امتیازات Batman: Arkham Origins

FLAWL3SS

کاربر سایت

49831384981886358552.jpg

Xbox 360 Achievements - 9.2/10
MondoXbox - 9/10
OXM US - 9/10
NZGamer - 8.8/10
GameTrailers - 8.7/10
GameFront - 8.6/10
Gameinformer - 8.5/10
3DJuegos - 8.5/10
Cheat Code Central - 8.4/10
Vandal Online - 8.1/10
Gamestar - 8.1/10
Post Arcade - 8/10
LevelUp - 8/10
Gameblog - 8/10
GamesRadar - 8/10
The Globe and Mail - 8/10
4Player.De - 8/10
IGN Italy - 8.10
VideoGamer - 8/10
OPM - 8/10
Meristation - 8/10
Eurogamer Italy - 8/10
Meristation - 8/10
GRY Online - 8/10
Toronto Sun - 8/10
OXM - 8/10
IGN - 7.8/10
AusGamers - 7.8/10
NowGamer - 7.5/10
Eurogamer.de - 7/10
GamesTM - 7/10
GameReactor - 7/10
CVG - 7/10
Polygon - 7/10
Eurogamer - 7/10
LazyGamers - 6.9/10
EGM - 6.5/10
Gamespot - 6/10
Destructoid - 3.5/10

96134967594545936974.jpg

50013446173108980687.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mobile1199
این آمار 100درصد تخیلی هستش و معلوم نیست تو کدوم فروم فارسی یکی نوشته. Pokemon X and Y تونست GTA V رو هم پشت سر بذاره و فعلا اوله (فروش GTA در کل بیشتره)

ضمن اسنکه اون رده بندی رو واسه عمه من نذاشتن. اصلا بازی هم میکنی به جهنم، اینجا نیا عین بچه ها برو رو اعصاب بقیه و تاپیک رو خراب کن. این تاپیک رو شما نابود کردی دوست عزیز.

دوست عزیز این چارت فروش بریتانیاست که تو همه سایتای معتبر اومده مثله یورو گیمر.پوکمن هم فروشش کمتر از gta.حالا من نمیدونم این دوستمون چرا اعصاب شما رو خط خطی کرده ولی آمارو ترجمش درسته

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

این آمار 100درصد تخیلی هستش و معلوم نیست تو کدوم فروم فارسی یکی نوشته. Pokemon X and Y تونست GTA V رو هم پشت سر بذاره و فعلا اوله (فروش GTA در کل بیشتره)

ضمن اسنکه اون رده بندی رو واسه عمه من نذاشتن. اصلا بازی هم میکنی به جهنم، اینجا نیا عین بچه ها برو رو اعصاب بقیه و تاپیک رو خراب کن. این تاپیک رو شما نابود کردی دوست عزیز.
یکی دیگه الان اینو تایید کرد در ضمن تو اصلا از کجا میدونی من از یه فروم گذاشتم؟؟؟؟:-/ در ضمن من نمیبینم تاپیک نابود شده باشه...در ضمن من قبول دارم یکم زیاده روی کردم ولی به هیچ وجه قبول نمیکنم که اعصاب همه رو خراب کردم.

1.آمار گذاشتن از vg chartz ممنوعه!;)
2.این آماری که شما گذاشتین گلوبال یا جهانیه و آمار قبلی که البته معتبرتره آمار بریتانیا یا همون انگلیسه.همدیگه رو نقض نمیکنن
3.اینقد سخت نگیرین بابا بیخیال its only a game!!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

همانطور که می دانید این هفته عنوان Batman: Arkham Origins منتشر شد و با نقدهای متوسط و رو به بالایی نیز رو به رو شد.اما از آنجا که بتمن یک سوپرقهرمان معروف کمیک های DC می باشد و طرفداران زیادی نیز دارد مردم به هیچ وجه به نمرات(نمرات هم در حد خوب بود) اهمیت نمی دهند و خواستار خرید این بازی هستند. پس از ورود خفاش گاتام به جدول عنوان GTA V در عرض چندثانیه به رده دوم سقوط کرد و جای خود را به عنوان Batman: Arkham Origins داد.شما می توانید این چارت فروش هفتگی در بخش Uk را در قسمت پایین مشاهده نمایید.

