امتیازات سایت ها و مجلات به Alan Wake

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت

عنوان بزرگ Alan Wake اولین امتیاز خودش رو از مجله اسپانیایی Hobby Consolas در یافت کرد.
93/100

Spanish magazine Hobby Consolas has the first printed review of the upcoming action thriller Alan Wake. Hobby Consolas says Alan has spectacular lightning, atmosphere and sounds combined with big scares and a perfect story rhythm that will leave you glued to the controller from start to finish. Alan Wake receives a 93/100. The length of the game according to 2 reviewers was 10-16 hours.

خوب:
داستان: جذاب و اسکریپت شده
مبارزه: استفاده جالب از نور در بازی و همچنین مبارزات

بد:
طول بازی: نسبتاً کوتاه, نزدیک به 10 ساعت!
نوع پیشروی و بیان: صورت بیان بازی به همان شدت پیشروی در بازی نیست!

Graphics - 92
Sound - 94
Lenght - 82
Fun - 93

آخرین ویرایش:
خیلی خوب بلدید هرچی ادم بگه یه چیز واسش درست کنید این همه سایت همش دروغ گفتن ول کنید منم قبول کردم . alan wake هم انفجار نداره تو تریلر کاملا مشخصه که انفجار هم وجود داره با شلیک به کپسول ها ! حالا یه اشتباه کردند که alan را کاماندو خلق نکردند که دستش ارپیچی و نارنجک بدن کل جنگل را ببره هوا . حرفی بزنید که منطقی باشه . بازی هم open world نبود سازنده ها دروغ گفتند! فرق تریلر نمایش e3 بازی killzone2 با alan wake میدونید چی بود killzone2 یه نمایش کاملا CG ود ولی ماله ALAN WAKE کاملا REALTIME داشتند بازی میکردند و دوربین به اشکارا تو اون محیط بزرگ جلوی چشم چرخ میدادند اینا همشون راست بود , کذب نبودند .

این تصاویر کاملا REALTIME روی PC داره اجرا میشه با رزولیشن NATIVE 720P و با 16XAA
تو اینا دیگه کاملا مشخصه که تکنیک های موتور بازی تا کجا ها پیشروی کرده و رنگ بندی هم توش موجوده !
5d3p61lfi.jpg

10nbyqge43.jpg

12e1lb7qo8.jpg

7e1p86smr.jpg

http://www.fotos-hochladen.net/12e1lb7qo8.jpg[/IMG[/SPOILER]

[quote="Nima, post: 1013449"]
در حالی که خداییش تنها چیزی که واقعا خیلی عالی هست و میشه گفت از همه بازیها بهتره ، نورپردازی ه این بازیه وگرنه در موارد دیگه چیز خیلی خاص و منحصربفردی نداره ...
[/QUOTE]

جلوه های اب نداره که داره ! بهتر از همه بازیهای کنسولی تونسته جنگل خلق کنه ! بهتر از هر بازی کنسولی تونسته مه را برات نشون بده . بهتر از هر بازی کنوسلی برات سایه نشون داده و بهتر از هر بازی کنسولی برات نور نشون داده . بهتر از بازی کنسولی برات محیط واقع گرا خلق کرده . بهتر از هر بازی برات تو یک محیط مقداره عظیمی از جزئیات و ابجکت گذاشته بهتر از هر بازی برات ماه و خورشید نشون داده . عمق میدان که داد میزنه ابرو رعد و برق انعکاس نور به صورت خارق العاده روی محیط و Draw Distance . اینا برتری نیستند که همش حرفه !

آخرین ویرایش:
من دارم به اطمینان کامل میرسم که License موتور این بازی دست توئه ، آقا به خدا گفتم اصلا موتور این بازی خدا.
حالا باز بگو رو PC فلان میکنه و عکس بذار.
الکی چرا ملغطه میکنی؟. من گفتم انفجار های AW به پای U2 نمیرسه. حالا چرا شلوغش میکنی ؟ من هم نگفتم دست آلن RPG -7 بدن. اتفاقا تنها کسی که خوب بلده از پست ها حرف درست کنه تویی. من فقط اومدم گفتم هر موتوری روی یه چیزی Focus میکنه و مانور میده. تو میای جوری از خودت برداشت میکنی که الکی شلوغش کنی.
دیگه ادامه نمیدم چون میدونم هر چی بگم حرف خودتو میزنی.
You r right

