امتیازات Batman: Arkham Origins

FLAWL3SS

کاربر سایت

49831384981886358552.jpg

Xbox 360 Achievements - 9.2/10
MondoXbox - 9/10
OXM US - 9/10
NZGamer - 8.8/10
GameTrailers - 8.7/10
GameFront - 8.6/10
Gameinformer - 8.5/10
3DJuegos - 8.5/10
Cheat Code Central - 8.4/10
Vandal Online - 8.1/10
Gamestar - 8.1/10
Post Arcade - 8/10
LevelUp - 8/10
Gameblog - 8/10
GamesRadar - 8/10
The Globe and Mail - 8/10
4Player.De - 8/10
IGN Italy - 8.10
VideoGamer - 8/10
OPM - 8/10
Meristation - 8/10
Eurogamer Italy - 8/10
Meristation - 8/10
GRY Online - 8/10
Toronto Sun - 8/10
OXM - 8/10
IGN - 7.8/10
AusGamers - 7.8/10
NowGamer - 7.5/10
Eurogamer.de - 7/10
GamesTM - 7/10
GameReactor - 7/10
CVG - 7/10
Polygon - 7/10
Eurogamer - 7/10
LazyGamers - 6.9/10
EGM - 6.5/10
Gamespot - 6/10
Destructoid - 3.5/10

96134967594545936974.jpg

50013446173108980687.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mobile1199
خاک بر سر WB که بازی را داده به این شرکت تا گند بزنه توش. تصمیم داشتم اگه مجموع میانگین نمرات IGN و GAMESPOT بالای 8 بشه بازی کنم، این که 7 هم نشده! :-s
خواهشن الکی با دیدن دو تا نمره اینطوری جو ندین. سازنده تمامی تلاشش رو کرده که به ساخته های RS دست نزنه که به نظرم بهترین کار ممکن رو انجام دادن و کارشون قابل تقدیر و ستایشه. الان اگه همین نسخه رو RS اسخته بود مطمئن باشین با این چنین نمراتی روبرو نمیشدین. جدیدا مد شده که وقتی سازنده عوض میشه همه منتقد ها تا جایی که در توان دارن قهوه میکنن سازنده های جدید رو. به قول دوستان الان Saint Row 4 خیلی تغییر کرده بود؟! اصلا تغییری داشت؟! پس چرا باید نمره های بالای 8 و خوبی بگیره اما به بتمن که رسیدیم، چونRS نساخته باید بکوبنش زمین؟! مصاحبه دیروز سازندگان جدید رو خوندید؟ بیچاره ها خودشون هم نگران هستند. میگن کار ما نیست که به پای RS برسیم و سعی کردیم دستکاری نکنیم وواسه همین هم نگرانیم.

نظر من اینه که، این شرکت بهترین کار ممکن رو کرده و با قرض گرفتن گیم پلی از RS، داستان جدید و یک Prequel زیبا از بتمن به تصویر کشیده و ریسک اینو نکرده که بخواد گیم پلی اوریجینال بازی رو خراب کنه. به قولی خوب شدنش رو نخواستیم، پسرفت نکنه، که نکرده.

خواهشن الکی با دیدن دو تا نمره اینطوری جو ندین. سازنده تمامی تلاشش رو کرده که به ساخته های RS دست نزنه که به نظرم بهترین کار ممکن رو انجام دادن و کارشون قابل تقدیر و ستایشه. الان اگه همین نسخه رو RS اسخته بود مطمئن باشین با این چنین نمراتی روبرو نمیشدین. جدیدا مد شده که وقتی سازنده عوض میشه همه منتقد ها تا جایی که در توان دارن قهوه میکنن سازنده های جدید رو. به قول دوستان الان Saint Row 4 خیلی تغییر کرده بود؟! اصلا تغییری داشت؟! پس چرا باید نمره های بالای 8 و خوبی بگیره اما به بتمن که رسیدیم، چونRS نساخته باید بکوبنش زمین؟! مصاحبه دیروز سازندگان جدید رو خوندید؟ بیچاره ها خودشون هم نگران هستند. میگن کار ما نیست که به پای RS برسیم و سعی کردیم دستکاری نکنیم وواسه همین هم نگرانیم.

