امتیازات Batman: Arkham Origins

FLAWL3SS

کاربر سایت

49831384981886358552.jpg

Xbox 360 Achievements - 9.2/10
MondoXbox - 9/10
OXM US - 9/10
NZGamer - 8.8/10
GameTrailers - 8.7/10
GameFront - 8.6/10
Gameinformer - 8.5/10
3DJuegos - 8.5/10
Cheat Code Central - 8.4/10
Vandal Online - 8.1/10
Gamestar - 8.1/10
Post Arcade - 8/10
LevelUp - 8/10
Gameblog - 8/10
GamesRadar - 8/10
The Globe and Mail - 8/10
4Player.De - 8/10
IGN Italy - 8.10
VideoGamer - 8/10
OPM - 8/10
Meristation - 8/10
Eurogamer Italy - 8/10
Meristation - 8/10
GRY Online - 8/10
Toronto Sun - 8/10
OXM - 8/10
IGN - 7.8/10
AusGamers - 7.8/10
NowGamer - 7.5/10
Eurogamer.de - 7/10
GamesTM - 7/10
GameReactor - 7/10
CVG - 7/10
Polygon - 7/10
Eurogamer - 7/10
LazyGamers - 6.9/10
EGM - 6.5/10
Gamespot - 6/10
Destructoid - 3.5/10

96134967594545936974.jpg

50013446173108980687.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mobile1199
خیلی. البته با باقی حرفت موافقم اما سیتی نسبت به تیمارستان مثل آنچارتد یک و 2 هست. اولی خیلی خوب بود، دومی شاهکار.

AO به نظر من به هیچ وجه از AC بهتر نیست (حداقل توی این 4 5 ساعته که من بازی کردم). جدای اینکه هیچ WOW Factorـی که سیتی داشت رو نداره، یه جورایی خیلی بد نوشته شده. اصلا به خوبی سیتی نیست سناریو بازی. البته بازم خوبه. ولی به نظر من حتی با آسایلوم هم نمیتونه برابری کنه.

به نظرم اختلاف AC و AA در حد Uucharted 2 و Uncharted 3 ميتونه باشه.(اگه بخايم همچين مقايسه اي بكنيم)

قشنگ يادمه بعد تموم كردن AA به خودم گفتم ديگه امكان نداره رو دست اين بتمن بسازن.بعد كه AC اومد و بازيش كردم ديدم كاملا اشتباه ميكردم.صحنه ي پاياني بازي داشتم سرمو ميكوبيدم به ديوار.بازي به قدري پيشرفت كرده بود كه هيچ كس فكرش رو نمي كرد ولي بازم هم در نهايت همون لذتي رو كه AA داشت AC هم داشت.يعني هردو به يك اندازه به نظرم من فوق العاده لذت بخش بودن(مثل Bioshock و Bioshock Infinite)

به نظرم اختلاف AC و AA در حد Uucharted 2 و Uncharted 3 ميتونه باشه.(اگه بخايم همچين مقايسه اي بكنيم)

قشنگ يادمه بعد تموم كردن AA به خودم گفتم ديگه امكان نداره رو دست اين بتمن بسازن.بعد كه AC اومد و بازيش كردم ديدم كاملا اشتباه ميكردم.صحنه ي پاياني بازي داشتم سرمو ميكوبيدم به ديوار.بازي به قدري پيشرفت كرده بود كه هيچ كس فكرش رو نمي كرد ولي بازم هم در نهايت همون لذتي رو كه AA داشت AC هم داشت.يعني هردو به يك اندازه به نظرم من فوق العاده لذت بخش بودن(مثل Bioshock و Bioshock Infinite)
aa که یه شاهکار بود اون زمان :d ولی من یه چیز aa من خیلی دوست داشتم اون جو ترسناکش بود!!کل بازی بدون هیچ موسیقی و چیز خاصی مخصوصا موقعی که scarcrew یا مترسک میومد من قلبم از جا درمیومد