آخرین ویرایش:
لطفا زحمت آپ کردن پست اول رو بکشید که مجبور نشیم 22 صفحه رو لابه لای سخنان گرانبهای دوستان دنبال نمره باشیم ! جالبه که دیگه بحث ها کاملا به جاهای دیگه کشیده و صحبت نمره خیلی کم دیده میشه.
تاپیک بازی پس برای چیه ؟

البته بازم ممنون از یکی دو نفر از دوستان که چند صفحه قبل لیست کاملی از نمره ها گذاشته بودن.

فرق تریلر نمایش e3 بازی killzone2 با alan wake میدونید چی بود killzone2 یه نمایش کاملا CG ود ولی ماله ALAN WAKE کاملا REALTIME داشتند
واقعا هم دليل اين کارشونا نفهميدم !!!
جريان​
motor storm هم اضافه کن کمی از دموی KZ نداشت

ای بابا ! این بحث گرافیک که هنوز تموم نشده !
کلآ دو حالت داره :
1. نظر 99% سایتها که گرافیک بازی رو بهترین نمیدونن قبول می کنین و دیگه به انواع و اقسام راهها برای توجیه وصل نمیشین.
2. گرافیک بازی از نظر شما بهترینه , حرف مرد یکیست , پس نظر این همه سایت براتون ارزشی نداره و چرندیات هست. در این صورت دیگه بحث برای چی هست ؟! خب وقتی نظر شما از نظر 20,30 تا سایت درست تره , دیگه ول کنین بحث رو ! شما خودتون میتونین یه رسانه باشین !

اصلآ اگه انقدر گرافیک بازی مهمه میخواین یه تاپیک بزنین فقط راجع به گرافیک AW توش بحث کنین ! شاید بهتر به نتیجه برسه !

جلوه های اب نداره که داره ! بهتر از همه بازیهای کنسولی تونسته جنگل خلق کنه ! بهتر از هر بازی کنسولی تونسته مه را برات نشون بده . بهتر از هر بازی کنوسلی برات سایه نشون داده و بهتر از هر بازی کنسولی برات نور نشون داده . بهتر از بازی کنسولی برات محیط واقع گرا خلق کرده . بهتر از هر بازی برات تو یک محیط مقداره عظیمی از جزئیات و ابجکت گذاشته بهتر از هر بازی برات ماه و خورشید نشون داده . عمق میدان که داد میزنه ابرو رعد و برق انعکاس نور به صورت خارق العاده روی محیط و Draw Distance . اینا برتری نیستند که همش حرفه !
بازی رو بگیر بازی کن بعد بگو جلوه مه و آب خوبه.تو همون منوی اول بازی حالت از جلوه مه بهم میخوره.
همینطوری که نمیشه موتور و امکانات بقیه بازی هارو زیر سوال برد برادر من. مگه شما توانایی های همه موتورهای همه کمپانیها رو میدونی؟ من کلا شک دارم بازی رو انجام داده باشی و فقط رو حساب تریلر و تبلیغات قبل از بازی و... داری جانبداری میکنی.
نظر خود من هم ( که تا حالا که بازی رو نگرفته بودم خیلی خودداری کردم چیزی نگم) اینه که : به محض شروع بازی حس مواجهه یه بازی خاص رو داری، یه حالت نوستالژیک از MP بهت دست میده و کاملا احساس میکنی که این هم محصول همون کمپانی هستش که MP هارو ساخته.
جلوه و زیبایی های بصری هم خوبه، همین ، وگرنه یه نگاه به طراحی کوهها بنداز، اینا بخشی از همون جنگلیه که دفاع میکنی ازش، ببین کوه Real Life که هی میگی اینه؟ بهتر از اون تا حالا تو هیچ بازی نبوده؟
خواهش میکنم از این به بعد اگر میگی فلان موتور نمیتونه فلان کار رو بکنه یه دلیل قابل قبول هم براش بیار.
در کل بازی خوب و ماندگاره ، اینو زمان نشون خواهد داد و لی شاهکار گرافیکی نیست.

1. نظر 99% سایتها که گرافیک بازی رو بهترین نمیدونن قبول می کنین و دیگه به انواع و اقسام راهها برای توجیه وصل نمیشین.

