امتیازات Batman: Arkham Origins

FLAWL3SS

کاربر سایت

49831384981886358552.jpg

Xbox 360 Achievements - 9.2/10
MondoXbox - 9/10
OXM US - 9/10
NZGamer - 8.8/10
GameTrailers - 8.7/10
GameFront - 8.6/10
Gameinformer - 8.5/10
3DJuegos - 8.5/10
Cheat Code Central - 8.4/10
Vandal Online - 8.1/10
Gamestar - 8.1/10
Post Arcade - 8/10
LevelUp - 8/10
Gameblog - 8/10
GamesRadar - 8/10
The Globe and Mail - 8/10
4Player.De - 8/10
IGN Italy - 8.10
VideoGamer - 8/10
OPM - 8/10
Meristation - 8/10
Eurogamer Italy - 8/10
Meristation - 8/10
GRY Online - 8/10
Toronto Sun - 8/10
OXM - 8/10
IGN - 7.8/10
AusGamers - 7.8/10
NowGamer - 7.5/10
Eurogamer.de - 7/10
GamesTM - 7/10
GameReactor - 7/10
CVG - 7/10
Polygon - 7/10
Eurogamer - 7/10
LazyGamers - 6.9/10
EGM - 6.5/10
Gamespot - 6/10
Destructoid - 3.5/10

96134967594545936974.jpg

50013446173108980687.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mobile1199
خیلی. البته با باقی حرفت موافقم اما سیتی نسبت به تیمارستان مثل آنچارتد یک و 2 هست. اولی خیلی خوب بود، دومی شاهکار.

AO به نظر من به هیچ وجه از AC بهتر نیست (حداقل توی این 4 5 ساعته که من بازی کردم). جدای اینکه هیچ WOW Factorـی که سیتی داشت رو نداره، یه جورایی خیلی بد نوشته شده. اصلا به خوبی سیتی نیست سناریو بازی. البته بازم خوبه. ولی به نظر من حتی با آسایلوم هم نمیتونه برابری کنه.

نه بابا!!!!!این با اسایلوم برابری نمیکنه؟؟اقا شما همون انچرتد رو بازی کن حالش رو ببر بتمن که به قول شما بعده پس برای چی بازی میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :d

نه بابا!!!!!این با اسایلوم برابری نمیکنه؟؟اقا شما همون انچرتد رو بازی کن حالش رو ببر بتمن که به قول شما بعده پس برای چی بازی میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :d
شهاب خودش یکی از گنده فن های بتمن هست. در ضمن نمیگه بازی بده. میگه نسبت به اون 2تا در سطح پایین ترین قرار داره. بازی بد تعریفش یه چیز دیگه-ست

شهاب خودش یکی از گنده فن های بتمن هست. در ضمن نمیگه بازی بده. میگه نسبت به اون 2تا در سطح پایین ترین قرار داره. بازی بد تعریفش یه چیز دیگه-ست

اخه نگاه کن حرفتون رو هواست همینطوری میگین نسبت به قلبلی ها پایین تره اخه از چه نظر؟؟؟دوبلرهای بازی مخصوصا بتمن از قبلیه خیلی بهتر شده طوری که حس میکنی صدای قبلی شل و ول بود... و یا این بازی از همه بازی های نسخه قبل برای pc بهینه تره کدوم یکی از قبلیها این طور بود؟یا من تو اون محیط کوچک ارکهام سیتی بالا آوردم این قدر چرخیدم این محیطش دو برابر ارکهام سیتی هست و یا گرافیک بازی اونم تو نسخه کنسولی تو قبلیها کدومشون جای پای بتمن رو برف میموند یا بخار نفس بتمن رو نشون میداد یا اصلا کدومشون بت کیو به این صورت قابل استفاده و بزرگ بود؟؟؟؟؟؟پس حرف با دلیل بزنین... بعد این که همتون بازی رو ول کردین چسبیدین به سیستم مبارزه بازی !!! به خدا شما کی هستین مگه سیستم مبارزه بازی قبل چه مشکلی داشت و برای چی باید عوض میکردن ؟ انتظار دارین یه حرکت های غیر ممکن برای بتمن بذارن؟؟؟تازه اینا سیستم مبارزه قبلی رو دست نزدند تازه اومدن حرکت های جدید هم اضافه کردن.لطفا شما هم یه چیزی میگی با دلیل بگو نه رو هوا حتی اگه دلیلت هم نادرست بود...

