امتیازات سایت ها و مجلات به Alan Wake

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت

عنوان بزرگ Alan Wake اولین امتیاز خودش رو از مجله اسپانیایی Hobby Consolas در یافت کرد.
93/100

Spanish magazine Hobby Consolas has the first printed review of the upcoming action thriller Alan Wake. Hobby Consolas says Alan has spectacular lightning, atmosphere and sounds combined with big scares and a perfect story rhythm that will leave you glued to the controller from start to finish. Alan Wake receives a 93/100. The length of the game according to 2 reviewers was 10-16 hours.

خوب:
داستان: جذاب و اسکریپت شده
مبارزه: استفاده جالب از نور در بازی و همچنین مبارزات

بد:
طول بازی: نسبتاً کوتاه, نزدیک به 10 ساعت!
نوع پیشروی و بیان: صورت بیان بازی به همان شدت پیشروی در بازی نیست!

Graphics - 92
Sound - 94
Lenght - 82
Fun - 93

آخرین ویرایش:
اولا که تا قبل از پست من حرف از ماريو هم فکر کنم شده بود
رشته اي بود که سره درازی داشت
ولی همين توجيه منطقی را هم بعضی از دوستان ... قبول ندارند
پس تاسفش را به حال من نخريد​

جناب منظقی شما شات های نهایی بازی رو با دموی 2005 مقایسه کن نه شات های اولین نمایش بازی بعد از سال 2005!
حالا بازم هست کدوم بازی بوده که این همه از محیطهاش و زیبایی و جزئیات محیطیش تعریف بشه ؟
از هر بازی که که خوب باشه همینجوری تو پیش نمایش ها تعریف میکنن!

حتی از ماریو هم اینجوری تعریف میکنن دلیل میشه بهترین باشه؟
این تصاویر کاملا REALTIME روی PC داره اجرا میشه با رزولیشن NATIVE 720P و با 16XAA
تو اینا دیگه کاملا مشخصه که تکنیک های موتور بازی تا کجا ها پیشروی کرده و رنگ بندی هم توش موجوده !

شما موتور بازی رو ول کن خود بازی ببین در چه سطحیه!

يه مقدار بيش از حد تاپيك داره منحرف ميشه ... اين چه وضعيه آخه؟
O.T: در چه سطحيه؟ هر كي ندونه خيال ميكنه حالا چقدر بازي در سطح پاييني قرار داره ...
اينجا نميدونم چرا اينجوريه ... يه سري ميگن بهترين بازي تاريخه ... يه سري ميگن ... بازي چيزاي زيادي واسه گفتن داره پس سعي نكنيد بازي رو كوچيك كنيد و همينطور سعي نكنيد بازي رو بهترين بازي قرن كنيد كه ...

O.T: در چه سطحيه؟ هر كي ندونه خيال ميكنه حالا چقدر بازي در سطح پاييني قرار داره ...

سطحش پایین نیست بهترین هم نیست میشه گفت "خوبه" !

من بازیو بازی کردم واقعا از دهن XBOX گنده تره مجبور شدن از بعضی چیزا بزنن. رزولیشن اعصاب خردکنه. تاری تصویرو راست می گن تاثیرش زیاذه. تو سریع چرخیدن دوربین تو محیط مشکل داره گرافیک کم میاره. در جمع بیخیال بازی شدم. اینو یا تو کامپیوتر بازی می کنم یا کلا بازی نمی کنم.

من بازیو بازی کردم واقعا از دهن XBOX گنده تره مجبور شدن از بعضی چیزا بزنن. رزولیشن اعصاب خردکنه. تاری تصویرو راست می گن تاثیرش زیاذه. تو سریع چرخیدن دوربین تو محیط مشکل داره گرافیک کم میاره. در جمع بیخیال بازی شدم. اینو یا تو کامپیوتر بازی می کنم یا کلا بازی نمی کنم.

