امتیازات Diablo III

حتی شماره 2 دیابلو هم 88 هست !
نسخه های قبلی ME رو ببینید و مقایسه کنید
ديابلو2 بدون اكسپنشن پك هاش اين نمره رو گرفته، همه سايت هایی هم كه بهش نمره زير 9 دادن بعد يه سال شات دان شدن بس كه درپيت بودن!
اصلا بازی بليزارد رو بهتره با هيچی مقايسه نكنيد چون يهو همون روز اول بليزارد پرونده بازی رو نمی بنده و طی سال ها با عرضه ملحقات مختلف و... كاملش می كنه كما اينكه مس افكت و ديابلو چون تفاوت هاشون بيشتر از تشابهاشونه هيچ شباهتی بهم ندارن و جزو يه ژانر محسوب نمی شن. نمی دونم مس افكتی كه برای خودش اوتو لول آپ می كنه و آيتم ها هم ماشالا تو دانجن های پر از اژدها و غول بعد 4 ساعت جنگيدن می ده كجاش اصلا شبيه بازی RPG هست والا. واقعا تنها جذابيتش داستانشه وگرنه ذره ای حس و حال يه RPG رو القا نمی كنه. من الان از ديابلو1 رو شروع كردم دهنم باز مونده عجب چيزيه واقعا اگه نبود اين سبك به اين پيشرفت الانش نمی رسيد.
و در آخرم كاری نكنيد اينجا اسم تمام كنسول گيمرها بد در بره;)
ما هم نگفتیم که اینا بهم شباهت دارن ما داریم نمره ها رو مقایسه میکنیم
تو تاپیک امتیازات ME3 رو ببین خودت میفهمی که چطور بعضی ها دیابلو رو تقدیس میکردند
yahoo_21.gif
من خودمم تو اون تاپيك گفتم نمراتش كمتر از ME3 می شه، حرف اونایی هم كه تقديسش می كردن غير از يكی دو نفر (كه همونا هم تلويحا نگفتن) اين بود كه گيم پلیش هاردكوره نه اينكه نمراتش بالاتر می شه. كه راست هم می گفتن.
البته همونطور كه فرهاد صفحه قبل گفت PC با كنسول فرق می كنه و ME3 اون متا رو روی كنسول گرفته نه PC...

آخرین ویرایش:
ديابلو2 بدون اكسپنشن پك هاش اين نمره رو گرفته، همه سايت هایی هم كه بهش نمره زير 9 دادن بعد يه سال شات دان شدن بس كه درپيت بودن!
اصلا بازی بليزارد رو بهتره با هيچی مقايسه نكنيد چون يهو بليزارد پرونده بازی رو نمی بنده و طی سال ها با عرضه ملحقات مختلف و... كاملش می كنه كما اينكه مس افكت و ديابلو چون تفاوت هاشون بيشتر از تشابهاشونه هيچ شباهتی بهم ندارن و جزو يه ژانر محسوب نمی شن. نمی دونم مس افكتی كه برای خودش اوتو لول آپ می كنه كجاش اصلا شبيه بازی RPG هست والا. من الان از ديابلو1 رو شروع كردم دهنم باز مونده عجب چيزيه واقعا اگه نبود اين سبك به اين پيشرفت الانش نمی رسيد.
و در آخرم كاری نكنيد اينجا اسم تمام كنسول گيمرها بد در بره;)

ما هم نگفتیم که اینا بهم شباهت دارن ما داریم نمره ها رو مقایسه میکنیم
تو تاپیک امتیازات ME3 رو ببین خودت میفهمی که چطور بعضی ها دیابلو رو تقدیس میکردند :))

اصلا بزارید راحتتون کنم
گور پدر اون کسی که این متا رو باب کرد که ما الان سرش به جنگ و جدل به پردازیم اقا تو بگیر بازی تو بکن از بازی خوشت اومد که هیچ خوشت نیومت بازم که هیچ دیگه اینقدر بحث کردن نداره بازی چه متاش 100 باشه چه 50 چه فرقی می کنه تو وقتی ازش خوشت اومد دیگه متای کیلو چنده حالا شما بیا و سر این مسئله امتیاز هی بحث کن وقتی ازش خوشت نیومد بازیش نمی کنی حالا متاش هم که 100 باشه

