امتیازات Batman: Arkham Origins

FLAWL3SS

کاربر سایت

49831384981886358552.jpg

Xbox 360 Achievements - 9.2/10
MondoXbox - 9/10
OXM US - 9/10
NZGamer - 8.8/10
GameTrailers - 8.7/10
GameFront - 8.6/10
Gameinformer - 8.5/10
3DJuegos - 8.5/10
Cheat Code Central - 8.4/10
Vandal Online - 8.1/10
Gamestar - 8.1/10
Post Arcade - 8/10
LevelUp - 8/10
Gameblog - 8/10
GamesRadar - 8/10
The Globe and Mail - 8/10
4Player.De - 8/10
IGN Italy - 8.10
VideoGamer - 8/10
OPM - 8/10
Meristation - 8/10
Eurogamer Italy - 8/10
Meristation - 8/10
GRY Online - 8/10
Toronto Sun - 8/10
OXM - 8/10
IGN - 7.8/10
AusGamers - 7.8/10
NowGamer - 7.5/10
Eurogamer.de - 7/10
GamesTM - 7/10
GameReactor - 7/10
CVG - 7/10
Polygon - 7/10
Eurogamer - 7/10
LazyGamers - 6.9/10
EGM - 6.5/10
Gamespot - 6/10
Destructoid - 3.5/10

96134967594545936974.jpg

50013446173108980687.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mobile1199
من که چنین حرفی زدم؟؟؟ولی وقتی تو این 2 سال همش هم داشتم تو محیط ارکهام سیتی میچرخیدم دیگه خسته میشدم!!!!!!تو این یکی این قدر محیط بزرگه که ادم بیچاره میشه برای این که همه جا رو ببینه!!!
شما 2 سال بزرگ ترین شهر دنیا هم بگردی خستت می شه.:|
اول این که به هیچ کس توهین نکردم.ولی یه سوال من موندم اون شخص دیوانه که به ایکس باکی رای داده برای چی رای داده؟
می گم که داری تمجید می کنی:|
شما بازی کردی یا نه؟؟؟شما اصلا اخرین ویدیو از مراحل بازی رو دیدی یا نه؟پس چرا بی دلیل حرف میزنی؟؟شما صدای خشن بتمن رو شنیدی که میگه صدای اونا عالیه؟؟؟من که صدای کوین کونروی هم هنوزم عاشقش هستم و اون به بتمن با تجربه خیلی بهتر میخوره ولی این یکی برای یتمن جوون که خیلی هم خشن هست فوق العاده هست!!!حرفم کامل درسته چون این قدر صداش خشن هست که بتمن با تجربه کم میاره و گر نه همون بتمن تو ارکهام سیتی وقتی عصبی میشد صداش میشد خدا!!!!!!
بله من بی دلیل حرف می زنم,کانری و همیل از تو جوب پیدا شدن و اصلا چیزی نسبت به تروی بیکر و راجر اسمیت در مورد صدای بتمن و جوکر نمی دونستن.
عصبانیت هم دلیل بهتر بودن صدا نمی شه؟
مثل این که داشتی با بتمن پرواز میکردی نمیتونستی از graple استفاده کنی
شما انگار به کل AC رو بازی نکردی:|
در ضمن شما بگو چی کمبویی باید بذارن؟؟
می خوای بیای برات کمبو رو اجرا کنم؟:|
تازه قبلی ها هنوز هم هست و چیزهای جدید اضافه کرد
نه می خواستی بیان قبلی ها رو هم بردارن.8-|
وجود پکی که رو ps3 هست باید یکمکی بهتر بشه!
شما می شه توضیح بدی ربط محتوای انحصاری به گرافیک چیه؟

