لامصب بعضی کارگردانا تو فیلماشون یه سری امضاها دارند که مهر خودشون رو به اون فیلم می زنند ..
من اکثر بازی های شاهکار رو تجربه کردم و هر کدوم تو یه زمینه برام بهترین بودن ..
ولی اگه فقط و فقط بخوام یه بازی رو به عنوان بهترین بازی عمرم در نظر بگیرم اون بازی سری آرکام بتمن هستش .. هم AA و هم AC .. این دوتا بازی از همه لحاظ کامل بودن ... مثلا یه سری نکات ریز تو این دوتا بازی وجود داشت که شاید در طول بازی زیاد بهشون توجه نمی کردیم ولی چنان تاثیر عمیقی روی ناخودآگاه داشت که اون اتمسفر رو برات خاص می کرد و باعث می شد به این عناوین یه جور دیگه نگاه کنی .. من هنوزم که هنوزه نمیتونم AA و AC رو از هم بهتر بدونم! هردو بازی سورپرایزهای داستانی وحشتناکی هم داشتن .. البته پایان آرکام سیتی که یه چیز تک بود ولی در کل سورپرایزهای AA لامصب خیلی یونیک بودن .. مخصوصا توهم های مترسک با اون موزیک فوق العاده ...
اینا رو گفتم تا بگم امضای راکستدی پای این بازی ها بود ولی گیمز مونترئال تمام تلاشش رو کرده بود که یه چیز شبیه اونا بسازه که به نظرم موفق هم شده ولی اون عمقی که توی کارای راکستدی وجود داشت توی AO وجود نداره .. کسانی که دوتا بتمن قبلی رو بارها تموم کردن و این عنوان رو دارن تجربه می کنند قشنگ درک می کنند که چی میگم .. AO بازی فوق العاده ای هستش و از تمام لحظاتش هم لذت می برم ولی همونطور که خود سازندگان بازی هم گفتن اونا واقعا نمیتونستند جا پای راکستدی بزرگ بذارند ...
ولی باز هم از لحاظ نمره خیلی خیلی بهش کم لطفی شده!
من منتظر بتمن نسل بعدی هستم ...
یعنی چنان تشنه اون بازیم که حاظرم تا آخر عمرم هیچ بازی رو انجام ندم و فقط اون بتمن رو تجربه کنم! توی آرکام سیتی به قدری اشارات و رازهای پنهان به ادامه داستان بود که آدم روانی میشد ... مخصوصا اون پایان کلاسیک بازی که یکی از بهترین The End های گیمی بود ...
بتمن راکستدی نهایتا دو سه سال دیگه میاد .. این نسخه برای پر کردن خلاء این مدت زمانی طولانی نسبت به آرکام سیتی بود که واقعا هم موفق شد ...
تبریک می گم به گیمز مونترئال برای بازی خوبش.