امتیازات سایت ها و مجلات به Alan Wake

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت

عنوان بزرگ Alan Wake اولین امتیاز خودش رو از مجله اسپانیایی Hobby Consolas در یافت کرد.
93/100

Spanish magazine Hobby Consolas has the first printed review of the upcoming action thriller Alan Wake. Hobby Consolas says Alan has spectacular lightning, atmosphere and sounds combined with big scares and a perfect story rhythm that will leave you glued to the controller from start to finish. Alan Wake receives a 93/100. The length of the game according to 2 reviewers was 10-16 hours.

خوب:
داستان: جذاب و اسکریپت شده
مبارزه: استفاده جالب از نور در بازی و همچنین مبارزات

بد:
طول بازی: نسبتاً کوتاه, نزدیک به 10 ساعت!
نوع پیشروی و بیان: صورت بیان بازی به همان شدت پیشروی در بازی نیست!

Graphics - 92
Sound - 94
Lenght - 82
Fun - 93

آخرین ویرایش:
خُب مثل اینکه از منتقدان AW جناب Kevin VanOrd نظرش رو پیش از ریلیز امتیاز Game Spot عنوان کرده که جالبه!
I haven't finished Alan Wake, but I have played enough of it to have a good idea of how it looks. And it looks great, thanks to incredibly lighting and shadows. Great art design, and a wonderful, cohesive look. It is not, however, on par with the most visually intensive games on the market. The character models are troublesome, and the lip synching looks odd at times, as if everyone had just had a shot of botox and their faces aren't working properly. The textures also tend to be flat, which is particularly noticeable when the camera zooms about during cutscenes. Make no mistake: Alan Wake looks wonderful. But it doesn't look as good as, say, Batman: Arkham Asylum or Resident Evil 5. It seems unlikely that you would see Alan Wake on any publication's "best technical graphics" top 5 at the end of the year.

دوستان دیگه شرمنده به خدا اما این دوستمون هرچی هیچی نمیگم بیشتر شورش رو در میاره کم مونده بگه واقعا همه خول و چلن KZ2 آشغالی بیش نیست و این دوستمون به خر بودن تمام افراد که گفتن KZ2 از اون CG 2005 هم بهتر بوده نمیفهمن و فقط این آقا با یه عکس مشخص کرده بازی چه آشغالی هستش .

جالبیش رو دوستان داشته باشن عکس صفحه اول رو ول کرده رفته صفحه دوم عکسی که به نظرش یه کم ضایع بوده رو ورداشته بهش استناد کرده شرط میبندم اگه این عکس صفحه دوم هم نبود تا صفحه 10 که مال 2005 بوده میرفت واقعا ادم باید به این هوش سرشار تبرکی بگه راست میگی برو یه عکس دیگه بیار.

گفتم قبلا بهترين شاتی که از اين بازی (
GamePlay) داری را بزار
من عکسای دموی CG را گذاشتم
يه چيزی بگم راحت بشيم
اون دموی CG را شايد 2 نسل بعد بتونيم تجربش کنيم مخصوصا توی قسمت انيميشن
در اين مورد 4 سال پيش همين جا کلی فک زدم ديگه حوصله ی آگاه کردن تخيلات بعضی ها
را ندارم
کاره سختی نيست کافيه يه گرافيست يا مدل کاره مبتدی اين دمو را آناليز کن

ترو خدا انقدر جک نگو باشه دوستان گفتن بی خیال هنوز داری کشش میدی .

بعدشم اگه خیلی دوست داری مقایسه کنی من عکس زیر رو از IGN میزارم که تفاوت 2005-2007 رو نشون میده 2008 پیش کشت .

اون عکسی که گزاشتی برای انفجار هستش وقتی تو KZ یه چیزی منفجر میشه تو تصویر شما تعصیر میزاره برای همین هم هستش کدر هستش.
بعدشم اون تصویر در حال دودین هم هستش کاراکتر از سر اصلحه ش معلومه وقتی شما تو KZ2 میدوین اطراف کدر و تار میشن .

عکس زیر رو ببین دیگه بازی کردنش نمیخواد شما برو یه بازی دیگه بازی کن به گرافیک CG 2005 که هیچی نمیتونی به KZ2 در اون مورد ایراد بگیری چون KZ2 از اون CG2005 هم بهتر بود .:laughing:

دوتا چشم بینا میخواد که ببینه .:arrowd::arrowd::arrowd::arrowd: دوستان مثل این که سواد هم ندارن این دو عکس مقایسه 2005-2007 هستش بازی آخرش 2008 امده حالا شما برو ببین بازی 2008 چی شده وقتی روتوش شده و کلی چیز دیگه .

KillZone2compa.jpg

اگه بازم فکر میکنی اشتباه هستش KZ2 2009-2009 شما رو مقایسه میکنیم .

