امتیازات بازی Call of Duty: Modern Warfare 2

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Frobary

Loyal Member
سلام!

Callofdutymodernwarfare2boxart.jpg

این بازی فوق العاده که هفته آینده عرضه خواهد شد اولین امتیازش را گرفت. سایت DualShockers به بخش MultiPlayer بازی امتیاز 5.0 از 5.0 داده است.
Reveiw

image-F878_4AF41A61.jpg

البته من از میزان اعتبار این سایت باخبر نیستم، پس لطفا اگه مشکلی داشت تاپیک را پاک کنید.

متاسفانه یک سری از آدم ها بازی رو توی گرافیک میبینن که این جای بسی ناراحتی داره
نسخه 2 این بازی به عنوان بازی FPS باید بهترین بشه ! و از لحاظ گیم پلی بازی در سطح عالی هست . بازی به طور قابل توجهی واقعی . RAGDOLL فیزیک بازی هم مثال زدنیه . حرکت آدمها صدا گذاری بازی . صدای محیط+صدای اسلحه +صدای حرکت کردن+ AI بازی + نشون دادن قدرت ارتش و با هم بودن +موضوع که بعنوان اولین FPS موضوع دار + لحظاتی پر از حیجان + تنوع زیاد اصلحه + میشه بگید این گیم چی کم داره ؟:smile:

متاسفانه یک سری از آدم ها بازی رو توی گرافیک میبینن که این جای بسی ناراحتی داره
نسخه 2 این بازی به عنوان بازی FPS باید بهترین بشه ! و از لحاظ گیم پلی بازی در سطح عالی هست . بازی به طور قابل توجهی واقعی . RAGDOLL فیزیک بازی هم مثال زدنیه . حرکت آدمها صدا گذاری بازی . صدای محیط+صدای اسلحه +صدای حرکت کردن+ AI بازی + نشون دادن قدرت ارتش و با هم بودن +موضوع که بعنوان اولین FPS موضوع دار + لحظاتی پر از حیجان + تنوع زیاد اصلحه + میشه بگید این گیم چی کم داره ؟:smile:
شما همچین از اون آدم ها ایراد میگیری که انگار حرفشون راسته! بابا مشکل اینجاست که این بازی از لحاظ گرافیک هم در سطح بسیار بالایی قرار داره! گیم پلی و اینا که بماند! واقعا که:
!Call of Duty: Modern Warfare II= An Obvious Competitor For Game of The Year Prize

میگم این فیلم بود یا بازی- دیشب یک تک مرحله رفتم- به جون خودم من نفهمیدم رفتم جنگ یا دارم بازی میکنم -اخرش بزور بلندمون کردند-هنوزم اینطوریم:eek::eek:

سلام هرچی بگیره حقشه من 2 مرحله رفتم همش توی شوک خفن بودن بازی هستم به همه قول میدم بار اول که بازی کنید همش توی شوک هستید و هیچی از بازی نمیفهمید

gameplanet امتیاز 9.5

fpsgamer امتیاز 9

Yahoo امتیاز 10

Videogameszone امتیاز 9.1

امتیازهای دیگه در metacritic هستند :

Cynamite امتیاز 10

Game Informer امتیاز 9.8

Cheat Code Central امتیاز 9.8

MEGamers امتیاز 9.9

BigPond GameArena امتیاز 9.5

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند