امتیازات Batman: Arkham Origins

FLAWL3SS

کاربر سایت

49831384981886358552.jpg

Xbox 360 Achievements - 9.2/10
MondoXbox - 9/10
OXM US - 9/10
NZGamer - 8.8/10
GameTrailers - 8.7/10
GameFront - 8.6/10
Gameinformer - 8.5/10
3DJuegos - 8.5/10
Cheat Code Central - 8.4/10
Vandal Online - 8.1/10
Gamestar - 8.1/10
Post Arcade - 8/10
LevelUp - 8/10
Gameblog - 8/10
GamesRadar - 8/10
The Globe and Mail - 8/10
4Player.De - 8/10
IGN Italy - 8.10
VideoGamer - 8/10
OPM - 8/10
Meristation - 8/10
Eurogamer Italy - 8/10
Meristation - 8/10
GRY Online - 8/10
Toronto Sun - 8/10
OXM - 8/10
IGN - 7.8/10
AusGamers - 7.8/10
NowGamer - 7.5/10
Eurogamer.de - 7/10
GamesTM - 7/10
GameReactor - 7/10
CVG - 7/10
Polygon - 7/10
Eurogamer - 7/10
LazyGamers - 6.9/10
EGM - 6.5/10
Gamespot - 6/10
Destructoid - 3.5/10

96134967594545936974.jpg

50013446173108980687.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mobile1199
مشکل این بازی عدم تغییر نسبت به نسخه گذشتش بخاطر ریسک نکردن سازنده جدیدــه, منتقد ها هم برای حالگیری از استودیو جدید که بازی قبلی رو کپی رفته میان لطف زیادی به بازی تزریق میکنن و نتیجش میشه این

حالا یه سوال: اگه همه 10 و 100 +A میدادن بازی فوق العاده میشد!؟؟؟؟
چه طوری میشه که منتقدان واسه GTA V همه فهمیده بودن؟!!! حالا شدن نفهم و بچه! خوب اینجوری که پس GTA V هم نعوذبالله مزخرف بوده! :">
ببین 4 حالت کلی داره:

1. یا بازی سلیقه ی دوستان هست و نمره هم خوب میگیره که در اون صورت منتقدین خدا هستن و حرفشون سَنَده و میشه کیلو کیلو نقل قول و نمره و... ازشون گذاشت.

2. یا بازی سلیقه ی دوستان هست و نمره ی پایین میگیره که در این صورت کم لطفی شده و منتقد کیه و متا چیه و ملاک فقط لذتیه که از بازی میبری و اینا همش کشکه و...

3. یا بازی سلیقه ی دوستان نیست و امتیازات بالا میگیره که بازم منتقد کیه و نقد چیه و همه جو گیر شدن و بازی Overrate شده و الکی الکی گنده ـش کردن و...

4. یا بازی سلیقه ی دوستان نیست و نمره ی پایین هم میگیره که در این صورت هم باز منتقدین کاملا منطقی و هوشمند عمل کردن و نمره هایی که دادن کاملا حق بازی بوده و به خوبی تونستن اشکالات بازی رو پیدا کنن و...

گیم اسپات دیگه کاملا اعتبارشو از دست داده یادته به tLOU چند داد ؟ ( فکر کنم 6 داد درسته ؟ )
---------------------------------------------------
دوستان اصلا به امتیازات بازی توجه نکنید بازی خیلی خوبه

اولا 8 داد نه 6
ثانیا گیم اسپات اعتبارش را از دست داده مابقی سایتها چی؟
ثالثا هنوز که هنوزه میدونی دارم نسخه Arkham City را بازی میکنم!؟؟ من خودم فن اساسی این بازی هستم، و دلم نمیخواد نمره پایین بیاره متوجه هستین!؟ دوست دارم اینقدر خوب باشه که دهن منتقدان بسته بشه عین GTَA V حالا اگه اون وسط یه منتقدی شیشه مصرف کرده بود و نمره پایین داد مهم نیست، ولی نه اینکه دسته جمعی تمام نمرات پایین 8 باشه! واسه بازی ای که ناسلامتی یکی ازبهترین عناوین 2011 بوده! من از این ناراحتم نه از نمره پایین گیم اسپات!!!!