- - -ویرایش - - -

در ضمن اون دیوانه ای که گفته نسخه ایکس باکس بهتر بوده باید پدرش رو دراورد.اکثرا به وضوح دیدند نسخه ps3 از ایکس۳۶۰ خیلی بهتر بوده و تازه دو تا لباسی که معلومه روش کار شده رو برای ps3 گذاشتن نه ایکس باکس ...

مشخصا مهمترین مشکل بازی عدم پیشرفت و تغییر کافی نسبت به نسخه های قبل هست . ایراد جدیدی هم نیست ، سابقا هم منتقد ها نشون دادن با این موضوع مشکل دارن و خیلی از عناوین دیگه هم قربانی این مسئله شدن ! تکرار بیش از حد یک فرمول موفق ، هر چه قدر هم که خوش ساخت و خوب باشه ایراد محسوب می شه و اخرین نسخه بتمن هم قربانی همین مسئله شده ! حالا این وسط یه سری ip ها هستن که به خاطر ژانری که ارائه می دن مثل شوتر اول شخص ، خیلی بهششون گیر داده نمی شه . که اونم بر می گرده به دیدگاه متفاوت یه سری از منتقد ها نسبت به هر ژانر !

دوستان نسخه PC نیومد ما تجربه کنیم....به جهنّم که متاش 77 ـه:دی شخصیّت کمیک بوکی دوست میداریم:bighug:(علی الخصوص بتمن و ددپول:x)

اخه نگاه کن حرفتون رو هواست همینطوری میگین نسبت به قلبلی ها پایین تره اخه از چه نظر؟؟؟دوبلرهای بازی مخصوصا بتمن از قبلیه خیلی بهتر شده طوری که حس میکنی صدای قبلی شل و ول بود... و یا این بازی از همه بازی های نسخه قبل برای pc بهینه تره کدوم یکی از قبلیها این طور بود؟یا من تو اون محیط کوچک ارکهام سیتی بالا آوردم این قدر چرخیدم این محیطش دو برابر ارکهام سیتی هست و یا گرافیک بازی اونم تو نسخه کنسولی تو قبلیها کدومشون جای پای بتمن رو برف میموند یا بخار نفس بتمن رو نشون میداد یا اصلا کدومشون بت کیو به این صورت قابل استفاده و بزرگ بود؟؟؟؟؟؟پس حرف با دلیل بزنین... بعد این که همتون بازی رو ول کردین چسبیدین به سیستم مبارزه بازی !!! به خدا شما کی هستین مگه سیستم مبارزه بازی قبل چه مشکلی داشت و برای چی باید عوض میکردن ؟ انتظار دارین یه حرکت های غیر ممکن برای بتمن بذارن؟؟؟تازه اینا سیستم مبارزه قبلی رو دست نزدند تازه اومدن حرکت های جدید هم اضافه کردن.لطفا شما هم یه چیزی میگی با دلیل بگو نه رو هوا حتی اگه دلیلت هم نادرست بود...

- - -ویرایش - - -

در ضمن اون دیوانه ای که گفته نسخه ایکس باکس بهتر بوده باید پدرش رو دراورد.اکثرا به وضوح دیدند نسخه ps3 از ایکس۳۶۰ خیلی بهتر بوده و تازه دو تا لباسی که معلومه روش کار شده رو برای ps3 گذاشتن نه ایکس باکس ...
بابا به خدا تو دهن مارو سرویس کردی . تو هر تاپیکی میرم میبینم شما هستی و میگی : نسخه ps3 از ایکس۳۶۰ خیلی بهتر بوده و ..... بابا بیخیال تورو خدا .
دوست داری تو همه تاپیکا جنگو دعوا راه بندازی ؟؟

بابا به خدا تو دهن مارو سرویس کردی . تو هر تاپیکی میرم میبینم شما هستی و میگی : نسخه ps3 از ایکس۳۶۰ خیلی بهتر بوده و ..... بابا بیخیال تورو خدا .
دوست داری تو همه تاپیکا جنگو دعوا راه بندازی ؟؟

نیمخوام دعوا کنم ولی شما ادم رو مجبور میکنی شما انجمن رو هر وقت خریدی اون وقت امر و نهی کن کجا برم کجا نرم الان هم به چه اجازه ای اومدی جو تاپیک رو بهم میریزی؟دلم میخواد همه جا باشم میخوای چی کار کنی؟؟؟به جای این که بحثو عوض کنی درست پست بده و درباره موضوع حرف بزن...