BATMAN-FOREVER
عزیزم،

اومدم جوابت رو بدم، اولین چیزی که دیدم این بود. بیخیال... اصلا چشام ذوب شد بعد از دیدن این. ته ته ـش شما بعد از The Dark Knight Rises (تازه دارک نایت هم نه) متوجه وجود شخصیتی به اسم بتمن شدی حالا میای اینجا زیر میز میزنی لات بازی در میاری.
اول این که با ادب باش منم بلدم مسخره کنم یا فحش بدم.:dدر ضمن یه چیزی رو قبول کن میگن عقل مردم به چشمشونه همینه شما با سن کار داری.در ضمن من اولین بتمنی که دیدم بتمن فوراور بوده بعد همون بتمنی که پنگوین توش بود و بعدی هم بتمن بیگینز.من 7 سالم بود بتمن فوراور رو دیدم و بعدش هم اون یکی بتمن و بعد هم بتمن بیگینز پس شما با دلیل بهتره حرف بزنی و این که بی احترامی نکنی و زود هم قضاوت نکنی عزیز و همه رو دست کم نگیر.:d:x
در ضمن شما اگه حرف بعدیم رو خونده باشی میفهمی چی میگم.منظورم این بود که صدای خشن این دوبلر برای این بتمن جوون فوق العاده هست!!!صدای کوین کونروی هم تو هارلی کویین ریونج که فوق العاده بود وقتی بتمن عصبانی میشد!!!
فقط من نمیدونم بازی های بتمن ارکهام چه ربطی به فیلمش داره!!!یا اصلا بحثمون چه ربطی به کمیک بتمن و فیلمش داشت؟:-/

- - -ویرایش - - -

خوشم میاد کم نمیاری :d
شما 2 سال بزرگ ترین شهر دنیا هم بگردی خستت می شه.:|
هی داری میپیچونی بحثو من اون یکی هم الانم از اول میرم خسته نشدم ولی بالاخره بعضی وقت ها واقعا خسته میشم یعنی همه خسته میشن.در ضمن این محیطش 2 برابر اون صد در صد اگه ادمی اهل ماجراجویی باشه تو بازی خیلی دیرتر خسته میشه!!
می گم که داری تمجید می کنی:|
یعنی چی؟؟؟؟من کی تمجید کردم بابا مثل این که منظورم رو درست متوجه نمیشین میگم اون شخص چرا به ایکس باکس رای داده؟من اخرین ویدیو رو هم رو ایکس باکس دیدم اصلا فرق نداشت با نسخه ps3 !!!
بله من بی دلیل حرف می زنم,کانری و همیل از تو جوب پیدا شدن و اصلا چیزی نسبت به تروی بیکر و راجر اسمیت در مورد صدای بتمن و جوکر نمی دونستن.
عصبانیت هم دلیل بهتر بودن صدا نمی شه؟
کانروی و همیل که شاهکار کردن ولی این صدایی که تو ارکهام اوریجینز هست خیلی به بتمن زمانی که عصبی میشه میخوره.شکی در صدای جوکر تو ارکهام سیتی نیست که بهترینه و معلومه صدای جوکر تو ارکهام اوریجینز به دو تا قبلی نمی رسه!!ولی صدای بتمن رو شما یه بار تو ارکهام اوریجینز گوش کن میفهمی منظورم رو ... من هیچ وقت نگفتم صدای کانروی بده من خودم عاشق صداش تو ارکهام سیتی و اسایلوم هستم ولی این یکی هم خیلی خوبه!!شما یه بار بازی رو انجام بده بعد هر چی خواستی بگو.
شما انگار به کل AC رو بازی نکردی:|
100 بار بیش تر از شما بازی کردم اونم از نسخه معمولی گرفته تا گوتیش و اونم رو همه کنسول ها به جز x360. :|
می خوای بیای برات کمبو رو اجرا کنم؟:|
اره اجرا کن ببینم :d این کومبوهایی که تو بتمن بود بهترین بود و اینایی هم که اضافه کرد بهترین چیزا بود.شما فقط مبارزه بتمن رو تو یه محیط که که نه دیواری نست نه هیچی در نظر میگیری ولی اگه بغل یه چیزی باشی بتمن کله دشمن رو میکوبونه به دیوار و ... :d
نه می خواستی بیان قبلی ها رو هم بردارن.8-|
اون طور که شماها میگین انگار قبلی ها به درد نمیخورد باید فقط چیز جدید میذاشتند.در ضمن منظورم هیچ وقت این نبوده
شما می شه توضیح بدی ربط محتوای انحصاری به گرافیک چیه؟
عجبا !!!شما کی دیدی من گفتم گرافیک؟؟

