نه نه منظورم تقلید از شماره ی اولش بود!تقلید ! میتونم بپرسم قبل mw کدوم بازی تونسته بود چنین جنگ مدرنی را به نمایش بزاره ؟
نه اینکه تغییر کلی بدن!درسته این بازی یک بازی کامل و بی نقصه ولی خب شاید چون خیلی شبیه به شماره ی قبلیه ، جذابیت گذشته رو نداشته باشه!گفتم شکی در شاهکار بودن Mw2 نبود اما به نظر من Cod4 یکم بهتر از این بود!مگه قراره یه بازی تو شماره اول یه جور هست شماره دومش زمین تا آسمون فرق کنه ؟ اونم بازی مثل mw که نیاز به هیچ تغییری نداره به قدری کامله یه بازی که گیم پلیش عالیه چرا دست بزنن بهش ؟
جلالخالق!BigPond GameArena امتیاز 5/10 داد.
تقلید ! میتونم بپرسم قبل mw کدوم بازی تونسته بود چنین جنگ مدرنی را به نمایش بزاره ؟
مگه قراره یه بازی تو شماره اول یه جور هست شماره دومش زمین تا آسمون فرق کنه ؟ اونم بازی مثل mw که نیاز به هیچ تغییری نداره به قدری کامله یه بازی که گیم پلیش عالیه چرا دست بزنن بهش ؟
تو گیم پلی mw2 چیزی دیگه وجود نداره که قرار ندن مگر اینکه بخوای توی بازی آفتاب بالانس یا ادی نایکی و یا مهتاب بالانسی و نیم وارو و فلان و ........بزنن !
همین سری mw فقط کافیه برات یه سری مراحل اضافه بدن که کافیه . که البته اینطور هم نبوده چون هیجان بازی و صحنه های درگیری نسبت به شماره اول خیلی بالاتره و امتیازی هم که از شماره اولی بیشتره و حتی گرافیک بازی هم بهتر شده که میتونی امتیازهای گرافیکی بازی را هم ببینی . اگه mw2 کم و کاستی گذاشته حتما خبر بده مگر این که موارد فوق که برات لیست کردم را از بازی ها بخوای !
جلالخالق!
میگم حالا نسخه های کنسولی مشکل matchmaking دارن یا نه؟؟؟؟البته این امتیاز مربوط به نسخه PC هست و احتمالا بخاطر مسائل سرور بازی و ... لج و لج بازی شده .
میگم حالا نسخه های کنسولی مشکل matchmaking دارن یا نه؟؟؟؟
حداقل عنوان کنید کدوم نسخه . هر دوی این نمره ها مربوط به نسخه pc هست .
Gameplanet به نسخه کنسولی داده 9.5
BigPond GameArena هم به نسخه کنسولی داده 9.5
ولی اختلاف نمره ها با نسخه pc واقعا جالبه !
جواد جون یه نمره، دو نمره، نه 5 نمره کمتر!! .نمره های پایین PC فقط به خاطر گند تاریخی هست که IW توی قسمت آنلاین زده هست.
خونسرد باش مدیر انجمن، خونسرد باش. ما داریم اغراق میکنم به شما چرا فشار اومده؟ البته قابل درکی چون وجود همچین بازی که فیلم سینمائی باید جلوش لونگ Drop کنه که تک تک انیمیشنهاش از هلیکوپتر گرفته تا یخ نوردیش نهایت دقت ممکنه رو داره باید هم خودتونیا اسیب روحی روانی برسونه که بیای اینطوری جواب بدی.مگه من گفتم MW2 باید زیر فلان امتیاز بگیره ؟! ضمنا من هیچوقت نگفتم فلان بازی نباید زیر فلان بگیره ، کجا گفتم ؟!
من هدفم این بود که خودت اهل همین حرفهای قشنگ قشنگ هستی نمیتونی واسه بقیه با کلاس بازی در بیاری ، هرکی هم میگه عیته خودته ...
همه هم کور بودن ندیدن همون بازی 70 % تقلید داشت و کلا بدرد نمیخورد ، از رو شکم امتیاز دادن ، فقط تو دیدی ... کلا تو خوبی .
خیلی سر MW2 انرژی مصرف نکن چون Multi ه ، زیاد چیزی بهت نمیماسه ، نگه دار واسه بعدا وقت زیاده ...
یه مدت نمیدونم چی شده بود تغییر رویه داده بودی که اصلا بهت نمیومد ، کلا همینجوری که الان هستی خیلی بیشتر بهت میاد ...