دقیقا. بعد از نسخه های روی میکرو، بازی های بتمن اصلا در حد و اندازه اسمش نبودن. بعد از یه انتظار طولانی، RS اومد چنان جونی به بازی داد که در حد فیلمش ظاهر شد.
ولی به نظرم نباید به WBM خُرده بگیریم. سعی خودشون رو کردن. نمیخواستن ریسک کنن و بعد از 2 نسخه موفق، انتظارها ازشون خیلی بالا بوده. سعی کردن تقریبا این نسخه رو بدون دستکاری فرمول موفق RS و با اندکی تغییرات که دامنه-شون خیلی کوچیکه (:biggrin1:) بسازن.
برعکس اگر خیلی بلندپروازانه فکر میکردن و میخواستن کلا هسته بازی رو تغییر بدن، اون موقع این انتقادایی که بهشون وارد میشد کاملا به جا بوده. باز جای شکرش باقیه که کار رو برای RS و نسخه بعدی سخت نکردن که در غیر این صورت میبایست علاوه بر یه نسخه قوی، گند سازنده قبلی رو هم پاک کنن:biggrin1:

پ.ن: در مورد صدا گذاری هم میشه به عنوان مثال از صدا گذار جدید سم فیشر اسم برد که در نوع خودش خوب کار کرده ولی نمیشه تاثیر قوی آیرونساید رو توی تار و پود بازی کتمان کرد که حتی اگر به این موضوع هم واقف باشی، باز هم در طول بازی متوجه میشی یه قسمت از بازی کامل نیست.

یه نکته دیگه هم که تاثیر گذاشته رو توقع بالا، اینه که RS بازی رو از یه تیمارستان بسته برد توی یه شهر بزرگ. الان اینا هم شهر رو بردن به شهر یخورده بزرگتر. یعنی فکر کنم یه سری ها توقع داشتن مثلا بتمن این دفعه بره فضا تا بزرگ تر شه :دی
پ.ن: من به نظرم به بازی Batman Begins خیلی ظلم شده :دی یعنی اون بازی دقیقا یه ورژن سینمایی از سری آرکام بودش. فوق العاده تاریک و دقیقا حس بتمن رو بهت میداد.

آنچارتد 2 و 3 از نظر تکنیکی شاید یخورده 3 بهتر بود وگرنه توی باقی چیزا تا حدودی برابر بودن. اما 2 طوری تک تک مرز هارو شکوند که به نظرم هنوزم جزو 3 تا بهترین بازی نسله. من هنوزم میگم آنچارتد یک و 2 خیلی مثال خوبی هست برای بتمن آرکام :دی یک خیلی خوب، 2 هم توی همه زمینه ها پیشرفت کردش :دی.

گیم پلی و فضاها همه مثل قبل بود باید سازندگان برای ساخت سری جدید یه فکر اساسی کن چون حیف این بازی بخواد همین جا تمام بشه امیدوارم با سربلندی هر چه بیشتر به نسل چهارم وارد بشه :bighug:

اگرچه بازی نتونسته جا پای آرخام سیتی کبیر بزاره اما همچنان بازی عالی و فوق العاده سرگرم کننده ای هست و منتقدا بهش ظلم کردن انصافا این بازی باید متاش بالای 80 بشه من دیشب 1 ساعت بازی کردم درسته به اندازه آرخام سیتی کبیر نبود اما همچنان فوق العاده بود.

نمره 8.5 برای این بازی خوبه . کمتر از 8 بی انصافی . بعضی بازی ها مثل GTA و FIFA پتانسیل نا محدود برای پیشرفت دارند ولی بعضی بازی ها مثل بتمن بعد از مدتی به حد کمال می رسند و پیشرفت خیلی سخت میشه . پس اگر این بازی در حد نسخه قبلی باشه خیلی خوبه .
اینم اضافه کنم که تیمارستان ارخام برای من و خیلی ها بهترین بازی بتمن هست واقعا این بازی فوق العاده بود حتی از شهر ارکام هم بهتر بود .

