امتیازات بازی Call of Duty: Modern Warfare 2

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Frobary

Loyal Member
سلام!

Callofdutymodernwarfare2boxart.jpg

این بازی فوق العاده که هفته آینده عرضه خواهد شد اولین امتیازش را گرفت. سایت DualShockers به بخش MultiPlayer بازی امتیاز 5.0 از 5.0 داده است.
Reveiw

image-F878_4AF41A61.jpg

البته من از میزان اعتبار این سایت باخبر نیستم، پس لطفا اگه مشکلی داشت تاپیک را پاک کنید.

EDGE نقدش با امتیازش سازگاری نداره :دی اگه نقد رو بخونی امتیازش کمتر میشه ولی خب امتیاز داده دیگه :دی

و لولترین تیکه نقد :

درود امیر جان...

من نقدش رو الان خوندم ... منم حرف شما رو تائید میکنم این چیزی كه این نوشت کمتر باید میداد ( با توجه به سخت گیری این سایت از نقد ها )...

من از اون قسمت نقدش خوشم امد كه راجع به سربازان آمریکای نوشت (انگلیسی هست دیگه EDGE) :biggrin1: در واقع مسخره کردشون !!!

این بازی رو قسمت نشد هنوز بازی کنم ... و الی بیشتر میشد مقایسه کرد حرف های نقد کننده رو با بازی ... كه آیا Overacting کرده یا خیر !

دوستانی كه بازی کردن بهتر میتونن نظر بدن

سایتها که زیر 9.5 میدن باید یه دلیل درستی بیارن وگرنه حتما یه چیزیشون هست!.

چرا به حرفهای خودتم احترام نمیذاری ؟! وقتی مثلا سر فلان بازی یکی میاد میگه فلان سایت فلانه که مثلا 8 داده ، میای با 1000 پوزخند و متلک و ... میپری به یارو ، بعد الان خودت همونو میگی ؟ چرا ؟ چون میخوای از اون بازی ای که خوشت نمیاد یا نمیخوای که خوشت بیاد بالاتر بره ؟

الان میتونی منو تفهیم کنی که کلا دنبال چی هستی ؟!

Playstation Official Magazine Australia امتیاز 10/10 داد.

در Metacritic:
ta6gax.png

. . . . . . . . . . . . .

Games Radar امتیاز 10/10 داد.

در Metacritic:
t03udu.png

Full Review

ایول به جفتشون (مخصوصا اولی :دی که همه بازیها رو از خود میدونه و فکر نمیکنه می خواد نمره از جیبش بده!) که یه "آفرین" :دی درست حسابی به Activision و IW گفت تا راهشون رو ادامه بدن! نمیدونم با وجود این IW چرا هی Activision یک سال در میون سری COD رو میده به TreyArch؟!

ایول به جفتشون (مخصوصا اولی :دی که همه بازیها رو از خود میدونه و فکر نمیکنه می خواد نمره از جیبش بده!) که یه "آفرین" :دی درست حسابی به Activision و IW گفت تا راهشون رو ادامه بدن! نمیدونم با وجود این IW چرا هی Activision یک سال در میون سری COD رو میده به TreyArch؟!
خب برای اینکه هرسال یه cod داشته باشه.
البته دوستان نسبت به TreyArch خیلی دارن بی انصافی میکنن.درسته که world at war تقلید محض از cod4 بود ولی حماسی تر از cod4 بود!
اون فتح برلین یا مرحله اسنایپر یکی از بیاد ماندنی ترین سکانسها بود.

چرا به حرفهای خودتم احترام نمیذاری ؟! وقتی مثلا سر فلان بازی یکی میاد میگه فلان سایت فلانه که مثلا 8 داده ، میای با 1000 پوزخند و متلک و ... میپری به یارو ، بعد الان خودت همونو میگی ؟ چرا ؟ چون میخوای از اون بازی ای که خوشت نمیاد یا نمیخوای که خوشت بیاد بالاتر بره ؟

الان میتونی منو تفهیم کنی که کلا دنبال چی هستی ؟!
عوض گِلِه نداره!. کسی حق نداره حرفهای که خودتونیا درمورد دنده فلزی و ( و ... ) زدید رو برای بازی های دیگه به کار ببره؟ چطور بازی های 70% تقلیدی حق 9.5 به بالا رو دارم ولی یه فیلم سینمائی به اسم Call of Duty: Modern Warfare 2 نداره؟!
عوض گِلِه نداره.

عوض گِلِه نداره!. کسی حق نداره حرفهای که خودتونیا درمورد دنده فلزی و ( و ... ) زدید رو برای بازی های دیگه به کار ببره؟ چطور بازی های 70% تقلیدی حق 9.5 به بالا رو دارم ولی یه فیلم سینمائی به اسم Call of Duty: Modern Warfare 2 نداره؟!
عوض گِلِه نداره.

فريدون دوباره برگشتی که به دوران فن بازی که......

همين بازی 70 درصد تقليدی داشتی خودتو ميکشتی نميدونم چقدر قشنگه و فلان:-"

ولی به نظر منم زير 9 جايی بده يه چيزيش ميشه بازی خيلی توپه:biggrin1:

عوض گِلِه نداره.
در مورد اون بازی تقلیدی چیزی نمیتونم بگم چون بازیش نکردم اما Mw2 هم دسته کمی از اون نداره!شکی در شاهکار بودن Mw2 نیست اما خب یکم بیش از حد شبیه به نسخه ی قبلی هست و خیلی چیز زیادی نسبت به قبل نداره!ولی خب بازم فوق العاده هست...

