امتیازات Diablo III

شما امار ما رو از كجا داري كه ميگي بازي نكردم؟به زور ؟SW اينقدر محبوبيت داره كه نيازي به زورو هايپ نداره .بد خوب بودن بازي به امتياز نيست به سليقه مخاطب است .من خودمم ديابلو فنم ولي نميتونم از بازيي كه اسمش مياد و ازش دفاع نميشه دفاع نكنم.چندين سال فن هاي براي اين بازي كه اخر اعتراضاها روز به روز از بازي و تغييارتش زياد شد
والا این آمار رو خود سازنده بازی Star war داده ما از جایی در نیاوردیم میتونی تو اینترنت بگردی.بهترین mmo هم wow هست حالا شما هر چی دوست داری فکر کن.شما هم اگه فن دیابلو بودی اول بازی رو خودت تجربه می کردی بعد نظر می دادی نه اینکه از روی نمره نظر بدی.تازه اگه باز یکخورده هم فن دیابلو بودی حداقل می خوندی چرا از بازی نمره کم کردن.من نمیگم دیابلو 3 شاهکار هست ولی بازی بسیار خوبی هست و این نمرات هم فقط به خاطر بی دقت بلیزارد در راه اندازی سرور هاش هست.

تمام ركورهاي WOW رو شكست كجاش بد بود بهترين MMo هم انتخاب شد .با اطمينان ميگم متاي ديابلو 3 به 90 نميرسه و goty نميشه
mmo که پلیر نداره و توی 3 ماه 1/4 ـم یوزر هاشو از دست میده، حالا می خواد Goty شده باشه یا جایزه تمشک طلایی رو برده باشه، هیچ فرقی نمی کنه همچنان یه بازی معمولی ـه که کسی دنبالش نمیره...

فعلا که wow دارای 9 میلیون پلیر هست
wow توی Statement سه ماه اول سال 2012 یه کمی بیشتر از 10 میلیون پلیر داره و از همه جالب تر اینه که توی بدترین شرایط wow هستیم در حال حاضر و 7 ماهه هیچ کانتنت جدیدی به بازی اضافه نشده ولی باز هم توی 3 ماهه اول سال 2012 که بدترین برهه زمانی برای wow بوده حتی 1 دونه sub از پلیر های wow کم نشده :> در نقطه مقابل wow killer :)) این همه پلیر از دست داده با توجه به اینکه کلی کانتنت جدید داره و این همه هم hype شده!

SW اينقدر محبوبيت داره كه نيازي به زورو هايپ نداره .
yeye
محبوبیت بسیار خفن حتما باعث شده توی یه quarter حدود 1/4 ـم sub ها از دست برن و برگردن wow ؟ (گرچه من هر چی توضیح بدم حرف خودت رو می زنی چون ظاهرا نمیدونی 1/4 sub از دست دادن چه فاجعه ای برای EA بوده و چه ضرری رو به دنبال داشته با توجه به خرج سرسام آوری که برای بازی کردن)
محبوبیت بسیار زیاد حتما باعث شده حتی توی launch اولیه بازی حتی نتونه اندازه یکی از expansion های wow بفروشه؟

محبوبیت فیلم و این بند و بساط ها با دنیای MMO خیلی فرق داره

mmo که پلیر نداره و توی 3 ماه 1/4 ـم یوزر هاشو از دست میده، حالا می خواد Goty شده باشه یا جایزه تمشک طلایی رو برده باشه، هیچ فرقی نمی کنه همچنان یه بازی معمولی ـه که کسی دنبالش نمیره...

wow توی Statement سه ماه اول سال 2012 یه کمی بیشتر از 10 میلیون پلیر داره و از همه جالب تر اینه که توی بدترین شرایط wow هستیم در حال حاضر و 7 ماهه هیچ کانتنت جدیدی به بازی اضافه نشده ولی باز هم توی 3 ماهه اول سال 2012 که بدترین برهه زمانی برای wow بوده حتی 1 دونه sub از پلیر های wow کم نشده :> در نقطه مقابل wow killer :)) این همه پلیر از دست داده با توجه به اینکه کلی کانتنت جدید داره و این همه هم hype شده!

yeye
محبوبیت بسیار خفن حتما باعث شده توی یه quarter حدود 1/4 ـم sub ها از دست برن و برگردن wow ؟ (گرچه من هر چی توضیح بدم حرف خودت رو می زنی چون ظاهرا نمیدونی 1/4 sub از دست دادن چه فاجعه ای برای EA بوده و چه ضرری رو به دنبال داشته با توجه به خرج سرسام آوری که برای بازی کردن)
محبوبیت بسیار زیاد حتما باعث شده حتی توی launch اولیه بازی حتی نتونه اندازه یکی از expansion های wow بفروشه؟

