امتیازات Diablo III

خود فن های D3 بحث مقایسه رو پیش کشیدن و تاپیک ME رو بهم زدن ولی حالا که کم اوردن همه چی یادشون رفته..

در کل از فنهای که 12 سال پیش هزاران ساعت Diablo بازی کردن ولی الان سنشون به 17 هم نمیرسه انتظاری بیشتری نمیشه رفت..

===============
4News.it 9.5/10
Pixel Smashers 8/10
Wolfsgamingblog 8.5/10
DigitalNoob 5/10
images

خود فن های D3 بحث مقایسه رو پیش کشیدن و تاپیک ME رو بهم زدن ولی حالا که کم اوردن همه چی یادشون رفته..

در کل از فنهای که 12 سال پیش هزاران ساعت Diablo بازی کردن ولی الان سنشون به 17 هم نمیرسه انتظاری بیشتری نمیشه رفت..

===============
4News.it 9.5/10
Pixel Smashers 8/10
Wolfsgamingblog 8.5/10
DigitalNoob 5/10

بارک‌الله کارشناس مسائل بازی‌های رایانه. پر نور کُنید فروم رو بیشتر. فعالیتتون کَمه.

===============
4News.it 9.5/10
Pixel Smashers 8/10
Wolfsgamingblog 8.5/10
DigitalNoob 5/10
اون سایته که 5 داده مشخصه که نوب هست، پس امتیاز این جور سایتها چرتی بیش نیست. :|

--------------------------

من 24 سالمه اما سنم از 17 سال کمتره و به Diablo قد نمیده. کوروش و سیاوش و امیر و بقیه دیابلو فن ها که از 25 سال هم رد کردن سنشون به 17 نمیرسه. >:d<

من 25 رو هم رد نکردم ولی شصت برابر این آقا دیابلو بازی کردم.
میانگین گرفتم. :دی

آخرین ویرایش:
2 امتیاز مثبت برا تو که دسته همه ی این دغل بازا رو رو کردی.اورین اورین

===============
4News.it 9.5/10
Pixel Smashers 8/10
Wolfsgamingblog 8.5/10
DigitalNoob 5/10
100 درصد مشکلات سرور نبود متای بازی بالای 94 بود.همین الانش هم با این همه مشکلات سرور ای نمرات رو می گیره خیلی خوبه.شما هم یکخورده نقد ها رو بخون ببین آیا از خود بازی کسی ایراد گرفته بعد بیا اینجا حرف بزن
تازه کسی که دیگران رو بر اساس سنشون طرفدار یک بازی می شناسه متاسفانه .... هم نیست.من خودم هیچ وقت از ME خوشم نیومده و نخواهد اومد ولی هیچ وقت بیخودی این بازی رو تخریب نکردم

مجله ای (EDGE) که میاد به دیابلو 2 نمره 6 میده و میگه
Diablo II is simplistic, occasionally absorbing, and desperately shallow

و اون وقت 12 سال بعد به نسخه اپدیت شده همون بازی 9 میده از صد تا نوب هم نوب تره.

پ ن:بازی هم فقط gta.

تو واقعا داری سرچ می‌کنی این سایتا رو از صفحه شیشم هفتم گوگل پیدا میکنی و فکر می‌کنی پیروزی در میدان‌؟ حاشا و کلا
سر PES 2011 هم ايشون نمرات 9 و 10 از همين جور سايتا انقدر گذاشت كه آدم می رفت تو تاپيك فكر می كرد متای بازی 99 ـه:دی

دیر عمل کردم مدیر ها پست دوست عزیزمون که فداش بشم رو پاک کردن :d ولی میخواستم از اینا بزارم :

INC8G.jpg

در این عکس یه psycho troll در حال انفجار هست :d

آخرین ویرایش:
دیر عمل کردم مدیر ها پست دوست عزیزمون که فداش بشم رو پاک کردن :d ولی میخواستم از اینا بزارم :

INC8G.jpg

در این عکس یه phsyco troll در حال انفجار هست :d

راحت باش :d
البته عکس لود نمیشه

درسته این بازی عالیه اما با مقدسات (ME) نباید مقایسه بشه :d
عالی بودن یه چیزه و فوق العاده بودن یه چیزه و مقدس بودن یه چیز دیگه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or