در مورد اون بازی تقلیدی چیزی نمیتونم بگم چون بازیش نکردم اما Mw2 هم دسته کمی از اون نداره!شکی در شاهکار بودن Mw2 نیست اما خب یکم بیش از حد شبیه به نسخه ی قبلی هست و خیلی چیز زیادی نسبت به قبل نداره!ولی خب بازم فوق العاده هست...
این مولتی پلیر بازی هست که میماند!
مولتی پلیر بازی بسیار پیشرفت داشته و فکر نمیکنم تقلیدی باشه...!!!

عوض گِلِه نداره.

مگه من گفتم MW2 باید زیر فلان امتیاز بگیره ؟! ضمنا من هیچوقت نگفتم فلان بازی نباید زیر فلان بگیره ، کجا گفتم ؟!
من هدفم این بود که خودت اهل همین حرفهای قشنگ قشنگ هستی نمیتونی واسه بقیه با کلاس بازی در بیاری ، هرکی هم میگه عیته خودته ...
همه هم کور بودن ندیدن همون بازی 70 % تقلید داشت و کلا بدرد نمیخورد ، از رو شکم امتیاز دادن ، فقط تو دیدی ... کلا تو خوبی .

خیلی سر MW2 انرژی مصرف نکن چون Multi ه ، زیاد چیزی بهت نمیماسه ، نگه دار واسه بعدا وقت زیاده ...

یه مدت نمیدونم چی شده بود تغییر رویه داده بودی که اصلا بهت نمیومد ، کلا همینجوری که الان هستی خیلی بیشتر بهت میاد ...

تقلید ! میتونم بپرسم قبل mw کدوم بازی تونسته بود چنین جنگ مدرنی را به نمایش بزاره ؟
مگه قراره یه بازی تو شماره اول یه جور هست شماره دومش زمین تا آسمون فرق کنه ؟ اونم بازی مثل mw که نیاز به هیچ تغییری نداره به قدری کامله یه بازی که گیم پلیش عالیه چرا دست بزنن بهش ؟
تو گیم پلی mw2 چیزی دیگه وجود نداره که قرار ندن مگر اینکه بخوای توی بازی آفتاب بالانس یا ادی نایکی و یا مهتاب بالانسی و نیم وارو و فلان و ........بزنن !
همین سری mw فقط کافیه برات یه سری مراحل اضافه بدن که کافیه . که البته اینطور هم نبوده چون هیجان بازی و صحنه های درگیری نسبت به شماره اول خیلی بالاتره و امتیازی هم که از شماره اولی بیشتره و حتی گرافیک بازی هم بهتر شده که میتونی امتیازهای گرافیکی بازی را هم ببینی . اگه mw2 کم و کاستی گذاشته حتما خبر بده مگر این که موارد فوق که برات لیست کردم را از بازی ها بخوای !

• Like
Reactions: THE BEST BOY
PC

Play Magazine امتیاز 9.5/10 داد.

در Metacritic
28vg67k.png

Full Review
. . . . . . . . . . . . . . . . . .

Gameplanet امتیاز 7/10 داد.

در Metacritic
ibxpjc.png

Modern Warfare 2 for PC is a console-focused game that fails to reach the lofty standards set by its predecessor. Matchmaking is as woeful as you would expect, and the campaign mode is too short and plays like it was designed by a committee. The Special Ops mode fails to lift the uniform score of this game to anything worthy of remembrance
:Ups
Character animations. Cinematics are cleverly constructed. Weapons are well modelled and accurately represented. Tension is adequately managed and the Special Ops mode is admittedly quite fun, even if it is restricted to two players
:Downs
Matchmaking for multiplayer forces everyone to be mediocre. Everything is done via. Steam. The campaign storyline borders on incomprehensibility. No modding possible. Audio is often inappropriate and intrusive. Shock value of airport scene questionable. Leaning and custom console commands have been removed. Most of the firefights are too busy and cheap deaths abound. It's too expensive

BigPond GameArena امتیاز 5/10 داد.

در Metacritic
rk0kfd.png

The Good bits
The core Modern Warfare experience - infantry level FPS combat - still is great when you can find a good connection. More than suitable for casual players who dabble in SP and MP

The Bad stuff
Network connection of less than three bars and your quality of gaming life suffers. Reliance on other competing gamers to host games = a nightmare for competitive play
Full Review

PS3 & XBOX360

SpazioGames
امتیاز 9.2/10 داد.

در Metacritic
nvclrp.png

9.0 :GRAPHICS
9.5 :SOUND
9.0 :GAMEPLAY
9.0 :LONGEVITY

1zw2ij8.png

Full Review

Everyeye.it امتیاز 9/10 داد.

در Metacritic
2ymhsb8.png

Full Review

Teletext GameCentral امتیاز 9/10 داد.

در Metacritic
fm7z90.png

PROS
Excellent level and set-piece design. Superb multiplayer and co-op mode should provide infinite longevity

CONS
The violence (and politics) is often disturbing. Story mode isn't quite as good as the original
Full Review

Eurogamer Italy
امتیاز 9/10 داد.

در Metacritic
2dcia7o.png

Full Review

بازی های 70% تقلیدی
لطفا اگه امکانش هست اسم بازی های 70% تقلیدی رو نام ببرید...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or