- - -ویرایش - - -

مشخصا مهمترین مشکل بازی عدم پیشرفت و تغییر کافی نسبت به نسخه های قبل هست . ایراد جدیدی هم نیست ، سابقا هم منتقد ها نشون دادن با این موضوع مشکل دارن و خیلی از عناوین دیگه هم قربانی این مسئله شدن ! تکرار بیش از حد یک فرمول موفق ، هر چه قدر هم که خوش ساخت و خوب باشه ایراد محسوب می شه و اخرین نسخه بتمن هم قربانی همین مسئله شده ! حالا این وسط یه سری ip ها هستن که به خاطر ژانری که ارائه می دن مثل شوتر اول شخص ، خیلی بهششون گیر داده نمی شه . که اونم بر می گرده به دیدگاه متفاوت یه سری از منتقد ها نسبت به هر ژانر !

یه سوال دارم اول این که شما بازی کردی؟در ضمن همه گیر دادین به مبارزه بازی و کارهایی که عین قبل میکرد اصلا کسی که زورتون نکرده بازی کنید!!بازی نکنید.عجبا من ده ساعت میگم موضوع بازی عوض شده چند تا گدجت عالی هم اضافه کردن سیستم مبارزه بازی هم مشکلی نداشته و اومدن چیزهای جدید بهش اضافه کردن.شما پیشنهاد بده چی کار کنن به نظرت بازیش چه تغییری کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوبلرهای بازی مخصوصا بتمن از قبلیه خیلی بهتر شده طوری که حس میکنی صدای قبلی شل و ول بود
بله کوین کانری و مارک همیل بعد از این همه صداگذاری بتمن و جوکر نسبت به دو نفر که بار اولشون هست جای بتمن و جوکر صحبت می کنن می شن شل و ول8-|
من تو اون محیط کوچک ارکهام سیتی بالا آوردم این قدر چرخیدم این محیطش دو برابر ارکهام سیتی هست
AC خودش محیط خیلی بزرگی داشت,انتظار نداشتی که بیان کل گاتهام رو جدا کنن برای خلاف کار ها
گرافیک بازی اونم تو نسخه کنسولی تو قبلیها کدومشون جای پای بتمن رو برف میموند یا بخار نفس بتمن رو نشون میداد یا اصلا کدومشون بت کیو به این صورت قابل استفاده و بزرگ بود؟
بد نیست نیم نگاهی هم به فصل های سال داشته باشی,قرار نیست توی AC و AA حتما برف بیاد.
توی AC برف بود اما نه به شدت AO,کافی هم هست که کمی بتمن ایستاده باشه تا اثرات برف رو روی لباسش ببینی.
این بخار و جا موندن رد پا توی چند صد بازی دیگه هم هست.
سیستم مبارزات مشکل اساسیش این هست که تعداد کمبو های جدید اون قدر ها نیست که حین مبارزه در AO مثل دو عنوان قبلی از بعضی حرکات کف کنه.
خواهشا هم درست صحبت کن ,فعلا هیچ مقایسه رسمی صورت نگرفته بین دو نسخه
اون دو لباس هم ربطی به گرافیک و این حرف ها نداره.

حالا شهاب خودش میاد و دلایل خودش رو میاره ولی در مورد گیم پلی اصن پست منو خوندی چی گفتم؟:-/

نیمخوام دعوا کنم ولی شما ادم رو مجبور میکنی شما انجمن رو هر وقت خریدی اون وقت امر و نهی کن کجا برم کجا نرم الان هم به چه اجازه ای اومدی جو تاپیک رو بهم میریزی؟دلم میخواد همه جا باشم میخوای چی کار کنی؟؟؟به جای این که بحثو عوض کنی درست پست بده و درباره موضوع حرف بزن...
شما تو همه ی پستات داری این حرفو میزنی و به اونایی که xbox دارن توهین میکنی . یکی بیاد بگه xbox بهتر بوده دیوونه و احمق هست ولی شما که سرویس کردی ما رو با این جملت عاقلی ؟؟ بعد از 7 سال که از عمر این نسل از کنسول ها میگذره هنوز ادمایی مثل شما پیدا میشن . متاسفم برا خودم