گرافیک کلی بازی را بهترین ندونستن ولی جلوه های محیطیش را رسما گفتن بهترین ! صفحات قبل اون همه سایت دارن دروغ میگن ؟
برای من حرفهایی که واسه GOW3 و اینا زدن نیار چون این بازی بعد اونا عرضه شده .

مثلا همین CVG رسما ببین چی گفته و بقیه سایتها حتما مغلته میفرمایند ؟

At points, thanks to gorgeous visuals, a standout score and deafening, psychedelic sound effects, Alan Wake really does feel like an interactive Hollywood disaster movie. During the review process our television screen attracted a crowd of slack-jawed games journos more than once.

A special nod should also go to the beautiful world that developer Remedy's created, which still shows its open-world roots and is vast and detailed in unprecedented measure.

.videogamer
Much has been made of Alan Wake's less-than HD resolution, but the bottom line is that it's a stunning looking title. No game released so far this generation features lighting effects more impressive, or so much going on. At times, with the wind blowing, smoke in the air, objects flying around, flares alight and enemies coming at you, there'd be an argument for this being one of the most visually striking games ever released. It's that impressive. During certain dramatic moments the game even pauses and pans around Alan, giving you a chance to take it all in.

thehdroom
Saying the setting of Alan Wake is idyllic is one thing but executing it on Xbox 360 is another. We have known since E3 2005 that Remedy was putting together something special and the final result is one of the best looking games to ever grace the console. While there are some obvious repeated elements like gates and logs in episode one, the textures and detail are off the charts. It's the type of place you would actually want to take a virtual walking tour of to soak up the ambiance.

gamingtrend
Graphically, Alan Wake was an absolute impossibility on any home console in 2005. With the Xbox 360, there is enough graphic power to bring Wake’s world to life. Much of the game is spent in the dark, but this isn’t a Resident Evil knockoff - the world looks like what you’d see in a forest illuminated by stars and the moon, and not just pitch black like Doom 3. There is a bluish hue to the world, and the forest is absolutely choked full of foliage. Full size trees, bushes, plants, leaves, signs, debris, and more sway in the wind, providing a shocking amount of ambush points for the creatures in this game. It isn't just black, it's darkness the way you and I would perceive it in the real world. You’ll spend a fair amount of time in the town of Bright Falls, and it is well populated, both with people and things to see. The town is excited about their annual Deerfest celebration, and it is decorated accordingly. Somehow the city feels alive, not just filled with pre-placed objects. While it isn't the sandbox city that was initially planned, it feels focused without ever putting your feet on rails.
The incredible lighting engine I mentioned above is the heart of the game. Day and night cycles cast absolutely perfect shadows. Most games do such a weak job with shadows, putting simple circles under the feet of the protagonist. Alan Wake was built around the concepts of light and dark, and it shows. Your flashlight has small concentric circle distortions from the lens, and the light realistically bends across objects. It pales, however, in comparison to when the real fireworks start.

gamersyde توسط Blim
Got to watch and play the game yesterday. While my full preview will have to wait for a few hours, I can already say that technically this game is maybe at the top of what I ever saw running on consoles this generation. It's definitely up there with Killzone 2. I was in awe most of the time, it's just crazy how much stuff they managed to get into their engine while still having it run already almost perfectly smoothly (still some slight tearing from time to time, but the final build should be better).
I've always been a big fan of Remedy (ever since Future Crew) and how they could push hardware like no others, but I wasn't expecting this game to be that impressive in terms of lighting, draw distance and effects.

حالا بازم هست کدوم بازی بوده که این همه از محیطهاش و زیبایی و جزئیات محیطیش تعریف بشه ؟

آخرین ویرایش:
اگر تفاوتی احساس نميکنيد اينا حتما ببينيد

http://generationdreamteam.free.fr/a...Zone2compa.jpg

عجب توجیه منطقی!:smile:
آخه اصلا u2 یا KZ2 چه دخلی داره به این مساله؟
آره زمین تا آسمون فرق بین دموی e3 و نسخه نهایی KZ2
الان این شد توجیه برای دموی alan wake؟
اصلا اسم تاپیک عوض شه بهتره:
alan wake برترین عنوان بی چون چرای کنسولی!
alan wake برترین گرافیک کنسولی تا به امروز
alan wake و شکست سنگین عناوین PS
حق alan wake زیر قلم منتقدین احمق سرتاسر جهان خورده شد
اصلا alan wake برترین بازی قرن (منتهی از نظر منتقدین همه چیز دان بازیسنتر)