لامصب بعضی کارگردانا تو فیلماشون یه سری امضاها دارند که مهر خودشون رو به اون فیلم می زنند ..
من اکثر بازی های شاهکار رو تجربه کردم و هر کدوم تو یه زمینه برام بهترین بودن ..
ولی اگه فقط و فقط بخوام یه بازی رو به عنوان بهترین بازی عمرم در نظر بگیرم اون بازی سری آرکام بتمن هستش .. هم AA و هم AC .. این دوتا بازی از همه لحاظ کامل بودن ... مثلا یه سری نکات ریز تو این دوتا بازی وجود داشت که شاید در طول بازی زیاد بهشون توجه نمی کردیم ولی چنان تاثیر عمیقی روی ناخودآگاه داشت که اون اتمسفر رو برات خاص می کرد و باعث می شد به این عناوین یه جور دیگه نگاه کنی .. من هنوزم که هنوزه نمیتونم AA و AC رو از هم بهتر بدونم! هردو بازی سورپرایزهای داستانی وحشتناکی هم داشتن .. البته پایان آرکام سیتی که یه چیز تک بود ولی در کل سورپرایزهای AA لامصب خیلی یونیک بودن .. مخصوصا توهم های مترسک با اون موزیک فوق العاده ...
اینا رو گفتم تا بگم امضای راکستدی پای این بازی ها بود ولی گیمز مونترئال تمام تلاشش رو کرده بود که یه چیز شبیه اونا بسازه که به نظرم موفق هم شده ولی اون عمقی که توی کارای راکستدی وجود داشت توی AO وجود نداره .. کسانی که دوتا بتمن قبلی رو بارها تموم کردن و این عنوان رو دارن تجربه می کنند قشنگ درک می کنند که چی میگم .. AO بازی فوق العاده ای هستش و از تمام لحظاتش هم لذت می برم ولی همونطور که خود سازندگان بازی هم گفتن اونا واقعا نمیتونستند جا پای راکستدی بزرگ بذارند ...
ولی باز هم از لحاظ نمره خیلی خیلی بهش کم لطفی شده!
من منتظر بتمن نسل بعدی هستم ...
یعنی چنان تشنه اون بازیم که حاظرم تا آخر عمرم هیچ بازی رو انجام ندم و فقط اون بتمن رو تجربه کنم! توی آرکام سیتی به قدری اشارات و رازهای پنهان به ادامه داستان بود که آدم روانی میشد ... مخصوصا اون پایان کلاسیک بازی که یکی از بهترین The End های گیمی بود ...
بتمن راکستدی نهایتا دو سه سال دیگه میاد .. این نسخه برای پر کردن خلاء این مدت زمانی طولانی نسبت به آرکام سیتی بود که واقعا هم موفق شد ...
تبریک می گم به گیمز مونترئال برای بازی خوبش. :)

این بازی فوق العاده سرگرم کننده هست من نمیدونم رو چه حسابی اینقدر از بازی ایراد بنی اسراییلی گرفتن نمره که من به بازی میدم 8.5 هست ولی 6 7 به نظر من بی انصافی هست خیلی خیلی بی انصافیه

لامصب بعضی کارگردانا تو فیلماشون یه سری امضاها دارند که مهر خودشون رو به اون فیلم می زنند ..
من اکثر بازی های شاهکار رو تجربه کردم و هر کدوم تو یه زمینه برام بهترین بودن ..
ولی اگه فقط و فقط بخوام یه بازی رو به عنوان بهترین بازی عمرم در نظر بگیرم اون بازی سری آرکام بتمن هستش .. هم AA و هم AC .. این دوتا بازی از همه لحاظ کامل بودن ... مثلا یه سری نکات ریز تو این دوتا بازی وجود داشت که شاید در طول بازی زیاد بهشون توجه نمی کردیم ولی چنان تاثیر عمیقی روی ناخودآگاه داشت که اون اتمسفر رو برات خاص می کرد و باعث می شد به این عناوین یه جور دیگه نگاه کنی .. من هنوزم که هنوزه نمیتونم AA و AC رو از هم بهتر بدونم! هردو بازی سورپرایزهای داستانی وحشتناکی هم داشتن .. البته پایان آرکام سیتی که یه چیز تک بود ولی در کل سورپرایزهای AA لامصب خیلی یونیک بودن .. مخصوصا توهم های مترسک با اون موزیک فوق العاده ...
اینا رو گفتم تا بگم امضای راکستدی پای این بازی ها بود ولی گیمز مونترئال تمام تلاشش رو کرده بود که یه چیز شبیه اونا بسازه که به نظرم موفق هم شده ولی اون عمقی که توی کارای راکستدی وجود داشت توی AO وجود نداره .. کسانی که دوتا بتمن قبلی رو بارها تموم کردن و این عنوان رو دارن تجربه می کنند قشنگ درک می کنند که چی میگم .. AO بازی فوق العاده ای هستش و از تمام لحظاتش هم لذت می برم ولی همونطور که خود سازندگان بازی هم گفتن اونا واقعا نمیتونستند جا پای راکستدی بزرگ بذارند ...
ولی باز هم از لحاظ نمره خیلی خیلی بهش کم لطفی شده!
من منتظر بتمن نسل بعدی هستم ...
یعنی چنان تشنه اون بازیم که حاظرم تا آخر عمرم هیچ بازی رو انجام ندم و فقط اون بتمن رو تجربه کنم! توی آرکام سیتی به قدری اشارات و رازهای پنهان به ادامه داستان بود که آدم روانی میشد ... مخصوصا اون پایان کلاسیک بازی که یکی از بهترین The End های گیمی بود ...
بتمن راکستدی نهایتا دو سه سال دیگه میاد .. این نسخه برای پر کردن خلاء این مدت زمانی طولانی نسبت به آرکام سیتی بود که واقعا هم موفق شد ...
تبریک می گم به گیمز مونترئال برای بازی خوبش. :)