شما تو همه ی پستات داری این حرفو میزنی و به اونایی که xbox دارن توهین میکنی . یکی بیاد بگه xbox بهتر بوده دیوونه و احمق هست ولی شما که سرویس کردی ما رو با این جملت عاقلی ؟؟ بعد از 7 سال که از عمر این نسل از کنسول ها میگذره هنوز ادمایی مثل شما پیدا میشن . متاسفم برا خودم
اول این که به هیچ کس توهین نکردم.xbox و ps3 که سخت افزارشون تقریبا هیچ فرقی ندارن ولی یه سوال من موندم اون شخص دیوانه که به ایکس باکی رای داده برای چی رای داده؟اگه نسخه معمولی بازی باشه که هر دو تا فرق زیادی ندارن و تقریبا هیچ فرقی ندارن ولی با این پکی که ps3 همراه خودش داره باید بهتر باشه من مطمینم طرف فن مایکروسافت بوده یه چیزی گفته و گر نه نسخه معمولیشون تو یه سطحه ...

خیلی. البته با باقی حرفت موافقم اما سیتی نسبت به تیمارستان مثل آنچارتد یک و 2 هست. اولی خیلی خوب بود، دومی شاهکار.

AO به نظر من به هیچ وجه از AC بهتر نیست (حداقل توی این 4 5 ساعته که من بازی کردم). جدای اینکه هیچ WOW Factorـی که سیتی داشت رو نداره، یه جورایی خیلی بد نوشته شده. اصلا به خوبی سیتی نیست سناریو بازی. البته بازم خوبه. ولی به نظر من حتی با آسایلوم هم نمیتونه برابری کنه.

من به هر کس میگم می‌خنده ولی من AA رو از AC بیشتر دوست داشتم :d

راجب به wow factor هم کاملا قبول دارم. فقط فکر می‌کنم WBM خیلی می‌ترسیده از اینکه فرمول طلایی راکستدی رو تغییر خاصی بده و تقریبا تو همه‌ی زمینه‌های بازی، خیلی محتاطانه عمل کردند. اگر در بازی اتفاقی بود که به مذاق طرفداران خوش نمی‌اومد، WBM مقصر میشد.

@ BATMAN-FOREVER
برادر من کوتاه بیا. شما با نسخه‌ی PS3 سرگرم میشی، چه کار به کار بقیه داری؟

بله کوین کانری و مارک همیل بعد از این همه صداگذاری بتمن و جوکر نسبت به دو نفر که بار اولشون هست جای بتمن و جوکر صحبت می کنن می شن شل و ول8-|
شما بازی کردی یا نه؟؟؟شما اصلا اخرین ویدیو از مراحل بازی رو دیدی یا نه؟پس چرا بی دلیل حرف میزنی؟؟شما صدای خشن بتمن رو شنیدی که میگه صدای اونا عالیه؟؟؟من که صدای کوین کونروی هم هنوزم عاشقش هستم و اون به بتمن با تجربه خیلی بهتر میخوره ولی این یکی برای یتمن جوون که خیلی هم خشن هست فوق العاده هست!!!حرفم کامل درسته چون این قدر صداش خشن هست که بتمن با تجربه کم میاره و گر نه همون بتمن تو ارکهام سیتی وقتی عصبی میشد صداش میشد خدا!!!!!!

خودش محیط خیلی بزرگی داشت,انتظار نداشتی که بیان کل گاتهام رو جدا کنن برای خلاف کار ها
من که چنین حرفی زدم؟؟؟ولی وقتی تو این 2 سال همش هم داشتم تو محیط ارکهام سیتی میچرخیدم دیگه خسته میشدم!!!!!!تو این یکی این قدر محیط بزرگه که ادم بیچاره میشه برای این که همه جا رو ببینه!!!

بد نیست نیم نگاهی هم به فصل های سال داشته باشی,قرار نیست توی AC و AA حتما برف بیاد.
توی AC برف بود اما نه به شدت AO,کافی هم هست که کمی بتمن ایستاده باشه تا اثرات برف رو روی لباسش ببینی.
این بخار و جا موندن رد پا توی چند صد بازی دیگه هم هست.
سیستم مبارزات مشکل اساسیش این هست که تعداد کمبو های جدید اون قدر ها نیست که حین مبارزه در AO مثل دو عنوان قبلی از بعضی حرکات کف کنه.
اخه اینیشتین (قصدم شوخی بود)من الان دارم بتمن رو با beyond مقایسه میکنم که درباره افکت ها بگم؟؟؟؟؟؟؟من دارم کل بتمن ها رو مقایسه میکنم.حالا باشه ارکهام اسایلوم برف و بارون توش نیومد ولی بازیش یه سری مشکل داشت مثل این که داشتی با بتمن پرواز میکردی نمیتونستی از graple استفاده کنی!!در ضمن شما بگو چی کمبویی باید بذارن؟؟تازه قبلی ها هنوز هم هست و چیزهای جدید اضافه کردن!!!اونا که 100 برابر تو میدونستن تو انتظار داری چی بذارن؟ :d