اولا: ديگه رسما اين تاپيك شده تبادل نظر. يكي لطفا رسيدگي كنه ...
دومن: :eek::confused:

جلوه های اب نداره که داره ! بهتر از همه بازیهای کنسولی تونسته جنگل خلق کنه ! بهتر از هر بازی کنسولی تونسته مه را برات نشون بده . بهتر از هر بازی کنوسلی برات سایه نشون داده و بهتر از هر بازی کنسولی برات نور نشون داده . بهتر از بازی کنسولی برات محیط واقع گرا خلق کرده . بهتر از هر بازی برات تو یک محیط مقداره عظیمی از جزئیات و ابجکت گذاشته بهتر از هر بازی برات ماه و خورشید نشون داده . عمق میدان که داد میزنه ابرو رعد و برق انعکاس نور به صورت خارق العاده روی محیط و Draw Distance . اینا برتری نیستند که همش حرفه !
نمیخواستم بحث رو ادامه بدم ولی دیدم خیلی راحت داری نتیجه گیری میکنی چند تا نکته به نظرم اومد که باید بگم
1-از اب alan wakeشروع میکنم که داری خیلی ازش تعریف میکنی خوب اگه بازی رو به مدت 20 دقیقه انجام داده باشی میفهمی که اب بازی از دور خیلی قشنگ هستش ولی وفتی میری نزدیک اب میبینی که reflective نیستش و اگر بازی رو تا ته رفته باشی میبینی که interactive هم نیستش در حالی که خیلی از بازیهای دیگه دارای چلوه های اب reflective و interactive هستن
2-در مورد جنگل باهات تا حدی موافقم اونم به خاطر اینکه جنگلش در شب بی نظیره ولی این بی نظیری تا وقتی پا برجاست که افتاب تو بازی بالا نیومده جنگل بازی در روز بسیار بیریخت هستش در روز تمام trick هائی که برای زیبا شدن جنگل در شب به کار برده شده از بین میره و چیزی که میمونه یک سری درخت copy and paste شده با vegitation که alpha blending بدی روشون اجرا شده هستش
alan wake -3 از لحاظ سایه بندی خیلی خوبه ولی بهترین نیست بازی دارای مقدار زیادی سایه های dynamic هستش ولی اگر بازی رو انجام داده باشی میبینی که در عین اینکه سایه ها jagged نیستن ولی متاسفانه در خیلی ار جا ها دارای dithering شدیدو از noise/flickering زیادی رنج میبره در ضمن سایه ها در فاصله ی سه متری دچار تغییر LOD میشن بازم میگم ALAN WAKE از لحاظ SHADOWING خیلی خوبه ولی FAR CRY2 و METRO 2033 و KILLZONE2 و UNCHARTED 2 هم به همین خوبی و شا ید هم بهتر هستن 4-در مورد بهترین محیط واقع گرا و بهترین ماه خورشید احتمالا عصبانی بودی یه چیزی نوشتی
5-در مورد Draw Distance من Draw Distance های خیلی خوبی در بازیهای دیگه دیدم مثل FARCRY 2 و ASSASSIN CREED 1,2 و JUST CAUSE 2 و HALO 3 و UNCHARTED 2 وHEAVENLY SWORDوBanjo-Kazooie: Nuts & Boltsو CRACKDOWNو .............. که همشون دارای DRAW DISTANCEهای کیلومتری هستن تازه بعضی ار بازیهای بالا OPEN WORLDهستن نه مثلALAN WAKE خطی من نمیدونم چرا فکر میکنی ALAN WAKE دارای بهترین DRAW DISTANCE هستش. احتمال هیچکدوم از بازیهای که اسم بردم رو بازی نکردی که فکر میکنی ALAN WAKE مخترع DRAW DISTANCEهستش
6-در مورد ابجکتهای توی تصویر بله مقدار زیادی ابجکت با جزئیات در محیط هست ولی یادت نره که خیلی ار این ابجکت ها تکراری هستش که واقعا میره رو اعصاب
7- dept of field اونقدر تکنیک عجیبی نیستش که اینجوری در موردش حرف میزنی خیلی از بازی ها از سال 2000 به بعد از این تکنیک استفاده میکنن اما در مورد dept of field بازی :در حالتی که آلن نشونه گیری میکنه dept of fieldمعمولی هم مشاهده نمیشه چه برسه بهdept of fieldی که dynamic باشه

در اخر منم عقیده دارم alan wake علی رقم sub hd , screen tearing ,و داشتن مقدار زیادی تکستچرهای رزولوشن پایین یکی از بهترین گرافیک های نسل حاظر رو داره ولی تو دیگه داری یکم زیادی تحویلش میگیری

سطحش پایین نیست بهترین هم نیست میشه گفت "خوبه" !
laugh.gif

....

