امتیازات Batman: Arkham Origins

FLAWL3SS

کاربر سایت

49831384981886358552.jpg

Xbox 360 Achievements - 9.2/10
MondoXbox - 9/10
OXM US - 9/10
NZGamer - 8.8/10
GameTrailers - 8.7/10
GameFront - 8.6/10
Gameinformer - 8.5/10
3DJuegos - 8.5/10
Cheat Code Central - 8.4/10
Vandal Online - 8.1/10
Gamestar - 8.1/10
Post Arcade - 8/10
LevelUp - 8/10
Gameblog - 8/10
GamesRadar - 8/10
The Globe and Mail - 8/10
4Player.De - 8/10
IGN Italy - 8.10
VideoGamer - 8/10
OPM - 8/10
Meristation - 8/10
Eurogamer Italy - 8/10
Meristation - 8/10
GRY Online - 8/10
Toronto Sun - 8/10
OXM - 8/10
IGN - 7.8/10
AusGamers - 7.8/10
NowGamer - 7.5/10
Eurogamer.de - 7/10
GamesTM - 7/10
GameReactor - 7/10
CVG - 7/10
Polygon - 7/10
Eurogamer - 7/10
LazyGamers - 6.9/10
EGM - 6.5/10
Gamespot - 6/10
Destructoid - 3.5/10

96134967594545936974.jpg

50013446173108980687.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mobile1199
یه عده که مطمئنم بازی رو تجربه نکردن از روی 4تا نمره همچین صحبت می کنند که انگار بازی نابود شده!
آقا به خدا ما طرفدارای بتمن کاملا راضی هستیم ...
مگه تا کی باید آرکام آسایلوم و آرکام سیتی رو برای بارها تموم می کردیم که جناب راکستدی اعظم نسخه بعدی رو بده بیرون ...
برای من که بازی شاهکاره .. اگه بد بود میگفتم بده ولی وقتی دارم از بازی لذت میبرم چرا ازش بد بگم!
آره ... در مقابل فوق شاهکار نسل یعنی آرکام سیتی شاید چیزی برای عرضه نداشته باشه ولی تجربش بر هر گیمر و مخصوصا بتمن فنی جزو واجباته!
یکی از بچه ها توی تاپیک نمرات بیاند حرف خوبی زده بود که گفته بود این بازی یکی از Underrateترین بازی های نسله ...
برای بتمنی که از متای 96 میاد روی 76 (اشاره به متای ps3) دقیقا همین مثال صدق می کنه!
یعنی متا هیچ جوره قابل قبول نیست!
آخه مثال نقض زیاد میشه براش آورد ..
متا به شدت تخیلی و غیر منطقیه!

حرفت رو کامل قبول دارم من اولین ویدیوی مراحل بازی رو دیدم مخصوصا دیدم بازی چه جوری شروع میشه چشم کور شد این قدر قشنگ بود.من که امروز هم داشتم ارکهام سیتی بازی میکردم به خدا حالم بد شد دیگه ادم تا یه جایی میتونه از نظر من این نمر ها اصلا ارزشی ندارن وارنر که تجربه نداشته تا الان میشه گفت شاهکار کرده

Gametrailers,Gameinformer به نظر من همیشه نمره معقول میدن اگه بازی رو دودل باشم نمره این دوتا رو میبینم Gamespot , IGNبه صورت چرخشی شیرین میزنن:d

آقا Skyrimرو ترول نکنید زشته دیگه درمورد هر بازی که نظر شخصی نمیدن :|

بی ارزش شدن اسکایریم این وسط دیگه آخرش بود. واقعا دل و جرات میخواد اسکایریم رو ترول کردن :biggrin1:

در دنیایی که GTA در ان ترول می شود انتظار دیگری نباید داشته باشیم.:biggrin1:

خب یک بحثی اینجا هست ...
اول باید اینو در نظر بگیریم که بازی قبلی تا چه حدی پتانسیل برای پیشرفت داشته. اینکه نوآوری نداشته اصلا دلیل نمیشه این همه نمره کسر بشه. در مرحله بعدی باید ببینیم شماره قبلی چه اشکالاتی داشته و آیا این اشکالات در این نسخه هم موجوده یا نه ... اگر اشکالات شماره قبلی باز هم وجود داشته باشه، چنین نمره ای منطقی میشه، ولی مشکل اینجاست که هر چقدر فکر میکنم اشکال قابل توجهی از Arkham City به ذهنم نمیرسه!