عجب توجیه منطقی!:smile:
آخه اصلا u2 یا KZ2 چه دخلی داره به این مساله؟
آره زمین تا آسمون فرق بین دموی e3 و نسخه نهایی KZ2
الان این شد توجیه برای دموی alan wake؟
اصلا اسم تاپیک عوض شه بهتره:
alan wake برترین عنوان بی چون چرای کنسولی!
alan wake برترین گرافیک کنسولی تا به امروز
alan wake و شکست سنگین عناوین PS
حق alan wake زیر قلم منتقدین احمق سرتاسر جهان خورده شد
اصلا alan wake برترین بازی قرن (منتهی از نظر منتقدین همه چیز دان بازیسنتر)

اولا که تا قبل از پست من حرف از ماريو هم فکر کنم شده بود
رشته اي بود که سره درازی داشت
ولی همين توجيه منطقی را هم بعضی از دوستان ... قبول ندارند
پس تاسفش را به حال من نخريد​

گرافیک کلی بازی را بهترین ندونستن ولی جلوه های محیطیش را رسما گفتن بهترین ! صفحات قبل اون همه سایت دارن دروغ میگن ؟
خب فرخ من هم همون صفحات قبل گفتم گرافیک کلی مهم تر از همه چیزه. به قول دوستان هر بازی ای نقطه قوتی داره. U2 انیمیشن های فوق العاده و رنگ آمیزی بی نظیر داره با محیط های با جزییات بالا , MW2 گرافیک خیلی خوب داره در کنار 60 فریم بر ثانیه که ارزشش رو چند برابر میکنه , AW هم به قول خودت جلوه های محیطی عالی و نورپردازی فوق العاده داره ولی به جاش نقطه ضعف هم داره. در مورد رزولوشن نمیدونم بحث به کجا رسید و چطور هست رزولوشنش. ولی یکی از اولین چیزهایی که من توی هر بازی بهش توجه میکنم , تآثیر گرفتن محیط هست. توی AW به انواع محیط ها شلیک کردم. از شیشه تلویزیون تا دیوار و در و ماشین و درخت و ... ولی کوچکترین تآثیری ندیدم. حتی یک سوراخ کوچیک که توی بازی های سال 2000 هم وجود داشت روی محیط به وجود نیومد. مطمئنآ همچین چیز واضحی از نظر سایتها دور نمیمونه. خودت که بازی کنی یه سری مشکلات توی سایه ها (مثل لرزیدن بعضی سایه ها یا سایه های بی کیفیت در بعضی جاها) رو میبینی. همین طور طراحی شخصیت ها و انیمیشن هاشون مشکلاتی داره. همه اینا در کنار هم گرافیک رو تشکیل میدن و مجموعش طبق امتیاز سایتها بهترین نیست.
اصلآ PS3 رو میذاریم کنار . الآن برو 3 تا سایتی که بیشترین امتیاز رو به AW دادن و توی Metacritic ثبت شدن رو ببین.
اینها 3 سایت اول از نظر امتیاز به AW هستن. پایین هر کدوم امتیاز گرافیکی که سایتها به AW و ME2 دادن رو میذارم :
GamingTrend :
AW : 97
ME2: 98

XboxAddict :
AW : 9.2
ME2 : 9.5

Planet Xbox :
AW : 9
ME2 : 9.9

حالا از اینها بگذریم. می رسیم مثلآ به IGN ها :

IGN US :

IGN UK :
AW : 9.5

IGN AU :
AW : 8.5

VideoGamer :
ME2 : 10
دیگه اینا رو که از خودم درنمیارم !!! سایتها سر جاشون هستن و بعیده ناپدید بشن ! هیچ سایتی هم نمیاد به خاطر مناظر و محیط های زیبا یا نورپردازی عالی نمره کامل گرافیک رو بده. بلکه میشینن تجزیه تحلیل میکنن و بعد از جمع بندی نمره رو میدن.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or