البته رامين فكر كنم منظورش اين بود كه پازلاش مثل 4 سطحي بود.خیلی خبر بدی بود.اعصاب به هم میریخت بد جور!:biggrin1:
نمیدونم ولی به نظر من اون قسمت های نسخه 4 هم خیلی اعصاب خورد کن بود وقت منو که میگرفت.البته رامين فكر كنم منظورش اين بود كه پازلاش مثل 4 سطحي بود.
واقعا؟نمیدونم چرا یاد پازل توی بازی میوفتم احساس خوبی ندارم ولی کلا این احساس منه شاید چون خوشم نمیومد این حرفو میزنم.:biggrin1:ن پازل های من دراوردی در حد Mario رو میگی ؟ :biggrin1:.
اون پازل های من دراوردی در حد Mario رو میگی ؟نمیدونم ولی به نظر من اون قسمت های نسخه 4 هم خیلی اعصاب خورد کن بود وقت منو که میگرفت.:biggrin1:
اینا دلشون پیش Leon هست احتمالا...بیچاره کریس رو نابود کردید که...:biggrin1:
مهدی اینو یادت رفت مثل سونیک دو کنه:biggrin1: مثل التیر خنجر بزنه:biggrin1: مثل نرو با دستش زامبی ها رو با خاک یکسان کنه:biggrin1: مثل سم زامبی ها رو از پشت بگیره و تحدیدشون کنه:biggrin1:قوم بنی اسرائیلید شما:d
خنجر کریس باید در حد شمشیر ویرجیل کار کنه، خشاب کلتش به اندازه اون اسلحه خرکی مارکوس تیر داشته باشه، خودش هم مثل ماریو ورجه ورجه کنه و تیر بزنه... :d
من نمیدنم چرا اینقدر ماریو دوست داشتنی هست که همه ازش تو همه جا حرف میزننداون پازل های من دراوردی در حد Mario رو میگی
صفحه اول تاپيكو نگاه كني دو تا امتياز كامل داره.آخر کسی بهش امتیاز کامل نداد؟!