نظر من اینه که، این شرکت بهترین کار ممکن رو کرده و با قرض گرفتن گیم پلی از RS، داستان جدید و یک Prequel زیبا از بتمن به تصویر کشیده و ریسک اینو نکرده که بخواد گیم پلی اوریجینال بازی رو خراب کنه. به قولی خوب شدنش رو نخواستیم، پسرفت نکنه، که نکرده.

چون Rocksteady نساخته نکوبیدنش، چون اگه این مسیر را ادامه بده میشه یه چیزی مثل Resident Evil دارن میکوبنش!!!! (مقایسه نکردم، بلکه مثال زدم) بله! اون موقع هم که بازی ای مثل RE زمزمه های به گند کشیدنش از نسخه 5 و یا حتی 4 شروع شد همین تفکرات افرادی مثل شما بود که الان به یه بازی آشغال تبدیل شده! هی گفتن بازی نوآوری به خرج داده و.... و آخر شاهد زامبی اسلحه بدست با هوش بالاتر از شخصیت اول بازی بودیم!!!!!!؟؟؟؟

ظاهرا مثل اينكه اين بازى هم همه پسند نبوده ، منتقدين هم هيچى نميفهمن ...
با وجود اينكه با همه ى نسخه هاى قبليه بتمن خاطره دارم و واقعا ازشون لذت بردم اما هيچ اميدى به اين نداشتم از قبل ، بالاخره اين اخر نسلى خيلى از بازيها فقط اومدن كه اومده باشن ، يه فروشى هم بزنن به بدن !
اما خوب با اين همه از ارزش بتمن كم نميشه و يه تجربه خوبى باهاش خواهيم داشت .
يه چيز ديگه كاملا مشخصه اخر اين نسل همه ى منتقدين سخت گير شدن ، حالا يه جورايى هم حق دارن چون سازنده ها هم خيلى محافظه كار شدن و نوآورى يه جورايى از بازيها رخت بر بسته !
و در اخر اينكه چه خوب شد متاى اين بازى زير 95 شد و گرنه به صورت خودجوش دوستان ميومدن تا متاى بازى رو زير سوال ببرن تا ثابت كنن نبايد بيش از 95 ميشد !

برید بابا بازی کنید! نمره چیه؟ اینا هم یه مشت گیمر هستند که میاند نمره میدند! خدا نیستند که! امسال کلی بازی رو همینطوری زدند زمین! مثل Coh2 و Rome2 و Beyond و metro و...! اینم روش!

• Like
Reactions: mobile1199
موادی که gamespot زده فکر کنم چینی بوده!:d:|
دیگه ارزش این بازی زیر 8 نیست!
البته سایتی که به wolf among us میده 6 دیگه وضعش مشخصه!

حالا یه سوال: اگه همه 10 و 100 +A میدادن بازی فوق العاده میشد!؟؟؟؟
چه طوری میشه که منتقدان واسه GTA V همه فهمیده بودن؟!!! حالا شدن نفهم و بچه! خوب اینجوری که پس GTA V هم نعوذبالله مزخرف بوده! :">

gamespot واسه چی انقدر کم نمره داده؟)x

گیم اسپات دیگه کاملا اعتبارشو از دست داده یادته به tLOU چند داد ؟ ( فکر کنم 8 داد درسته ؟ )
---------------------------------------------------
دوستان اصلا به امتیازات بازی توجه نکنید بازی خیلی خوبه

آخرین ویرایش:
حالا یه سوال: اگه همه 10 و 100 +A میدادن بازی فوق العاده میشد!؟؟؟؟
چه طوری میشه که منتقدان واسه GTA V همه فهمیده بودن؟!!! حالا شدن نفهم و بچه! خوب اینجوری که پس GTA V هم نعوذبالله مزخرف بوده! :">
کلا این gta داستانش جداست.
یعنی میگی gta iv:-& یه شاهکار بود که نمراتش اونطوری بود.

هیچ وقت هیچ متایی برام مهم نبوده ...
ولی در بردترین حالت ممکن هم متا رو بالای 85 میدیدم!
حالا خیلی از سایت ها نمره ندادن ولی من که بازی کردم یه شاهکار دیدم ...
اون سایت هایی که زیر 8 دادن واقعا باید برن و خجالت بکشن ...
من که بازی کردم و غرق در لذت شدم و دست سازنده هاش رو هم میبوسم ...
و متاسفم برای اون دوستانی که اینقدر خودشون رو محدود کردن که ملاکشون 4تا نمره است!
من خودم مهمترین نمره نظر خودمه و بس ...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or