اقا ME شاهکاره اصلا، انقلاب به پا کرده، برید بچسبید بهش بازی تون رو بکنید. خواهشان اگر تجربه بازی کردن سری قبلی های Diablo رو ندارید مارار با نظرات شیرین خود مستفیض ننمایید بگذارید تو جهل خودمون بمونید. دمتون گرم

آقا بنده از هر گونه اتهامی مبنی بر مقایسه ME و Diablo خودم رو مبرا میدونم:دی
من فقط صفحه اول یه شرط بندی ساده رو متذکر شدم:دی گفتم که پس فردا پشت سر ما حرف در نیارین:دی

عجب :دی آقا من یه پست از تاپیک امتیازات ME3 نقل قول میکنم تا متوجه بشید اصلا بحث مقایسه دو تا بازی نیست. این از پست من:
تاپیک ME3 هست یا Diablo III؟ :biggrin1: اون دوستمون هم ایشالا یه روز عرضه میشه (:biggrin1:) بعدا مشخص میشه از نظر امتیاز و Goty به پای ME3 میرسه یا نه (کاری به کیفیت و فوق خفن هاردکور بودن (!) و اینا ندارم، صرفا امتیاز و Goty رو دارم میگم). از نظر من شانسش 10 درصد هم نیست :biggrin1: فعلا که دکترهای BioWare مجددا ترکوندن، دمشون گرم :biggrin1:
اینم پست ماکان:
در اینکه Diablo III شاهکار هست و میانگینش از ME3 و کلا هر بازی که امسال میاد بیشتر میشه که اصلا شکی نیست. اما در خصوص GotY هم اصولا بازی های RPG و این مدلی شانس بیشتری برای GotY شدن دارن. ضمن اینکه اصلا هیچ رقمه ME3 قابل مقایسه با DIablo III نیست! بیشتر طرفداران ME3 رو طیفی از گیمرها تشکیل میدن که دوتا RPG درست درمون بازی نکردن و فقط چون بازی اکشن خوبی داره طرفدارش هستن
اینم پست من دوباره :دی
امتیاز که اصلا فکرش رو هم نکن :biggrin1: بازی واسه Goty هم اینقدری هست که چیز زیادی به Diablo III نرسه :biggrin1: من خودم ME رو به خاطر دنیای عظیم، داستان و گیم پلیش بازی می کنم وگرنه اصلا یه RPG غنی نیست که کسی بخواد به این خاطر طرفدارش باشه.
==
حالا باز بگید این دو تا رو نباید با هم مقایسه کرد، خب اصلا کسی مقایسه نمی کنه :دی دیگه فکر کنم همه چیز واضح باشه.

آخرین ویرایش:
منم نمیخواستم اینجا در مورد ME صحبت کنم ولی نصف همین کسایی که اینجا میبینید بجث بین Diablo و ME رو تو تاپیک امتیازات ME باز کرده بودند و گرنه ما که مشکلی نداشتیم ... حالا هم خودشونو زدن به کوجه علی چپ !

اصلا مشکل اینه که مثلا طرف عضو تحریریه است یا مدیری چیزیه بعد یه پستی میزنه ملت هم چون این یه تگی زیره اسمش چسبیده فک میکنن خیلی بارشه میرن پستشو لایک میزنن طرف هم باورش میشه که نه مثله این که خبریه ... :-s (البته من منظورم همه نبود , یه وقت سوء برداشت نشه);;)

---------- نوشته در 09:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:36 PM ارسال شده بود ----------

یه نفر همین الان مس افکت رو بهتر از Diablo II دونست. به نظرم اگر مرد مسلمانی از غصه بمیرد رواست.
بله برتر میدونم اگه دلیله منطقی داری بگو ما هم روشن شیم (من خودم Fan دیابلو هستم ولی حرف بعضی ها خیلی زور داره)
همینجوری از رو هوا حرف زدن رو همه بلدن
البته بهتره دیگه تو این تاپیک ادامه ندیم چون مربوط نیست

خود فن های D3 بحث مقایسه رو پیش کشیدن و تاپیک ME رو بهم زدن ولی حالا که کم اوردن همه چی یادشون رفته..

در کل از فنهای که 12 سال پیش هزاران ساعت Diablo بازی کردن ولی الان سنشون به 17 هم نمیرسه انتظاری بیشتری نمیشه رفت..

===============
4News.it 9.5/10
Pixel Smashers 8/10
Wolfsgamingblog 8.5/10
DigitalNoob 5/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or