امتياز سايتها و مجلات به Resident Evil 5

البته رامين فكر كنم منظورش اين بود كه پازلاش مثل 4 سطحي بود.
نمیدونم ولی به نظر من اون قسمت های نسخه 4 هم خیلی اعصاب خورد کن بود وقت منو که میگرفت.
ن پازل های من دراوردی در حد Mario رو میگی ؟ :biggrin1:.
واقعا؟نمیدونم چرا یاد پازل توی بازی میوفتم احساس خوبی ندارم ولی کلا این احساس منه شاید چون خوشم نمیومد این حرفو میزنم.:biggrin1:

آخرین ویرایش:
نمیدونم ولی به نظر من اون قسمت های نسخه 4 هم خیلی اعصاب خورد کن بود وقت منو که میگرفت.:biggrin1:
اون پازل های من دراوردی در حد Mario رو میگی ؟ :دی.
خبر بدی در ترجمه متن نبود. امیدوارم هر چند ساعتی که هست باشه ولی ارزشش تکرارش بالا باشه. درجه سختیش هم مناسب باشه ( نه مثل نسخه CG اعصاب خوردکن و نه نسخه Ps2 بچه بازی :دی. ).

بیچاره کریس رو نابود کردید که...:biggrin1:
اینا دلشون پیش Leon هست احتمالا...;):biggrin1:
قوم بنی اسرائیلید شما:d

خنجر کریس باید در حد شمشیر ویرجیل کار کنه، خشاب کلتش به اندازه اون اسلحه خرکی مارکوس تیر داشته باشه، خودش هم مثل ماریو ورجه ورجه کنه و تیر بزنه... :d
مهدی اینو یادت رفت مثل سونیک دو کنه:biggrin1: مثل التیر خنجر بزنه:biggrin1: مثل نرو با دستش زامبی ها رو با خاک یکسان کنه:biggrin1: مثل سم زامبی ها رو از پشت بگیره و تحدیدشون کنه:biggrin1:
اون پازل های من دراوردی در حد Mario رو میگی
من نمیدنم چرا اینقدر ماریو دوست داشتنی هست که همه ازش تو همه جا حرف میزنند:love::biggrin1:

Empire و امتیاز کامل
small_5.gif
Classic

به نسخه Xbox 360 بازی

Xbox World 360 Magazine UK : 8.1-10 = 81

X360 Magazine UK : 8-10 = 80

میانگین نمرات نسخه Xbox 360 با 4 نقد که سه تاش اختصاصی مربوط به نسخه این کنسول بودن 85 هست .

میانگین نمرات نسخه Playstation 3 با 4 نقد که دو تاش اختصاصی مربوط به نسخه این کنسول بودن 90 هست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or