- - -ویرایش - - -

راستی عزیزان شما همگی به چشم بررسی و مقایسه با این چیزهایی که گفتیم نگاه کنین نه به چشم دشمنی :d ;)

• Smile
Reactions: mobile1199
هی داری میپیچونی بحثو من اون یکی هم الانم از اول میرم خسته نشدم ولی بالاخره بعضی وقت ها واقعا خسته میشم یعنی همه خسته میشن.در ضمن این محیطش 2 برابر اون صد در صد اگه ادمی اهل ماجراجویی باشه تو بازی خیلی دیرتر خسته میشه!!
خودت می گی دو سال رفتم گشتم خسته شدم.
شما برو یک شهر پیدا کن 10 برابر ارکام سیتی برو کلش رو چند سال بگرد اگر کمتر از 2 سال نشد من اسمم رو عوض می کنم.
نصف گاتهام همون AC هست یعنی تقریبا چیز زیاد جدیدی نداره نسبت به نیمه دوم گاتهام
100 بار بیش تر از شما بازی کردم اونم از نسخه معمولی گرفته تا گوتیش و اونم رو همه کنسول ها به جز x360. :|
والا ما که داریم بازی می کنیم و بعضی از مراحل AR اصلا بدون این گجت امکان پذیر نیست.(یعنی باید در هنگام پرواز استفاده کنی تا از تمام مکان ها عبور کنی)
اون طور که شماها میگین انگار قبلی ها به درد نمیخورد باید فقط چیز جدید میذاشتند.در ضمن منظورم هیچ وقت این نبوده
من کی گفتم به درد نمی خورد,من گفتم که کمبوهای جدید چیزی نیستن که سیستم مبارازت رو متحول کرده باشن.بار اول که مبارزات AA رو دیدم جا خوردم توی AC هم به تکامل کامل می رسه.
عجبا !!!شما کی دیدی من گفتم گرافیک؟؟
تیکه که نقل قول کرده بودی از پست من,در مورد گرافیک بود.
اومدی اون تیکه رو جواب دادی,انتظار داری بدونم در مورد چیز دیگه ای صحبت می کنی؟
کانروی و همیل که شاهکار کردن ولی این صدایی که تو ارکهام اوریجینز هست خیلی به بتمن زمانی که عصبی میشه میخوره.شکی در صدای جوکر تو ارکهام سیتی نیست که بهترینه و معلومه صدای جوکر تو ارکهام اوریجینز به دو تا قبلی نمی رسه!!ولی صدای بتمن رو شما یه بار تو ارکهام اوریجینز گوش کن میفهمی منظورم رو ... من هیچ وقت نگفتم صدای کانروی بده من خودم عاشق صداش تو ارکهام سیتی و اسایلوم هستم ولی این یکی هم خیلی خوبه!!شما یه بار بازی رو انجام بده بعد هر چی خواستی بگو.
من خودم تا دلت بخواد صدای راجر اسمیت رو چه در نقش بتمن,اتزیو یا دیگر کاراکتر ها شنیدم و صداش رو تحسین می کنم.
صداش فوق العاده هست اما هنوز مثل کانری تجربه در صداگذاری بتمن رو نداره.

تجربه AA یه چیز استثنایی بود چون تو کل گیمینگ بازی کامیکی به این شکل نبوده و واقعا بتمن تمام عیار بودش.
مشکل اینجاست که خواستن بازی رو عین RS بسازن، بعد یه سری روایت هم خودشون اضافه کنن تا فقط یه کپی نباشه. منتها یه جوری شده. بازی هم شبیه به سیتی هست، هم نیست. یعنی روتین بازی کاملا شبیه به سیتی هست. میری یه جای شهر، یه اتفاقی افتاده، بعد میفهمی داستان اصلی یه جای دیگس و این وسطم چندتا نکته داستانی باز میشه. منتها داستان بازی یه جاهایی مثل سیتی نیستش که هم خوبه هم بد. نکته اصلی سیتی این بود که عمرا نمیتونستی پیشبینی کنی. توی این 5 ساعته هیچ نکته ای نبوده که من بخوام میخکوب شم یعنی شاید سره مبارزه با Deathstrooke یخورده به وجه اومدم. در حالی که سیتی از ثانیه اول تا آخرش فکت رو میندازه زمین :biggrin1:
دقیقا. بعد از نسخه های روی میکرو، بازی های بتمن اصلا در حد و اندازه اسمش نبودن. بعد از یه انتظار طولانی، RS اومد چنان جونی به بازی داد که در حد فیلمش ظاهر شد.
ولی به نظرم نباید به WBM خُرده بگیریم. سعی خودشون رو کردن. نمیخواستن ریسک کنن و بعد از 2 نسخه موفق، انتظارها ازشون خیلی بالا بوده. سعی کردن تقریبا این نسخه رو بدون دستکاری فرمول موفق RS و با اندکی تغییرات که دامنه-شون خیلی کوچیکه (:biggrin1:) بسازن.
برعکس اگر خیلی بلندپروازانه فکر میکردن و میخواستن کلا هسته بازی رو تغییر بدن، اون موقع این انتقادایی که بهشون وارد میشد کاملا به جا بوده. باز جای شکرش باقیه که کار رو برای RS و نسخه بعدی سخت نکردن که در غیر این صورت میبایست علاوه بر یه نسخه قوی، گند سازنده قبلی رو هم پاک کنن:biggrin1:

پ.ن: در مورد صدا گذاری هم میشه به عنوان مثال از صدا گذار جدید سم فیشر اسم برد که در نوع خودش خوب کار کرده ولی نمیشه تاثیر قوی آیرونساید رو توی تار و پود بازی کتمان کرد که حتی اگر به این موضوع هم واقف باشی، باز هم در طول بازی متوجه میشی یه قسمت از بازی کامل نیست.

خداییش دارین AC رو با AO مقایسه میکنید ؟ این ORIGINS تو همه چی ضعف داشته نسبت به نسخه قبلیش ، حتی تو گرافیک (لول) تو گرافیک از نسخه قبلی بدتره به خصوص سایه پردازی که افتضاحه ( رو نسخه PS3 ) .

من آرخام سیتی رو که مراحل اصلی و جانبیش رو تموم کردم ، هر چند وقت یه بار دیسکش رو میذاشتم تو دستگاه با بتمن یه چرخی میزدم تو شهر و وظایف بتمنی ام رو انجام میدادم (:دی) حسی که میداد دیوونه کننده بود بعد من در مورد این نسخه حتی مطمئن نیستم که تمومش کنم ، یجوریه آدمو یاد Incredible Hulk: Ultimate Destruction پی اس 2 میندازه :| .

خداییش دارین AC رو با AO مقایسه میکنید ؟ این ORIGINS تو همه چی ضعف داشته نسبت به نسخه قبلیش ، حتی تو گرافیک (لول) تو گرافیک از نسخه قبلی بدتره به خصوص سایه پردازی که افتضاحه ( رو نسخه PS3 ) .

من آرخام سیتی رو که مراحل اصلی و جانبیش رو تموم کردم ، هر چند وقت یه بار دیسکش رو میذاشتم تو دستگاه با بتمن یه چرخی میزدم تو شهر و وظایف بتمنی ام رو انجام میدادم (:دی) حسی که میداد دیوونه کننده بود بعد من در مورد این نسخه حتی مطمئن نیستم که تمومش کنم ، یجوریه آدمو یاد Incredible Hulk: Ultimate Destruction پی اس 2 میندازه :| .