من هم بهش تیریک میگم ولی ای کاش همه میگفتند چون وقتی بدون راک استیدی این کارو کرده اونم تو مدت زمانی خیلی کم تر از زمان ساخت ارکهام سیتی واقعا ارزش داره!!!! یه چیز خیلی قشنگ و فوق العاده که تو این بازی هست اینه که کل ارکهام سیتی علاوه بر تمام چیزایی که تو ارکهام سیتی حذف شده بود یا داغون شده بود تو این بازی هست!!!شکل واندر تاور هم که عین قبلشه.خلاصه بازیش فوق العادست من اگه بر اساس این که اولین تجربه wbm بوده و به خاطر این مدت زمان کم بخوام نمره بدم از 10 همون 10 رو میدم ولی اگه کلی باشه به بازی 9 میدم چون واقعا ارزشش خیلی زیاده.

فک کنم تموم شد داش ابوالفضل نمره های بازی همه مدونن نامردی بوده.یه سری ادمی که عقلشون به چشمشونه نمره ها رو دیدن گفتن بازی اشغاله و به درد نمیخوره...

من حدود 50 درصد از بازی را رفتم ، به جز یه مقدار پیشرفت گرافیکی، بازی کاملا تکراری هست و عجیب اینکه سازندگان نمیدونستن (یا خودشون را زدن به ندونستن) که batman کاملا نسبت به چند سال بعدش! پیشرفته تر شده!؟؟؟؟؟ (فقط در بازی ها میشه همچین کارهایی انجام داد) البته داستان بازی از نقاط مثبت بازی میباشد. فعلا هنوز تموم نشده ولی تا اینجا که داستان واسه ام جالب بوده!
به نظرم نمرات بازی منهای GSpot ! کاملا منصفانه داده شده!

عجیب اینکه سازندگان نمیدونستن (یا خودشون را زدن به ندونستن) که batman کاملا نسبت به چند سال بعدش! پیشرفته تر شده!؟
سازندگان خیلی هم خوب می دونستند.
اگر اینطوری باشه که خیلی از موارد در گیم پلی رو هم باید حذف می کردند.
پریکول محدودیت داره,سازنده هم نمی تونه هیچ تغییری ایجاد نکنه.

سازندگان خیلی هم خوب می دونستند.
اگر اینطوری باشه که خیلی از موارد در گیم پلی رو هم باید حذف می کردند.
پریکول محدودیت داره,سازنده هم نمی تونه هیچ تغییری ایجاد نکنه.

خب چرا باید یه سو استفاده بشه و به عنوان prequel معرفی بشه ( البته دلیلش روشنه واسه اینکه تمام کارکترهای قبلی را دوباره بیارن تو بازی تا داستان کم نمیارن) این کار برا کسی که تا به امروز این سری را بازی نکرده خیلی میتونه جذاب باشه ولی واسه کسی که نسخه های قبلی را دنبال کرده واقعا تو ذوق میزنه که بتمن به جای اینکه از یه آدم کم تجربه به یه آدم پر تجربه تبدیل بشه، کاملا برعکس عمل میشه! (مگه اینکه طرف یه شاسگول باشه و بگه من فقط میخوام بازی کنم و لذت ببرم!) واقعا بمن تا به امروز همچین چیزی ندیده بودم. حتی تو فروم های خارجی هم که بحث میکردیم همه میگفتن بتمن تو این نسخه باید پس یه آدم بی تجربه با امکانات سطحی باشه ولی الان به شکل مبتذلی این عکس این کار انجام شده! خواهشا نگین که این کار خیلی خوب بوده، که باید یه تجدید نظر اساسی در تفکرات خودتون بکنین! حداقل cod و assassins اگه تکراری شدن دیگه از این حرکات سخیف در این بازی ها انجام نگرفته!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or