امتیازات بازی Call of Duty: Modern Warfare 2

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Frobary

Loyal Member
سلام!

Callofdutymodernwarfare2boxart.jpg

این بازی فوق العاده که هفته آینده عرضه خواهد شد اولین امتیازش را گرفت. سایت DualShockers به بخش MultiPlayer بازی امتیاز 5.0 از 5.0 داده است.
Reveiw

image-F878_4AF41A61.jpg

البته من از میزان اعتبار این سایت باخبر نیستم، پس لطفا اگه مشکلی داشت تاپیک را پاک کنید.

4 روز دیگه بیشتر نمونده هنوز هیچ سایت دیگه ای امتیاز نداده؟
نه به Batman:AA که از 1 ماه قبل امتیازاتشو گرفت نه به MW2 که تا 4 روز قبل از عرضه هنوز امتیازاتشو نگرفته.

واقعا اولین بازییه که میبینم همه تو ایران تمومش کردن و هنوز خبری از امتیازاش نشده. همین الان میخواستم بیام یه تاپیک بزنم به نام : پس امتیازای MW2 کو؟!؟!؟! که این تاپیک رو دیدم.

واقعا اولین بازییه که میبینم همه تو ایران تمومش کردن و هنوز خبری از امتیازاش نشده. همین الان میخواستم بیام یه تاپیک بزنم به نام : پس امتیازای MW2 کو؟!؟!؟! که این تاپیک رو دیدم.
همه که نه،فقط اونایی که XBOX 360 بازی می کنن،بقیه باید 3 4 روز دیگه منتظر باشن.

اينقدر بازي جذاب و گيرا بوده همه رفتن تو كفش كسي امتياز نداده ! يادشون رفته بنده ي خداها :biggrin1:
ميانگينش فكر نكنم زير 94 يا 95 بياد :biggrin1:

ماشالا من که به این نسخه خیلی امیدوارم:biggrin1:
مخصوصا نسخه ی PC که غوغا کرده!،
بخش MultiPlayer دیگه نه Dedicated Server داره،نه Console داره،نه میشه Mod اضافه کرد،نه میشه Host انتخاب کرد،نه بیشتر از 18 نفر رو ساپورت میکنه....
اصلا با کنسول یکی شده،یه پورت ساده به PC

درمورد این بازی همین رو بگم هر سایتی که کمتر از 9.5 بهش بده بدونید که پالونش کجه!.
طوری شگفت انگیزه که نمیدونید فیلمه، مستنده، بازیه چیه اصلا.

درمورد این بازی همین رو بگم هر سایتی که کمتر از 9.5 بهش بده بدونید که پالونش کجه!.
طوری شگفت انگیزه که نمیدونید فیلمه، مستنده، بازیه چیه اصلا.

دقیقا !
کمتر از 9.5 واقعا حقش نیست . از یه بازی fps چی باید انتظار داشت به بهترین شکل یه جنگ را شبیه سازی کردند .
فقط خدا نکنه یکی از این سایتهای خوشحال معتبر امتیاز کم بده بهش وگرنه تمام سایت ها پشت سر اون با نظرات خوشحال نمرات خوشحال میدند .
من باشم 10 میدم به شدت ازش لذت بردم . فقط شاید کوتاه بودن بازی براش ضربه بزنه .

9.5 چیه بره واسه بازی سال!
دیگه از یه بازی چی باید خواست!
هیجان-داستان-خشونت-سینمایی- همه چیز داره!
ولی رقیبای سختی داره ببینیم چیکار میکنه!

من فکر میکنم میتونه رکورد gta iv رو هم بزنه.اصلا به جز کوتاهی بازی که مشکله مهمی هم نیست مگه مشکل دیگه ای داره؟البته من هنوز بازی نکردم.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or