1. Batman: Arkham Origins
  2. Grand Theft Auto V
  3. FIFA 14
  4. Skylanders Swap Force
  5. Pokemon X
  6. Pokemon Y
  7. Minecraft: Xbox 360 Edition
  8. Lego The Lord Of The Rings
  9. Moshi Monsters: Katsuma Unleashed
  10. Just Dance 2014
  11. Disney Infinity
  12. F1 2013
  13. Beyond Two Souls
  14. Lego Batman 2: Dc Super Heroes
  15. Rocksmith 2014 Edition
  16. Max Payne 3
  17. Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist
  18. The Sims 3: Into The Future
  19. Animal Crossing: New Leaf
  20. Sonic: Lost World

من امیدوارم همین طور باقی بمونه ولی همین هم اگه حتی 1 روز هم باشه خیلی جالبه که تونسته جی تی ای که این قدر طرفدار داره رو پایین بکشه

اماری که دادی درست هست اما به دو نکته ی بسیار مهم توجه نکردی و صحبت هایی که در پستت بیان کردی برای من تا حدودی خنده دار هست.اول اینکه شما فروش هفته ی ششم GTA V رو با فروش هفته ی اول Batman Arkham Origins مقایسه کردین.این مقایسه از بیخ و بن غلطه.باید فروش هفته ی اول GTA V رو با فروش هفته ی اول Batman Arkham Origins مقایسه بکنین که یه اختلاف واقعا زیاد ایجاد میشه.با توجه به اینکه GTA V حدود 2-3 میلیون تنها در هفته ی اول در بریتانیا فروخته (بلکه هم بیشتر رسما توسط ارگان های Rockstar این مسئله اعلام نشده و منم نمی خوام از وب سایت دروغ گوی VGChartz اماری رو قرار بدم.) و اینکه طبق اعلام سازمان جمع اوری امار فروش در بریتانیا یعنی chart - trek فروش Batman Arkham Origins تنها 1/2 فروش Arkham City بوده و البته برابر با فروش Arkham Asylum.(که یعنی زیر 400-500 هزار نسخه).این یعنی یک فروش نه چندان جالب و البته در قیاس با فروش هفته ی اول GTA V خنده دار.

این نقل قول Chart-Trek هست درباره ی فروش Arkham Origins که می تونین مشاهدش کنین :

The third installment in Warner’s Batman: Arkham series debuts at No1 (as did the previous two), entitled ‘Batman: Arkham Origins’ (developed in-house by WB Games Montreal) and sells almost exactly the same in week 1 as the first in the series ‘Batman: Arkham Asylum’ (Sep 2009, developed by Rocksteady, published by Eidos).

The defining title in terms of week 1 sales was the second in the series ‘Batman: Arkham City’ (Oct 2011 with close to double the week 1 sales of the third installment, also developed by Rocksteady, published by Warner).

که این یعنی نتنها فروش Origins خوب نبوده بلکه در قیاس با Arkham City افتضاح هم بود که میشه تا حدودی تاثیر نتیجه ی نمرات منتقد ها این مسئله رو دونست.

این لینکی که شما قرار دادی از 3 جهت اشکال داره که یکیشون رو دوست عزیزمون بالا گفتن.

اشکال اول این هست که این امار قرار داده توسط شما مربوط به تاریخ 12 اکتبر هست.در حالی که اماری که دوست خوبمون BATMAN - FOREVER قرار دادن مربوط به هفته ی 43 م سال 2013 یعنی هفته ای که تا 25 اکتبر پایان می پذیره هست.یعنی از تاریخ 18 اکتبر تا 25 اکتبر.در حالی که امار شما درست مربوط به 2 هفته قبل از این امار هست.(زمانی که اصلا Origins عرضه نشده بود.)

