فریدون کسی MW روی PC به خاطر 5 ساعت Single Player بازی نمیکنه...همه به خاطر آنلاینش بازی میکنن. همه کسایی که میشناسم از اروپایی بگیر تا ترکیه، ایرانی و غیره همه 1 سال منتظر این بازی بودن...اکثرا هم آماده Org خریدن بودن ولی با این حرکت اصلا سمت بازی هم نرفتن...حیف این 1 سال که منتظرش بودیم.جواد جون یه نمره، دو نمره، نه 5 نمره کمتر!! :biggrin1:.
امار دقیقش رو ندارم ولی از 100 کلا 9% فروش MW1 واسه PC بوده که این رقم تقریبا میشه هیچ!. کیفیت این نسخه پائین بیاد، نمیدونم سرورش اونطوری بشه که شما میگی بازم ایراد برمیگرده به فروش کم این بازی.فریدون کسی MW روی PC به خاطر 5 ساعت Single Player بازی نمیکنه...همه به خاطر آنلاینش بازی میکنن. همه کسایی که میشناسم از اروپایی بگیر تا ترکیه، ایرانی و غیره همه 1 سال منتظر این بازی بودن...اکثرا هم آماده Org خریدن بودن ولی با این حرکت اصلا سمت بازی هم نرفتن...حیف این 1 سال که منتظرش بودیم.
فقط امیدوارم IW از خر شیطون بیاد پایین با یه Patch همه چیز رو ردیف کنه ( که بعید میدونم)
خونسرد باش مدیر انجمن، خونسرد باش. ما داریم اغراق میکنم به شما چرا فشار اومده؟ البته قابل درکی چون وجود همچین بازی که فیلم سینمائی باید جلوش لونگ Drop کنه که تک تک انیمیشنهاش از هلیکوپتر گرفته تا یخ نوردیش نهایت دقت ممکنه رو داره باید هم خودتونیا اسیب روحی روانی برسونه که بیای اینطوری جواب بدی.
بله دیگه. هرکسی تملق و مجیز بازی های 70% تقلیدی رو نگه حرفهاش قشنگ قشنگه :laughing:.
نیما مدیر انجمن:
باز خوبیش اینه فن شرکت و کنسولی هستم که نیازی نیست برای تعویض کامپونت به HDMI برم تو تنظیمات و از اونجا سوئیچ کنم.![]()
خونسرد باش مدیر انجمن، خونسرد باش. ما داریم اغراق میکنم به شما چرا فشار اومده؟ البته قابل درکی چون وجود همچین بازی که فیلم سینمائی باید جلوش لونگ Drop کنه که تک تک انیمیشنهاش از هلیکوپتر گرفته تا یخ نوردیش نهایت دقت ممکنه رو داره باید هم خودتونیا اسیب روحی روانی برسونه که بیای اینطوری جواب بدی.
بله دیگه. هرکسی تملق و مجیز بازی های 70% تقلیدی رو نگه حرفهاش قشنگ قشنگه :laughing:.
نیما مدیر انجمن:
باز خوبیش اینه فن شرکت و کنسولی هستم که نیازی نیست برای تعویض کامپونت به HDMI برم تو تنظیمات و از اونجا سوئیچ کنم.![]()
فریدون کلا توجه نمیکنی من چی دارم میگم...امار دقیقش رو ندارم ولی از 100 کلا 9% فروش MW1 واسه PC بوده که این رقم تقریبا میشه هیچ!. کیفیت این نسخه پائین بیاد، نمیدونم سرورش اونطوری بشه که شما میگی بازم ایراد برمیگرده به فروش کم این بازی.
خدایی به کوتاه بودن بازی نمیشه گیر داد و هرچی امتیاز کم رو به بهانه ی کوتاهی بخش کامپاین به بازی داد. MW هم 6-8 ساعت بود. به این مشکلات سرور و این حرفا میشه گیر داد (و حتی فحش داد :biggrin1اما کوتاهی بازی نه!
This really is as good as it gets in terms of FPS games on the current crop of consoles. Modern Warfare 2 ticks all of the right boxes: varied gameplay, immersive story, engaging gunplay, superb multiplayer, and the list goes on... If we're being really nitpicky, then we might suggest that there aren't many innovative features in the game. However, MW2's Spec Ops mode is fresh enough to ensure that the overall package isn't a stale one, while the long-term appeal of adversarial multiplayer will stretch out until the next Infinity Ward release with ease
9 :Gameplay
9 :Sound
10 :Replay
9 :Graphic