دوستان دیگه شرمنده به خدا اما این دوستمون هرچی هیچی نمیگم بیشتر شورش رو در میاره کم مونده بگه واقعا همه خول و چلن KZ2 آشغالی بیش نیست و این دوستمون به خر بودن تمام افراد که گفتن KZ2 از اون CG 2005 هم بهتر بوده نمیفهمن و فقط این آقا با یه عکس مشخص کرده بازی چه آشغالی هستش .
جالبیش رو دوستان داشته باشن عکس صفحه اول رو ول کرده رفته صفحه دوم عکسی که به نظرش یه کم ضایع بوده رو ورداشته بهش استناد کرده شرط میبندم اگه این عکس صفحه دوم هم نبود تا صفحه 10 که مال 2005 بوده میرفت واقعا ادم باید به این هوش سرشار تبرکی بگه راست میگی برو یه عکس دیگه بیار.
گفتم قبلا بهترين شاتی که از اين بازی (
GamePlay) داری را بزار
من عکسای دموی CG را گذاشتم
يه چيزی بگم راحت بشيم
اون دموی CG را شايد 2 نسل بعد بتونيم تجربش کنيم مخصوصا توی قسمت انيميشن
در اين مورد 4 سال پيش همين جا کلی فک زدم ديگه حوصله ی آگاه کردن تخيلات بعضی ها
را ندارم
کاره سختی نيست کافيه يه گرافيست يا مدل کاره مبتدی اين دمو را آناليز کن
ترو خدا انقدر جک نگو باشه دوستان گفتن بی خیال هنوز داری کشش میدی .
بعدشم اگه خیلی دوست داری مقایسه کنی من عکس زیر رو از IGN میزارم که تفاوت 2005-2007 رو نشون میده 2008 پیش کشت .
اون عکسی که گزاشتی برای انفجار هستش وقتی تو KZ یه چیزی منفجر میشه تو تصویر شما تعصیر میزاره برای همین هم هستش کدر هستش.
بعدشم اون تصویر در حال دودین هم هستش کاراکتر از سر اصلحه ش معلومه وقتی شما تو KZ2 میدوین اطراف کدر و تار میشن .
عکس زیر رو ببین دیگه بازی کردنش نمیخواد شما برو یه بازی دیگه بازی کن به گرافیک CG 2005 که هیچی نمیتونی به KZ2 در اون مورد ایراد بگیری چون KZ2 از اون CG2005 هم بهتر بود .:laughing:
دوتا چشم بینا میخواد که ببینه .:arrowd::arrowd::arrowd::arrowd:
دوستان مثل این که سواد هم ندارن این دو عکس مقایسه 2005-2007 هستش بازی آخرش 2008 امده حالا شما برو ببین بازی 2008 چی شده وقتی روتوش شده و کلی چیز دیگه .
اگه بازم فکر میکنی اشتباه هستش KZ2 2009-2009 شما رو مقایسه میکنیم .
ببینم اینم میتونی انکار کنی.:laughing: این عکس که من گزاشتم IN GAME IN GAME هستش .
بابا شماها ديگه چه فن بوي هايي هستين اون دموي cg واقعا كيفيت بهتري از بازي نهايي داره يعني تشخيصش اينقدر سخت هست بابا تكسچرها پليگان ها انيميشن ها ابرهاي حجم دار انفجارها همه چيزش بهتر بود كه صد البته چون cg بود حالا من نمي دونم با گفتن اين چيزا چي رو مي خوايد ثايت كنيد
شما هم از اون تریلر فقط ابر حجم دارش رو دیدن دیگه بله مشکل شما اینه که شما مرحله آخر KZ2 که انگار داشت از اسمان آتیش میبارید رو ندیدن برای همین هم هستش یا بقه چیز ها کشکن انفجارش یا تخریب پزیریش و ... فقط یه ابر دیدن که حجم داره و... تازه خود صورت کاراکتر های گواه همه چی هستش یا اصلحه ها شما هم روی هرچی ... رو کم کردین چون با بازی نکردن یه بازی از روی یه تریلر داری در مورد بازی نظر میدیLOL .
alan wake بازي كردم امشب بازي عالي هست يه سري چيزاش دوستان زيادي شورش كردن طبق معمول مثل: screen tearing كه ابدا در سطح بازي اي مثل dark siders ازار دهنده نيست و گه گاهي اين اتفاق پيش مي افته بدترينش همون رزولوشن هست كه كمي تصاوير مات كرده البته بازم به بدي cod نيست كلا يه سري ايرادهايي كه گرفتن مثل همون قضيه aa براي gow3 هست
اصلا من 1 کلمه در مورد AW صحبت کردم که بگم حتی مقایسه کرده باشم:confused: صحبت من در مورد اون دوستمون بود که داره کلا میگه KZ 2 چرت بود گرافیکش .
حالا چه گیری دادین به KZ2 مال 2008 راست میگین به U2 یا GOW3 گیر بدین مخصوصا GOW3 که کم از OPEN -WORLD نمیاورد صحنه های که تایتن ها از اولمپیاکوس بالا میرفتن .
صفحه های قبل هم گفتم بازی کنین حالش رو ببرین منم وقتی تاریخ ریلیز جهانیش رد شد و بازی کردم تو همین تاپیک راجب امتیاز هاش نظر میدم .