ببینم اینم میتونی انکار کنی.:laughing: این عکس که من گزاشتم IN GAME IN GAME هستش .

killzone-2-20090129014112294_640w.jpg

874984-killzone_2_011.jpg

بابا شماها ديگه چه فن بوي هايي هستين اون دموي cg واقعا كيفيت بهتري از بازي نهايي داره يعني تشخيصش اينقدر سخت هست بابا تكسچرها پليگان ها انيميشن ها ابرهاي حجم دار انفجارها همه چيزش بهتر بود كه صد البته چون cg بود حالا من نمي دونم با گفتن اين چيزا چي رو مي خوايد ثايت كنيد

شما هم از اون تریلر فقط ابر حجم دارش رو دیدن دیگه بله مشکل شما اینه که شما مرحله آخر KZ2 که انگار داشت از اسمان آتیش میبارید رو ندیدن برای همین هم هستش یا بقه چیز ها کشکن انفجارش یا تخریب پزیریش و ... فقط یه ابر دیدن که حجم داره و... تازه خود صورت کاراکتر های گواه همه چی هستش یا اصلحه ها شما هم روی هرچی ... رو کم کردین چون با بازی نکردن یه بازی از روی یه تریلر داری در مورد بازی نظر میدیLOL .

alan wake بازي كردم امشب بازي عالي هست يه سري چيزاش دوستان زيادي شورش كردن طبق معمول مثل: screen tearing كه ابدا در سطح بازي اي مثل dark siders ازار دهنده نيست و گه گاهي اين اتفاق پيش مي افته بدترينش همون رزولوشن هست كه كمي تصاوير مات كرده البته بازم به بدي cod نيست كلا يه سري ايرادهايي كه گرفتن مثل همون قضيه aa براي gow3 هست

اصلا من 1 کلمه در مورد AW صحبت کردم که بگم حتی مقایسه کرده باشم:confused: صحبت من در مورد اون دوستمون بود که داره کلا میگه KZ 2 چرت بود گرافیکش .

حالا چه گیری دادین به KZ2 مال 2008 راست میگین به U2 یا GOW3 گیر بدین مخصوصا GOW3 که کم از OPEN -WORLD نمیاورد صحنه های که تایتن ها از اولمپیاکوس بالا میرفتن .

صفحه های قبل هم گفتم بازی کنین حالش رو ببرین منم وقتی تاریخ ریلیز جهانیش رد شد و بازی کردم تو همین تاپیک راجب امتیاز هاش نظر میدم .

آخرین ویرایش:
بابا شماها ديگه چه فن بوي هايي هستين اون دموي cg واقعا كيفيت بهتري از بازي نهايي داره يعني تشخيصش اينقدر سخت هست بابا تكسچرها پليگان ها انيميشن ها ابرهاي حجم دار انفجارها همه چيزش بهتر بود كه صد البته چون cg بود حالا من نمي دونم با گفتن اين چيزا چي رو مي خوايد ثايت كنيد

شما هم از اون تریلر فقط ابر حجم دارش رو دیدن دیگه بله مشکل شما اینه که شما مرحله آخر KZ2 که انگار داشت از اسمان آتیش میبارید رو ندیدن برای همین هم هستش یا بقه چیز ها کشکن انفجارش یا تخریب پزیریش و ... فقط یه ابر دیدن که حجم داره و... تازه خود صورت کاراکتر های گواه همه چی هستش .

صفحه های قبل هم گفتم بازی کنین حالش رو ببرین منم وقتی تاریخ ریلیز جهانیش رد شد و بازی کردم تو همین تاپیک راجب امتیاز هاش نظر میدم .

همه رو ديدم روي tv 32 lcd اون دمو هم كه مي گي قد موهاي سرم تا حالا ديدم و مقايسه كردم ببين گرافيك kz2 براي اين نسل خيلي عالي بود اما ديگه شورش نكنيد من كلي روي گرافيك و اين چيزا تحقيق كردم تو زندگيم يدونه تكسچر بي كيفيت توي اون دمو نيست حجم دود اصلا توش ديدي اينكه تمامي دودها حجم دار هست و چقدر طبيعي حالت صورت ها رو ديدي چقدر پليگان توش به كار رفته چقدر چروك داره موهاي سرشونم كه صد برابر بهتره كاملا مشخصه

alan wake بازي كردم امشب بازي عالي هست يه سري چيزاش دوستان زيادي شورش كردن طبق معمول مثل: screen tearing كه ابدا در سطح بازي اي مثل dark siders ازار دهنده نيست و گه گاهي اين اتفاق پيش مي افته بدترينش همون رزولوشن هست كه كمي تصاوير مات كرده البته بازم به بدي cod نيست كلا يه سري ايرادهايي كه گرفتن مثل همون قضيه aa براي gow3 هست

آخرین ویرایش:
دوستان بحث مقایسه KZ2 با تریلرش رو لطفآ تموم کنین. سونی یه غلطی 5 سال پیش کرده و به جاش 50000 بار مورد تمسخر واقع شده.
پستهای بعدی در این زمینه پاک میشن چون کوچکترین ربطی به تاپیک نداره.