فرخ جان شما نمی خوای بحث ولش کنی. اره AW از لحاظ بصری بهترین بازی X360 هست و حتی از نظر من ( باز هم از لحاظ بصری )بهترین بازی این نسل منتها تکنیکی اصلا و ابدا. البته از لحاظ تکنیکی عالی هست اما واقعا مشکل زیاد داره. شما گفتی دیگه ادامه نمی دم پس روی حرفت باش.

من نخواستم ادامه بدم ويرايش كردم ديگه راحت .

پست اول امتيازات remedy را اينجا هم ميزارم اگه يكي از مديرها لطف كنند بزارن اول تاپيك خيلي خوب ميشه و هر روز آپديتش كرد .
تمام امتيازات سايتها و مجلهاز زياد شروع ميشه تا پايينترين و اخر صفحه هم سايتهايي كه واسه بازي تعريف كردند را داره :

I am open to the potential of the year's games, but I still can't imagine that Alan Wake will be topped in 2010. It tells a story that is engaging, and yes, emotional. It makes you care, it delivers scares. But most importantly it redefines interactive storytelling."
Kotaku

"A brilliantly told story, excellent voice acting, and an atmosphere so unnerving you'll sleep with the lights on for a month. If only it came with a bottle of instant amnesia so that you could play it for the first time more than once."
The Escapist - 5/5

The below list is all currently released reviews sorted by score (from highest to lowest):

Kotaku - N/A - Read Review
Jeff Parumchuk - N/A - Read Review
Joystiq - N/A - Read Review
Examiner.com - N/A - Read Review
WhatIfGaming - N/A - EDITORS CHOICE - Read Review
ArsTechnica - N/A - Read Review
GameAxis Online - N/A - Read Review
Videogame.it - N/A - Read Review
Gamekapocs.hu - N/A - Read Review
Gamepod.hu - N/A - Read Review
Hardgame2 - 10/10 - Read Review
iTWire - 10/10 - Read Review
GameBlog.fr - 5/5 - Read Review
Co-Optimus - 5/5 - Read Review
Todojuegos.com - 9.5/10 - Read Review
Jatekok.hu - 9.5/10 - Read Review
XXLGaming - 95/100 - Read Review
Gaming Trend - 95/100 - Read Review
Juegos DB - 9.5/10 - Read Review
Gamer365.hu - 9.5/10 - Read Review
Xbox Addict - 93/100 - Read Review
Gamestar.hu - 93/100 - Read Review
Xbox360Achievements.com - 92% (Excellent) - Read Review
PlanetXbox360 - 9.2/10 - Read Review
IncGamers - 9.1/10 - Read Review
411mania - 9.1/10 - Read Review
FileFront - 91/100 - Read Review
IGN - 9/10 (IGN EDITORS' CHOICE AWARD WINNER) - Read Review (Video Review)
Destructoid - 9/10 - Read Review (Video Review)
C&VG - 9/10 - Read Review
OXM - 9/10 - Read Review
Loud Mouthed Gamers - 9/10 - Read Review
Meristation - 9/10 - Read Review
Aeropause - 4.5/5 - Read Review
Capsule Computers - 9/10 - Read Review
Vandal Online - 9/10 - Read Review
GameDaily - 9/10 - Read Review
Gladriel - 9/10 - Read Review (Video Review)
Gamers Revenge - 9/10 - Read Review
Eurogamer.de - 9/10 - Read Review
GameReactor.fi - 9/10 - Read Review
VideoGamer.com - 9/10 - Read Review
Worthplaying - 9/10 - Read Review
SpazioGames.it - 9/10 - Read Review
Techland - 9/10 - Read Review
Pelaaja (Magazine) - 9/10
TheKoalition - 9/10 - Read Review
PerezStart - 9/10 - Read Review
Tilt.tv - 9/10 - Read Review
PCDome.hu - 9/10 - Read Review
ViceoJuegos - 90/100 - Read Review
Plaza.fi - 4.5/5 (Highly Recommended) - Read Review
PCMag.com - 4.5/5 - Read Review
Just Push Start - 4.5/5 - Read Review
Xbox-mag.net - 18/20 - Read Review
JVN.com - 18/20 - Read Review
Tom's Games - 18/20 - Read Review
Game Revolution - A- - Read Review
Gamestar.it - 89/100 - Read Review
Pelit (Magazine) - 87%
Game Trailers - 8.6/10 - Watch Review
Peliplaneetta - 86/100 - Read Review
1UP - B+ - Read Review (Video Review)
UGO - B+ - Read Review
Machinima - 8.5/10 - Watch Review
Game Informer - 8.5/10 - Read Review
3DJuegos - 8.5/10 - Read Review
NZGamer.com - 8.5/10 (Great) - Read Review
IGN AU - 8.5/10 (Great) - Read Review
JeuxVideo.com - 17/20 - Read Review
Jeuxactu.com - 17/20 - Read Review
IGN UK - 8/10 - Read Review
Giant Bomb - 4/5 - Read Review
GamePro - 4/5 - Read Review
GameKult (French) 8/10 - Read Review
About.com - 4/5 - Read Review
Evil Avatar - 4/5 - Read Review
CinemaBlend - 4/5 - Read Review
G4TV - 4/5 - Read Review
Jeuxvideo.fr - 4/5 - Read Review
GameZone 8/10 - Read Review
GameArena.com.au - 8/10 - Read Review
Games Radar 8/10 - Read Review
OXM.co.uk - 8/10 - Read Review
Eurogamer.es - 8/10 - Read Review
JoBlo.com - 7.9/10 - Read Review
Chud - 7.5/10 - Read Review
GameReactor.se - 7/10 - Read Review
Eurogamer - 7/10 - Read Review
NowGamer - 6.8/10 - Read Review