خواهشا هم درست صحبت کن ,فعلا هیچ مقایسه رسمی صورت نگرفته بین دو نسخه
اون دو لباس هم ربطی به گرافیک و این حرف ها نداره.
من مگه چی گفتم توهین کردم؟میگم هیچ فرقی بین این دو تا وجود نداره تازه با وجود پکی که رو ps3 هست باید یکمکی بهتر بشه!

- - -ویرایش - - -

حالا شهاب خودش میاد و دلایل خودش رو میاره ولی در مورد گیم پلی اصن پست منو خوندی چی گفتم؟:-/

بله خوندم اخه من میگم از ارکهام اسایلوم نمیتونه پایین باشه!سیستم مبارزش خیلی بهتره و ارکهام اسایلوم ناقص بود!!!ولی ارکهام اسایلوم ترسناک بودنش باحال بود. :d

BATMAN-FOREVER
عزیزم،

دوبلرهای بازی مخصوصا بتمن از قبلیه خیلی بهتر شده طوری که حس میکنی صدای قبلی شل و ول بود...

اومدم جوابت رو بدم، اولین چیزی که دیدم این بود. بیخیال... اصلا چشام ذوب شد بعد از دیدن این. ته ته ـش شما بعد از The Dark Knight Rises (تازه دارک نایت هم نه) متوجه وجود شخصیتی به اسم بتمن شدی حالا میای اینجا زیر میز میزنی لات بازی در میاری.

راجب به wow factor هم کاملا قبول دارم. فقط فکر می‌کنم WBM خیلی می‌ترسیده از اینکه فرمول طلایی راکستدی رو تغییر خاصی بده و تقریبا تو همه‌ی زمینه‌های بازی، خیلی محتاطانه عمل کردند. اگر در بازی اتفاقی بود که به مذاق طرفداران خوش نمی‌اومد، WBM مقصر میشد.

تجربه AA یه چیز استثنایی بود چون تو کل گیمینگ بازی کامیکی به این شکل نبوده و واقعا بتمن تمام عیار بودش.
مشکل اینجاست که خواستن بازی رو عین RS بسازن، بعد یه سری روایت هم خودشون اضافه کنن تا فقط یه کپی نباشه. منتها یه جوری شده. بازی هم شبیه به سیتی هست، هم نیست. یعنی روتین بازی کاملا شبیه به سیتی هست. میری یه جای شهر، یه اتفاقی افتاده، بعد میفهمی داستان اصلی یه جای دیگس و این وسطم چندتا نکته داستانی باز میشه. منتها داستان بازی یه جاهایی مثل سیتی نیستش که هم خوبه هم بد. نکته اصلی سیتی این بود که عمرا نمیتونستی پیشبینی کنی. توی این 5 ساعته هیچ نکته ای نبوده که من بخوام میخکوب شم یعنی شاید سره مبارزه با Deathstrooke یخورده به وجه اومدم. در حالی که سیتی از ثانیه اول تا آخرش فکت رو میندازه زمین :دی

@ BATMAN-FOREVER
برادر من کوتاه بیا. شما با نسخه‌ی PS3 سرگرم میشی، چه کار به کار بقیه داری؟

عجبا چرا تهمت ناروا میزنین باو قبول اصلا نسخه ایکس باکس 100000000 برابر ps3 این طور خوبه؟؟میگم این دو تا هیچ فرقی با هم ندارن تو این کنسول در ضمن اگر هم قرار باشه یکیش بهتره باشه تنها فرقشون فقط همون دو لباسه که یکم فقط باید امتیاز اضافه شه!!! :d
منم aa رو از ac بیش تر دوست دارم به خاطر محیط ترسناکش ! :d در مورد wow factor درست میگی کاملا ولی خوب دست نزده به قبلی بهترش کرده!اقا اصلن از همگی میخوام بگن باید چی کار میکردی wbm ؟؟؟تازه به عنوان اولین تجربش اگه نسخه wii u رو حساب نکنیم شاهکار کرده!!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or