امتیازات بازی Call of Duty: Modern Warfare 2

R.I.P Frobary

Loyal Member
سلام!

Callofdutymodernwarfare2boxart.jpg

​

این بازی فوق العاده که هفته آینده عرضه خواهد شد اولین امتیازش را گرفت. سایت DualShockers به بخش MultiPlayer بازی امتیاز 5.0 از 5.0 داده است.
Reveiw

image-F878_4AF41A61.jpg

البته من از میزان اعتبار این سایت باخبر نیستم، پس لطفا اگه مشکلی داشت تاپیک را پاک کنید.
​

متاسفانه یک سری از آدم ها بازی رو توی گرافیک میبینن که این جای بسی ناراحتی داره
نسخه 2 این بازی به عنوان بازی FPS باید بهترین بشه ! و از لحاظ گیم پلی بازی در سطح عالی هست . بازی به طور قابل توجهی واقعی . RAGDOLL فیزیک بازی هم مثال زدنیه . حرکت آدمها صدا گذاری بازی . صدای محیط+صدای اسلحه +صدای حرکت کردن+ AI بازی + نشون دادن قدرت ارتش و با هم بودن +موضوع که بعنوان اولین FPS موضوع دار + لحظاتی پر از حیجان + تنوع زیاد اصلحه + میشه بگید این گیم چی کم داره ؟:smile:

متاسفانه یک سری از آدم ها بازی رو توی گرافیک میبینن که این جای بسی ناراحتی داره
نسخه 2 این بازی به عنوان بازی FPS باید بهترین بشه ! و از لحاظ گیم پلی بازی در سطح عالی هست . بازی به طور قابل توجهی واقعی . RAGDOLL فیزیک بازی هم مثال زدنیه . حرکت آدمها صدا گذاری بازی . صدای محیط+صدای اسلحه +صدای حرکت کردن+ AI بازی + نشون دادن قدرت ارتش و با هم بودن +موضوع که بعنوان اولین FPS موضوع دار + لحظاتی پر از حیجان + تنوع زیاد اصلحه + میشه بگید این گیم چی کم داره ؟:smile:
شما همچین از اون آدم ها ایراد میگیری که انگار حرفشون راسته! بابا مشکل اینجاست که این بازی از لحاظ گرافیک هم در سطح بسیار بالایی قرار داره! گیم پلی و اینا که بماند! واقعا که:
!Call of Duty: Modern Warfare II= An Obvious Competitor For Game of The Year Prize

میگم این فیلم بود یا بازی- دیشب یک تک مرحله رفتم- به جون خودم من نفهمیدم رفتم جنگ یا دارم بازی میکنم -اخرش بزور بلندمون کردند-هنوزم اینطوریم:eek::eek:

سلام هرچی بگیره حقشه من 2 مرحله رفتم همش توی شوک خفن بودن بازی هستم به همه قول میدم بار اول که بازی کنید همش توی شوک هستید و هیچی از بازی نمیفهمید

gameplanet امتیاز 9.5

fpsgamer امتیاز 9

Yahoo امتیاز 10

Videogameszone امتیاز 9.1

امتیازهای دیگه در metacritic هستند :

Cynamite امتیاز 10

Game Informer امتیاز 9.8

Cheat Code Central امتیاز 9.8

MEGamers امتیاز 9.9

BigPond GameArena امتیاز 9.5

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند