امتیازات Batman: Arkham Origins

FLAWL3SS

کاربر سایت

49831384981886358552.jpg

Xbox 360 Achievements - 9.2/10
MondoXbox - 9/10
OXM US - 9/10
NZGamer - 8.8/10
GameTrailers - 8.7/10
GameFront - 8.6/10
Gameinformer - 8.5/10
3DJuegos - 8.5/10
Cheat Code Central - 8.4/10
Vandal Online - 8.1/10
Gamestar - 8.1/10
Post Arcade - 8/10
LevelUp - 8/10
Gameblog - 8/10
GamesRadar - 8/10
The Globe and Mail - 8/10
4Player.De - 8/10
IGN Italy - 8.10
VideoGamer - 8/10
OPM - 8/10
Meristation - 8/10
Eurogamer Italy - 8/10
Meristation - 8/10
GRY Online - 8/10
Toronto Sun - 8/10
OXM - 8/10
IGN - 7.8/10
AusGamers - 7.8/10
NowGamer - 7.5/10
Eurogamer.de - 7/10
GamesTM - 7/10
GameReactor - 7/10
CVG - 7/10
Polygon - 7/10
Eurogamer - 7/10
LazyGamers - 6.9/10
EGM - 6.5/10
Gamespot - 6/10
Destructoid - 3.5/10

96134967594545936974.jpg

50013446173108980687.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mobile1199
یه عده اصلا نقد ها رونمیخونن الکی میگن بازی ضعیفه
این نمره ها نشونه این نیست که بازی ضعیفه یه بازی عالی ولی چون تغییرات کم بوده بهش کم دادن
الان مثلاgta6بیاد همونgta5باکمی تغییر باشه به زور شاید متا70بگیره پس باید بگیم بازی ضعیفیه؟؟
یا هیلو4هم همینجوری بود از هر نظر شاهکار بود ولی چون تغییر زیاد ی نکرده بودطراحی بعضی مراحل تکراری بود بهش نمره نسبتا پایین دادن

این نمره ها نشونه این نیست که بازی ضعیفه یه بازی عالی ولی چون تغییرات کم بوده بهش کم دادن
الان مثلاgta6بیاد همونgta5باکمی تغییر باشه به زور شاید متا70بگیره پس باید بگیم بازی ضعیفیه؟؟
یا هیلو4هم همینجوری بود از هر نظر شاهکار بود ولی چون تغییر زیاد ی نکرده بودطراحی بعضی مراحل تکراری بود بهش نمره نسبتا پایین دادن

87 پایینه ؟ :|

داداش جک میگیا! Halo از 9.5 شد 9، امتیازش اومد پایین؟! بعد هم مثال های رو هوا نزن لطفا، یه چیزی مثال بزن که اتفاق افتاده باشه. مسئله اینجاس که GS میاد به COD BO 2 میده 8، با اینکه از بس COD تکراری شده همه حالشون داره به هم میخوره نمیومدن امتیازش رو در حد 6 کم کنن حالا به این بازی که رسید خودشون رو دارن جر میدن.
من از طرفدار های
پر و پا قرص GS بودم و هنوز هستم، حدودا 11 ساله دارم فقط رو حساب GS بازی میخرم ولی واقعا خیلی وقته داره به گند کشیده میشه. همون GiantBomb به نظر من خیلی بهتره.

بابا خيلي بازيو بد كوبيدن!
من ١٠ تا بازي تو اين نسل مثال ميزنم كه از نظر نوع اوري از اين زاقارتترن ولي نمره هاي بالايي گرفتن
اين بازي از لحاظ سرگرم كنندگي و جذابيت هنوز خيلي خوبه ، من نصف بازيو رفتم ولي كسل نشدم
قبول دارم نوع آوريش كمه ولي تو باقي زمينه ها واقعا خوب عمل كرده
Cod3 با cod2 بدتر كه شده بود هيچي بهتر نشده بود ولي امتيازاي بالاتري گرفت!
WBM به نظرم كار بزگي رو انجام داده ، اين امتيازا اصلا و ابدا حق بازي نيست
واقعا براي اين صنعت متاسفم كه بول شتي مثل اساسين هرسال فاجعه تر ميشه و امتيازاش تكون نميخوره و بعد با اين بازي اين شكلي برخورد ميشه

من موندم این نسخه Wii U چرا امتیازی نداره؟
تا به امروز هم هیچی از این نسخه نشون ندادن:|
امید دارم که اگر چیز اضافه ای برای این نسخه طراحی کرده باشن بتونه ابروی این سری رو در متا حفظ کنه.