For more see Metacritic or GameRankings.

"Unique and special ... a must-have Xbox 360 title that provides a freshness and dynamism that horror games have been achingly lacking..."
buyit.jpg

Destructoid - 9.0 -- Superb

"Great entertainment ... a tough game to put down once you've started"
rating_ecaward.gif

IGN - 9/10

"A must have game for the Xbox 360, it raises the bar for maturity and story-telling ... a compelling action based game encapsulated in a horror driven genre and gilded by exceptional graphics, level and sound design."
ITWire - 10/10

"Video games are growing up ... a great story told very convincingly"
Ars Technica

Alan Wake is a scary, bold, beautiful game ... the story is truly gripping, and actually propels the action forward, making it hard to quit.
FileFront - 9/10

"a stunning action game, a superbly scripted adventure and a technical showcase"
Videogamer.com - 9/10

"Absolutely thrilling Xbox 360 exclusive ... well-written story, a great cast of characters ñ and suitably impressive voice acting ... Alan Wake will blow you away."
Xbox360Achievements.com - 92/100

"One of the best games I have played in a long time ... My heart is still pounding."
XXLGaming.com - 95/100

"There is a great debate going on about games as art. Alan Wake is definitely art, and is well written enough to keep my wife and I on the edge of our seats from beginning to end ... Remedy has created a masterpiece."
Gamingtrend - 95/100

"Alan Wake is a fantastic game with very unusual, yet extremely enjoyable, combat mechanics and a creepy storyline that will make you want to play with the lights on. Just remember, core gamers do it in the dark."
Award_9_GOTY_Candidate.png

Gamers Revenge - 9/10

"Atmospheric, gripping, gorgeous, and clever. Anyone who enjoys a good action-adventure or a solid horror story will find a lot to like here."
IncGamers - 9/10

"Alan Wake is a brilliant piece of storytelling and one that is going to stand out as an example of single-player gaming done right."
Worthplaying - 9/10

"The graphics are beautiful and gorgeous. Character models are great, clothing looks realistic, and the outdoor environments are absolutely stunning."
About.com - 4/5

"The graphics are beautiful and gorgeous. Character models are great, clothing looks realistic, and the outdoor environments are absolutely stunning."
About.com - 4/5

"Alan Wake gave me nightmares—one of the highest endorsements a horror game can have."
PCMag.com - 4.5/5

"Alan Wake represents many different genres but above all it’s amusing, fascinating, full of atmosphere and little details. Moreover Alan Wake holds up very well for all its length. The game has also excellent technical production and artistic direction. We suggest to buy it!"
Nextgame.it

"Alan Wake has an atmosphere that makes use of horror, suspense, and humor to create something unforgettable and magical."
editorgamechoice.jpg

WhatIfGaming.com

----

Post in here if you have a review to add and I'll include it in this post (please make sure you link to the review or an official source for that review otherwise it won't be linked here). You can also submit reviews via Twitter or the contact form.

آخرین ویرایش:
فرخ جان شما نمی خوای بحث ولش کنی. اره AW از لحاظ بصری بهترین بازی X360 هست و حتی از نظر من ( باز هم از لحاظ بصری )بهترین بازی این نسل منتها تکنیکی اصلا و ابدا. البته از لحاظ تکنیکی عالی هست اما واقعا مشکل زیاد داره. شما گفتی دیگه ادامه نمی دم پس روی حرفت باش.