اشکال دوم اینه که امار شما , مربوط به فروش جهانی بازی هاست.در حالی که امار بالا مربوط به فروش بازی ها تنها و تنها و تنها در بریتانیاست.لیست مجموع - پلتفرم رو دوستمون بالا گذاشتن.حالا من لیست تک - پلتفرم رو براتون پایین می ذارم :

01 (NE) 360 BATMAN: ARKHAM ORIGINS (WARNER BROS. INTERACTIVE)
02 (NE) PS3 BATMAN: ARKHAM ORIGINS (WARNER BROS. INTERACTIVE)
03 (01) 360 GRAND THEFT AUTO V (TAKE 2)
04 (02) 360 FIFA 14 (ELECTRONIC ARTS)
05 (03) PS3 GRAND THEFT AUTO V (TAKE 2)
06 (04) PS3 FIFA 14 (ELECTRONIC ARTS)
07 (05) 3DS POKEMON X (NINTENDO)
08 (06) 3DS POKEMON Y (NINTENDO)
09 (10) 360 MINECRAFT: XBOX 360 EDITION (MICROSOFT)
10 (38) NDS MOSHI MONSTERS: KATSUMA UNLEASHED (MIND CANDY)
11 (__) NDS LEGO THE LORD OF THE RINGS (WARNER BROS. INTERACTIVE)
12 (08) 360 SKYLANDERS SWAP FORCE (ACTIVISION BLIZZARD)
13 (11) WII JUST DANCE 2014 (UBISOFT)
14 (07) WII SKYLANDERS SWAP FORCE (ACTIVISION BLIZZARD)
15 (09) PS3 BEYOND TWO SOULS (SONY COMPUTER ENT.)
16 (NE) PC THE SIMS 3: INTO THE FUTURE (ELECTRONIC ARTS)
17 (12) PS3 SKYLANDERS SWAP FORCE (ACTIVISION BLIZZARD)
18 (19) 3DS ANIMAL CROSSING: NEW LEAF (NINTENDO)
19 (13) 360 F1 2013 (CODEMASTERS)
20 (21) PS3 THE LAST OF US (SONY COMPUTER ENT.)
21 (20) 360 DISNEY INFINITY (DISNEY INTERACTIVE STUDIOS)
22 (NE) PSV BATMAN: ARKHAM ORIGINS (WARNER BROS. INTERACTIVE)
23 (24) PS3 MAX PAYNE 3 (TAKE 2)
24 (17) PS3 F1 2013 (CODEMASTERS)
25 (14) PSV KILLZONE: MERCENARY (SONY COMPUTER ENT.)
26 (22) WII DISNEY INFINITY (DISNEY INTERACTIVE STUDIOS)
27 (18) WIU THE LEGEND OF ZELDA: THE WIND WAKER (NINTENDO)
28 (30) 360 TOM CLANCY'S SPLINTER CELL: BLACKLIST (UBISOFT)
29 (NE) 360 ROCKSMITH 2014 EDITION (UBISOFT)
30 (26) 360 TOMB RAIDER (SQUARE ENIX EUROPE)
31 (33) PS3 GRAN TURISMO 5 ACADEMY EDITION (SONY COMPUTER ENT.)
32 (31) 360 LEGO BATMAN 2: DC SUPER HEROES (WARNER BROS. INTERACTIVE)
33 (32) PS3 KINGDOM HEARTS HD 1.5 REMIX (SQUARE ENIX EUROPE)
34 (23) 360 MAX PAYNE 3 (TAKE 2)
35 (16) PSV VIRTUA TENNIS 4: WORLD TOUR EDITION (SEGA)
36 (36) 3DS LUIGI'S MANSION 2 (NINTENDO)
37 (37) 360 HALO 4 (MICROSOFT)
38 (NE) WIU WII PARTY U (NINTENDO)
39 (25) 360 SAINTS ROW IV (KOCH MEDIA)
40 (40) 360 PAYDAY 2 (505 GAMES)

منبعم هم : GFK Chart-Track

این رده بندی تک پلتفرم هست.یعنی فروش هر عنوان بر روی هر پلتفرم به صورت جداگانه محاسبه شده.اماری که دوستمون بالا گذاشتن مربوط به فروش مجموع پلتفرم هست.