مهم اینه که فعلا نمره پایین بهشون ندادن! در ضمن کسانی که حالا به سایتهای خارجی ایراد میگیرن یه سوال دارم؟ اونها هیچ کدوم نمیفهمن فقط شما می فهمین؟؟ GTA 6 هم با کمی تغییر اگه قرار باشه منتشر بشه همون بهتر که نشه!
---------------------------------------
در ضمن من خودم بازی را همین 2 ساعت پیش نصب کردم بازی هم کردم. بازیش از چند لحاظ بهتر شده ولی میشه دقیقا گفت یه DLC حجیم واسه AC هست. واسه کسی که یه دو ساله بازی نکرده بازی خیلی جذابه ولی واسه من که هنوز برای بار چندم دارم AC بازی میکنم هیچ چیز عوض نشده، الان برید ببینید COD هم به همین دلیل داره روز به روز مزخرف تر از قبل میشه! اگه این روند واسه Batman هم اتفاق بیوفته اونوقت دوست دارم ببینم چند نفر از به اصطلاح فنهای بازی ازش دفاع میکنن. بازم میگم امیدوارم WB Games به بیراه نره در مورد بهترین عنوانی که داره!
من با 6 Gamespot اصلا موافق نیستم، و میشه گفت طرف شاسگول بازی در آورده ولی متای بازی دقیقا برازنده این بازی هست.!!!

مهم اینه که فعلا نمره پایین بهشون ندادن! در ضمن کسانی که حالا به سایتهای خارجی ایراد میگیرن یه سوال دارم؟ اونها هیچ کدوم نمیفهمن فقط شما می فهمین؟؟ GTA 6 هم با کمی تغییر اگه قرار باشه منتشر بشه همون بهتر که نشه!
---------------------------------------
در ضمن من خودم بازی را همین 2 ساعت پیش نصب کردم بازی هم کردم. بازیش از چند لحاظ بهتر شده ولی میشه دقیقا گفت یه DLC حجیم واسه AC هست. واسه کسی که یه دو ساله بازی نکرده بازی خیلی جذابه ولی واسه من که هنوز برای بار چندم دارم AC بازی میکنم هیچ چیز عوض نشده، الان برید ببینید COD هم به همین دلیل داره روز به روز مزخرف تر از قبل میشه! اگه این روند واسه Batman هم اتفاق بیوفته اونوقت دوست دارم ببینم چند نفر از به اصطلاح فنهای بازی ازش دفاع میکنن. بازم میگم امیدوارم WB Games به بیراه نره در مورد بهترین عنوانی که داره!
من با 6 Gamespot اصلا موافق نیستم، و میشه گفت طرف شاسگول بازی در آورده ولی متای بازی دقیقا برازنده این بازی هست.!!!

پس Call of Duty باید هر نسخه 2 و 3 بگیره از اونجایی که کپی/پیست هست.

یه حد معقولی واسه پیشرفت هست. پیشرفت در قیاس با آرکام سیتی عملا غیرممکن هست. چه برسه به اینکه از یه استودیو خارجی بخواد بر بیاد.
Origins بعد از 2 سال اومده منتها یه سری ها توی نقدها چنان بازی رو کوبیدن که دقیقا همون سیتی هست در حالی که نیست. من نمیدونم چرا این سایت سره COD یا Assassin's Creed دهنشون رو میبندن و 8 و 9 ردیف میکنن براشون.

پس Call of Duty باید هر نسخه 2 و 3 بگیره از اونجایی که کپی/پیست هست.

یه حد معقولی واسه پیشرفت هست. پیشرفت در قیاس با آرکام سیتی عملا غیرممکن هست. چه برسه به اینکه از یه استودیو خارجی بخواد بر بیاد.
Origins بعد از 2 سال اومده منتها یه سری ها توی نقدها چنان بازی رو کوبیدن که دقیقا همون سیتی هست در حالی که نیست. من نمیدونم چرا این سایت سره COD یا Assassin's Creed دهنشون رو میبندن و 8 و 9 ردیف میکنن براشون.

البته تا اونجایی که اطلاع دارم نسخه pc بازی Blackops2 هم نمره متای بالایی نداره، ولی خریت بعضی از سایتها که به بهانه های واهی به اون بازی ها بخصوص در نسخه های کنسولی نمره های 10 و 9 میدن چیزی را عوض نمیکنه! بازی که حرفی واسه گفتن نداره نباید منتشر بشه! حالا میخواد نمره بالا بگیره میخواد نگیره! هرچند همون COD هم مثلا اومد چند تغییر از جمله چند پایانه کردن بازی با توجه به نوع بازی شما و بردن بازی تواما به گذشته و آینده یه کارهایی کرد ولو دندون گیر نبود!.

واسه چی پیشرفت تا حد AC نامعقوله؟؟؟؟؟ FIFA که نیست همیشه شما دنبال یه توپ بدوید! اینجا باید صحبت از تغییرات گسترده باشه، مثلا اول در یه بیمارستان بود، بعد در یه شهر محدود و حالا باید پا را فراتر بزارن نه در حد یه کار چیپ و سطحی، بلکه مثل GTA 5 یه تحول عظیم ایجاد کنن. مگه این همه نسخه از gta منتشر شده به بهانه اینکه بازی دیگه با حد مطلوب رسیده اومدن دوباره همون GTA 4 را منتشر کردن!؟؟ نه اومدن 3 4 سال وقت گذاشتن و نتیجه اش شد این که می بینین!
مثلا SKYRIM را که یه سوپر گیم به معنای واقعی هستش حتی با وجود اون باگهاش، ببین، اگه واقعا قرار باشه یه نسخه عین Skyrim را شرکت بتستا منتشر کنه با همون گرافیک و گیم پلی چند نفر حاضرن واسه اش مثل خود من که تا الان بالای 300 ساعت وقت گذاشتم بروند این مقدار وقت را بذارن!؟

یه مقدار خواهشا منطقی تر با قضایا روبرو بشین! فکر این را بکنین که اگه قرار باشه مثل بازیهایی مانند Assassins و COD دوچار توهم سود بشه شرکت سازنده اش چه اتفاقی واسه این سری رویایی میوفته!!!!

شما همون فردى نبودى كه داشتى تمام توانتو تو تاپيك pc مى ذاشتى تا ثابت كنى اين بازى dlc بزرگه بعد جورى مى گى اسكايريم كسى ندونه فكر مى كنه چى هست ويچر به طرز محسوسى از اون بهتره همه مى دونند 2011 حق u3 يا bac goty بشن پس اسكايريم اسكايريم نكن با اون باگ هاى فك بر انداز كه به خودشون اجازه ندادن يك سرى از اون ها رو قبل از عرضه بگيرن بعدش نوآورى فعلا فقط براى اين نسخه ى بتمن علم شده و گر نه sriv هم نوآورى نداشت و خيلى از بازى هاى ديگه در آخر متا بخوره تو سر منتقدين و همگى شون فداى يكى از شاخ هاى بتمن.

من اون فرد نبودم! در ضمن صحبتهای شما راجع به اسکایریم به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست. من خودم عاشق witcher 2 هستم و از نظر گرافیک هم خیلی بالاتر از skyrim است. ولی واقعا معلومه خبری از اسکایریم ندارین!
در ضمن Bethesda میتونست همون دی ال سی Dragonborn را به عنوان یه بازی مستقل منتشر کنه، ولی اینقدر شرکت بزرگ و باهوشی هست که دست به این کارها نزنه!
Saints Row را با این بازی مقایسه میکنی؟؟؟؟ اون یه آشغال پیشه این به حساب میاد، چقدر سطح Batman را شما پایین میارین واسه اثبات حرفهاتون!

من اون فرد نبودم! در ضمن صحبتهای شما راجع به اسکایریم به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست. من خودم عاشق witcher 2 هستم و از نظر گرافیک هم خیلی بالاتر از skyrim است. ولی واقعا معلومه خبری از اسکایریم ندارین!
در ضمن Bethesda میتونست همون دی ال سی Dragonborn را به عنوان یه بازی مستقل منتشر کنه، ولی اینقدر شرکت بزرگ و باهوشی هست که دست به این کارها نزنه!
Saints Row را با این بازی مقایسه میکنی؟؟؟؟ اون یه آشغال پیشه این به حساب میاد، چقدر سطح Batman را شما پایین میارین واسه اثبات حرفهاتون!
برای من که همین امروز هم داشتم ارکهام سیتی رو بازی میکردم فوق العاده جذاب بود!!!!!!!نمیدونم شما چی میگی ولی انصافا بازیش باید از 10 میشد 11 این قدر فوق العاده هست...

به عاقبت عنوانهای بی نظیری مثل fear دچار شد! کلاً وارنر rocksteady رو نداشته باشه بهتره صنعت گیم رو ببوسه بزاره کنار اینجوری حداقل خاطرات خوش گذشته ش میمونه...

یه عده که مطمئنم بازی رو تجربه نکردن از روی 4تا نمره همچین صحبت می کنند که انگار بازی نابود شده!
آقا به خدا ما طرفدارای بتمن کاملا راضی هستیم ...
مگه تا کی باید آرکام آسایلوم و آرکام سیتی رو برای بارها تموم می کردیم که جناب راکستدی اعظم نسخه بعدی رو بده بیرون ...
برای من که بازی شاهکاره .. اگه بد بود میگفتم بده ولی وقتی دارم از بازی لذت میبرم چرا ازش بد بگم!
آره ... در مقابل فوق شاهکار نسل یعنی آرکام سیتی شاید چیزی برای عرضه نداشته باشه ولی تجربش بر هر گیمر و مخصوصا بتمن فنی جزو واجباته!
یکی از بچه ها توی تاپیک نمرات بیاند حرف خوبی زده بود که گفته بود این بازی یکی از Underrateترین بازی های نسله ...
برای بتمنی که از متای 96 میاد روی 76 (اشاره به متای ps3) دقیقا همین مثال صدق می کنه!
یعنی متا هیچ جوره قابل قبول نیست!
آخه مثال نقض زیاد میشه براش آورد ..
متا به شدت تخیلی و غیر منطقیه!

• Like
Reactions: mobile1199

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or