و حتی از نظر من ( باز هم از لحاظ بصری )بهترین بازی این نسل منتها تکنیکی اصلا و ابدا. البته از لحاظ تکنیکی عالی هست اما واقعا مشکل زیاد داره.
البته بُعد تکنیکال بخش گرافیک سیستم بصری بازی رو هم شامل میشه فکر کنم منظور شما گرافیک هنری بازی بود!

البته بُعد تکنیکال بخش گرافیک سیستم بصری بازی رو هم شامل میشه فکر کنم منظور شما گرافیک هنری بازی بود!
منظورم همون بصری بود چون بحثش از تکنیکی تقریبا جداست. اگه توجه کنید هم Game Spot هم دو تا مدال گرافیکی داره. یکی visual design ( همون بصری یا هنری ) و یکی هم مدال تکنیکی.

آدم می مونه چی بگه

اخه چرا Super Mario galaxy 2 از Edge و کلی سایت دیگه 10 می گیره
اون وقت شاهکار هایی مثل Alan wake و HR و کلی بازی فوق العاده دیگه متوسط امتیازاتشون 90 نمی شه

به غیر مسائل تکنیکی یا گرافیکی یا سر خوردگی به خاطر انتظار طولانی بعد از 5 سال به وجود اومد
اگه همه ی این حرف ها رو بزاریم کنار بازی واقعا (( شاهکاره ))

واقعا دارم به این سیستم ها امتیاز دهی و سایت ها اعتقادم رو از دست می دم به جای بعد هنری و نگاه به عمق بازی به خاطر مسائل سطحی چه قدر بازی قربانی شدن

بحث هایپ و سوپر هایپ جدا اما ... (( ما )) جماعت Gamer واقعا نکته و دلیل اصلی رو گم کردیم
دچار جو زدگی و فن زدگی شدیم ...

فعلا این بحث مسخره رو تمومش کنید (( کنیم :cheesygri))

هر بازی تو سبک خودش و نسبت به طرفدار هاش نمره میگیره مثلا شاید PC-MAN نمره 10 بگیره:biggrin1: ولی مثلا Geow نمره 8 بگیره

بعد این اختلاف امتیاز یعنی چی..؟ چرا یک سایت 10 میده یکی دیگه 6.8 ..؟ هر کسی ایk رو برای من معنی کرد جایزه داره..؟

آخرین ویرایش:
هر بازی تو سبک خودش و نسبت به طرفدار هاش نمره میگیره مثلا شاید PC-MAN نمره 10 بگیره:biggrin1: ولی مثلا Geow نمره 8 بگیره

بعد این اختلاف امتیاز یعنی چی..؟ چرا یک سایت 10 میده یکی دیگه 6.8 ..؟ هر کسی ایم رو برای من معنی کرد جایزه داره..؟

هر بازی تو سبک خودش

مثلا تو سبک geow بازی خیلی زیاده اما تو سبک pc-man نه

یا حتی بیشتر اوقات شماره های دو یا سوم بازیها نمره کمتری نسبت به نسخه قبلشون میگیرن

چون باید نسبت به نسخه قبلیشون پیشرفت داشته باشن و نو اوری!
----------

به هر حال امتیازهای سایت ها رو هم یه ادم میده دیگه
و نظرات متفاوت!

جناب منظقی شما شات های نهایی بازی رو با دموی 2005 مقایسه کن نه شات های اولین نمایش بازی بعد از سال 2005!

از هر بازی که که خوب باشه همینجوری تو پیش نمایش ها تعریف میکنن!

حتی از ماریو هم اینجوری تعریف میکنن دلیل میشه بهترین باشه؟

گفتم قبلا بهترين شاتی که از اين بازی (
GamePlay) داری را بزار

من عکسای دموی CG را گذاشتم

يه چيزی بگم راحت بشيم

اون دموی CG را شايد 2 نسل بعد بتونيم تجربش کنيم مخصوصا توی قسمت انيميشن

در اين مورد 4 سال پيش همين جا کلی فک زدم ديگه حوصله ی آگاه کردن تخيلات بعضی ها
را ندارم
کاره سختی نيست کافيه يه گرافيست يا مدل کاره مبتدی اين دمو را آناليز کنه

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or