یه سوال دارم امیدوارم ناراحت نشی میگم من بازی بالای 18 هم بازی کنم دارم به شما اسیب میزنم؟؟شما منو دیدی تو انجمن طرف رو میشناسم 11 سالشه هوی رین رو بازی کرده.یعنی به من هم نمیخوره هوی یا جی تی ای وی بازی کنم؟؟؟ :d
همانطور که می دانید این هفته عنوان Batman: Arkham Origins منتشر شد و با نقدهای متوسط و رو به بالایی نیز رو به رو شد.اما از آنجا که بتمن یک سوپرقهرمان معروف کمیک های DC می باشد و طرفداران زیادی نیز دارد مردم به هیچ وجه به نمرات(نمرات هم در حد خوب بود) اهمیت نمی دهند و خواستار خرید این بازی هستند. پس از ورود خفاش گاتام به جدول عنوان GTA V در عرض چندثانیه به رده دوم سقوط کرد و جای خود را به عنوان Batman: Arkham Origins داد.شما می توانید این چارت فروش هفتگی در بخش Uk را در قسمت پایین مشاهده نمایید.

1. Batman: Arkham Origins
  2. Grand Theft Auto V
  3. FIFA 14

من امیدوارم همین طور باقی بمونه ولی همین هم اگه حتی 1 روز هم باشه خیلی جالبه که تونسته جی تی ای که این قدر طرفدار داره رو پایین بکشه

شما مختاری هر بازی ای با هر Range سنی بازی کنی، چون نظارتی بر این کار در ایران نیست! ای کاش که می بود ...

در ضمن اگه مبنای خوب بودن از نظر شما، فروشه: من هم میگم ok، پس با این احتساب باید COD قبلی و بعدی را باید رو سرت حلوا حلوا کنی! نه اینکه بد و بیراه بگی! در درجه خفیف تر ایضا Assassins Creed

شما مختاری هر بازی ای با هر Range سنی بازی کنی، چون نظارتی بر این کار در ایران نیست! ای کاش که می بود ...

در ضمن اگه مبنای خوب بودن از نظر شما، فروشه: من هم میگم ok، پس با این احتساب باید COD قبلی و بعدی را باید رو سرت حلوا حلوا کنی! نه اینکه بد و بیراه بگی! در درجه خفیف تر ایضا Assassins Creed

نه عزیز دیدم یه دفعه یه خبر اومد گذاشتم !!! اتفاقا بهتر نظارت نمیشه :d چون من بیچاره میشدم اگه قرار بود 17 سالم شد تازه ارکهام اسایلوم بازی کنم!!!یعنی تازه باید دنبالش میگشتم ببینم کجا پیدا میشه!!! :d
ببین داداش سلیقه ای هست!!من بازی اساسین خوشم نیومده کال اف و بتل هم خوشم نیومده تنها بازی که دوست دارم بتمنه.هر کی یه چیزی رو دوست داره منم کسی رو دیگه اجبار نمیکنم فقط بگه بازی بتمن چون بدتر دلزده میشن.
فقط میگم که سری بتمن هم یکی از بهترین بازی هاست .تمام .

- - -ویرایش - - -

نه عزیز دیدم یه دفعه یه خبر اومد گذاشتم !!! اتفاقا بهتر نظارت نمیشه :d چون من بیچاره میشدم اگه قرار بود 17 سالم شد تازه ارکهام اسایلوم بازی کنم!!!یعنی تازه باید دنبالش میگشتم ببینم کجا پیدا میشه!!! :d
ببین داداش سلیقه ای هست!!من بازی اساسین خوشم نیومده کال اف و بتل هم خوشم نیومده تنها بازی که دوست دارم بتمنه.هر کی یه چیزی رو دوست داره منم کسی رو دیگه اجبار نمیکنم فقط بگه بازی بتمن چون بدتر دلزده میشن.
فقط میگم که سری بتمن هم یکی از بهترین بازی هاست .تمام .

