امتیازات Diablo III

ویژگی بلیزارد این هست که توی کارنامش نمره پایینی نداره. و همین باعث میشه بهترین شرکتی باشه که من میشناسمش.

!!! انصافا WoW بهتره یا STAR WARS OLD REPUBLIC ؟
swtor توی 3 ماه اول فروشش 1.8 sub داشته و توی 3 ماه دومش 400k sub از دست داده که یه چیزی فرای فاجعه هست، فکر نکنم در حال حاضر این بازی کوچیک رو که فقط hype شده بود رو بشه با wow مقایسه کرد :دی Just saying :دی

swtor توی 3 ماه اول فروشش 1.8 sub داشته و توی 3 ماه دومش 400k sub از دست داده که یه چیزی فرای فاجعه هست، فکر نکنم در حال حاضر این بازی کوچیک رو که فقط hype شده بود رو بشه با wow مقایسه کرد :دی Just saying :دی
کلا بیلزارد این wow رو به مرحله ای رسیده که هیچ بازی باهاش قابل مقایسه نیست.من حتی دنیای warcraft رو(wow و warcraft)از بقیه مثل star craft و diablo بیشتر دوست دارم.شخصیت های توی war craft خیلی به یاد موندنی هستن

من هم دقیقا منظورم همین بود. اون آقا گفت بلیزارد به گرد پای bioware نمیرسه من واقعا موندم چی بگم!

به به دوستان گلم
یادمه یه زمانی تو تاپیک ME3 یه سری دوستان اومدن و سعی در ترول کردن ابـــــــــــــــــــــــر بازی MASS EFFECT داشتن
اون موقع گفتم تاپیک امتیازات دیابلو سلامتون می کنم الان هم اومدم فقط یه سلام احوالپرسی بکنم زیاد مزاحم نمیشم:))

swtor توی 3 ماه اول فروشش 1.8 sub داشته و توی 3 ماه دومش 400k sub از دست داده که یه چیزی فرای فاجعه هست، فکر نکنم در حال حاضر این بازی کوچیک رو که فقط hype شده بود رو بشه با wow مقایسه کرد :biggrin1: Just saying :biggrin1:
تمام ركورهاي WOW رو شكست كجاش بد بود بهترين MMo هم انتخاب شد .با اطمينان ميگم متاي ديابلو 3 به 90 نميرسه و goty نميشه

گند بزنن به بلیزارد با این بازی ریلیز کردنش. اخه میمرد یکم رو سروراش کار میکرد ؟

اون بحث Blizzard Vs. RStar من خودم Blizz رو بیشتر دوست دارم . به نظرم شرکتی که WarCraft رو ساخته شایسته ی پرستشه.حالا StarCraft و World Of WarCraft و Diablo بماند.

به والله این فقط نظر من بود

تمام ركورهاي WOW رو شكست كجاش بد بود بهترين MMo هم انتخاب شد .با اطمينان ميگم متاي ديابلو 3 به 90 نميرسه و goty نميشه
فعلا که wow دارای 9 میلیون پلیر هست و این بازی فکر نکنم به زور 1.5 میلیون پلیر داشته باشه.بهترین mmo تاریخ که نشد،بهترین mmo سال شد چون اصلا اون سال wow در کار نبود.تازه به دوستانی که عاشق متا هستن باید بگم میانگین wow 93 هست و میانگین star war 85 هست.
شما هم بهتره یک بار بازی رو تجربه کنی و ببینی چرا سایت ها از دیابلو نمره کم کردن اگه غیر از مشکلات سرور بود اونوقت بیا بگو.خوشم میاد بازی رو اصلا بازی نکردید فقط میاد از روی نمره یک چیزی می گید

فعلا که wow دارای 9 میلیون پلیر هست و این بازی فکر نکنم به زور 1.5 میلیون پلیر داشته باشه.بهترین mmo تاریخ که نشد،بهترین mmo سال شد چون اصلا اون سال wow در کار نبود.تازه به دوستانی که عاشق متا هستن باید بگم میانگین wow 93 هست و میانگین star war 85 هست.
شما هم بهتره یک بار بازی رو تجربه کنی و ببینی چرا سایت ها از دیابلو نمره کم کردن اگه غیر از مشکلات سرور بود اونوقت بیا بگو.خوشم میاد بازی رو اصلا بازی نکردید فقط میاد از روی نمره یک چیزی می گید
عزیز شما هم بهتره رو هوا قضاوت نکنی من خودم با دیابلو کلی خاطره دارم
دوستانی هم که اومدن اینجا فقط به خاطر تلافی تاپیک امتیازات ME3 هست

عزیز شما هم بهتره رو هوا قضاوت نکنی من خودم با دیابلو کلی خاطره دارم
دوستانی هم که اومدن اینجا فقط به خاطر تلافی تاپیک امتیازات ME3 هست
من اصلا تو تاپیک ME3 نبودم و هیچ وقت هیچ حرفی درباره ME3 نزدم و هیچ وقت هم این مقایسه احمقانه رو انجام ندادم و نخواهم داد ولی بعضی ها مثل اینکه تو دلشون خیلی خوشحالن که این شانس رو پیدا کردن که بلیزارد رو ترول کنن.شما هم اگه می خوای تلافی کنی این افراد پروفایل دارن می تونی اونجا بری باهاشون بحث کنی

شما امار ما رو از كجا داري كه ميگي بازي نكردم؟به زور ؟SW اينقدر محبوبيت داره كه نيازي به زورو هايپ نداره .بد خوب بودن بازي به امتياز نيست به سليقه مخاطب است .من خودمم ديابلو فنم ولي نميتونم از بازيي كه اسمش مياد و ازش دفاع نميشه دفاع نكنم.چندين سال فن هاي براي اين بازي كه اخر اعتراضاها روز به روز از بازي و تغييارتش زياد شد

من اصلا تو تاپیک ME3 نبودم و هیچ وقت هیچ حرفی درباره ME3 نزدم و هیچ وقت هم این مقایسه احمقانه رو انجام ندادم و نخواهم داد ولی بعضی ها مثل اینکه تو دلشون خیلی خوشحالن که این شانس رو پیدا کردن که بلیزارد رو ترول کنن.شما هم اگه می خوای تلافی کنی این افراد پروفایل دارن می تونی اونجا بری باهاشون بحث کنی

نه عزیز من خودم از فنهای دیابلو هستم و برای این بازی احترام زیادی قائلم ولی خوب همه نمی تونن خودشونو کنترل کنن و به فنهای بازیهای دیگه احترام بزارن در کل امیدوارم دیگه شاهد این اتفاقا تو BC نباشیم;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or