امتیازات Diablo III

من موندم کاربرای BC حرفه ای ترن یا این سایت هایی که کارشون نقد و بررسی و نمره دهی هست !
یکم دیگه بگزره خدا رو هم بنده نیستید !
به نظر من این نمره هایی که Dibalo و ME گرفتن حقشون بوده
Diablo =89-90
Mass Effect =93-94

Eurogamer یهو دیدین 10 داد . Game of the week ـش رو دیابلو انتخاب کرده با اینکه هنوز نقدش نکرده و کلی از بلیزارد تعریف کرده و گفته بقیه شرکت ها باید بیان یاد بگیرن ازش . گفته Rockstar هم باید بیاد جلو بلیزارد لنگ بندازه از نظر کیفیت بازیهاش :دی
Game of the Week: Diablo 3 • Articles • PC • Eurogamer.net

چرا پای راک استار رو وسط کشید مثلا ؟!
همینه که بحث راه میندازه !
زنگ بزن به ادیتورشون فحش بده .

آخرین ویرایش:
کلا گیم سازا میخوارن خودشون !!
راک استار در یک ژانر بهترینه بلیزارد در یک ژانر دیگه بهترینه
چه کاریه بیاد بگه که راک استار فلان ما هم نیست در زمینه ی کیفیت !!!!!
پس فردا اکتیویژن هم شاخ میشه میگه هم بلیزارد هم راک استار فلان ما نیستن در زمینه ی کیفیت !!!!!!!!!!!!!!!! :tongue:
چه ربطی به گیم سازا داره!!! یورو گیمر اومده این حرفو زده نه بلیزارد!!!
yahoo_4.gif
هر منگلی که زده :d
کلا شروع خوبیه حرفش واسه بقیه که ادامش بدن !

آخرین ویرایش:
چرا پای راک استار رو وسط کشید مثلا ؟!
همینه که بحث راه میندازه !

راکستار هم بدون شک شرکت قابل احترامیه و یکی از بهترینهاست. من لینک رو چک نکردم ولی بنظر میرسه این منتقد جوگیر شده. من زیاد از GTA خوشم نمیاد (نظر شخصی) ولی اگر شرکتی فقط یک عنوان مثل RDR رو در کارنامه خودش داشته باشه بدون شک جزو بهترین شرکتهاست همونطور که اگه شرکتی فقط WOW یا دیابلو یا WCIII رو در کارنامه داشته باشه بازهم جزو بهترینهاست.

کلا گیم سازا میخوارن خودشون !!
راک استار در یک ژانر بهترینه بلیزارد در یک ژانر دیگه بهترینه
چه کاریه بیاد بگه که راک استار فلان ما هم نیست در زمینه ی کیفیت !!!!!
پس فردا اکتیویژن هم شاخ میشه میگه هم بلیزارد هم راک استار فلان ما نیستن در زمینه ی کیفیت !!!!!!!!!!!!!!!! :tongue:

چه ربطی به گیم سازا داره!!! یورو گیمر اومده این حرفو زده نه بلیزارد!!!:d

اقا حالا یوروگیمر یه چیزی گفته شما جوگیر نشین:دی همه میدونیم کیفیت ضعیف ترین بازی های راک استار از بازی خیلی شرکت های دیگه بالاتره..درمورد این بازی هم:خب معلومه میانگین امتیازاتش تا الان کمتر ازح انتظار بوده ولی خود بازی همون شاهکاره که همه انتظار داشتن چون با توجه به حرف دوستان این بازی از اون دسته بازی هاست که باید نقد رو خوند وامتیاز رو بیخیال شد چون خود بازی شاهکاره ولی بخاطر مشکلات سرور و..نمره کم کردن.مبارک طرفداراش:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or