Batman عظمت ؟ AC چرت ؟
البته این شرایط سنیه که شما اینطوری داری خودت رو اذیت می کنی، باید قبول کنی بازی اونقدر هم که سنگش رو به سینه می زنید تغییرات عجیب و غریب نسبت به نسخه قبل نداشته واضح ِ و در ضمن حتماً شما بیشتر از نقدهایی که سایتهای معتبر کردن می دونی ؟، اینارو دارم میگم که کمتر اینطوری پست بدی و منم کمتر پست اسپم ببینیم وگرنه جواب نیست به حرفات.
و اینکه حتماً سعی کن لفظت رو نسبت به پست هایی که کاملاً مودب و با منطق بهت جواب میدن عوض کنی، چون اینطوری هر کسی این طرز صحبت شمارو ببین ِ مطمئن باش هم از بازی زده میشه و هم از فن هاش، البته فکر می کنم این بازی برای رنج سنی شما کمی زود باش ِ، اینم از مشکلات کشور ماست که امیدوارم زودتر رفع و رجوع شه.
ذر کل اگه رازیت می کنه این بازی بهترین بازی سال ِ و کلاً الجمعین نقادان همه نتونستن با اون سن و سال و سابفه عظمت این بازی رو درک کنن ما هم که در مقابل اون ها چیزی نیستم و همه ما باهم در مقابل منطق شما خرده سنگی در مقابل آتشفشان نیستیم.
یه جوری صحبت کن که نگن طرف سنش پایینه، بگن با این سن چقدر خوب حرف می زنه و اصلا بهش نمی خوره !!
موفق باشی

این دوستمون زیاده روی کرده اما من فکر نمیکنم طرح نظر شخصی دلیلی باشه که بقیه دوستان به بازی یا فن هاش هم بدبین بشن
نمیدونم کنایه شما به بازیه یا کلا کاراکتر بتمن؟!!
در هر صورت بتمن به عنوان یه ابرقهرمان هیبت خاصی داره که اون رو از بقیه قهرمانها متمایز میکنه
هر بازی هم علاقمندان خودش رو داره همینطور آساسین کرید
یه بحثی هم شاید لازم باشه بگم در مورد اصالت بازیهاست که بتمن و پرنس این خصلت رو دارند
این نظر شخصیم بود

آخرین ویرایش:
این دوستمون زیاده روی کرده اما من فکر نمیکنم طرح نظر شخصی دلیلی باشه که بقیه دوستان به بازی یا فن هاش هم بدبین بشن
نمیدونم کنایه شما به بازیه یا کلا کاراکتر بتمن؟!!
در هر صورت بتمن به عنوان یه ابرقهرمان هیبت و عظمت خاصی داره که اون رو از بقیه قهرمانها متمایز میکنه
هر بازی هم علاقمندان خودش رو داره همینطور آساسین کرید
یه بحثی هم شاید لازم باشه بگم در مورد اصالت بازیهاست که بتمن و پرنس این خصلت رو دارند
این نظر شخصیم بود

نظورتون از این دوستمون این داش ald snake هست یا من؟ولی حرفتون درست بود

3.5/10 destructoid
ای واااااااای...آقا من قبول دارم که این بازی در سطح نسخه های قبلی نبود ولی دیگه این امتیاز خیییییییلی نا مردیه!!!

خبر جدید:

تاکنون اطلاعاتی قابلیت های گیم پد در Batman: Arkham Origins نسخه Wii U منتشر نکرده است. به دلیل تاخیر نسخه فیزیکی بازی برای Wii U کسانی که نسخه دیجیتالی بازی را تهیه کرده اند گفته اند این بازی از کنترلر به طور کامل بهره نبرده است ولی در بین کنسول ها برتری تکنیکی دارد. مشخص است که این نسخه بازی در Wii U از قابلیت های کمتری نسبت به نسخه قبلی یعنی Arkham City برخوردار بوده است. استفاده از قابلیت های گیم پد فقط محدود به استفاده از نقشه و تماس با الفرد است برخلاف نسخه قبلی که می شود گجت ها را نیز انتخاب کرد, حتی از گیم پد نمی توان سلح ها را انتخاب کرد , حذف قابلیت های کلیدی نسخه Wii U و برتری تکنیکی این نسخه یعنی کمیک فدای کیفیت.
شاید این بازی به طور کامل از گیم پد پشتیبانی نکند ولی طبق گزارش های واقعی کسانی که بازی را تجربه کرده اند می گویند که Batman: Arkham Origins در Wii U افت فریم ریت کمتری نسبت به PlayStation 3 و Xbox 360 دارد, همچین پارگی تصویر کمتر, باگ های کمتر و نورپردازی بهتری را دارا است.