محبوبیت فیلم و این بند و بساط ها با دنیای MMO خیلی فرق داره
WOW درسته اعتياد اوره و ماموريت زياد داره و طولاني و SW پر از ديالوگ و ماموريت اونم نه از نوع خطيش .من منبعي براي از دست دادن طرفدار و كم فروشي نديدم شما به ما نشون بد .وقتي سازنده هاي WOW عظمت SW رو ديدند گفتند اينده WOW در حال اي از ابهامه

WOW درسته اعتياد اوره و ماموريت زياد داره و طولاني و SW پر از ديالوگ و ماموريت اونم نه از نوع خطيش .من منبعي براي از دست دادن طرفدار و كم فروشي نديدم شما به ما نشون بد .وقتي سازنده هاي WOW عظمت SW رو ديدند گفتند اينده WOW در حال اي از ابهامه
400,000 subscribers lost last quarter.

پ.ن: خوشحال میشم Blue post که گفته آینده wow به خاطر swtor در ابهامه رو لینک کنی.

مهدی خان شما sw رو نشتی خوب بازی کنی ؟ من بازی کردم کمی این نسخه mmo رو بازی خوبی هست ولی این که در حد wow باشه نیست الان هر mmo جدید که بیاد میگه ما wow killer هستیم همشون هم به یه عاقبت دچار میشن.

خدایا ما را از قوم ترول نجات ده ... آمیییییییییییییییییییییییین !
ببین به خاطر ترول بازی یک سری افراد تاپیک امتیازات به کجاها کشیده شده :|

---------- نوشته در 08:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:10 PM ارسال شده بود ----------

Eurogamer 9/10

اقا اصلا ME شاهکار ME بی نقص ME بهترین
دیگه بیخیال شین انقدر نمره رو نیارد وسط ME متاش بالاتره ME متاش بالاتره
عین این بچه ها :D فک کنم تو هیچ انجمنی به این اندازه بیلزارد ترول نشد ! دیگه بیخیال شید اقا اصلا متای Diablo III هیچ وقت به ME3 نمیرسه قبول ولی این چیزی از ارزش بازی کم نمیکنه، بس کنید
نمرات هم خیلی عالی بود اونم بعد حدود 11 سال، اغلب نمرات 9 بودن که خوب شاید اگه بییلزارد یکم به وضع سرورا میرسید یسری از این نمرات 9 شاید به 10 میرسیدن !
یوروگیمر هم 9 داده دیگه چی میخواین ؟

پست اول ابدیت کامل شد

فقط ی نکته نمی دونم چرا بعضی دوستان مایل هستند بازی را مقایسه کنند با فلان بازی و بعد هم شروع کنند به .........!!!!!

درضمن برای یاداوری عرض می کنم !

[TABLE="class: grid, width: 400"]
[TR]
[TD="align: center"]9تا[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD="align: center"]شاهکار
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]8تا[/TD]
[TD]9[/TD]
[TD="align: center"]عالی
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]7تا[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD="align: center"]خیلی خوب
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]6تا[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD="align: center"]نسبتا خوب
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5تا[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD="align: center"]معولی
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4تا[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD="align: center"]ضعیف
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
به نظر من قبل از اینکه لحن صحبتم رو عوض کنم باهات بکش بیرون از این تاپیک. ضمنا گذشتن رو با ذ می‌نویسن.

منطق شما نشون دهنده ی شخصیت شماست
باشه اصلا شما خدا !
با آدمی که همچین طرز فکری داره باید یه جور دیگه صحبت کرد متاسفم ...
یه نگاه به پست های ایشون تو همین تاپیک بکنید هیچ منطقی توی پست هاشون حاکم نیست در صورتی که من همیشه میخواستم منطقی باشم !
چون یه تگی زیر اسمش چسبیده احساس قدرت بهش دست داده ! :))

منطق شما نشون دهنده ی شخصیت شماست
باشه اصلا شما خدا !
با آدمی که همچین طرز فکری داره باید یه جور دیگه صحبت کرد متاسفم ...
یه نگاه به پست های ایشون تو همین تاپیک بکنید هیچ منطقی توی پست هاشون حاکم نیست در صورتی که من همیشه میخواستم منطقی باشم !
چون یه تگی زیر اسمش چسبیده احساس قدرت بهش دست داده ! :))

سه کلمه مقایسه، مس افکت و دیابلو با هم تو یه دیکشنری نیومدن تابحال. صحبت از منطق می‌کنی برای من؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or