امتياز سايتها و مجلات به Resident Evil 5

قوم بنی اسرائیلید شما:d

خنجر کریس باید در حد شمشیر ویرجیل کار کنه، خشاب کلتش به اندازه اون اسلحه خرکی مارکوس تیر داشته باشه، خودش هم مثل ماریو ورجه ورجه کنه و تیر بزنه... :d

من موندم بعضیا فقط میخوان ایراد بیخودی از بازی بگیرن یکی میگه باید کاور میذاشتن اقا عشق گیرز اف وار داری برو گیرز اف وارتو بازی کن
هر کی هر سبکی دوست داره بره همون سبکو بازی کنه ازادین Gears of war و dead rising و .....
من جالبه برام بازی با این کلاس و عظمت تو بخش امتیازاتش هم همه میان میریزن یه مشت ایراد بیخودی ازش میگیرن:wallbash:

خنجر کریس باید در حد شمشیر ویرجیل کار کنه، خشاب کلتش به اندازه اون اسلحه خرکی مارکوس تیر داشته باشه، خودش هم مثل ماریو ورجه ورجه کنه و تیر بزنه... :d

مهدی گل گفتی پسر!!:laughing:
مثلا من بیام بگم توش چرا یک حالت مخفی کاری نزاشتن بشه لباس زامبی(نمیدونم چه کوفتی هستن!!) ها رو بپوشه ..بعد مثل اونها رفتار کنه تا من خوشم بیاد:biggrin1:
حالا فکر کن موقع حرکت بتونه با اون شمشیر:eek: گندشم زامبیها رو بزنه!! این که بقول تو شد Devil!!! :confused: بماند!!:-"

قوم بنی اسرائیلید شما:biggrin1:

خنجر کریس باید در حد شمشیر ویرجیل کار کنه، خشاب کلتش به اندازه اون اسلحه خرکی مارکوس تیر داشته باشه، خودش هم مثل ماریو ورجه ورجه کنه و تیر بزنه... :biggrin1:
تاكوچي گفته براي اين كه هوادار ها راضي بشند ميخواد يك شمشير درست كنه يك هوا از شمشير سفيروث بزرگتر تا RE تو اين مورد هم از همه سر باشه و به احتمال زياد به عنوان يك DLC قرار عرضه بشه خيلي خوبه نه؟
مهدی گل گفتی پسر!!:laughing:
مثلا من بیام بگم توش چرا یک حالت مخفی کاری نزاشتن بشه لباس زامبی(نمیدونم چه کوفتی هستن!!) ها رو بپوشه ..بعد مثل اونها رفتار کنه تا من خوشم بیاد:biggrin1:
حالا فکر کن موقع حرکت بتونه با اون شمشیر:eek: گندشم زامبیها رو بزنه!! این که بقول تو شد Devil!!! :confused: بماند!!:-"
شما كه خودت از بيخ و بن ايراد ميگيري!!!

-----------------------------------------------
به شخصه با همه چيز RE5 حال كردم بجز هيكل كريس ، كه كل تصوير رو ميگيره.

اي كاش يه 50 كيلو براي اين بازي كم ميكرد ياد ليان بخير.

يه زير نويس هم ميزاشتن که ترجمه کنه حرف های زامبی ها که نعره ميزنن بعد کريس هم باهاشون حرف ميزد ... قشنگ تر ميشد... شايد باهم دوست هم ميشدن .....بعد مثل gta شماره ميدادن ... باهم hang out ميکردن!
يک مسئله که من ترجيح ميدادم کنترل بازی بود که کمی تغيير ميدادن... با توجه به اينکه تو اين بازی زامبی هاش تحصيل کرده هستن و زرنگ تر!

دی گل گفتی پسر!!:laughing:

شما خوشمزه بازي رو بذار كنار و ببين حرف جمع چي هست. زماني كه توي بازي قراره زامبي زياد باشه و خشاب كم مطمئنا مبارزات تن به تن كه قطعا با خنجر كريس هست بيشتر ميشه و متاسفانه وقتي كريس اين قابليت نداره كه راه بره با خنجر و زامبي ها به شما طبر پرت مي كنند باعث ميشه بازي تا حدي مسخره بشه. !! اين ديگه سختي نيست بهش ميگند ضعف. و مطئنا هيچ بازي بدون ضعف نيست.

نه حرفم کاملا جدیه!!
اگر راه بری و با شمشیر به دشمنان بزنی بازی که میشه مثل بازیهای شمشیری و معنی واقعیه خودش رو از دست میده! شمشیر در حالت ایستاده به این منظوره که با زدن به پایشان آنها را از سرعت خارج کرده و بعد با لگد آنها رو دور کنیم...البته قبول دارم اگر راه میرفت و هم تیر میزد و شمشیر میزد بازی جذاب تر و البته راحتر میشد ولی به نظرم هر چی بازیهایی مثل این سختر باشن بهتره! حداقل سختیش یک خاطرست;)

دوست عزیز تکرار نمیکنم از این قبیل پست های بی محتوی نبینم ازت دیگه.

