امتیازات Batman: Arkham Origins

FLAWL3SS

کاربر سایت

49831384981886358552.jpg

Xbox 360 Achievements - 9.2/10
MondoXbox - 9/10
OXM US - 9/10
NZGamer - 8.8/10
GameTrailers - 8.7/10
GameFront - 8.6/10
Gameinformer - 8.5/10
3DJuegos - 8.5/10
Cheat Code Central - 8.4/10
Vandal Online - 8.1/10
Gamestar - 8.1/10
Post Arcade - 8/10
LevelUp - 8/10
Gameblog - 8/10
GamesRadar - 8/10
The Globe and Mail - 8/10
4Player.De - 8/10
IGN Italy - 8.10
VideoGamer - 8/10
OPM - 8/10
Meristation - 8/10
Eurogamer Italy - 8/10
Meristation - 8/10
GRY Online - 8/10
Toronto Sun - 8/10
OXM - 8/10
IGN - 7.8/10
AusGamers - 7.8/10
NowGamer - 7.5/10
Eurogamer.de - 7/10
GamesTM - 7/10
GameReactor - 7/10
CVG - 7/10
Polygon - 7/10
Eurogamer - 7/10
LazyGamers - 6.9/10
EGM - 6.5/10
Gamespot - 6/10
Destructoid - 3.5/10

96134967594545936974.jpg

50013446173108980687.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mobile1199
برعکس چیزی که قبلا فکر میکردیم چیزی که باعث پایین کشیدن امتیازهای بازی شد همین سینگل پلیر عجله ای و پر از مشکل بازیه حالا این که گیم پلی پیشرفتی نداشته و اینا هم به کنار با این که میشه ندیده گرفت حتی این رو.

یه لطفی می کردن این هوش صنوعی افتضاح دشمن هارو یه سر و سامونی بهش می دادن ! هنوز که هنوزه حتی 20 نفر از دشمن ها رو هم توی یه محیط بسته خیلی راحت و بدون درد سر می شه از بالای سرشون گرفت و خفه کرد ! بعدم با یه جا به جایی ساده دشمن های فوق با هوش بازی ، متوجه نمی شن که شما طرف قبلی رو از کجا خفه کردی و می رن زیر همون قسمت می ایستن تا شما سراغ اونم بری و این پروسه همینطور ادامه پیدا می کنه تا همشون بمیرن !

یه لطفی می کردن این هوش صنوعی افتضاح دشمن هارو یه سر و سامونی بهش می دادن ! هنوز که هنوزه حتی 20 نفر از دشمن ها رو هم توی یه محیط بسته خیلی راحت و بدون درد سر می شه از بالای سرشون گرفت و خفه کرد ! بعدم با یه جا به جایی ساده دشمن های فوق با هوش بازی ، متوجه نمی شن که شما طرف قبلی رو از کجا خفه کردی و می رن زیر همون قسمت می ایستن تا شما سراغ اونم بری و این پروسه همینطور ادامه پیدا می کنه تا همشون بمیرن !

این نسخه رو که زیاد نرفتم اما نسخه ی قبلی که عالی بود طرف قشنگ نگران می شد می ترسید مدام اطرافش رو نگاه می کرد نزدیک شدن بهش دیگه کار راحتی نبود یادمم نمیاد سایتی ازش ایراد هوش مصنوعی گرفته باشه این نسخه دقیقا کپی نسخه ی قبلی هست و برای همین امتیازهای پایین گرفته هر چند همچنان میانگیش فکر کنم 8 هست

علاوه بر هوش مصنوعی خیلی خیلی ضعیف، بازی خیلی باگ داره. من دیدم یارو جلو صورتم بود اما بازم ندید من رو. یا مثلا وقتی 5 نفر ریختن سرم، همشون رو زدم منتها یکیشون رو پاش وایساده بود با اینکه بی هوش شده. ولی دنبال من هی راه میوفتاد!!

وقت شد چند ساعتی بازیش کنم . تقریبا توی تمامی مؤلفه های اصلی نسبت به شاهکار راک استیدی ضعیفتره که خوب البته قابل پیش بینی هم بود:d ... ولی تکرار همون فرمولای موفق قبلی همچنان سرگرم کنندس.
بنظرم از عهده انجام وظیفه ای که داشته کاملا بر اومده و خلاء زمانی بین نسخه بعدی و قبلیش رو پر کرده . امتیاز 8 از 10 بنظرم کاملا برازندشه

دوستان من تو تاپیک دیگه گفتم ولی فکر کنم کسی اون تاپیک دیگه نمیاد
من یه کاری کردم از کنجکاوی
الان گیر افتادم و اینجا یه باگ داره که یا باید از دوباره شروع کنم یا کلا بازیشو ول کنم
اگه کسی از دوستان سیو نزدیک 10 یا 11 درصد ممنون میشم که لطف کنه

