوچه..

این پست من تو تاپیک ME3 بود که چند ماه پی گفتم..

دیابلو 3 هم بالاخره میاد و خیلی چیزها به یک عده ثابت میشه..

در ضمن موقعی که شما تو تاپیک ME3 در مورد این بازی درفشانی میکردین حتما منتقد و روشنفکر بودین وحالا که ما حرفهای خودتون رو براتون یاد آوری میکنیم ترولر هستیم..؟

حداقل 999999 تا پست میشه تو این سایت از برتی های D3 نسبت به تمام بازی هم هم سبک مثل ME پیدا کرد تو همون تاپیک ME3 هم که کلا هرچی دلتون خواست گفتین ولی حالا که شرایط نتیجه گیری فراهم شده خودتون میزنن اون کوچه..

در ضمن موقعی که شما تو تاپیک ME3 در مورد این بازی درفشانی میکردین حتما منتقد و روشنفکر بودین وحالا که ما حرفهای خودتون رو براتون یاد آوری میکنیم ترولر هستیم..؟
تو چه اصراری داری که این همه می خوای دیابلو 3 رو بکوبونی؟
در مورد مقایسه با ME3، فقط کافیه پایان ME3 رو یه بار دیگه ببینی تا کل خاطرات خوب آدم نسبت به ME به فنا بره.

لااقل می‌خواید بیاید تو ترد یه بازی محبوب ترول کنید برید قبلش تو تردهای بدون حساسیت تمرین کنید تیرتون به سنگ نخوره. بازی 14 تا ریویو داره فقط. مس افکت 74 تا. جمع و تفریق با خودتون.
آقا اول از همه بگم من تا حالا نه دیابلو بازی کردم نه مس افکت. کلا اصلا RPG بازی نمیکنم. برام هم مهم نیست میانگین کدومشون چند میشه که بخوام ترول کنم یا از کم و زیاد شدن نمره ـشون خوشحال یا ناراحت بشم. ولی شما واقعا فکر میکنی بقیه ی نقد ها که بیا میانگین میاد بالای 90 ؟ حالا جلو زدن از مس افکت پیشکش...

من فکر می‌کنم می‌ره روی نود. بله. تا الان از سورس‌های معتبر فقط نقدهای بالای 90 اومده. سایت‌هایی که امتیاز زیر 90 دادن به بازی Metro Gamecentral، Quarter to Three، و سایت ِ‌روزنامه گاردین بودند که نظرشون برای من و خیلیای دیگه با نظر ِ‌ رئیس بخش بازی‌های رایانه‌ی تبیان برابره. از اون طرف از ویدئوگیمر و EDGE امتیاز بالا گرفته که به نظرم سلیقه سایت‌های معتبر رو نشون می‌ده. پس نمیشه اظهار نظر کرد. پس لطف کن قبل از اینکه بخوای هر اظهار نظری بکنی یه ذره تحقیق بکن.

مقایسه مس افکت با دیابلو رو کدوم کُندذهنی باب کرده باز؟ مگه می‌شه یه بازی اکشن RPG سوم شخص رو با یه RPG هک اند اسلش مقایسه کَرد؟ برید ترو قرآن جمع کنید بساطتون رو.

The UK's leading source for Hardware and Games reviews | bit-tech.net
85/100
85.gif

approved.jpg

مقایسه مس افکت با دیابلو رو کدوم کُندذهنی باب کرده باز؟ مگه می‌شه یه بازی اکشن RPG سوم شخص رو با یه RPG هک اند اسلش مقایسه کَرد؟
مقایسه ای در کار نبوده، یه سری میگفتن متاش میشه 95 و ME3 رو میزاره تو جیبش و آخر سال Goty ها رو درو میکنه، یه سری هم میگفتن همچین چیزی نمیشه که فعلا به نظر میاد نشده :دی وگرنه از نظر سبک بازی و این چیزها کسی این دو تا رو مقایسه نکرده. در مورد امتیازات سایت های معتبر هم بستگی داره منتقدین پیاز و کوسه و GameCritics موقع نقد بازی تو وضعیت عادی باشن یا نه، همین سه تا پارسال گند زدن به میانگین هر چی بازی معروفه.

باشه.الان دلت خنک شد.ME3 خیلی بهتر از این بازی هست این بازی همش یک هایپ بوده و خیلی مسخره هست.لطفا بزار فقط امتیازات بیاد و جو تاپیک رو بهم نزن
لازم هست یادآوری کنم که edge بهم ME3 نمره 8 داده بود.اصلا مقایسه این دو بازی خیلی مسخره هست برین یک بازی دیگه گیر بیارن بهش گیر بدین

مقایسه ای در کار نبوده، یه سری میگفتن متاش میشه 95 و ME3 رو میزاره تو جیبش و آخر سال Goty ها رو درو میکنه، یه سری هم میگفتن همچین چیزی نمیشه که فعلا به نظر میاد نشده :دی وگرنه از نظر سبک بازی و این چیزها کسی این دو تا رو مقایسه نکرده. در مورد امتیازات سایت های معتبر هم بستگی داره منتقدین پیاز و کوسه و GameCritics موقع نقد بازی تو وضعیت عادی باشن یا نه، همین سه تا پارسال گند زدن به میانگین هر چی بازی معروفه.

عزیز یکی از اون سایتای خوشحال رو جا انداختی که اتفاقا بازی نقد کرده و نمره بدی هم به بازی نداده: gamekult : 8/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or