خُب مثل اینکه از منتقدان AW جناب Kevin VanOrd نظرش رو پیش از ریلیز امتیاز Game Spot عنوان کرده که جالبه!
I haven't finished Alan Wake, but I have played enough of it to have a good idea of how it looks. And it looks great, thanks to incredibly lighting and shadows. Great art design, and a wonderful, cohesive look. It is not, however, on par with the most visually intensive games on the market. The character models are troublesome, and the lip synching looks odd at times, as if everyone had just had a shot of botox and their faces aren't working properly. The textures also tend to be flat, which is particularly noticeable when the camera zooms about during cutscenes. Make no mistake: Alan Wake looks wonderful. But it doesn't look as good as, say, Batman: Arkham Asylum or Resident Evil 5. It seems unlikely that you would see Alan Wake on any publication's "best technical graphics" top 5 at the end of the year

پس . . . ایشونم بانظر دوستان موافقن !!!! :biggrin1:

خب چی شد ؟

I haven't finished Alan Wake, but I have played enough of it to have a good idea of how it looks. And it looks great, thanks to incredibly lighting and shadows. Great art design, and a wonderful, cohesive look. It is not, however, on par with the most visually intensive games on the market. The character models are troublesome, and the lip synching looks odd at times, as if everyone had just had a shot of botox and their faces aren't working properly. The textures also tend to be flat, which is particularly noticeable when the camera zooms about during cutscenes. Make no mistake: Alan Wake looks wonderful. But it doesn't look as good as, say, Batman: Arkham Asylum or Resident Evil 5. It seems unlikely that you would see Alan Wake on any publication's "best technical graphics" top 5 at the end of the year.

خب فرخ جان مگه ما چیزی گفتیم ؟
مشکل ما این بود که شما اصرار داری بازی از نظر تکنیکی روی کنسول رقیب نداره. وگرنه مگه کسی با Top 5 بودن AW توی 2010 از نظر تکنیکی مشکلی داره ؟

درسته که پست پاک شده توسط یوزر اما چون نقل قول شده واقعا باید یه دیباچه بهش نوشت:دی
دو تا نکته ی فوق العاده هست تو این پست، یکی بولد شدن این قسمته:
on par with the most visually intensive games on the market
یکی هم این جمله ی طلایی:
best technical graphics" top 5 at the end of the year
این عبارت ها هم اصولا در زبان انگلیسی بی استفاده هستن:
It is not
It seems unlikely
-----------------------------------------
من اصلا کاری ندارم با این بازی چون اصولا نه فیلم نه بازی نه موسیقی:دی ای که هیجانش از یه حدی بیشتر شه رو کاری ندارم باهاشون و میترسم:دی
اما دیگه واقعا مسخره بازی رو به حد نهایتش رسوندین، کلا یه بار من ده صفحه پیش این تاپیکو وا کردم که توش آقای vahid_ba اومده بود و داشت حرف بی ربط میزد تو تاپیک و یه سری هم داشتن تو همین محور می گشتن، بعدش یه بارم الان وا کردم دیدم بحث KZ2 ه!
انواع و اقسام بی شعوری ها هم تو این تاپیک دیده شده، از فحش دادن و اینا گرفته تا "زن جاش تو آشپز خونه س" و از این حرفا، هر کی هم که بهش بر میخوره بره خودشو اصلاح کنه.
اگه امتیاز براتون اهمیت نداره، پس لازم نکرده بزنین تو سر و کله ی هم، اگر هم امتیاز براتون مهمه، این امتیاز های سایت های معتبره، دیگه توهین کردن به همدیگه و به Critic و اینا چیه من نمیدونم.
تاپیک قفل میشه چون شعور استفاده ش به صورت عمومی موجود نیست.
از این به بعد هر کسی که از امتیاز و ریت سایت یا مجله ای با خبر شد، به من یا یکی از مدیرا خبر بده تاپیک آپدیت میشه.

سلام!
Edge به بازی امتیاز 7.0 داد.

خداروشكر ديگه ازين به بعد به لطف خدا و اين امتياز شاهد اين نخواهيم بود كه دوستان بگن Edge ضد سوني هستش
الان دوستان میان میگن این بازی حقش همون 7 بوده :دی

آخرین ویرایش:
Edge Review Scores
Split Second – 8/10
Cave Story – 8/10
WarioWare: D.I.Y. – 8/10

یعنی اینا از AW بهترن ؟!!!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or