چون Rocksteady نساخته نکوبیدنش، چون اگه این مسیر را ادامه بده میشه یه چیزی مثل Resident Evil دارن میکوبنش!!!! (مقایسه نکردم، بلکه مثال زدم) بله! اون موقع هم که بازی ای مثل RE زمزمه های به گند کشیدنش از نسخه 5 و یا حتی 4 شروع شد همین تفکرات افرادی مثل شما بود که الان به یه بازی آشغال تبدیل شده! هی گفتن بازی نوآوری به خرج داده و.... و آخر شاهد زامبی اسلحه بدست با هوش بالاتر از شخصیت اول بازی بودیم!!!!!!؟؟؟؟
WTF!!! چه ربطی داشت؟ اصلا این وسط بحثی از نو آوری بود؟!! پست منو خوندی؟

اولا 8 داد نه 6
ثانیا گیم اسپات اعتبارش را از دست داده مابقی سایتها چی؟
ثالثا هنوز که هنوزه میدونی دارم نسخه Arkham City را بازی میکنم!؟؟ من خودم فن اساسی این بازی هستم، و دلم نمیخواد نمره پایین بیاره متوجه هستین!؟ دوست دارم اینقدر خوب باشه که دهن منتقدان بسته بشه عین GTَA V حالا اگه اون وسط یه منتقدی شیشه مصرف کرده بود و نمره پایین داد مهم نیست، ولی نه اینکه دسته جمعی تمام نمرات پایین 8 باشه! واسه بازی ای که ناسلامتی یکی ازبهترین عناوین 2011 بوده! من از این ناراحتم نه از نمره پایین گیم اسپات!!!!

بله درست میفرمایید اون تام چیک بود
----------
ببین اصلا بیخیال نمره خود بازی که عالی بود به نظرم . حالا درسته بازی زیاد تغییر نکرده ولی اومده نقطه ضعف های بازی قبلی رو برطرف کرده . باس فایت های ارکهام اوریجینز نسبت به ارکهام سیتی خیلی سخت تر و هیجان انگیز تر شده گل سرسبدشونم دث استروک :d

WTF!!! چه ربطی داشت؟ اصلا این وسط بحثی از نو آوری بود؟!! پست منو خوندی؟

پ ن پ

نوآوری را واسه RE گفتم، و منظورم مودبانه کلمه قریب و نا مانوس!!! ش.اشیدن به بازی بود. این فرق فوکوله با اون نوآوری
در ضمن منظور کلی خودم را در پست بالای همین پستی که زدی گفتم! حالا ببین چرا ناراحتم

رفتم نقد GI رو خوندم که 8.5 داده بود.....خیلی بنظر خوب نوشته بود و به همه چیز بازی اشاره کرده بود! همه کسانی که انگلیسیشون خوبه برند بخونند دید خوبی راجب بازی میده و نمرش هم بسیار منطقی و خوبه

رو نمرات زیاد حساس نشین.

دیگه بالاتر tlou و gta که دیگه متا نداشتیم.

tlou بعد 3 ماه هنوز تمومش نکردم.هر کاری میکنم خودم رو بکشم طرف ps3 اینو بازی کنم نمیتونم:d
gtav هم کلا 30 دقیقه نشد روی ps3 :d

ولی در عوضش outlast رو تو 5 روز تمومش کردم:d
ما اینیم دیگه چیکار کنیم.اینم بیاد احتمالا زود تمومش میکنم .

از همون اول معلوم بود نمرات اینجوری میشه ! :دی

تغییر میکرد ، فن ها و منتقدها شلوارشو میکشیدن پایین و پاپیون میکردن دور گردنش ! :دی

فرق نداشت ، Copy/paste محض بود و بی عرضگی سازنده رو نشون میداد ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or