علاوه بر هوش مصنوعی خیلی خیلی ضعیف، بازی خیلی باگ داره. من دیدم یارو جلو صورتم بود اما بازم ندید من رو. یا مثلا وقتی 5 نفر ریختن سرم، همشون رو زدم منتها یکیشون رو پاش وایساده بود با اینکه بی هوش شده. ولی دنبال من هی راه میوفتاد!!
اینو خیلی خوب اومدی شهاب جان.اگه من بخوام به خاطر باگ های بازی بهش نمره بدم که همون ندم بهتره !!! :d باگ هایی تو این هست که تو ارکهام سیتی و aa نبود!!!خوب معلومه چون دست wbm افتاده و دست راک استیدی نیست.موضوع بازی که خیلی قشنگه صدای دوبلرها هم خیلی خوبه ولی صدای جوکر که به هیچ وجه به صدای قبلی نمیرسه.صدای بتمن هم خیلی قشنگه ولی کوین کانروی فوق العاده بود.در کل اگه باگ ها و فایتینگ رو حساب نکنیم بازی فوق العادست.ولی این باگ هاش بد جور رو اعصابه :d

- - -ویرایش - - -

دوستان من تو تاپیک دیگه گفتم ولی فکر کنم کسی اون تاپیک دیگه نمیاد
من یه کاری کردم از کنجکاوی
الان گیر افتادم و اینجا یه باگ داره که یا باید از دوباره شروع کنم یا کلا بازیشو ول کنم
اگه کسی از دوستان سیو نزدیک 10 یا 11 درصد ممنون میشم که لطف کنه

راه حلش هست عزیز.این باگ خود بازی هست و تاپیک مشکلات pc رو صفحه های اخر رو نگاه کن راه حلش رو گذاشتند.

- - -ویرایش - - -

وقت شد چند ساعتی بازیش کنم . تقریبا توی تمامی مؤلفه های اصلی نسبت به شاهکار راک استیدی ضعیفتره که خوب البته قابل پیش بینی هم بود:d ... ولی تکرار همون فرمولای موفق قبلی همچنان سرگرم کنندس.
بنظرم از عهده انجام وظیفه ای که داشته کاملا بر اومده و خلاء زمانی بین نسخه بعدی و قبلیش رو پر کرده . امتیاز 8 از 10 بنظرم کاملا برازندشه

اون کسایی که نمره نزدیک به 8 یا 8 دادند به بازی الکی رای ندادند و کاملا رای شون درسته.ولی اون اخری ها که 6 دادند و اونی که 3.5 داده رو هوا رای دادند و حتی اگه 10 هم میدادند ارزشی نداشت چون الکی رای دادند.مخصوصا این گیم اسپات که داره این اخرا گند میزنه...

• Smile
Reactions: mobile1199
این نسخه رو که زیاد نرفتم اما نسخه ی قبلی که عالی بود طرف قشنگ نگران می شد می ترسید مدام اطرافش رو نگاه می کرد نزدیک شدن بهش دیگه کار راحتی نبود یادمم نمیاد سایتی ازش ایراد هوش مصنوعی گرفته باشه این نسخه دقیقا کپی نسخه ی قبلی هست و برای همین امتیازهای پایین گرفته هر چند همچنان میانگیش فکر کنم 8 هست
متوجه منظور من نشدی . من در مورد خفه کردن دشمن ها از بالا ایراد گرفتم . وقتی روی یه مجسمه بری و از زیر پات دشمن ها رد بشن می تونی با زدن یک y خفشون کنی ! بعدم سریع جاتو عوض می کنی و دشمن ها بازی کلا دیگه بالا سرشون رو نگاه هم نمی کنن ! این مشکل تو هر 3 نسخه بوده تا الان و توی متن خیلی از نقد ها هم بهش اشاره شده . الان بعد از گذشت 2 نسخه دیگه حداقل اینو می تونستن یه سر و سامونی بهش بدن ! در مورد دیالوگ هاشون هم من مشکل دارم . نکته مسخره اینه که تا قبل از اینکه شما حرکتی انجام بدی یه سر بتمن رو صدا می زنن و براش کری می خونن که الان پیدات می کنیم و می کشیمت و.... ولی تا یک نفرشون رو می کشی 10 نفره دیگه از ترس می لرزن !! که اینم غیر عادی و مسخره است . سیستم مبارزات بازی هم هیچ تغییری نداشته و اینم یه ایراده چون توی یک قسمت هایی کاملا حالت ماشینی و یا به اصطلاح باتن ماشینگ می گیره ! و بعد از دو نسخه دیگه این واقعا تکراری منسوخ شده هست . در کل بازی نکات مثبت هم خیلی زیاد داره . من بخوام بهش نمره بدم 8 و حتی در سخت گیرانه ترین حالت 7 می دم .

آخرین ویرایش:
فقط اومدم بگم این متا حق این بازی که هیچ چیز جدیدی نداشت ، با سرعت 400 کیلومتر بر ساعت هم پسرفت کرده :| :| تنها چیزی که به بازی به اندازه ی بینهایت اضافه شده باگه :)

راکستدی چی میساخت :((

70984240711368362683.png

فقط اومدم بگم این متا حق این بازی که هیچ چیز جدیدی نداشت ، با سرعت 400 کیلومتر بر ساعت هم پسرفت کرده :| :| تنها چیزی که به بازی به اندازه ی بینهایت اضافه شده باگه :)

70984240711368362683.png

آقا بر فرض مثال این متا حق این بازی ...
بر فرض مثال چیز جدیدی هم نداشت!
ولی خدایی 400 کیلموتر پسرفت رو از کجات در آوردی؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or