PSXExtreme == 9/10

بخشی از نقد:»
- Outside of co-op, it's basically RE4 HD.
- Story info: The game explains how the virus came into existance, describes events that happened even before RE0 and sheds new light on a few things. Las Plagas are also involved in the African incident.

- The destructability of the environment has been somewhat improved but it's still limited to what the designers allow us to destroy.

- Sheva's AI is pretty good: she moves away from our line of fire, provides help when needed, pick up ammo and herbs that the player misses and so on.

- Co-op is fantastic and he really likes that a second player can join in at any given moment (though if a person does join us we are automatically brought back to the last activated checkpoint)

- There's no merchant in the game, all our weapon purchases/ upgrades are carried out in a menu accessed between chapters. On that note, you're always short on cash because there's a plethora of weapons to buy/ upgrade. (about the Upgrade system: you upgrade the Firepower, Reload Speed, Capacity and Critical Hit %)

- He says that the biggest "issue" in the game is the control system. It's a like it or leave it relationship. He, himself, states that at first he had a negative approach to this archaic control scheme but now he understands that it was a conscious design decision. This control scheme lets the enemies get the drop on us and makes the game more challenging.

- The context sensitive cover system is introduced along with the gun wielding Majini.

- He mentions that he wishes this game would have more trickier to take down foes like the Regenerators in RE4.

- The boss fights are a bit worse than in RE4.

- The says that the villige looks phenomenal (especially durning the day) but it goes downhill from there. The Factory and the Caves lack finesse, however, the latter can mesmerize you with its lightining effects and excellent texture work.

- The "puzzles" (if you can call them that) in RE5 boil down to go there, get the key, turn the velve and so on.

- The game looks a bit better on the Xbox360 but those are minute details which likely most people won't even notice.

- The character models are top notch.

- The characters themselves are rather bland personality-wise. The dialogues in the game are rather mediocre, however, the voice acting is fine.

- The story as a whole is rather bland, predictable and unispired but RE fans will be satisfied with it.

- It took him 12 hours to complete the game but he immediately returned to it because of the plentiful bonuses and unlockables.

PSXEXtreme Magazine
امتیاز 9/10

بدون در نظر گرفتن Co-Op بازی Resident 4 HD ـه.
داستان درباره بوجود آمدن ویروس، حوادث قبل از رزیدنت ایول 0 و آینده ویروسه.
تخریب محیط افزایش پیدا کرده ولی هنوز محدوده
Co-Op واقعا عالی کار شده و یکی از بهترین‌هاست. در هر موقعیتی یک نفر میتونه به شما بپیونده یا از بازی خارج بشه.
بازرگان وجود نداره ولی بین مراحل میتونید اسلحه بخرید و آپگرید کنید ولی همیشه پول کم میارید چون تعداد حیلی خیلی زیادی اسلحه برای خریدن وجود داره.
بزرگترین مساله بازی کنترلشه، منتقد اول فکر میکرده که یه مشکله ولی بعد متوجه شده که یک امتیاز مثبت برای بازی محسوب میشه چون بازی رو هیجان‌انگیزتر میکنه و از این کنترل بعنوان یک انتخاب هوشمندانه از سوی تهیه کنندگان نام برده.
سیستم کاورگیری در بعضی مناطق وجود داره، ماجینی‌ها اسلحه‌ هم دارند.
منتقد میگه کاش دشمنانی که سخت‌تر کشته می‌شدند مثل ریجنریتور در رزیدنت 4 بیشتر وجود داشتند
بعضی Boss فایت‌ها به خوبی رزیدنت 4 نیستند
طراحی محیط خیلی خوبه و حالت غیر طبیعی داره. خصوصا در مراحل تاریک و شب‌ها بازی خیلی لذت بخشه.
پازل‌ها به بدی نسخه 4 هستند :دی
زیاد به چشم نمیان ولی در نسخه X360 کمی تکسچرها بهتره.
طراحی کاراکترها و انیمیشن‌ها خیلی خوبن
شخصیت‌ها خیلی خوب پردازش شدن، دیالوگ‌های درون بازی زیاد قوی نیست ولی کات سین‌ها خیلی خوب کار شده
داستان نقطه قوت این نسخست، طرفداران واقعا لذت خواهند برد
12 ساعت طول کشید تا بازی رو تموم کنه ( با بیشترین سرعت ممکن) ولی بلافاصله برگشته تا دوباره بازی کنه، بعلاوه حالت اضافی که آزاد شده
بعضی هیولاهای قدیمی (Zombie؟) برمیگردند
کپکام اجازه نمیده در مورد unlockableها، یک شخصیت‌ خاص، QTEها و بعضی محیط‌های خاص مطلب نوشته بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or