در مورد گرافیک : شوما رو pc اخرین تنظیمات بازی کن فکت اینجوری میشه :o:d

یجوریه آدمو یاد Incredible Hulk: Ultimate Destruction پی اس 2 میندازه :| .
این رو همینطوری بدون اطلاع قبلی گفتی یا واقعا بازی یاد H:UD می ندازتت؟:-/
کارگردان بازی دیزانیر این عنوان هم بوده.
البته بازی انقدر بد که می گی نیست.:d

جدی میگی ؟ نمیدونستم ، حسی که میداد منو یاد اون انداخت .

زیاد از بازی بد گفتم ؟:دی بازی همونه و بدتر ، ای کاش به عنوان یه دی ال سی میدادنش .

بازی اصلا بد نیست داداش اصلا در حد ارکهام سیتی که هست حتی به نظرم پیشرفت داشته و اومده نقاط ضعف سیتی رو برطرف کرده . نمیدونم چرا دوستان هی از نمره ی بازی قضاوت میکنن ( که حتی اونم خیلی بد نیست :d ) والا هر کی بازی کرده تا حالا راضی بوده

زیاد از بازی بد گفتم ؟:دی بازی همونه و بدتر ، ای کاش به عنوان یه دی ال سی میدادنش .
اری:dکلا این بشر بازی هایی که ساخته خوب بوده اما بی مشکل نبوده.
کمی تا حدودی:biggrin1:به هر حال در WBM واقعا بازی خوبی هست.
همین که تمام تلاششون رو کردن خودش ارزش زیادی داره.دیگه بنده خدا هر کاری می کردن منتقدین گرامی ایراد می گرفتند.:d

همین که تمام تلاششون رو کردن خودش ارزش زیادی داره.دیگه بنده خدا هر کاری می کردن منتقدین گرامی ایراد می گرفتند.:d

اون بازی HUD هم خفن بودا اما یه حسی میداد ، خسته کننده میشد همون اوایل .

اینکه من انتقاد میکنم به خاطر اینه که میخواستم تریلوژی بتمن تو این نسل فوق العاده باشه ، 2 نسخه قبلی از معدود بازی هایی بود که با روح و روانم بازی کرد (:دی) وگرنه معلومه که WB خیلی زحمت کشیده طرفدارا رو راضی کنه ، فقط به نظرم میشد اینو به صورت خلاصه تر تو یه عنوان یه دی ال سی دادش بیرون .

دقیقا. بعد از نسخه های روی میکرو، بازی های بتمن اصلا در حد و اندازه اسمش نبودن. بعد از یه انتظار طولانی، RS اومد چنان جونی به بازی داد که در حد فیلمش ظاهر شد.
ولی به نظرم نباید به WBM خُرده بگیریم. سعی خودشون رو کردن. نمیخواستن ریسک کنن و بعد از 2 نسخه موفق، انتظارها ازشون خیلی بالا بوده. سعی کردن تقریبا این نسخه رو بدون دستکاری فرمول موفق RS و با اندکی تغییرات که دامنه-شون خیلی کوچیکه (:biggrin1:) بسازن.
برعکس اگر خیلی بلندپروازانه فکر میکردن و میخواستن کلا هسته بازی رو تغییر بدن، اون موقع این انتقادایی که بهشون وارد میشد کاملا به جا بوده. باز جای شکرش باقیه که کار رو برای RS و نسخه بعدی سخت نکردن که در غیر این صورت میبایست علاوه بر یه نسخه قوی، گند سازنده قبلی رو هم پاک کنن:biggrin1:

پ.ن: در مورد صدا گذاری هم میشه به عنوان مثال از صدا گذار جدید سم فیشر اسم برد که در نوع خودش خوب کار کرده ولی نمیشه تاثیر قوی آیرونساید رو توی تار و پود بازی کتمان کرد که حتی اگر به این موضوع هم واقف باشی، باز هم در طول بازی متوجه میشی یه قسمت از بازی کامل نیست.