طبق مقایسه های تکنیکی برتری نسخه Wii U در اینجا مشخص می شود:”

استفاده از قابلیت اختصاصی V-Sync برای ثابت نگه داشتن فریم ریت نسبت به نسخه های کنسولی.
ساپورت از قابلیت Off TV Play.
پست کردن Achievement ها در شبکه Miiverse
10 دلار کمتر نسبت به سایر نسخه ها
اجرا در وضوح تصویر ۷۲۰pو ۳۰ فریم برابر با نسخه PC. وضوح تصویر سایه ها در Wii U کمتر است ولی نسبت به نسخه های کنسولی بهتر است.
افت فریم ریت کمتر در صحنه هایی که باید با ۱۰ دشمن مبارزه کرد نسبت به نسخه PC.
هیچ افت فریمی در شهر دیده نشده است. در مقایسه با نسخه Xbox 360 گرافیک بهتری و واقعی تری را داراست.
به طور کلی بهترین نسخه بازی در ۴ پلتفرم Wii U است و بدترین نسخه بازی برای PS3

نسخه Wii U بازی توسط استدیو Human Head ساخته شده است.

قابلیت منفی: “

نبود بخش مولتی پلیر نسبت به سایر نسخه ها و استفاده نکردن از قابلیت ها کلیدی گیم پد.

از نظر من درسته خبرش.من خودم وی یو دارم الانم روش ارکهام سیتی دارم بازی میکنم گرافیکش از ps3 و xbox خیلی بیش تره.ولی متاسفانه فریم ریت و باگ های بازی یکم اعصاب خرد کنه.من که این خبرو دیدم از خوش حالی داشتم سکته میکردم !!! :d خلاصه اگه این طور باشه که بهترین نسخه کنسولی هست ولی من موندم چرا بدترین ps3 هست؟؟؟ :d

- - -ویرایش - - -

3.5/10 destructoid
ای واااااااای...آقا من قبول دارم که این بازی در سطح نسخه های قبلی نبود ولی دیگه این امتیاز خیییییییلی نا مردیه!!!
اون چند تای اخری مخصوصا این که کلا رو هوا نمره دادن!!!این یکی هم فک کنم کلا شوت بود

• Like
دارم بازی میکنم . بزرگترین اشتباه اینه که کسی بخواد به این امتیازها توجه کنه
قبول دارم مثل نسخه قبلی نیست اما هنوزم عالیه.

شک نکنید باید بالای 8 نمره میگرفت . این سایتهایی که زیر 7 دادن احتمالا خوابشون میومده خوب بازی بررسی نکردن

درکل دوستان از دست ندید بازی خیلی خوبیه.

• Like
من الان دارم بازی میکنم! تا اینجا عالی بوده! در حد نسخه قبلی نیست ولی آخه...:|
کلی دارم از بازی لذت میبرم و بعد یاد اون زحمات Warner Bros. Montreal میوفتم که این سایتا خرابش کردن :|

واقعا حیف شد این بازی!

کسی اینجا مولتی پلیر بازی کرده؟؟ میگم شاید بخاطر مولتی پلیر ضعیف نمرات اینقدر پایین هست! گرچه میدونم سایتا از تغییر استدیو گله دارن ولی دیگه واسم قابل درک نیست این همه افت نمره :|

من الان دارم بازی میکنم! تا اینجا عالی بوده! در حد نسخه قبلی نیست ولی آخه...:|
کلی دارم از بازی لذت میبرم و بعد یاد اون زحمات Warner Bros. Montreal میوفتم که این سایتا خرابش کردن :|

واقعا حیف شد این بازی!

کسی اینجا مولتی پلیر بازی کرده؟؟ میگم شاید بخاطر مولتی پلیر ضعیف نمرات اینقدر پایین هست! گرچه میدونم سایتا از تغییر استدیو گله دارن ولی دیگه واسم قابل درک نیست این همه افت نمره :|
مولتیش رو من دارم بازی میکنم واقعا در نوع خودش جالب و متنوعه و اصلا در حدی نیست که بخواد امتیاز رو بکنه 6-7!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or