خب یک بحثی اینجا هست ...
اول باید اینو در نظر بگیریم که بازی قبلی تا چه حدی پتانسیل برای پیشرفت داشته. اینکه نوآوری نداشته اصلا دلیل نمیشه این همه نمره کسر بشه. در مرحله بعدی باید ببینیم شماره قبلی چه اشکالاتی داشته و آیا این اشکالات در این نسخه هم موجوده یا نه ... اگر اشکالات شماره قبلی باز هم وجود داشته باشه، چنین نمره ای منطقی میشه، ولی مشکل اینجاست که هر چقدر فکر میکنم اشکال قابل توجهی از Arkham City به ذهنم نمیرسه!
یه مشکل کوچک توی AC وجود داشت احد. اونم آسون شدن بیش از حد و در یک کلام ماست بندی شدن پیکره مبارزات بازی نسبت به AA بود.
باقی موارد اعم از بزرگ شدن محیط بازی و ویلین های بسیار زیادش جز نقاط قوت و بزرگ بازی بود و نقاط قوتش به قدری زیاد بودن که این مشکل رو زیر سایه خودشون قرار میدادن.

یه مشکل کوچک توی AC وجود داشت احد. اونم آسون شدن بیش از حد و در یک کلام ماست بندی شدن پیکره مبارزات بازی نسبت به AA بود.
باقی موارد اعم از بزرگ شدن محیط بازی و ویلین های بسیار زیادش جز نقاط قوت و بزرگ بازی بود و نقاط قوتش به قدری زیاد بودن که این مشکل رو زیر سایه خودشون قرار میدادن.
علی بخشی از این سادگی برمیگرده به گسترش قابلیت های بتمن و این یعنی سرعت بیشتر در مبارزات. به نظر من بهتره بگیم بازی سریع تر شده. سرعت بیشتر هم توی چنین بازی هایی لذت بخشه. اینم در نظر بگیریم که شخصیت ما یک سوپر قهرمان هست، پس قطعا وجود محدودیت ها و کندی، به بازی ضربه میزنه.

متای نسخه Xbox 360:

متای نسخه Play Station 3:

متای نسخه PC و WiiU هنوز مشخص نیست اما بری نسخه PC دو نقد ثبت شده:

GameStar: 8.1/10
IGN: 7.8/10

آخرین ویرایش:
علی بخشی از این سادگی برمیگرده به گسترش قابلیت های بتمن و این یعنی سرعت بیشتر در مبارزات. به نظر من بهتره بگیم بازی سریع تر شده. سرعت بیشتر هم توی چنین بازی هایی لذت بخشه. اینم در نظر بگیریم که شخصیت ما یک سوپر قهرمان هست، پس قطعا وجود محدودیت ها و کندی، به بازی ضربه میزنه.
حرفت درسته احد ولی چجوری بگم؟ توی AA قدرت ضربات قشنگ احساس میشد ولی توی AC انگار آدم به بالش ضربه میزد. یا اینکه توی AA دشمنا همچین چیز خاصی نبودن ولی جونت در میومد تا بزنیشون در حالیکه توی AC علی رغم اینکه دشمنا خطرناک تر و سخت تر از همیشه به نظر میرسیدن، به طرز مضحکی سریع لوله میشدن.
منظورم اینه اگر بازی به اندازه AA سنگین (از لحاظ گیم پلی) بود واقعا پرفکت میبود.

خب یک بحثی اینجا هست ...

کاملا قبول دارم. بعلاوه از نظر من مشکل کوچک بودن نقشه را خیلی عالی برطرف کردند. در AC رفتن از شمال شرقی نقشه تا جنوب غربی آن بیشتر از 2 دقیقه زمان نمی‌برد. حالا از این هم بگذریم، اضافه شدن چندین سلاح جدید، اضافه شدن Fast Travel، هدفمندتر شدن بخش مبارزات ( که خیلی ها اصلا واردش هم نمی‌شدند )، یک داستان نسبتا سرراست و مناسب برای پریکوئل، معرفی شخصیت‌های جدید، باس فایت‌هایی که برطبق گفته کاربران جذابتر از گذشته هستند و...، همه نوآوری هستند. با این حساب اصلا خود AC به نسبت AA چقدر تغییر داشت؟

یادش بخیر تاپیک اولین اطلاعات از AO، همونجا هم ذکر کردم که از نظر بنده این بازی بهتر از AC خواهد بود ولی مورد کم لطفی قرار می‌گیره.

با این حساب اصلا خود AC به نسبت AA چقدر تغییر داشت؟
خیلی. البته با باقی حرفت موافقم اما سیتی نسبت به تیمارستان مثل آنچارتد یک و 2 هست. اولی خیلی خوب بود، دومی شاهکار.

AO به نظر من به هیچ وجه از AC بهتر نیست (حداقل توی این 4 5 ساعته که من بازی کردم). جدای اینکه هیچ WOW Factorـی که سیتی داشت رو نداره، یه جورایی خیلی بد نوشته شده. اصلا به خوبی سیتی نیست سناریو بازی. البته بازم خوبه. ولی به نظر من حتی با آسایلوم هم نمیتونه برابری کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or