کاملا درسته من هر چی زور میزنم نمیتونم عین تو بگم :d

- - -ویرایش - - -

چی؟؟؟؟گرافیکش که تو کنسول های خیلی بهتر شده!!ارکهام سیتی رو نباید با این مقایسه کنیم چون یه شاهکار بود که هیچ وقت ازش خسته نمیشم!!مخصوصا موسیقی متنش

- - -ویرایش - - -

در مورد گرافیک : شوما رو pc اخرین تنظیمات بازی کن فکت اینجوری میشه :o:d

معلومه دیگه گرافیک میشه خدا!!!

- - -ویرایش - - -

چه قدر از بازی بد میگی عزیزم!!!!!!!من خودم موندم اخه dlc چیه دیگه؟؟؟فقط همین فوق العادست بهتر بودنش از ارکهام سیتی که بله هست ولی هیچ کدوم رو از aa بیش تر دوست ندارم

- - -ویرایش - - -

بازی اصلا بد نیست داداش اصلا در حد ارکهام سیتی که هست حتی به نظرم پیشرفت داشته و اومده نقاط ضعف سیتی رو برطرف کرده . نمیدونم چرا دوستان هی از نمره ی بازی قضاوت میکنن ( که حتی اونم خیلی بد نیست :d ) والا هر کی بازی کرده تا حالا راضی بوده
من که ویدیو ها رو میبینم بازی شاهکاره!!کاملا درسته میشه گفت بازی همون ارکهام سیتیه فقط فرقش موضوع داستان و فضای شهر و بهتر شدن مبارزه و برطرف شدن باگ ها (البته یه باگ اضافه شده فکت میفته پایین!یعنی مثلا هر شخصیتی مخصوصا بتمن یه دفع میخواد صحبت کنه کلش به طور غیر طبیعی تکون میخوره :d

- - -ویرایش - - -

تازه سر عقل اومدی :d شوخی کردم ولی ببین تو چه مدت زمان کمی یه بازی فوق العاده ساختن!این ارزش داره...

- - -ویرایش - - -

اون بازی HUD هم خفن بودا اما یه حسی میداد ، خسته کننده میشد همون اوایل .

اینکه من انتقاد میکنم به خاطر اینه که میخواستم تریلوژی بتمن تو این نسل فوق العاده باشه ، 2 نسخه قبلی از معدود بازی هایی بود که با روح و روانم بازی کرد (:دی) وگرنه معلومه که WB خیلی زحمت کشیده طرفدارا رو راضی کنه ، فقط به نظرم میشد اینو به صورت خلاصه تر تو یه عنوان یه دی ال سی دادش بیرون .

نگران نباش بتمن ارکهام بعدی که مال راک استیدیه تو راهه شما با همین فعلا حال کن تا شاهکار بیاد :x همینم ارزش داره که وارنر بدون راک استیدی اونم تو مدت خیلی کم تونسته یه بازی خفن بسازه!این ارزشه نه اون نمره ها

- - -ویرایش - - -

من الان ویدیو بازی رو تا final offer دیدم فقط همین که کل ارکهام سیتی تو بازی هست از جمله wonder tower !!!!!!!!من خودم دیدم موندم!!!یعنی بازی فوق العادست فقط همین .کل ارکهام سیتی تازه با ساختمون های بیش تر تو بازی هست پس من هر چی دارم فکر میکنم میگم دیگه نیازی به ارکهام سیتی ندارم!تازه تمام ساختمون هایی که تو ارکهام سیتی خراب شده بود تو این بازی سالم هست یعنی فوق العاده!!!این ریدلر هم که گیر داده به بتمن بدجور!!!و علاوه بر ارکهام سیتی یه شهر دیگه هم هست که با اون پل به ارکهام سیتی وصل میشه و قسمتی از گاتهام هست که میشه گاتهام جدید.ولی من برام هنوز جای تعجبه که چرا هنوزم به ساختمون های اصلی اون ور شهر دسترسی نداریم!!اگه اون شهر هم میشد واردش شد که بازی دیگه میشد یه چیز سوپر فوق العاده :d الان که خودم منتظرم بدجور بازی برسه خونه فقط این که تا بازی نکین متوجه نمیشین چیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or